107666
-
InfiniteReality #21076 Ebbe a fórumba CSAK olyanok írnak, akik megvették eredetiben a játékot Kérdésedre a választ a WAREZ topicban leled (TDU-OFF, SPAM nevű topic). -
InfiniteReality #21075 Házban INFO / GAME PROGRESS menü. Ott eltudod olvasni mik a teljesítendő feladatok, és melyikért mennyi pontot kapsz. Egyébként igen, 450 ponttól vagy CHAMPION. -
tmisi #21074 Ja azt tudom (450p=45%), de az hogy jön össze? -
tmisi #21073 Hello!
Mi a feltétele annak, hogy CHAMPION szintre léphessek? Minden versenyt megcsináltam, ebből 6 ezüst, bronz nincs. Tán minden aranyra kell? Az alküldetésekből is (szállítós) szinte már mindet megcsináltam. Még mindig csak 425 pont és 450 kéne. Azt sem tudom, miből számolja a pontokat. Segítsetek!!! -
#21072 banner lesz a te embered, hidd el, olvass néha egy kicsit (Y) -
InfiniteReality #21070 Affrancba, akkor nem lehet meg az összes ruha / motoros cucc :( Mekkora veszteség...
De az összes kocsi meg ház még igen -
#21069 Kedvencek, és felni cserék
Kár hogy nem Holden :)
Fairlady az R34 felnijein :D
Azok az RS4 felnik
Drift'
-
bronco #21068 Nézd meg mennyi perfect-ed van. Ha 80-nál kevesebb, akkor lehet, hogy maradt még valami. -
#21067 Nekem azt sem adta meg. Elköltöttem minden kupont és nem lett meg minden ruha. De hiába vittem el perfectre a modelleket/stopposokat nem keptam semmit. Persze csak azt próbáltam ami nem volt előtte perfect. -
bronco #21066 így van -
#21065 de, de akkor csak a perfectért járó +1et adja meg, nem az összeset tudtommal -
Vlala #21064 Nem lehet újravinni azt, akit már egyszer elvittél? -
bronco #21063 Rájöttem mi értelme a stopposoknál és modelleknél a perfect-nek. Csak akkor tudsz megvenni minden ruhát/motoros cuccot.
Kifosztottam minden boltot és 0 kuponom maradt. :) -
InfiniteReality #21062 Biztos csak ahogy a nap fénye törik meg rajta. Vagy csak olyan rossz minőségű a video, h azért ilyen. Megkeresem ezt a játékban:) -
Szabi1991 #21061 messziről sárga , közelről fehér :) -
#21060 Olvasd a belinkelt video leirasat. :) -
InfiniteReality #21059 Egy csomó olyan beállítási lehetőség van az ATI-hoz, amit nvidián még registry-n keresztül sem lehet módosítani. Egyes beállítások képminőséget javítanak, van hogy teljesítményromlás nélkül (pl colorfill), és vannak olyan beállítások amik képminőségromlás nélkül gyorsítanak a kártyán (pl fast z clear). Csak tudni kell mit érdemes bekapcsolni ezek közül. -
InfiniteReality #21058 Legyen mindkettő:) És köszi!
Milyen Lambo-ról van szó? -
#21057 Értem én mondjuk annyira nem hiányzik nekem a HDR..
Azt,hogy értetetted,hogy egy rakat dolog be van kapcsolva??
(szoftverben kapcsoltam be az AA-t amúgy) -
#21056 Hehe, masnak is feltunt a sarga-feher szinvaltos lambo.
@InfiniteReality: holnap megfogalmazom a bugos levelet... angolul vagy magyarul kered?
-
InfiniteReality #21055 Az hogy a motoron nincs emberke szerintem annyi, hogy átnevezte azt a file-t, ami a karaktert tartalmazza. Vagy tényleg bug és photo módban kikapcsolta a karaktert, majd visszalépve a játékban "úgymaradt". -
InfiniteReality #21054 A Te kártyád viszont a HDR fogja meg nagyon, az enyémet kevésbé.
A 7600GS ugye 7-es sorozatú nvidia, így NEM tudja a HDR+AA-t egyszerre. Vagy egyik, vagy másik. Ha a HDR be van kapcsolva akkor nem lesz AA-d, vagy kikapcsolja a HDR-t (hiába van bejelölve) ha az AA-t ráteszed. Nem tudja. A 8-as sorozatú NVidia már tudja ezt a dolgot.
