107666
-
Prank #20955 forza tunner asszem -
#20954 Stopperral lemértem, hogy vajon a FAQ-ban hány másodperc alatt találom meg a térképet, ami alaján megtalálhatod a választ. Az eredményem szégyenletes módon 13 másodperc lett, de ez az idő szerintem még akkor is kevesebb, mint az az idő, hogy beírd a kérdést :)
Amúgy asszem valahol a sziget jobb alsó sarkában található tuningműhely egyike találomra. De egy kis önállóság komoylan nem ártana tényleg. Meg ugye kutatni, nézelődni, amiről a játék kisebb-nagyobb mértékben szól is. :) -
#20953 Ferrarit hol lehet tuningolni, merre van? -
#20952 100 fps-t, átlagfelhasználók gépein esetleg akkor produkál a játék, ha ezt motort kihajítják, és átírják az egész játékot a legelső Test drive motorjára :P
Nekem az is elég volna... 5 percig, aztán mennék hányni :D -
#20951 javítsanak a netkódon, vagy nem tom, ha én kirívó eset vagyok, akkor javítsanak a netemen:) meg ne szaggasson városban 15-20 fps el, meg sehol máshol sem mikor közel vagyok hozzá. legyen 100 fps mindenhol, és bodogok leszünk :) -
#20950 hát ezaz :\ -
#20949 Még szerencse hogy nem úgy történt:) Azért a TDU feeling semmi máshoz nem hasonlítható ;) Persze a hibákat és a csalásokat megoldhatnák... -
#20948 JAh velem is volt ilyen, sőt az pedig majdhogynemrendszere h ha vannak körülöttem akkor egyiknek a hangját igen igen erőteljesen hallom (hasonló bug folt a flatout2-ben is) -
#20947 A WAREZ TILOS A TOPIKBAN!!!IDEtessék warezzal menni! -
#20946 lassan ugy vagyok vele, hogy inkább LFS-t vettem volna az erre szánt 10k-ból :| -
Danny L #20945 Nekem olyan volt hogy egyedül voltam, viszont vígan láttam a chatelésüket. -
#20944 Valakinek volt már olyan hogy senki nem volt körülöte,de hallota hogy más megy az autojával és hogy közben rádiót hallgat!!! Velem ez történ de nem egy pillanatra hanem jó pár percig!! -
#20943 Vagy egész egszerüen menj el a boltba és vedd meg :) -
Danny L #20941 Persze, hogy akarjuk csak fárasztó, hogy lángoló betűkkel ki van írva hogy warez kérdések tiltottak, erre jön a torrentről lerángatott játékával és veri a nyálát, hogy így nem jó meg úgy nem jó. Áh mindegy hagyjuk hiába tépem a szám. -
Danny L #20940 "...mert ti lazák vagytok és apuka-anyuka nektek drágább gépet vett hitelre."
Először is még mielőtt ilyet írnál, kattints rá egy-két ember nevére, hogy megnézd a profiljukat, esetleg az életkorukat. Ugyanis java része 18 felett van, amely életkornál már elég cinkes ha anyuka vesz hitelre pici fiának gépet. 18 felett (sőt előfordul, hogy néha alatt) saját pénzből, szülinap, karácsony, ne adj Isten munkából megkeresett pénzből vette a gépét. A flegma viselkedés két okból is származik:
1. Ez nem a tuningműhely topik, nem ez a fő témája a TDU topiknak.
2. Tele van a tökünk azzal a sok keresni nem tudó lámával, aki feltesz egy olyan kérdést, ami 5-6 hozzászólással már megválaszoltak és unjuk. Persze hogy lekezelő mindenki. -
#20939 kösz! -
#20938 Egyébként a FAQ-ban is benne van... -
fernandez93 #20937 bekell járni az összes auto keresekedést.Aztán lehet motor kereskedésbe menni. -
gyuri1989 #20936 vagy atol fugg hány % nál jársz
-
gyuri1989 #20935 Elkel oda menni
-
mansniper #20934 Helló!
