107666
-
Danny L #20914 Ja én is láttam már ilyet, de azért száradjon le a karja annak aki online-ban használja -
Danny L #20913 Hülye függő -
Szabi1991 #20912 trainer..
Enter any Race hack..
(én csak offline ba játszom) -
#20911 Na b*meg azt álmottam hogy elkurodott a mentésem és a 46%-ból 88 lett... meg hogy a fele felfedezett utam eltünt... -
Danny L #20910 Nekem már sikerült a két héttel ezelőtt bejáni a szigetet, meg a 120 gold kupát is becserkésztem, 50 autót is sikerült. Már csak az extrák vannak hátra na meg a multik. -
#20909 re. na végre körbejártam a szigetet minden utat az utobbi egy hétben ez volt a feladat. most pl shelby 500-ra várok hogy megérkezzen van egy küldim még... :D -
#20908 szóval nem kell XT-nek lennie elég ha PRO és jobb az összes 8600-nál? -
Danny L #20907 Na majd az X2000-es sorozat:) -
InfiniteReality #20906 Az X1950PRO gyorsabb mint a 8600-as bármelyik. Teszteltük. A 8600 egyetlen előnye abban rejlik, hogy tudja a DX10-et. Sebességben az X1950PRO alatt van. -
wolfpackmaster #20905 pontosan :)) -
#20904 ezt csak azért írtam mert én is 7600GT szeretnék venni és láttam más is gondoltam szolok hogy várjon pár hetet a cserével, ennyi semmi marketing -
#20903 igen és addigra már legalább 3 olyan kártya lesz abban a kategóriában, ami méginkább űberelni fog mindent és szép lassan azoknak is lemegy az ára
akkor tán miért is nem az ? -
wolfpackmaster #20902 sztem nem marketing duma.. mindennek lemegy az ára.. egyszer.. :) -
#20901 Sajnos igen.Vírusok is vannak meg vírusirtok is de ennek ellenére is vírusos a géped.Itt ugyanaz ha lenne egy jó védelem mint pl Codban a PB ami nem is olyan jó mert cheaterek ott is vannak még PB-n is.Szóval csíterek mindig is lesznek hozzá kell szokni. -
#20900 jo ez igaz, csak a helyzet megoldatlan :( -
#20899 Itt max az lenne a megoldás ha az atari törölné.
De ha a ranglistán te vagy a második egy csaló után, hidd el ugyan úgy tisztelni fognak mintha nem lenne ott a cheater -
#20898 pompás
akkor hozzá kell szokni
ez biztosan megoldás... -
#20897 Csalók még a teljesen kész játékokban is vannak -
#20896 ez van, ha kiadnak egy félig kész játékot... vagy törlik az egész adatbázist(amit ugyse fognak megtenni) az eredményeket illetően, vagy így hagyják továbbra is... amivel semmit nem használnak -
Danny L #20895 No para én egy C-s osztályú versenyen indultam, 1perc 46 volt amit meg kellett futni. Meg is futottam, de az volt a röhej hogy eg yEnzoval tartották ezt az időt ami tudtommal nem C. -
#20894 Nem értem, ez hogy lehetséges... -
Vlala #20893 Ahol emberek vannak, ott biza csalás is van. Sajnos egyesek elég primitívek azon, hogy a közösspég szórakozását feláldozzák a sajátjuk érdekében. -
#20892 Faxom kivan, már megint! Egy FORD-os versenyen egy Ferraris csaló áll az első helyen :( -
#20891 akkor inkább 8600GT :) -
#20890 Hat igen, ez pozitiv a jatekban.
De meg mindig nem hiszem el, hogy beszedtem egy bugot, meg is nyerve vele egy drive in challanget. :S -
bucsher #20889 ez a lényeg benne, kell néha gondolkozni is
ez nem nfs, hogy enter enter enter előrenyíl you win enter enter... :) -
#20888 az olyan versenyeken ahol a sebességet mérik, nincs valami módszer, hogy mutassa merre kell menni a pályán? mert egyes versenyeknél mindig kanyar után tudok ráfordulni és ezért alig lesz 60nál több a sebességem ( másik irányból meg neventve megdönthetném a rekordot, de nem lenne elég időm ) -
#20887 lol, méghogy hasznos... marketing duma az egész... -
#20886 Láttam rajtam kivül más is készül kártyát cserélni ez azoknak szol, érdemes várni mert olcsóbbak lesznek nem soká (mondjuk ez várható volt ,de ha mégis vki nem tudta volna)Az egyik új sorozat a 8600-as melyből egyből két fajta is rendelkezésünkre áll. Az egyik az alapmodell (8600GT), ami hivatalosan a 7600GT sorozat felváltója. Míg a másik változat a 8600GTS a mára már igen kedvelt 7900GS / 7950GT sorozatot váltja fel. Természetesen órajelben, és működésben is eltérnek a régebbi sorozattól ill., ami még nagyon fontos, hogy az új generációs DirectX 10-es alkalmazásokat is támogatják. Igaz ugyan hogy az új fejlesztésű (DirectX 10-es) játékok csak nyáron vagy ősszel fognak megjelenni, de az már futtatható lesz a Microsoft új operációs rendszerén a Vista-n is. -
#20885 -
#20884 42 másodperckor (ezt kifelejetetted) -
Prank #20883 július 12-én reggel 8 óra 37 perckor -
fernandez93 #20882 Mikor lesz már patch májusun kivül?Mármint kb hanysdika fele? -
#20881 na akkor majd találkozzunk valahol, aztán jól beteszlek titeket barátilistára.ű
Inf
mellesleg nickem ingame Prisinclair, nincs magyar barát a listámon, de kipróbálom ezt a country szűrőt, hátha. Aztán ma már legyen vaalmi banzáj, bár sajna nekem nem kell verseny ahhoz, hoyg layert váltsak :( elég sűrűn van az hogy pl találkozokvkivel, 2 en még elvagyunk, aztán becsúszik egy 4-dik, 5-dik, és 6-7 fele már érzem mindjárt elszállnak. aztán jah 1-2 perc, mindenki ugrál összevissza, vagy még az sem, és egyszercsak mindenki eltűnik körülöttem, és újra csak eygedül vagyok, aztán hiába próbálokspawnolni valakire, sosem sikerül.. csak mindig vadidegenekkel találkozom :/ -
#20880 meg :) -
#20879 szerintem itt senki nem bánta meg hogy megvette. szóval jah megéri a pénzét. -
#20878 ha hülye kérdés, minek teszed fel ? -
jemo69 #20877 rászánom magam hogy megveszem a játékot... hülye kérdés: megér 10kilót? -
#20876 Jaja, Teljesen jól megy nálam is, lehet akármilyen forgalom! 1024, 4× símítás mellett! -
#20875 Na sikerult kifognom egy bugot. Drive in-ben kivalasztottam egy idomeros versenyt, aztan vegen csak amultam, amikor nevem utan 618 kmph-t irt ki. Azert megjegyeznem, hogy elso idomeros probalkozast feluton elrontottam, ezert menet kozben restartoltam. Ez okozhatta a bugot?