Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ebben nincs benne a car pack, csak az 1.66A patch
TDU2 Nick:Dawe2 NFS World Nick: DAWEHUN
Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram

"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram
"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"
TDU nick: WAndrew26[HUN]
TDU nick: WAndrew26[HUN]
TDU NICK:anudis0000[hun]

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
#96698: Majd este 11-12 -tõl, mondjuk találkozzunk a kráternél, és HC -ba gyere !
Pac 4ever
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
#96692: Az még ne jöjjön, még kell nekem új videokártya meg új monitor. Ja meg új táp a gépembe, azt jöhet.
TDU NICK:anudis0000[hun]
<#hehe>#hehe>Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
egyébként köszi megpróbálom ;-)
Amúgy meg ne szóljjjjjá be!!!!<#ejnye1>#ejnye1>
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
All hail the double x!
A sorrend: alapjáték, patch, megapack, magyarítás. Rákattintasz 2x az ikonra, megkérdezi hol van a játék, megadod , aztán OK !
Szerk., mert Pixxel szívózik!
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Milyen sorrendben rakjam fel a játékot? alapjáték, megapack, 1.66patch, magyarítás. Mert én ebben a sorrendben raktam, de kifagy. Pontosabban, angolul megy zökkenés mentesen, csak a magyarítás után fagy ki. De nem tudom pontosan, hova kell másolnia magyarítást sem.
kofi a segítséget elõre is

<#alien>#alien>