107666
-
Luigiano #98676 köszi, ez tényleg nem szép :)
megpróbálom a másik, alapverziót, hátha jobban néz ki... -
USAMEN POWER #98675 Írtam lejjebb, hogy csak a végsebességnövelő módosításokért basz ki a szerver. Nyugodtan állítgasd az útmutató szerint. -
#98674 Be is raktam a ZIL-t de igen rosszul néz ki:
Van útmutatója hogy a TDUPE-vel állítani aesthetic Values-nél majdnem mindet (kivéve az utolsó négyet) és a kamerát.
ezek átállítását megengedi a szerver?
A segítséget előre is köszi! -
#98673 Nekem sikerült letölteni a ZIL 130-ast!
Tessék a link -
Luigiano #98672 ja, és van belőle drag verzió is....
csak a regisztráció nem megy...
ilyen belülről:
-
Luigiano #98671 az egy ZIL 130-as két helyen is megtaláltam a ruszkiknál, csak nem tudom letölteni...... -
USAMEN POWER #98670 Nekem van / volt egy SL 65 AMG -m, 345 - 7 amit tudott önerőből, 375 pedig szélárnyékban a vége. Van benne 6 -ik váltófokozat is, meg némi súly csökkentés. Azóta volt server update, és kickel bármiféle Tdupe -vel történt teljesítménynövelésért, illetve lehet tuningolni, csak az ne növelje az original végsebességet. Ha 0 -ról 1 sec alatt gyorsulsz 200 -ra, azt pl. leszarja a szerver.
Videó. -
#98669 -
USAMEN POWER #98668 "Köszönet a legjobb Hg. nek" ---> Túlzásokba ne essünk. -
Misi08 #98667 Köszönjük hogy elnézted őket:) Azért írom mert nekemis tudom jól, van elnézni valóm:) Köszönet a legjobb Hg. nek:)
Luigiano!! az a furgon engemis nagyon érdekelne ha esetleg ráakadsz vagy bármi akkor szólj nekem!:) Csinálok hozzá jó fizikát meg hangot azt csapassuk:) -
USAMEN POWER #98666 Jónéhány hsz -t elnéztem már a témában, de mostmár ideje lenne ezt máshol tárgyalni. -
#98664 anál fuvar xD -
#98663 Én igen. nagyon jó! -
Luigiano #98662 Ezt próbáltátok már?
Ha kétüléses autó helyére teszed és elviszed a szalonból tesztvezetésre, a csaj, aki veled megy, a fejeden ül!
De lehet, hogy ez csak nekem újdonság :) -
Luigiano #98661 Esetleg valaki, aki az orosz oldalakon el tud igazodni? regisztráció, stb.... -
Luigiano #98660 Ez megvan valakinek? -
#98659 A gép elraktározza a C://Documents and Settings/All Users/Appliclation Data/Test Drive Unlimited mappában a CDkey.txt fájlban az első telepítés után.
tehát a CDkey.txt file-t töröld le, game-ba lépéskor újra kéri a kulcsot, akkor írd be az eredeti kódot!
-
dzsozefo #98658 Köszönöm. Van egy kis problem, telepítés után nem kért serialt-t magyarul fent van a régi nem eredeti serialom, és azzal lépett be a game- h tudom törölni a registryből valahonan? -
#98657 Az új profilt választod: ha online akarsz játszani akkor be jelölöd négyzetet,ha nem, akkor offline.
online játékhoz le kell tölteni az 1.66A nevű patchot itt a
link a letöltések fülnél!
Ha a csalakozáskor megjelenik a következő üzi:"sikerten csatlakozás. Próbája..., akkor a következőt kell tenni: Bemész a C://Documents and Settings/All Users/Appliclation Data(rejtett)/Test Drive Unlimited mappába, és onnan törlöd ki a addon.txt fájlt, és sikeres! Jó szórakozást! Majd adj meg nekem a TDU-s profilneved, megkereslek és kocsikázunk együtt. OK?
Az én profilnevem: NJSZKI
Üvd.:wollnerd -
dzsozefo #98656 Aloha! Vettem egy használt TDU - mostmár én is szeretnék onlineba játszani. Mit kell tennem ehhez? Hol tudok regizni? Felh.nevet létrehozni? -
szilard12 #98655 Hát csak eszt találtam. Sajnálom. -
Misi08 #98654 szilard12! Kösz a Bmw-t De elég rosszul is van megcsinálva meg hát nem is tudtam letölteni. azért köszi:) -
hajosi23 #98653 Laco02 sztem a legjobb mod a black series én imádom nagyon jó a játékban igényes van hozzá jó letölthető hang is és négyesben is kapar! Apropó nem tudjátok hol lehet állítani az autó menettulajdonságain mondjuk hog az AMG ne 275-öt menjen hanem többet úgy hogy a játék ne törjön kösz szépen! Egy hozzá értő msn-jélt megköszönném! Nah áve a választ előre is kösz! -
#98652 TDUPEben mivel állítom a futómű magasságát?? -
#98651 K*rva jól néz ki! -
#98650 Igen,köszi. Vélemény szerintetek ?
[KÉP] -
#98649 Ha jól emlékszem AMG_f10.bnk -
#98648 #98645-46
kösz
ezeket a hibákat hogy lehetne orvosolni??
-
#98647 Hello! AZ SL65 felnijének mi a neve ? Köszi! -
szilard12 #98646 Ehez mit szolsz???
-
#98645 Hát az ilyet nem lehet megoldani úgy, hogy ráteszed amelyikre te akarod aztán keresel hozzá passzoló kamera állást. -
#98644 BMW E34est keresek nem packos autóra
ha tud valaki ilyet szóljon pls
kösz -
szilard12 #98643 Bocs de nem voltam gép előtt. Tesék itt van a BMW-d. -
#98642 Nem azért, de a Seat Leon kupát már ezerszer megnyerte itthon Kiss Norbi, nem kezdő.
Itt egy videó Kss Norbert-ről, nézzétek meg. -
Stockbauer33 #98641 Inkább az off topikba dumáljuk meg.Van ott egy jó linkem :D.Lehet az a klán is sok diesel füstöt szívott :D -
Misi08 #98640 Húúú Stock! Ez a cikk nagyon kemény ajánlom h mindenki nézze meg hisz itt elég sok a benzin őrült:) Ez után elgondolkodik az ember, h jobb e ha nem mindenhová kocsival megy, mert hát ugye "az idő pénz" De a mi sietségünk mások halálát sürgeti, sőt akár a sajátunkat!:S -
Misi08 #98639 De én eleve a reptérre nem tudok bejutni:D ez van mindegy marad az út:D
Szilard12 még várom a bömöst;) előre is kössz:) -
#98638 Ez a Honolulu Airport egyik kifutópályája, csak kicsit módolva... -
Loco #98637 Egyszerű vagy mint egy zsák kalapács. -
#98636 ez a hely merre van??