107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • Luigiano
    köszi, ez tényleg nem szép :)
    megpróbálom a másik, alapverziót, hátha jobban néz ki...
  • USAMEN POWER
    Írtam lejjebb, hogy csak a végsebességnövelő módosításokért basz ki a szerver. Nyugodtan állítgasd az útmutató szerint.
  • wollnerd #98674
    Be is raktam a ZIL-t de igen rosszul néz ki:
    Van útmutatója hogy a TDUPE-vel állítani aesthetic Values-nél majdnem mindet (kivéve az utolsó négyet) és a kamerát.
    ezek átállítását megengedi a szerver?
    A segítséget előre is köszi!
  • wollnerd #98673
    Nekem sikerült letölteni a ZIL 130-ast!

Tessék a link
  • Luigiano
    ja, és van belőle drag verzió is....
    csak a regisztráció nem megy...
    ilyen belülről:
  • Luigiano
    az egy ZIL 130-as két helyen is megtaláltam a ruszkiknál, csak nem tudom letölteni......
  • USAMEN POWER
    Nekem van / volt egy SL 65 AMG -m, 345 - 7 amit tudott önerőből, 375 pedig szélárnyékban a vége. Van benne 6 -ik váltófokozat is, meg némi súly csökkentés. Azóta volt server update, és kickel bármiféle Tdupe -vel történt teljesítménynövelésért, illetve lehet tuningolni, csak az ne növelje az original végsebességet. Ha 0 -ról 1 sec alatt gyorsulsz 200 -ra, azt pl. leszarja a szerver.

Videó.
  • USAMEN POWER
    "Köszönet a legjobb Hg. nek" ---> Túlzásokba ne essünk.
  • Misi08
    Köszönjük hogy elnézted őket:) Azért írom mert nekemis tudom jól, van elnézni valóm:) Köszönet a legjobb Hg. nek:)
    Luigiano!! az a furgon engemis nagyon érdekelne ha esetleg ráakadsz vagy bármi akkor szólj nekem!:) Csinálok hozzá jó fizikát meg hangot azt csapassuk:)
  • USAMEN POWER
    Jónéhány hsz -t elnéztem már a témában, de mostmár ideje lenne ezt máshol tárgyalni.
  • Leo 1991
    anál fuvar xD
  • wollnerd #98663
    Én igen. nagyon jó!
  • Luigiano
    Ezt próbáltátok már?

Ha kétüléses autó helyére teszed és elviszed a szalonból tesztvezetésre, a csaj, aki veled megy, a fejeden ül!
    De lehet, hogy ez csak nekem újdonság :)
  • Luigiano
    Esetleg valaki, aki az orosz oldalakon el tud igazodni? regisztráció, stb....
  • Luigiano
    Ez megvan valakinek?
  • wollnerd #98659
    A gép elraktározza a C://Documents and Settings/All Users/Appliclation Data/Test Drive Unlimited mappában a CDkey.txt fájlban az első telepítés után.
    tehát a CDkey.txt file-t töröld le, game-ba lépéskor újra kéri a kulcsot, akkor írd be az eredeti kódot!
  • dzsozefo
    Köszönöm. Van egy kis problem, telepítés után nem kért serialt-t magyarul fent van a régi nem eredeti serialom, és azzal lépett be a game- h tudom törölni a registryből valahonan?
  • wollnerd #98657
    Az új profilt választod: ha online akarsz játszani akkor be jelölöd négyzetet,ha nem, akkor offline.
    online játékhoz le kell tölteni az 1.66A nevű patchot itt a
    link a letöltések fülnél!
    Ha a csalakozáskor megjelenik a következő üzi:"sikerten csatlakozás. Próbája..., akkor a következőt kell tenni: Bemész a C://Documents and Settings/All Users/Appliclation Data(rejtett)/Test Drive Unlimited mappába, és onnan törlöd ki a addon.txt fájlt, és sikeres! Jó szórakozást! Majd adj meg nekem a TDU-s profilneved, megkereslek és kocsikázunk együtt. OK?
    Az én profilnevem: NJSZKI
    Üvd.:wollnerd
  • dzsozefo
    Aloha! Vettem egy használt TDU - mostmár én is szeretnék onlineba játszani. Mit kell tennem ehhez? Hol tudok regizni? Felh.nevet létrehozni?
  • szilard12
    Hát csak eszt találtam. Sajnálom.
  • Misi08
    szilard12! Kösz a Bmw-t De elég rosszul is van megcsinálva meg hát nem is tudtam letölteni. azért köszi:)
  • hajosi23
    Laco02 sztem a legjobb mod a black series én imádom nagyon jó a játékban igényes van hozzá jó letölthető hang is és négyesben is kapar! Apropó nem tudjátok hol lehet állítani az autó menettulajdonságain mondjuk hog az AMG ne 275-öt menjen hanem többet úgy hogy a játék ne törjön kösz szépen! Egy hozzá értő msn-jélt megköszönném! Nah áve a választ előre is kösz!
  • Leo 1991
    TDUPEben mivel állítom a futómű magasságát??
  • Norby646
    K*rva jól néz ki!
  • Laaccoo
    Igen,köszi. Vélemény szerintetek ?
    [KÉP]
  • Norby646
    Ha jól emlékszem AMG_f10.bnk
  • Leo 1991
    #98645-46
    kösz

ezeket a hibákat hogy lehetne orvosolni??
  • Laaccoo
    Hello! AZ SL65 felnijének mi a neve ? Köszi!
  • szilard12
    Ehez mit szolsz???
  • bboyatty
    Hát az ilyet nem lehet megoldani úgy, hogy ráteszed amelyikre te akarod aztán keresel hozzá passzoló kamera állást.
  • Leo 1991
    BMW E34est keresek nem packos autóra
    ha tud valaki ilyet szóljon pls
    kösz
  • szilard12
    Bocs de nem voltam gép előtt. Tesék itt van a BMW-d.
  • Roger6
    Nem azért, de a Seat Leon kupát már ezerszer megnyerte itthon Kiss Norbi, nem kezdő.

Itt egy videó Kss Norbert-ről, nézzétek meg.
  • Stockbauer33 #98641
    Inkább az off topikba dumáljuk meg.Van ott egy jó linkem :D.Lehet az a klán is sok diesel füstöt szívott :D
  • Misi08
    Húúú Stock! Ez a cikk nagyon kemény ajánlom h mindenki nézze meg hisz itt elég sok a benzin őrült:) Ez után elgondolkodik az ember, h jobb e ha nem mindenhová kocsival megy, mert hát ugye "az idő pénz" De a mi sietségünk mások halálát sürgeti, sőt akár a sajátunkat!:S
  • Misi08
    De én eleve a reptérre nem tudok bejutni:D ez van mindegy marad az út:D
    Szilard12 még várom a bömöst;) előre is kössz:)
  • wollnerd #98638
    Ez a Honolulu Airport egyik kifutópályája, csak kicsit módolva...
  • Loco
    Egyszerű vagy mint egy zsák kalapács.
  • Leo 1991
    ez a hely merre van??