Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Törölt felhasználó
Bagoly mondja<#beka3><#mf1>
Játékra éhezõ kockák vergõdnek, és megpróbálnak minden kis fûszálba, belekapaszkodni ! <#hehe>

Törölt felhasználó
Sorry, most írtam, hogy ennyire nem olvasok utána, csak villogott a szemembe meg a fejembe hogy BETA TEST!
Törölt felhasználó
Benéztem, ez csak jelentkezés, viszont, ha valaki talál megint netes partnert,mint a TCM site a NFSWO-nál, akkor az szólhatna<#zavart1>
Én is kaptam, ennyi van benne, meg még két kisebb kép, két már ismert verdáról. Semmi extra.

[HUN]FaTaL
Ennyire nem tudtok angolul?😄

A levélben csak annyi van, hogy mivel feliratkoztál a hírlevélre ezért értesítenek, hogy lehet jelentkezni a bétára.

http://goo.gl/gd6Zi5

Törölt felhasználó
Bazki!!! Most kaptam TDU2-höz valami bétás levelet én meg nem tudom hol a rákba van a reges levelem:S
adamfesto

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

adamfesto
Lényeg a lényeg, visszakaptam az egyik TDU-mat, síma, Pack nélküli.
2000,-

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

3é hozzá jutottam decemberbe...

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

adamfesto
Kormány még hangosabb...
Kontroller nagyon faxa szerintem, még talán gyorsabb mint a bill.
Logitechbõl néha akciózzák azt a marokventillátorost kb.5e-ért.

Amióta a tdupe álltal megnövelt teljesítményü autókért kick jár, azóta a pack se ingyenes.

Törölt felhasználó
Nem nem az, csak 1 hónapig volt valamiért jó😊
adamfesto
Kinek nincs eredeti CD kulcsa?
Ígértem pár embernek, de nem tudom, hogy ki szerzett azóta eredeti TDU-t.
Van egy, 2000-ért elküldöm + a postaköltség.
A MegaPack meg amúgy is ingyenes, as'szem.

Gaben17
Azt nemtudom,nekem a vezetékes van pc-hez.
Boxhoz van vezetéknélküli,gondolom ugyanolyan és pc-n sem késik.

Spirit of Perfomance Koenigsegg

HEMAXXI
JÓLVAN BOCS HOGY ILYEN VAGYOK CSAK most megilyedtem hogy mivan bocs de most irtam nekik egy levelet

TDU NICK:anudis0000[hun]

Melletted állok <#wow3>

Én már nem írok semmit, neked 3-4 naponta el kell magyarázni ugyanazt...
Nameg mikor a Gold verziót tárgyaltuk itt hetekig, te már bõven látogattad a fórumot...

HEMAXXI
am és ha nem irok cd kulcsot ahoz akkor csak anyi hogy megapack-os kocsikat nem vehetek csak látom öket de bannolni nem bannolhatnak nem?

HEMAXXI
gold verziom van de miért kellet volna uj cd kulcs?

pxxl
süti, akkor lehet beszerzek egyet 😊
am a vezeték nélküli késik annyit h ne érje meg? csak mert elég messze van az usb, de nem lehetetlen megoldani a vezetékes dolgot...

All hail the double x!

De milyen kóddal ? Warezhoz mellékelt kóddal ne rakd fel, ha meg Gold verziód (Alap game + Megapack) van, és nem kértél új Cd kulcsot, akkor így jártál.

HEMAXXI
de az a baj hogy ha kodal rakom fel akkor vmiért nem irndul el a mentés de megprobálom mégegyszer

Vajon miért... <#wow3> 1. #96543

HEMAXXI
nekem meg ha veszek egy olyan kocsit mint azon a képen a vw szalonnál amit szabi 1991 rakot fel akkor utána mindig kidobál

szabod
Az szép<#szomoru1> Akkor ne is várjak rád?

Mente et Malleo

je.. server disconnected kocsikázás közben.. és most a játék el se indul.. o.0

Gaben17
Én a G25 elõtt játszottam azzal,teljesen tökéletes arra a célra.Fõleg,hogy hátul a két ravaszon van a gáz meg a fék,így nem az van,hogy csak padlógáz és satu fék.

Spirit of Perfomance Koenigsegg

HEMAXXI
én ott cvagyok!!!!!!

sehol senki.. :/

pxxl
csõ!

van aki jáccik kszboksz kontrollerrel? 😊 megéri vagy nem, vagy mivan? kellene venni valamit, mert iccaka zavarja a családot a bill kattogás 😄 és nem nem akarok kormányt 😊

All hail the double x!

