107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • SinClaiR
    most hoyg realizáltam tulajdonképen mit is írtál, leeht neked ugyanaz a nyűgöd mint nekem. Sőt.
    Találkozni találkozom játékosokkal, csak nagyon ritkán,, illetve ha megpróbálok spawnolni valakire, általában nem, vagy csak sokadikra sikerül. az alant leírt módszerrel spawnolj valakire, mo9ndjuk a városban, ott mindig sokan vannak, és ismételgesd addig, ameddig meg nem jelenik valaki. De minthogy már leesett a tantusz mi is lehet a gondod, véglege3s megoldást majd csak a patch hozhat. (remélem)
  • SinClaiR
    mikor térképen vagy (m) akkor bal odlalt felül van egy választó menü, ott válaszd ki az emberalakost, aminek megnevezése (players) voila.
  • Streetwarrior
    Hogyan tudom megjeleníteni a többi játékost free ride módban? Nem találkozok senkivel, csak a versenyek alkalmával...ez így nem túl fun!
  • SinClaiR
    ehh, wtb edit gomb.
  • SinClaiR
    én szívwesen odaadtám, de velem nem találkozott senki, hoyg hozáadhassam a listámhoz magyarok közül :(
  • InfiniteReality
    Kellene valakitől egy friendlista, akién Fery02[HUN] rajta van! És kéne valakinek a listája akién én rajtavagyok. Köszönöm!
  • InfiniteReality
    Akkor kérlek küldd el a barátlistádat nekem. És akkor már csak két másikfajtalista kell. Köszi!
  • fery02
    Nem vagy rajta a listámon
    Játékban a nevem pedig "Fery02[HUN]". (ha valaki nem tudn)
  • InfiniteReality
    Valakivel kipróbálhatnánk a friend listás felvetésemet. Előszöris kellene egy olyan ember friend listája, akinek én megvagyok mint barát. Azután valaki jelentkezhetne innen a fórumról, akinek nem vagyok rajta a listáján. És egy olyan lista is kéne, amin ez utóbbi 2. emberke rajta van. Kérlek küldjétek el mailbe az info(kukac)testdriveunlimited.hu címre.

Hogy érthetőbb legyen:

1. Lista: olyan emberkétől kell, akinek rajtavagyok a listáján.
    2. Lista: olyan emberkétől kell, akinek NEM vagyok rajta a listáján.
    3. Lista: ez olyan lista kell legyen, amin a 2. listát küldő emberke szerepel.

Köszi!
  • fery02
    Jaaa, mégis van fent SP 2-ője, akkor más a baj... :)
  • fery02
    Egyik ismerősömnek nem akar futni a játék, kb 4 mp múlva kilép, még az intró sem jön be állítólag. Kérdezgettem, kérdezgettem, és kiderült, hogy SP nélküli Windows-a van. Én valahol mintha azt hallottam, volna, hogy SP nélkül nem megy a TDU, de ha nincs igazam, akkor más miatt nem indul akkor neki.
  • Toya
    De közölt. Nincs semmi extra 100%-nál (jelenleg).
  • fery02
    Mert szar az uninstallja, meg ez a FAQ-ban is benne van asszem. De van megoldás, DVD-ről kell futtatni a törlést.
  • fernandez93
    A test Diveba mér van az hogyha letörlöm mert lekell és amikor letörölte akkor az összes exe eltűnik a c:meghajtomról.
  • bertino

