107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • InfiniteReality
    'segg szélárnyékban.
  • Yoda001
  • fernandez93
    Jól vanna elírtam.
  • colos92
    kösz
  • Yoda001
    hofy
  • fernandez93
    Csak eredeti game-val lehet multiba játszani.Offline modba meg úgy kell hofy new profil és csak nevetz írsz emailt meg kódót nem és new game.HA egyből online-re csatlakzoik akkor C:documents and settings dokumentumok test drive unliomited mappából kitörlöd a mentést és elindítod a játékot és akkor egyből lehet újat csinálni.
  • Tomy Lee
  • Yoda001
    irj egy privit leirom..
  • colos92
    és offinba h kell nyomni?
  • bertino
    akkor viszlát
  • colos92
    nem
  • colos92
    de offine-ba se tom nyomni,mert nem tok new game-t kezdeni
  • fernandez93
    Eredeti a game?
  • fery02
    Felejtsd el az egészet mind addig, míg nincs eredeti játékod. Másolt játékkal csak offline fogod nyomni.
  • szabod
    eredeti kódot csak 1-szer lehet felhasználni
  • colos92
    gamespyre,az edetetihez meg tod mondani a kódód?
  • fery02
    Dehogy mondtam komolyan, csak hülye vagyok. :D Bár lehet hogy van olyan elvetemült a földön, aki ezt megcsinálta.
    Amúgy elképzelni is poén: Simson kormány USB csatlakozóval XD
    colos92: nem eredeti verziód van mi? Hová akararsz reggelni amúgy? gamespy-re? Másolt játékkal előre szólok nem fog menni, márpedig ha írtad, hogy 2 kóddal is nézted, akkor igencsk másolt verziód van, mert eredihez egy kódot ad.
  • colos92
    ez normális?
  • colos92
    MIt csináljak?-->Elindítoma játékot,beírtam 2 féle kodot is,beírom,utána regeltem,és visszadob oda ahol be kell írni a kodot.mit kell csinálni h menjen??
  • uHs Gerzson
    Képet!!!! xDDD
  • DJ BP
    ezt komolyan mondtad? :D
  • DJ BP
    A Lambo a lassabbak közé tartozik...
  • fernandez93
    Miért van az hogy találkozok valakivel onlinén az pl az audi parkolóba
    ő ott marad végig bemegyek a boltba mire kijövök eltünik pedig ő azt monta nem ment el semere.
  • szabod
    Én is ott voltam, nekem 466,26km/h-t sikerült mennem McLaren F1-gyel, legalább is a chronopack szerint
  • fery02
    Én azokat motor kormánnyal szoktam. Tényleg, van egy Simson-om, faján leszereltem, már úgysem kell az a moci, így most USB-n keresztül Simson kormánnyal tépetek. Ha autóba szálok, akkor meg átváltok kormányra.
  • rotator
    Ti a motorokat mivel irányítjátok, kormánnyal, billentyűvel, egyébbel?
  • reaper5687
    én a motorból szélárnyékban 370-et hoztam ki, azért csak ennyit, mert ennyinél tiltott
  • SinClaiR
    olvasd el a readme.txt -t abban szerintem minden részeletesen bennevan, mit hogan melyik portot kell megnyitni, stb.
    Az egyetlen gondom ezzel az, hogy mikor megyek a szigeten, és találkozok valakivel akkor még jó, de mondjuk ha spawnolok egy helyen, ahol sokan vannak, akkor nem fogom látni őket, csak miután kiugrálok párszor a térképre, mert akkor megint másik frame rak be vagymi, egy idő után megjelennek a kocsik, de ah 6-7 nél többen vannak, akkor 2 perc után kb elkezdenek táncolni, ez tart oylan 3 percig, majd megáll az egész, (mármint a tánc) állnak egy helyben 10 máűsodpercig, aztán eltűnnek. Viszont ha csak lófrálok,1-2 autónál nem csinálja, scak ritkán. Boszantó, remélem lesz valami megoldás. És szerintem a routerem is jól bevan lőve.
  • CivicVTi
    Ez pl a Mclaren F1, szelarnyekbol.
  • SinClaiR
    megvan ott a routerem, csak épp TDU nincs a listában :(
  • SinClaiR
    motoromból 365 öt, lambóbol meg oylan 400 körüli sebességet sikerült kicsikarnom.
  • SinClaiR
    mi a franc megy 465 el?
  • PENGEinno3d
    Hajnali speedrun
  • gabi89
    Én meg nem rég kezdtem a motorozást.Előtte csak kocsikkal nyomtam főleg.Most se szeretem a motorokat de menni jó vele :D
  • reaper5687
    Jah jó volt, bár már nagyon régen nem ültem motoron
  • gabi89
    Ez első kép
  • Danman
    hogyérted hogy 2. profilnak? ha két online profilt akarsz létrehozni ugyanazzal a nicknamemel az nem fog menni, mert nyílván azt írja hogy már foglalt (az előzőnél már azt írtad nicknamenek) rakj a neved mögé egy 02-t v vmit és akkor elvileg jó....remélem jól értelmeztem a kérdést
  • Danman
    két képpel szolgálok most:

• Csirkeh
    Sziasztok

Azt szeretném megkérdezni hogy egyszerre csak egy online profile-t tudok e létrehozni, vagy többet is? Sajnos amit ma hoztam létre GamespyID-n felhasználót, azt nem akarja elfogadni 2. profilnak.
    "Invalid Nickname" -et ir ki.
  • gabi89
    Komolyan mondom ez a TDU megunhatatlan :D Most este egy órát versenyeztünk egy magyarral.Rávillogtam és mentek a versenyek mindketten Agusta-val nyomtuk szóval ugyanolyan esélyekkel indultunk :)
    Nem bírtuk abbahagyni :)