Az én ATI-m X1000 sorozat, tehát tudja az AA+HDR-t egyszerre. DE! Ehhez NEM a driverből, hanem a játékból kell bekapcsolni az AA-t. Ha driveből kapcsolom be az AA-t, akkor a többi játékban megy, TDU (és Far Cry) alatt nem. Mindkét esetben úgy tudtam csak elérni hogy menjen az AA+HDR egyszerre, ha a játékból kapcsoltam be az AA-t. -
#21053 A 25-30 fps elegge jatszhatatlan, en inkabb visszaraktam 1024-be es 2x aa-ba, igy mindjart 55 fps es normalisan van sebessegerzet a jatekban. A 25-30 a 60 utan nagyon szarnak tunik, megneztem :) -
#21052 XDDDDDD -
#21051 az ruf lesz majd a pc n is patch után
-
#21050 http://youtube.com/watch?v=kHHPLN4g5Tw&mode=related&search=
Na ezt hogy csináélják? :D -
InfiniteReality #21049 És driverből vagy a játékból kapcsoltad be?
Az NVidia kártya képminőségét és AA minőségét ne vesd össze az ATI-éval. Az nvidia gyorsabban tudja az AA-t, sőt van olyan ami jó minőségű és emellett kellően gyors is. Az ATI sajna még mindig elavult AA-t használ, de kegyetlen minőségben.
Egyébként nálam egy rakat dolog be van állítva. Ha azokat alapra teszem, default beállítások mellett 4x AA-val is játszható (helyszintől függően alapon 20-30 FPS. Durva beállításokkal AA nélkül mondjuk 18-25. 2x AA durva beállítások mellett 12-20. 4x AA durva beállítások mellett 5-10. -
#21048 Akkor nem gáz az fps szám egy kicsit 4xAA mellett? Mert nálam 7600GT-vel 4xAA mellet kicsit sem szaggat és 25-30fps meg van. -
#21047 Nalam sajnos ez a max kepminoseg, de igy jatekban van vagy 5 fps :)
-
#21046 ez nem prosche? -
#21045 http://youtube.com/watch?v=kHHPLN4g5Tw&mode=related&search=
Na ez mi a fene? Egyesek keverik az autókat a motorokkal? :O -
InfiniteReality #21044 Bocs, hogy megakartam mutatni, mennyire szép a játék! Amúgy igen, AA-val jobb lenne, dehát ilyen minőség mellett a 2x-es AA-tól is lecsökken a sebesség az épp hogy játszható szintre. Különbensem a kocsit nézem játék közben.
Ha valakit érdekel, elmondom milyen beállítások kellenek ehhez a durva képminőséghez. Csakhát legyen jó kártyája az illetőnek.
Mivel nekem ATI van, így Nvidián csak közelítőleg tudom mit kell állítani, azt hogy hol van azt nem. A másik dolog, hogy nvidián a beállítások több mint fele nem is létezik. 3. dolog, hogy a játék bugja/az nvidia driverek hibája miatt, ha a driverben állítgatunk a kártyán, sokkal nagyobb lesz a valószínűsége, hogy szétesik a kép induláskor és/vagy játék közben.
Lényeg az, ha valakit érdekel leírom mit állítottam ehhez. -
InfiniteReality #21043 3G P4 northwood HT, P4C800, 1G RAM dualchannelben, X1950PRO (AGP). -
Vlala #21042 Ebben benne van.
Plusz néhány finomság, pl. repterek :) -
#21041 hol van ez az embléma? -
#21040 Szeretem a kepeket nagyon, csak otszor ugrott el a kepek betoltese kozben a forum onnan, ahol epp olvastam es otszor kereshettem meg ujra a hozzaszolast (gy.k. ahogy a kep betoltodik hosszabb lesz az oldal) :)
Egyebkent kinek mennyi a Big Challengen a rekorideje? En a vegen utkoztem legalabb 4 autoval igy ~16 perc lett a vege :( -
#21039 Akkor az lenne, hogy gyorsabban töltődnének be a képek, de jó ez így. :)
Mellesleg miért kell mindíg nyavajogni, nemhogy örülnél, hogy végre valaki tesz be képet, amin lehet gyönyörködni, mint ahogy én is teszem :P -
#21038 nekem mikor most 5 en voltunk 5 fps re lemegy, ezt nem tudom csak a kapcslatom és alagolásom okára felróni, jó lenne megoldani _:( -
wolfpackmaster #21037 kéne már patch kicsit érdekes hogy lockolt játékosokkal szétkapcsol a kva netem :P meg az hogy (pont :)) minimum gépigényen néha beszaggat mint atom -
#21036 Mi lenne ha nem 2 megas kepeket linkelgetnel a forumba?