Walakíííí!!!
Hogyan lehet ebben a játékban motort szerezni, mit kell tenni, hogy végre lehessen válogatni a motorszalonokban?
Lehet, hogy volt már a kérdés, de én nem találkoztam vele, legalább is válasszal, kösszönöm... -
#20933 meg az írott Windows se jó mégis mindenkinek az van
Ha kuldok fenykepet az eredeti winxp cdrol abbahagyod a hulyesegek irkalasat? -
#20932 Meglehet te már unod a kérdést, hogy milyen gépen fut a TDU, mert te nyitottad a topikot s már kismillióan megkérdezték ezt.
De el kell, hogy keserítselek... mindíg lesz valaki aki meg fogja kérdezni, mert mindíg lesznek új emberek akik ki akarják próbálni majd a játékot és a kommunához fognak fordulni segítségért. Sőt olyan is lesz aki nem fogja venni a fáradságot, hogy visszaolvasson.
Ha azt akarod, hogy nőjön a magyar TDU Community akkor segíted ezeket az embereket, ha nem vezérel ilyen cél akkor nyugodtan hurrogd le őket a közeljövőben is. -
#20931 Az előbb az volt a bajotok, hogy középkategóriás gépe van és dugja fel a seggébe mert ti lazák vagytok és apuka-anyuka nektek drágább gépet vett hitelre.
Most meg azzal jösz, hogy "több 100 e ft" os gépet hazavágni...Egyáltalán elolvastad az előzményeket vagy csak nagy mellénnyel beírtál ide mint Jani. Nem megbántani a akarom Yoda-t de a gépe 20E Ft se ér nem, hogy több 100e-t .
Nyilván...nyilván a tuning nem helyes meg nem jó, meg az írott Windows se jó mégis mindenkinek az van. Na és akkor.
És tévedsz ha azt hiszed az olcsóbb kártyák nem kapnak jó hűtést.
Még egy Galaxy Gef7 is Zelman hűtéssel jön. Az Inno3d meg általában túlméretezi a hűtéseit. Pedig mindkét márka a piac legolcsóbbjai jelenleg. -
#20930 Át is nevezhetném a Topicot "Hogyan tuningoljunk PC-t" vagy mondjuk "Milyen géppel fut el a TDU"-ra... -
#20929 Remek, remek! Mindenki induljon neki, es csapjon oda a kartyajanak tuning teren, mert a megoldas nem a normalisan tisztan tartott xp, a megfelelo driver, es a minosegi alkatreszekbol osszerakott gep, hanem a videokartyatuning amivel jobb esetben +8-10 fpst ki lehet nyomoritani a kartyabol, aztan a sok pistike jon majd a forumra, hogy "jajj jajj, csikos a kep mar xpben is, mit tegyek?". Majd azoknak is mondd el szepen, hogy memoriahibas lett kartya, mivel a legolcsobb aluminium hutovel szerelt kartyat vette meg anno a boltban, es a te remek tanacsodra odakurt neki rendesen rivatunerben.
Felreertes ne essek, en is huzott processzorral es videokartyaval elek, de a nagy kulonbseg az, hogy tudom mit, mikor hol es mennyivel erdemes a sajat konfiguraciomban allitani, hogy latvanyos legyen az eredmeny. De azoknak, akiknek a tuning annyit jelent, hogy lat egy csuszkat es balrol feltolja jobbra, annak kar tanacsokat adni. -
#20928 nem barátom itt nem erről van szó.
A srácon lehet látni, hogy alapvető szgép haználati problémái is vannak, akkor má ne azzal kezdje az egészet, hogy a szülei által megvásárolt több 100ezres szgépet tulhuzzon agy meg hütés nélkül, aztá odaégeti az egészet.. akkor meg megy a sírás h jajj mi van most?
Ha már egyszer vett 2,6os procit, akkor örüljön annak, nem kell itt mindenkinek home barkács dolgokat csinálni.