Cruises With Friends

HEMAXXI
ja és vmi lasu kocsikal gyetrtek ne gyorsal

oké <#wave>

HEMAXXI
csáó aki akar kocsikázni szabályosan az 18:00-kor jöjön a vw szalonhoz!!!

köszi de az 1000000-ós vagy a 200.000-es versenyre gondolsz?<#finom><#hawaii><#worship><#confused>

Kovács Tamás

Versace21
Akkor ha megcsinálod a sziget versenyt,ami a leghoszabb,a a várostol balra találod,meg lesz<#nyes>

TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"

<#idiota>

Törölt felhasználó
Amikenek nincs ára azt ugy tudod egyszer ingyért megvenni, ha a hozzájuk tartozó feladatokat megcsináltad. Pld az alfát is egyszer tudod megcsinálni, ha megcsinálod a nem is tudom melyik versenyt. A neten keress rá hogy mi mit unlockol.
HEMAXXI
csáó nagyon kösz nem is tudtam hogy van ilyen😄

Helló! Én még egy kicsit kezdõ vagyok de már másodszor vagyok az 5. szinten de azt szeretném megkérdezni hogy mikor lehet megvenni azokat az autókat mint pl.:az egyik alfa rómeót és hogy mikor lehet luxus autókat venni??? <#vigyor2><#vigyor2>

Kovács Tamás

Leo 1991
úgy látszik a "gazdasági válság" a játékot is elérte, bezártak 1 Alfa szalont 😄

TDU2 Nick:Dawe2 NFS World Nick: DAWEHUN

Köszi a segírséget.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

somdav95
belépsz házba, trade, sell, kiválasztod a kocsit, és választhatsz h feladod hirdetésként vagy eladod az eredeti ár feléért.

HEMAXXI
üvd. hogyan lehet eladni a kiocsit a házbol??

Fehercsoki
C:\Dokumentumok\Test Drive Unlimited\profilneved\Radio\bármilyennevû mappa

Ide másold be a zenéket és egy új rádió állomáson lesznek bennt.

Sziasztok valaki megtudná mondani hogyan is kell saját zenét betenni a gameba? Azt tom hogy a lementés mellé de hogy és mi a mappák neve? Köszi elõre is.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

SeanJRRussel
Nekem a logitech MOMO kormányom van hála Stockbauernek érte<#worship> Én úgy vagyok vele h nem egy húú de hiper szuper kormány de a maga kategóriájában igen fasza és pl nekem nem is kell egy g25/27 mert untig elég ez a kis momo is.2X toltam vele végig a Dirt2,1X a Dirt-et és 2X a Shiftet és semmi baja nincsen pedig kapott rendesen pláne a Dirteknél ahol kellett ellentekergetni stb... Nem is olyan drága már csak annyi h nincsen kuplung,de aki nem szimulátorozni akar hanem egy faszát menni és élvezni pl mikor a múrva szarrá rázza a kezét vagy ha beleütközik a fának üt olyat a gép h télleg azt hiszed h gáz van, nah annak csak ajánlani tudom.

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Törölt felhasználó
NE is mond, nekem a G25 50% on is olyan, mint egy gokartot vezetni. Direct kormányos, beszarsz 10 perc vezetés után😄
Roger6
Utolsó hsz-em a témával kapcsolatban, többet nem offolok.

DFP már kifutott modell, csak használtan lehet venni. Ez olyan, mint a G25 és G27, már nem sokáig lesz a boltokban G25.

FFB pedig pont erre lett kitalálva, hogy érzékeltesse a kormányra ható erõket. Az hozzá tartozik, hogy egy FFB-nek (ahogy egy kormánynak is) az a lényege, hogy infót adjon az útról, valamint a kerekekrõl, és nem az, hogy kitépje a kezeid közül az irányítást. De természetesen a középkategóriás termékek eléggé bírják a durva FFB-t is, a kérdés, hogy van-e értelme, mert maxra felhúzva az FFB-t olyan, mint egy szervó nélküli kamiont vezetni, ráadásul az asztalt is rögzíteni kell a padlóhoz. <#vigyor3>

De kezdetnek bõven elég az EX is, én is azt vettem elõször magamnak, csak jót tudok mondani róla.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever