107666
-
#20874 ... -
Gabor_(HSF) #20873 3 dolgot lehet felhúzni! a kakukkosórát,a malteros vödröt és a tanárodat a suliban..
De amig ezeket összekevered a cpu-val,feleleges és akár káros is erőltetni... -
Gabor_(HSF) #20872 Normális kérdésre lehet normális választ kapni...
Amint látom szakértő vagy, én inkább azt tanácsolnám,jól hergeld fel,hátha felhuzza magát,más beavatkozást nemigen ájánlanék... -
#20871 normális válaszra vártam... -
Szabi1991 #20870 XD -
bronco #20869 igen én is erre gondoltam, hogy p2p-s a lobby rendszer. A FlatOut 2 is ezért olyan rohadt instabil online...
Elvileg nem lenne rossz a p2p, mert felezi a pinget, de az a gond vele, hogy mindenki mindenkivel kommunikál. Így 1 ember rossz kapcsolattal legyilkolhatja az egész lobbyt. -
#20868 leveszed a gépház oldalát, aztán fogoval megfogod az alaplapon a kis hégyzet alaku cuccot, és huzod kifele.minél jobban kihuzod, annál gyorsabb lesz a gép. -
#20867 értem. és a procit hol is lehet felhuzni(ugy hallotam lehet..)? ha meg nem akkor mind1.. köszi :) -
InfiniteReality #20866 Így van. És egy ilyen proci mellett egy X1600 vagy inkább X1650-el / 7600GS/GT-vel egész értelmesen fogsz tudni játszani (1024x768 HDR nélkül). -
#20865 Kell neki proci is a minbimum egy p4 2.4GHz vagy 2800+-os AMD -
#20864 meg memória is. tképp azzal, hogy beleteszel egy középkategóriás kártyát, sokat nem fogsz elérni. -
#20863 #20857 .. pls -
#20862 mivel a karakter pozícióját a lokál gép tárolja és postolgatja a szerver felé, aki szétküldi a többi játékosnak
Igen, de nem te kuldod ki a tobbi 300 jatekosnak a poziciodat, hanem egyszer elmegy a szerver fele, majd o intezi. Namost perpill. valoszinu, hogy a TDU-nal nem pont igy van. -
InfiniteReality #20861 Én nem így hallottam :-) Nagy WoW-os haverom mondta, hogy pl egy memóriaeditor progival átírod a helyzetedet, akkor tudsz "warpolni" egyik helyről a másikra (mivel a karakter pozícióját a lokál gép tárolja és postolgatja a szerver felé, aki szétküldi a többi játékosnak). -
InfiniteReality #20860 Egy elmélet. Ugyebár a friendlistát egy ugyanolyan szöveges file-ban tárolja a játék, mint a bookmarkokat. Elvi síkon szerintem lenne lehetőség egy széép nagy magyar friendlista létrehozására. Szerintem próbáljuk ki. Páran küldjék el nekem a friendlistájukat, "összefűzöm" őket és visszaküldöm. Bemásoljuk a játékba és meglátjuk működik-e. Ha igen, akkor létre lehetne hozni egy szép nagyot és mindenki feltehetné azt.
Egy csomószor nézegettem a térképet magyar játékosok után kutatva, de ugye nem mindenkinek van benne a nevében a HUN elő/utótag, így kicsit nehezebb. Viszont nem is 20-30 magyar játékos van szerintem, hanem jóval több.
A házban GLOBAL RANKINGS-nál lehet YOUR COUNTRY-ra szűrni, és ott nem 10-20 játékost listáz ki. Emellett vannak olyan magyarok is, akik mellett nem magyar zászló virít (mivel a gamespy regisztrációnál kell a megfelelő országot kiválasztani, onnan tudja a játék is). -
#20859 Wowban pont hogy nem. Minden interakcio a szerveen keresztul megy :) -
#20858 Ez erdekes .Nekem AMD 2800,1GB Ram, Galaxy 7600GT Premium mellett nem akad egy pillanatra sem .A varosban nagy forgalom mellett is ugyan olyan szepen fut.1280x1024-ben minden fullon kiveve a HDR-t.Csak akkor akad meg egy pilllanatra ha szembe jon egy olyan jatekos akit ki tudok hivni versenyre.
