107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • bertino
    olvass már vissza vazze xO
  • SinClaiR
    rá lehet valahogy keresni játékosra?
  • wolfpackmaster
    sztem kéne egy stabilabb szerver mer ez nem nagyon bírja azt a kb 1000 játékost (most csak mondtam egy számot, sztem több is van) aki hawaii szigetén autókázik :P vagy majd a patch oldja meg vhogy
    amúgy ma taliztam egy magyarral, és ahogy lockoltam szétkapcsolt... ez tudja vki hogy mitől lehetett? :S
    bertino téged meg láttalak csak nem volt meg az út ahol mentél :)
  • fery02
    Jaj, ha leálsz az út szélén, és vársz 30 mp-et kb, akkor nálam még enter nélkül is talál játékosokat általában. Akkor ez az enteresdi sajna úgy néz ki kamu :(
    Narancssárga földgömb az asszem az, hogy nem sikerült kapcsolódnod semmilyen layerbe sem. Röviden asszem ez annyit jelent, hogy a gép megpróbált volna kapcsolódni játékosokhoz, de nem jött össsze neki, mondhatni besűűűt, de nem adja fel, újra megpróbálja :D
  • wolfpackmaster
    amúgy bal lent a gps sarkában mutatja a játékosokat és elkezd forogni egy földgömb.. azt kéne még megfejteni hogy mi az ha narancssárga a földgömb..
  • wolfpackmaster
    hát igen kicsit nehézkesen, de megtalálja a játékosokat :)
    állj le, ne mozogj, és várj 30 mp-t
  • norbi56
    már álmodozok a játékról mert 17.én lesz uj videokártyám
  • fery02
    Szóval játék közben, ha unom, hogy nem talál senkit, csak annyit kell tennem, hogy elkezdem taposni az enter-t? :O Megnézem, ha beválik, akkor isten vagy :)
  • wolfpackmaster
    gyerekek!!!!! nagggyon örülök!!!! :D
    rájöttem, hogyha hosszan nyomom az enter-t akkor kezdi el keresni a játékosokat :D
    sztem hasznos lesz másoknak is, mer nem nagyon láttam itt leírva a fórumban :))
  • tomas10
    nekem ati 9550 1.60 mhz procin 512 mb ram szaggatás nékü fut
  • chopin42
    Szóval jobb, ha nem is próbálkozok.
  • djtrial
    nekem is 9550-em van, de nekem simán elindult, csak sajnos minimum grafikán (640x480)is úgy szaggat hogy az nem igaz. Ez van sajna. Új vga kell neki.
  • wolfpackmaster
    most vki jön gamelni?
  • SinClaiR
    jó lenen már magyarokkal játszani néha :)
  • tomas10
    világ leggyöngéb gépén is elindul mint az enyém
  • chopin42
    Radeon 9550-en el kéne indulnia, nem ?
    Mert ha elindítom, akkor 1-2 mp fekete képernyő, majd vissza az asztalra.
    6.14-es drivert használok, de frissíteni nem tudom, mert a nemnormális gépemnek ez a véleménye : "A telepítő nem tudta megindítani a telepítést:
    A távoli eljáráshívás nem sikerült."
    Segítsetek légyszi
  • armageddon666
    kép megjelenítése és F5 ^^
  • Yoda001
    2 béka
  • bronco
    hát ez nem megy bocs...

kép1

kép2
  • bronco
    Mikor őrült magyarok ugrálgatni kezdenek...

• milk41
    ház/garage/ott lenne van a Detail stb és ott van köztük h "List"
  • zsakosfrodo2
    Az a szöveg egy link -.-

A bannerban van ugyanez a link, ugy hogy Spam, OFF Topik. Ott foglalkoznak a warezzal.
  • Béla9248
    1 lakásom van és még van hely is benne! 2millám ugrott mint a dög! És te hol látod azt a "LIST" gombot???
  • Lesliesystem
    Megköszönném!
  • zsakosfrodo2
    majd segítek neked
  • Alexease
    Akkor komoly problemaid lehetnek;)
  • Lesliesystem
    Hmm?? ;-/ Bocs de ezt nem értem!
  • fery02
    Warez topic
  • Lesliesystem
    Ok.És merre tovább? :-(
  • Alexease
    Banner!
  • fery02
    Mert másik garázsba tette. Egyszerűen úgy tudod megnézni, hogy belemész bármelyik garázsodba, majd ott rákatt arra, hogy "List", és ott kell szerepelnie a listán, ha megtalálod nincs más, entert nyomsz, és odaugrassz abba a garázsba.
  • Pacal17
    végyél egy uj házat. Vagy lehet hogy egy edig nem ismert bug...
  • Pacal17
    vezetgetek vezetgetek, erre észreveszem hogy az ujonnan vett Shelby Daytonámba 200 KM van :S :D
  • Béla9248
    Az mitől van hogy megvettem 1 F1-et levette a lét de nem tette be a garázsomba!?
  • bertino
    mindenki együtt érez veled
  • fery02
    Inkább írd azt, hogy javítás, azt jól le tudod írni, mert magyar szó. :)Amúgy mondassz valamit, mert lehet hogy egyhamar nem írtam volna be ide, ha a játék nem döglik be, miközben várok egy multis versenyre, de csak connecting felirat volt kint, és vezetett körbe-körbe a pályán, mire meguntam, és kiléptem :D
  • Pacal17
    Pathcet akarok!!
  • Alexease
    Azert is irtam, hogy nem szimulator;) De azert be lehetne allitani rendesen...;)))
  • bertino
    ez nem LFS :P
  • Alexease
    Ezek az irrealis sebessegek azert kicsit lehangoloak;) Nem mintha ez olyan nagy szimulator lenne, de azert ez mar erosen arkados, NFS-ses beutes;))) Az igaz, hogy a valodi Koenigseggek ~400-ig vannak kalibralva, de nem kozutra:)