régen volt már találka, így képet is tolunk :)
  • fernandez93
    ok.
  • fery02
    Tudjuk, nekünk is megvan. :)
  • fernandez93
    Csáztok:Nekem a taxi 4-br az teccik hohy Emiliennek is meg van a
    Test Drive Unlimited.:D
  • Me0w
    Lol... majd bemennek a tarsaival az instanceba, csak lehet, hogy a fiadat lenyomja a boss :P
  • bronco
    Annyi az egész, hogy ACE rangú leszel. Ha akarod, később csinálhatsz olyan küldetést, amit csak ACE rangúak játszhatnak.
    Más különlegessége nem nagyon van, hacsak egy későbbi patch-ben nem tesznek be új versenyeket.
  • Gabor_(HSF)
    Jaj a wow-ot ne is emlegesd..
    A fiam napokon belül abból éretségizik,legalábbis én csak arra következtetek,mert még most sem képes kiszállni belőle..
  • Danny L
    Lehet ez valami marketting fogás, hogy a sok tudatlan aki nem keres fel fórumokat, az higgye azt hogy keményen hajtania kell azért az egy sz@ros százalékért. Vesszőfutás
  • Danny L
    Hála az égnek ez a játék nem fajul el a WoW-os kábítószer kereskedelem irányába, ahol kihasználják az ember függőségét és nemtom hány havonta lehúzzák a csórókat. Nameg ah ezért a játékért még havidíjat is elkérnének, na az lenne az igazi lehúzás, totál nem érné meg. De így sztem ha esetleg a warez verziót kipróbáltad és nem bírod abbahagyni, akkor vedd meg eredetiben, csengess ki érte 10K-t, megéri márcsak a társaság miatt is, bár ez az utolsó néhány hozzászólásban nem derült ki, egy két delikvens felkavarta az állóvizet.
  • Gabor_(HSF)
    Hát annyi történne sztem,hogy a % előtt nem 2, hanem 3 számjegy lenne,más nemigen..
    De igen,kérdésedben a válasz,a miheztartás vegett kell a 100%,legalább is én igy vagyok vele..
    Én minden gammát végigjátszom,még ha esetleg nem is tetszik,de ha már belekezdtem.....
  • Prank
    aki egy bug miatt elérte a 100%-ot, az nem közölt semmi konkrétumot...
  • fery02
    XD
    Amúgy vajon történne valami, ha elérnénk a játékban a 100%-ot? Azonkívül, hogy ki*baszottul büszkék lennénk magunkra. Csak mert sok játékban történik valami ilyenkor. Tudom, ez most egy oylan kérdés, amire az a legjobb válasz, hogy "eredj mán a pcsába az ilyen kérdésekkel, honnan tuggyuk", scak beírtam hangulat kedvéért, úgyis oylan civakodás van :)
  • SinClaiR
    nem, csak a játékért kell
  • AE 86
    bocs ha zavarok de az acc-hoz kell fizetni ??????
    előre is bocs,kösz
  • Gabor_(HSF)
    Tényleg el akarsz menni??
    Kérlek ne tedd ezt az embertársaiddal!
  • Yoda001
    én csak kérdeztem valamit te meg itt pofázol. jo topic ez is.... na csá
  • SinClaiR
    ninsc egy club ahova be lehetne lépni?.. legalább mindig lenne valaki akikkel lehet dumálni miközben száguldozok:)
  • SinClaiR
    valaki valami találka? kis cruise a szigeten?
  • rotator
    Nah, letudtam az összes utat a játékban. :)
  • Gabor_(HSF)
    Te pedig nyugodtan fodadd meg, egy újjabb számitógépes zseni tanácsait,aki természetesen kb egyidős veled,bár lehet 1-2 osztállyal már feljebb van..
    De mielőtt belefognál, tudakold meg mi is az a "BIOS" aztán hajrá!
    Ja! és igen tizenévesek,nektek biztosan cinikusnak tünik az ilyen jellegű hozzászólás,de ez csak azért van igy,mert még fingotok sincs a felelőségről.....
  • InfiniteReality
    99%, mivel a club-club (inter club) verseny még nem működik. Abból kell 2-t vagy 3-at nyerni a maradék 1% (10 achievement points)-hoz.
  • cattaneo
    A köszi mind kettötöknek szólt!! ÁÁÁ ilyen rossz hangulatott?! Fejezétek már be nem lehetne vmi jóról írni?
  • InfiniteReality
    Az X1950PRO GYORSABB és OLCSÓBB a 8600-nál, de KEVESEBBET tud, minekután nem DX10-es kártya.
  • Gabor_(HSF)
    Rossz célpontot választottál magadnak töketlenkém!!
    Úgyanis alapszabály,mig az okos ember hülyéskedhet,addig a hülye ne okoskodjon...
    Azthiszem ellégé diplomatikusan tudtára lett adva,ha valamihez tök hülye,ne egy vadidegen tanácsára tegyen olyasmit amiből csak kára lehet és elsősorban valószinű a szüleinek..
    Te lehet vagy akkora művagány,hogy ezeket szemrebbenés nélkül felválalód,én ennél sokkal bölcsebb és józanabb vagyok..
    Cóval kis majom,mielőtt valakit leköcsögöznél,előtte nyúlj magadhoz..
    Ez meg itt az én okos tanácsom,nyugodtan fel is használhatod...
  • fery02
    A fórum azért van, hogy feltegyünk kérdéseket, válaszoljunk, de viszont a legtöbb topicnak van egy FAQ oldala, ahol az ezerszer elhangzott kérdések-re lehet megnézni a válaszokat, mint mondjuk a tiéd, így megkönnyítve mindenki dolgát. Nincs mit amúgy, de Prank-nak is jár a köszönet, ő részletesebb választ írt :)
  • cattaneo
    Köszi, "egyszerübb" it megkérdezni amúgy meg a forum nem azé van hogy beszélgessünk?