Ez gondolom masnal is igy van,es ezt majd a Patch megoldja.De a grafikai hibak nalam is jelen vannak belepeskor,amit egy Ctr+Esc-vel orvosolni tudok. -
#20857 mit vegyek? 7600GS vagy 7300GT? 2ghz 768 ram.. vagy kellene proci??? -
InfiniteReality #20856 A legtöbb játékban a játékosok direktben kapcsolódnak egymáshoz, a szerver felé csak postolják a játékos pozicíóját (pl WoW). -
#20855 Saleen S2 -
n3whous3 #20854 s939 3000+ , 1 GB DDR , 7600 GT , de nálam nagyobb forgalomnál gondok vannak. Amúgy 30 FPS körül megy. -
#20853 Mert a remek Atari/Eden paros gondolom sikeresen megvalositotta sporolasi celokbol a p2p versenyeket (peer to peer), ahol is a jatekosok egymas fele forgalmaznak, nem a szerver fele, igy barmilyen router/portforward problemanal borul az egesz. Ugyanez pl. az EA C&C Generals is, ott a server biztosit egy lobbyt, majd a jatekosok oldjak meg az egymashoz kapcsolodas problemajat. Bar lehet tevedek, de nagyon ugy nez ki, hogy nem... -
InfiniteReality #20852 Amikor kiírja hogy player not reachable, akkor nem feltétlen Téged dob ki, illetve nem miattad! Valami olyasmi a dolog, hogyha van egy vacakoló játékos, akire senki nemtud rácsatlakozni (mindegy hogy ő hostolta a játékot vagy sem), akkor mindenkit kidob. Ha csak Te meg egy másik ember nem tudtok kapcsolódni egymáshoz, akkor Titeket kidob, míg a többiek a lobby-ban csak azt látják, hogy "két hülye szórakozik".
Volt olyan nekem, hogy 6 játékos várakozott és velem együtt egy másik emberke is próbált belépkedni. Nemtudom miért, de engem és őt mindig kivágott ezzel a hülye hibaüzivel. Amikor ő nem lépett vissza, vagy időközben kitették a többiek, akkor én beléptem és bent is tudtam maradni.
Másik dolog, meg amikor kb 1-1.5 hónappal ezelött Lyan Kyj hostolt szigetkörülit, és engem mindig kivágott, de ahogy elnéztem másokat is. Csak magyarok voltunk. Utána én hostoltam és mindenki bentmaradt. Viszont a játék indulása elött egy ember mégis kilépett, valószinüleg neki lehetett baj a kapcsolatával.
Szerintem ez valami szinkronizációs hiba lehet, vagy talán olyan hiba, hogyha valaki olyan hostol játékot, akinek túl kicsi a feltöltése, azokról ledobálja a playereket... -
bronco #20851 az előfordul velem is, hogy kidob de csak ritkán.
Veled mindig ezt csinálja? -
#20850 Tudom,hogy a narancssarga gyuruknek van nep, de ha ramegyek, azt mondja, nincs verseny. Valamikor engedelyeztem a global listazast, volt par waiting statuszu 3-4 emberrel, ramegyek egyikre, atvaltok readyra, es kidob, hogy nem erheto el a jatekos. Ezt sem ertem. -
#20849 Asztaaaa nagyon menő vagy! -.- -
#20848 Szerintetek melyik a legjobb kocsi? -
bronco #20847 Ha rankedet akarsz játszani a legrövidebb pályákon mindig találsz valakit.
Egyébként pedig keresd a narancssárga gyűrűt a versenyikon körül. -
#20846 köfi -
InfiniteReality #20845 Van amikor nem is lehet csatlakozni, mert csak connecting van... Gyanítom akkor csinálja ezt, amikor egyidőben sok verseny van (bár érdekes hogy 10db aktív versenynél többet egyidőben sosem láttam). -
#20844 Dejo neked. :S
Akarmikor probalok multis versenyre jelentkezni, soha nincs semmi. Lehet, nem kora delutan kene jatszanom, de mostanaban csak akkor erek ra. -
#20843 Én még november végén vettem a Gainward 8800GTS-t 120K-ért és ugye akkor még híre sem volt a 320MB-s változatnak. Ami kb 75k körűl megleht venni :)
Amúgy a konfigom amin nem nagyon röccen meg persze max beállításokkal:
Abit AB9PRO, C2D E6400, 2x1GB GEIL, GW8800 BLISS GTS (640MB) (gyárilag emelt órajellel) -
#20842 A video jo,de mindig is utaltam az ilyen kocsogoket akik masok eletevel jatszanak.Sajnos alltalaban amikor kiderul hogy az a manover ami olyan jopofanak tunt megsem jott ossze, akkor az esetek tobbsegeben a vetlen marad ott.Lasd: Cs.Elodke -
Gabor_(HSF) #20841 Ezen a képen éppen az látható,hogy "SUMI" telefonál gratulálni:) -
Gabor_(HSF) #20840 De itt van pontosan kivánságodra.... -
Gabor_(HSF) #20839 nem olyan sokat..
összesen 140 óra,1700 multis verseny amiből 1200 első hely,kb 400 2. és a maradék kb 100 3. ill még az elején 4. hely -
#20838 Nyomass már plz a game info azon részéröl is egy screent, ahol azt mutatja összesen, meg mivel mennyi idöt játszottál.
amugy grat! -
Gabor_(HSF) #20837 SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY!
Józsi hozd vissza a francia kulcsot.....................
-
InfiniteReality #20836 Bug. Remélem kijavítják (mondjuk tesznek bele quit/cancel/disconnect gombot). -
#20835 Megvettem életem első (remélem nem utolsó)F-430 Ferrari-ját! Csak ha kilépek úgy tudom megszakítani a csatlakozást a versenyhez? Néha elég sokáig akkar csatlakozni és inkább bontanám.