107666
-
#21116 olvass vissza kb. 9 hsz-t. -
Djemba #21115 JÖN A TDU 2 2008 MÁRCIUSÁBAN -
#21114 Azt mindennap eszem. Tehát nincs :( -
#21113 Csak update van. A Norbi féle
Hinnye ez meg jó nagy kép #21109 -
#21112 1800 új üzenet óta nemvoltam itt patch gondolom továbbra sincsen ,vagy van? -
#21111 :PP -
#21110 Nagyobb kepre nem tellett? :) -
#21109 Helló Bronco!
Na most már tényleg ez a vége .Ennél jobbat ha megfeszülök sem tudok jobbat billel.
http://photohost.extra.hu/up/images/thumbs/thumb_1178558172.jpg[/img][/url] -
#21108 Elöször is köszönöm a válaszokat. Na ja a csere... egyszerüen nem szoktam játszani a gépen így tök mindegy volt milyen gépem van, de aztán jött a TDU és megváltozott minden!! Meg amikor 3felé lett osztva a net itthon gyorsan kellet még 2 gép(az amd mellé) és arra nem akkartunk ismét 190e-t/gép költeni. De kicserélem hugommal olcsobb mint ezt jóra építeni -
#21107 Nálam pont ugyanez a proci (ez volt anno az első HT-s P4-es :) ) egy 4600TI mellett dolgozott, de ma már egy 6800GT mellett muzsikál a gerkőcök gépében ;) Jah és persze megy rajta a TDU /1280x1024 FULL,NoAA,NoHDR/ :)
Szal P4 4ever -
Leky #21106 Láttam, hogy angolul már le van írva én most magyarul is berakom. Amúgy a Gamestaron találtam.
Jön a Test Drive Unlimited 2?
[2007. május 07. @ 16:50 - Alwares]
Egyelőre hivatalosan nincsen megerősítve de nagyon úgy tűnik hogy jön a Test Drive Unlimited 2.
Az Unlimited sokak szerint hosszú idők után az első igazán jó Test Drive rész, kisebb-nagyobb hibái ellenére hatalmas siker lett, rég óta nem szorongatták meg így a Need For Speed sorozatot. A 2 rész a pletykák szerint off-road versenyeket, dinamikus időjárást (eső, köd viharok) és 2400 kilóméter bejárható útat ígér, ebből 1500 aszfaltos lesz, a helyszínt már lehet is találgatni. De végre biztosan lesznek éjszakai és nappali versenyek is. Ahoz képest hogy nem hivatalos bejelentés elég konkrét megjelenési dátumot kapott, konkrétan 2008 március 8-át. A program ismét megjelenik mind PC-re mind Xbox360-ra, de most egy időpontban.
-
#21105 Birom az ilyeneket.. -
Gabor_(HSF) #21104 Nagyan klasz, köszönjük!
Most akkor gyorsan visszavisszük a bóltba a gammát és amennyi pénzt adnak érte,azt átutaljuk neeked -
1139719 #21103 nos feltettem a játékot http://www.tar.hu/atis-82/ -
Szabi1991 #21102 nemlehet vhogy hertz mustangot csinálni ??
(Ford Mustang GT-H fekete, arany csikokkal..)
link -
Gabor_(HSF) #21101 Azért nem volt az olyan szutyok..
Nekem 5 éve van meg az a P4 3.06/533 rambusos alaplapba egy asus ti4600 udlx el és 4 évig használtam játékra..a leg megbízhatóbb gépeim egyike, még mais...
