107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • InfiniteReality
    Mondjuk 7 óra megfelel? :)
  • InfiniteReality
    Ha gyenge a videokártya, akkor igen (6600GT-t játszhatatlan lesz, 7600GT/GS kártyán is eléggé erősen megfogja, X1600/X1650-en szintén. Ennél erősebb kártyán ha bekapcsolod sem esik vissza annyit, hogy játszhatatlan legyen (persze nem 2548*1536-os felbontásban)).
  • InfiniteReality
    Nem. Csak elszállt a mentése és folytatja a játékot...
  • InfiniteReality
    Az első patch májusban érkezik.
  • InfiniteReality
    Úgy, hogy elszállt a mentésük. Olyankor bizonyos feladatokat teljesítettnek tekint (pl a még nem működő klub-klub versenyek megnyerését) és ezáltal el tudják érni az 1000 pontot.
  • Cobraz
    Az a hdr nektek is ennyire visszafogja a gépet
  • II Rocky II
    köszönöm a segítséget haverom nevben is.Én ismrerem a keresést de ő valsznel nem.Nah az én gépemhez ideült és nem volt kedve bejelentkezni a saját nevén,ezért irta a kérdését az én nvemeben,:)csá
  • kaposi1
    Ő,20702-őt akartál írni, nemde?
  • Kaszi46
    20705-t

ezt ismered???
  • kaposi1
    Javítás igazándiból még nincs hozzá.Nekem egy bevált módszer ilyenkor hogy leteszem a játékot az asztalra a Ctr+Esc-vel majd vissza. Igy szinte mindíg elsőre megjavul. Várjuk mar nagyon a hivatalos orvoslást erre is.
  • wolfpackmaster
    én mennék a versenyre csak ne legyen túl későn
    7végén meg mehet 2ig :D
  • wolfpackmaster
    magyarul aki már ace az egy büdös geci csíter? :)
  • II Rocky II
    mennyit?
  • bertino
    igen, olvass vissza
  • II Rocky II
    Szevasztok!! Van hozzá valami javítás??
    amikor állítom a grafikát elb@szodik minden.
  • kaposi1
    Helló!
    Akkor hogy lehet hogy már látok olyan emberkét aki Ace?
  • InfiniteReality
    Lesz ma valaki fent?:) Szerveznék jó kis versenyt. Mondjuk szigetkörülit B-s kocsival, vagy motor only.
  • kaposi1
    Nekem is elszállt már egyszer.Ennek eredménye hogy Offline-ban 99%-on vagyok 990 ponttal.Minden kilépés után menteni egy másik helyre!!!
  • gduck
    Sztori:

Útszéli "falatozó", "Ford Speedtest" nevű verseny. (2 napos volt, speed, 4db sebességmérővel, lekorlátozva Ford-ra, stb.) a két nap alatt vagy Én vagy egy másik játékos volt az élen. Az utsó félórában hárman váltottuk egymást. Ford GT-vel mentünk mindhárman a végen 197-199 átlagsebesség között minimális eltéréssel licitáltuk túl a másik eredményét. Erre valami töketlen impotens faszkalap a vége előtt két perccel egy Saleen-nel simán lemosott minket!!! Hogy akkor legyen merevedése mikor a 220-ba nyúl az a faszkalap csaló!!!
  • Nethyrrea
    másnak is volt már hogy elszállt a mentése?

nekem spec újra kellett kezdenem mert teljesen összekavarta az eddigi eredményeimet.
  • InfiniteReality
    Házban INFO/GAME PROGRESS menüpont alatt meglehet nézni a teljesítendő feladatokat. Ha azokat mind megcsinálod, 1000 pontot érsz el és ACE leszel.
    Egyelőre a klub-klub (inter-club) versenyek még nem működnek, nincsenek kidolgozva, így 99%-ot (990 pont) lehet online-ban teljesíteni.
  • CivicVTi
    Grat
  • robotnyk
    áh, pillanatnyilag azt is lehetetlennek tartom, hogy 3:00ig lefaragjam az időt :) meg amúgy is, nem ez a lényeg.
  • kaposi1
    Akkor legalább neked van esélyed arra hogy valamikor bekerülj az elit 10-be.
  • robotnyk
    nem, kormánnyal. először csak simán végigmentem, mikor végigjátszottam, nem törődtem az idővel, utána meg inkább a b kategóriás kedvenceket teszteltem a pályán (noble, f430)
  • wolfpackmaster
    amúgy ace szintet hogy lehet megszerezni?
  • kaposi1
    Te is billel.próbálod?
  • robotnyk
    tegnap 13 mpt javítottam murcielagoval az időmön, de így is csak 3:04nél tartok :p
  • wolfpackmaster
    minden elismerésem a tiéd gábor jó látni már hogy valamiben a magyarok ( /pill 1 magyar :)) az első szal gratulálok és így tovább.. ne hagyd hogy visszaszerezze az első helyet soulblade!! :D
  • kaposi1
    Egy Fraps nevü progival.Sőt videót és fényképet is ezzel tudsz készíteni.
  • kaposi1
    Hajaj,repkedek én már igy is eleget.Ahogy sejtem még kb 2mp benne van a pályába billentyüvel.De a rekordotok sosem lesz veszélyben.
  • lacica
    Háj!!!Hogy tudom megnézni az FPS-t??,
  • bronco
    Ez az így tovább! :)
    Lefelé menet van egy jobb-bal lassító amin át lehet repülni, csak egy kicsit kell fékezni, az legalább 1 másodperc. ;)
  • kaposi1
    Közelítek,közelítek. Az uj rekordom 2:57.
  • Vlala #20680
    Mi a baj?
  • kaposi1
    Gratula!
  • kaposi1
    Hello!
    Uj fejlemeny.
    Idaig Nvidea 93.71-es driver volt fenn a gepen amivel futott 30 fps-el a TDU. A tanacsodra lecsereltem 10109.-re amivel leesett mint mar irtam is 18-20-ra. Na gondoltam akkor kiprobalom a 10102-ot de szinten ezt az eredmenyt kaptam.Es raadasul a szalonokban leesett 3-5-ig ami mar jatszhatatlan szaggatast eredmenyezet.Amikor kimentem vissza az utcara akkor visszajott a 20-22fps. Aztan kezembe akadt a videokartyam eredeti telepitolemeze ami egy Galaxy 7600GT Zalman Premium,es nincs egesz ket honapos.Gondoltam proba csersznye feltelepitettem arrol es las csodat most 35-40 FPS-el fut mindenfele akadas bug nelkul fullon 1280x1024-es felbontasban!!! Na ehez mit szolsz.
  • Gabor_(HSF)
    Nah! ha nem is egyszerüen,de végre elértem amiért szennvedtem, az utóbbi 2 hétben...
    Megcsiptem az elsőt,aki tulajdonképpen jobb nálam,de gyegyenlőre gyözött a jobb taktika és hát ugye 60 ezer pont hátrányt kellett ledolgozni...
    Igy már nyugotabban megyek aludni.....................

• bertino
    jah

ugy tapasztalataink szerint nem sűrűn
  • SinClaiR
    nem úgy értem, név szerint