De ha te ezt szeretnéd, huzzad fel 10 gigahercig, lakást füteni jólesz... (ez a szöveg Yoda-ra vonatkozott, csak te hoztad elő most ezt a dolgotr) -
#20927 gamecam -
#20926 köszi neked is..legalább nem cak bunkok vanak itt... -
#20925 frapson kívül mivel lehet felvenni a játékot videóra(most jön a sok flame) -
#20924 és pontosan hol lehet? -
#20923 egyet értek veled,nekem is ez a véleményem hogy sok a k*cs*g,van egy gyerek akinek miden mondatában benne van hogy "b+" -
#20922 Nem értem sokan miért ilyen ök. Elolvastam kérdésedet és a fórumozók válaszait.
Gabor_(HSF) #20873
Tudod mikor volt ez vicces? Soha!
A fórum azért van, hogy segítsünk a másikon mert meglehet nem mindenki született "zseniként" zsenikém.
Igenis lehet egy ilyen konfiguráción is játszani, és lehet húzni egy "középkategóriás" kártyát.
A 7600GS GDDR3-al szerelt kárytája megfelel a 6600Gt-nek és 7300GT DDR3 erősebb mint a 6600 GT teszteken magasan veri még tuning nélkül is.
A 7300GTn 1.4ns-es, 1400MHZ-es relatív futó igencsak tuningbarát Samsung RAM-ok vannak, a hűtése is elég korrektnek mondható ahhoz hogy a GPU órajelét is fel lehessen tornászni az alap 500MHZ-ről.
A gyári hűtővel maximum 590/1818MHZ-es órajelet lehet kipréselni a kártyából, ami nagyon szépnek mondható eredmény. Egy jó hűtővel úgy 630MHZ is reális lehet. A stabil órajel 586/1800.
A hitetlenkedőknek mondom, hogy nekem is egy athlon xp2ghz, 1,5gb ram és 7300gt 580/1800 on vígan elszalad 30-40fps en 2xAA Full on a játék!
A CPU húzását gyári hűtéssel egyáltalán nem ajánlom!
VGA tuninghoz : Rivatuner, Ati Tools, Ntool
A három progit ötvözve kihozható a max teljesítmény a kártyából. -
#20921 köszi..:) -
Danny L #20920 Tudtommal nincs és nem is lehet. -
#20919 A procidat akkor lehet felhúzni ha azt az alaplap engedi,ált. BIOS-ban van erre lehetőség, ott OVERLOCK-ingot keress,de vigyázz mert nem ajánlatos jó hűtés nélkül felhúzni mert csak károsíthatja mind a procit mind a gépet,ha NVIDIA vidi kártyád van valahol a vezérlőbe a winfosba azt is lehet tuningolni azthiszem,legalábbis az én 7600osomat lehet...remélem segítettem...kül ha a játék gyenge pár jótanács:
-NVIDIA kártyáknál. tálca ikon>Teljesítmény & Minőség > és ott mindeggyiket tedd jó teljesítményre...
-Alacsonyabb felbontásban futtasd..
-Vegyed LOW ra a textúrát ugyan az lessz nem lessz rondább...
-HDR-t kapcsold ki
Ennyi :) ha megy jó játékot! -
#20918 van aki má magától 100% on van csalás,mentés,és más nélkül?
-
#20917 Egyszerű ez is egy bug aminek én voltam először az áldozata a magyarok közül és akkor te is csalónak neveztél és most neked is előjött ez a bug."A sors keze".Annyi a mázlid hogy nem tették ki az atari fórumba az eredményt mint nekem. -
#20916 A baj csak az, hogy ez egyszerűen kivédhető lenne... Csak vizsgálni kellene a szerver programban hogy az autó megfelel-e a verseny kiírásnak!!! Ha nem akkor nem írná be az eredményt az adatbázisba!!! Még leprogramozni is egyszerű!!! Az extra kirívó eredményeket is ki lehetne gyepálni!!! -
#20915 nem vagyok függő csak mielőtt elaluttam (kivételesen...... 8) ) a TDU -n gondolkottam