Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A levélben csak annyi van, hogy mivel feliratkoztál a hírlevélre ezért értesítenek, hogy lehet jelentkezni a bétára.
http://goo.gl/gd6Zi5
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
2000,-
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Kontroller nagyon faxa szerintem, még talán gyorsabb mint a bill.
Logitechbõl néha akciózzák azt a marokventillátorost kb.5e-ért.

Ígértem pár embernek, de nem tudom, hogy ki szerzett azóta eredeti TDU-t.
Van egy, 2000-ért elküldöm + a postaköltség.
A MegaPack meg amúgy is ingyenes, as'szem.
Boxhoz van vezetéknélküli,gondolom ugyanolyan és pc-n sem késik.
Spirit of Perfomance Koenigsegg
TDU NICK:anudis0000[hun]
Nameg mikor a Gold verziót tárgyaltuk itt hetekig, te már bõven látogattad a fórumot...
am a vezeték nélküli késik annyit h ne érje meg? csak mert elég messze van az usb, de nem lehetetlen megoldani a vezetékes dolgot...
All hail the double x!
Spirit of Perfomance Koenigsegg

van aki jáccik kszboksz kontrollerrel? 😊 megéri vagy nem, vagy mivan? kellene venni valamit, mert iccaka zavarja a családot a bill kattogás 😄 és nem nem akarok kormányt 😊
All hail the double x!
Kovács Tamás
TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"
Kovács Tamás

TDU2 Nick:Dawe2 NFS World Nick: DAWEHUN
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
Ide másold be a zenéket és egy új rádió állomáson lesznek bennt.
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
DFP már kifutott modell, csak használtan lehet venni. Ez olyan, mint a G25 és G27, már nem sokáig lesz a boltokban G25.
FFB pedig pont erre lett kitalálva, hogy érzékeltesse a kormányra ható erõket. Az hozzá tartozik, hogy egy FFB-nek (ahogy egy kormánynak is) az a lényege, hogy infót adjon az útról, valamint a kerekekrõl, és nem az, hogy kitépje a kezeid közül az irányítást. De természetesen a középkategóriás termékek eléggé bírják a durva FFB-t is, a kérdés, hogy van-e értelme, mert maxra felhúzva az FFB-t olyan, mint egy szervó nélküli kamiont vezetni, ráadásul az asztalt is rögzíteni kell a padlóhoz. <#vigyor3>#vigyor3>
De kezdetnek bõven elég az EX is, én is azt vettem elõször magamnak, csak jót tudok mondani róla.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever