107666
-
Danny L #21035 Télleg durva az aszfalt minősége...dehát a kocsi... -
#21034 lehet, hogy a messzi dolgok élesek AA nélkül, de a kocsi az borzadály :\ -
#21033 Milyen géped van mert nekem 4xAA-val is szépen fut csak a HDR lessítja be nagyon szóval az 1x volt bekapcsolva,hogy lássam milyen. -
InfiniteReality #21032 Annak örömére, hogy megvettem ezt a hulladék DB4-et potom 3 milláért csináltam néhány ultra high quality képet a TDU-ból. A DB4 egyébként stage 3-on is hulladék, senki ne vegye meg
Ez a kép 4xAA-val készült. Szépnek szép, csak a játék így már játszhatatlan (3-5 FPS)
A többi kép kikapcsolt AA-val készült. Külön kiemelném a látótávolságot (a távoli dolgok is élesek), valamint a növényzet és az út minőségét.
-
wolfpackmaster #21031 tdu hungary klub épülete előtt csinálunk egy kis bulit :) aki akar jőjjön -
InfiniteReality #21030 Ez a bug leginkább offline módban jön elő. -
InfiniteReality #21029 Küldd el nekem e-mailben a shotokkal együtt. Megy a "hivatalos" bugreportba a fejlesztőknek. -
#21028 Én asszem ilyen 700. hely körül vok de versenyezni rátkán versenyzek.Mindig csak megyünk a haverokkal... -
Gabor_(HSF) #21027 Kiábránditalak! mer 200000000200-ról indulsz,nem pedig 0-ról..
Tehát minuszba vagy -
#21026 illuzio romboló!!! nekem nagy szám egy enzot megverni egy F-430-al és 0 pontból 19999889 csinálni -
Gabor_(HSF) #21025 Azé az már tényleg nem akármi,megnyerni egy egész versenyt...
Csak ámulni tudok! -
#21024 miért nem?? 1(db) versenyen nyertem szerintem nem rossz! Pláne hogy kb a 3. versenyem volt. -
#21023 Hát igen, de érdekesen vonja le, mert nem is jelzi, egyszer csak csökken a számláló. -
Danny L #21022 #19642 itt van rá utalás hogy az is egy elkefélt küldetés. Sőt asszem még előtte volt róla szó, hogy teljesen random ez a hiba, valamikor perfectre meg lehet csinálni valamikor meg nem. Találkoztam én is egy ilyen hibával de az nem transport küldi volt hanem asszem time attack. Ott akkor vonogatott le, amikor extrém bukkanókon döcögtem át gyök kettővel. Sztem átcsúszott a kocsi az út textúráján és hozzáért a földhöz vagy nemtom és levont lóvét -
#21021 Ááá, a Shelby Cobrás után ismét egy bugos transport küldi, a Mercedeses szerpentines kocsikázásnál megint randomra levon néhány dollárt itt-ott, pedig már próbáltam nagymamasebességel is, az út közepén lavírozva és egyszer csak lecsökken pár dollárral a pontszám és még a piros kiírás vagy a jelzőhang sincs. :((( -
#21020 Hát nem -
#21019 multiba a 19999889 score jó? -
Danny L #21018 NUM6 a neve amúgy annak a másik hatosnak, ha nincs elől a rádió akkor asszem nem működik,, úgyszoktam, hogy nomok egy NUM4-et, akkor előjön aztán kétszen NUM6 és úgy már jó. -
#21017 hihi, a "másik" 6-os mostmár müxik -
#21016 duplan hatos. -
#21015 megcsináltam ami le van irva hogy kell zenét berakni a radióba de hogyan kell váltani?? (kiskönyv szerint a 6-sal de ez nálam nem müxik) -
Danny L #21014 Ebbe az emblémába bele kell rohanni minimum 50km/h-val asszem és akkor átdob. Nissan Skyline tudtommal nincs a játékban csak 350Z. -
#21013 Még mindig nincs kiegészítő, vagy autópack vagy mineknevezzük a játékhoz, tehát még mindig nincsen benne semiylen extra autó. -
Csirkeh #21012 Erre az emblémára rámentem, de nem igazán akar átvinni a szigetre.
Más...
esetleg nem tudjátok hogy a Nissan Skyline-t hogy lehet elérni? Ugyanis a program kiskönyvében benne találom a felhozatal között... -
#21011 azt a hidat egy emblémának hívják egy hegy tetején
már, ha arra gondol :) -
Prank #21010 szerintem a keleti kis szigetre gondol, ahol van egy versenypályaszerűség... -
tmisi #21009 Van oda is út, mégpedig egy hídon át. Már persze ha egyre gondolunk. Délen az öbölben. -
JiM001 #21008 Sziasztok!
A különálló kis szigetre át lehet jutni valahogy? Nem igazán találok rá megoldást...
Köszi! -
#21007 Emlekeim szerint nem csaloztalak. Hanem tanacsot adtam, hogy nezd meg, hogy jott elo a bug, es szolj a fejlesztoinek. Nem tudom, megtetted-e, en mindenesetre utananeztem. Ra is jottem, mi az, csinaltam par screenshotot, most keresek normalis elerhetoseget, a "a hivatalos" forumra tovabbra se tudok irni. -
#21006 Amúgy valahol neked is igazad van. -
#21005 akkor jártam mikor még játszottam vele :) -
#21004 10 pandert engedélyeztem magamnak. Annyi meg is volt.
-
#21003 Beírtad a LevelR-t az avatarodba, de gondolom az SLR topikban még nem jártál. Mert akkor tudnád hogy ki Streeter. -
#21002 mert ? ki ez ? :D -
Vlala #21001 Na, azért Streetert lelámázni...
Sajnos az alapverzióban még nincs benne a Lexus (sem az Edonis, sem a RUF), ezek később, egy patchben látnak majd napvilágot. -
#21000 amugyis ték -.- -
#20999 kurvára nem tud érdekelni az ilyen lámák problémái :DDDDDD
ne várd, hogy kinyalják a segged, SGn ez alapszabály
4 éve vagy itt és még mindig nem tudod ? :DD -
#20998 Mondjuk amíg beírtad ezt a mondatot gyorsabban beírhattad volna hogy pl.: "70%tól a sziget északi felén lesz" Na mind1 kössz a segítséget. -
#20997 ott lesz annyi %tól, amikortól megtanulsz visszaolvasni és keresőt használni -
#20996 Lexus kereskedés a sziget melyik felén van? Vagy hány százaléknál lesz mert 61-nél még nincs :S