Igaz már az asszony használja 1.5 éve és persze nem TDU-zik vele -
#21100 En sam nagyon ertem hogy jott a kepbe az a p4 ilyenkor :) -
#21099 core2Duo-t kellett volna vásárolni... -
InfiniteReality #21098 Mindenki aki meglepődik hogy miért nem megy a gépén rendesen a TDU, nézze meg a FAQ-t a gépigény miatt, aztán kezdje el KARBANTARTANI A GÉPÉT (alaplap, vga, hangkártya directx, ezekből a legújabb. O&O defraggal COMPLETE/NAME töredezettségmentesítés azon a meghajtón amin a rendszer és azon is amin a játék van (a windows saját töredezettségmentesítője fabatkát sem ér), SWAPfile fix 1500Mbyte-ra állítása vagy 1G és több RAM esetén kikapcsolása, FELESLEGESEN a háttérban futó programok (2-3 víruskereső, msn, tűzfalak, ilyenolyan agent programok, winamp agent, quicktime task, adobe gyorsindító, office gyorsindító KIKAPCSOLÁSA, TDU kipróbálása). EZT hívom én egy gyors karbantartásnak. Ha utána sem megy, akkor el lehet gondolkodni mi a probléma... -
InfiniteReality #21097 A Carbon-nak sokkal kisebb a grafikai igénye, mint a TDU-nak. Össze sem hasonlítható a két játék, sem a gépigényük. Egyébként a Carbon-t be lehet állítani csirke grafikára, és akkor persze hogy jól megy 7300 / 9600 videokártyán. A TDU-n nem lehet ilyeneket állítani. Az megint más kérdés, hogy a TDU-nak ERŐS proci kell. És az A64 tényleg megeszi azt a P4-et, de a proci elég erős a játékhoz. Valami más lehet ott a gond.
TDU-nál az nvidia kártya kritikus dolog, lehet abba a gépbe átpakolva az ATI kártyát jobban (nem tökéletesen mivel gyengébb a proci mint a másik gépben) menne mint az nvidiával. Alaplapi és egyéb drivereket (directxből van 2007 áprilisi, hangkártyából is legfrisebb kell) frissíteni kéne azon a P4-en, HDR-t kikapcsolni, nvidia driverből pedig a 93.71-et vagy valamelyik legújabb bétát feltenni. A TDU nagoyn érzékeny sajna a driverekre és a gép karbantartottsági állapotára. Aztán töredezettségmentesíts a p4-en és a swapfile-t állítsd 1500Mbyte ra FIXEN vagy kapcsold ki és úgy nézd meg a TDU-t. -
#21096 Egyebkent meg itt egy cpu comp. chart.
link -
#21095 Megis mi vitt ra, hogy egy Athlon 64-et lecserelj egy szutyok p4-re? :) -
#21094 azt hittem hogy a 2 kártya kb u.a.(hiába az egyik 128 a másik 256) ugyanis a carbon-nál ugyan azt tudta a két gép. A CPU-val más is ezen a véleményen van? én mondjuk elhiszem, mert az AMD az elöző gépem volt ami most a hugomé és érezhetően jobb volt, a P4 meg a mostani de szerintem csere lesz : ) -
Szabi1991 #21093 és hol fog játszodni ? :) -
#21092 Kozben utanaolvastam melyebben, a 7300 LE remek kartya videonezesre es 2d-ben barmire, 3d-ben nem erdemes vele foglalkozni, max 5-10fps a jatekokban. -
#21091 Az Athlon 64 megeszi keresztbe a p4-et, a 7300 LE meg arra jo, hogy ne szaggasson a Word meg az Excel, ennyi. -
#21090 valki segítsen hogy megértsem!! az egyik P4 3.06GHz 1GB RAM nvidia7300LE(256) a másik AMD Athlon 64 3.0GHz 1GB RAM ATI9600XT(128)ez egy LG TFT monitoral van. Az utobbin teljesen jól megy a játék 4*AA high 1024 stb... A P4-en hát nem igazán sőt nagyon nem (azért lehet rajta játszani de ég és föld) -
#21089 -
#21088 nembaj de sok embert érdekel a folytatás szal... -
InfiniteReality #21087 Az a vicc, hogy mindezt a mostani TDU is tudná. Itt most a dinamikus időjárásra és akár az éjszakára gondolok... -
InfiniteReality #21086 Frissíts drivereket, és tartsd karban a rendszered. Ez a megoldás. -
#21085 jovan, engem a patch érdekel, nem az, hogy mi lesz a TDU 2ben :D -
#21084 EMBEREK:
Test Drive Unlimited 2 Rumor
In development for PC and Xbox 360
According to GRY-OnLine, a sequel to Test Drive Unlimited is being developed for PC and Xbox 360 and is scheduled to be released in March 2008. Test Drive Unlimited 2 will feature licensed vehicles from the most famous Italian car company’s like: Ferrari, Maserati, Bugatti, Pagani, Saleen, McLaren and many more. The sequel will also introduce off-road cars (two and four wheels), SUVs, 4WD, enduro bikes and buggies (Lamborghini LM005, Mercedes GL, Audi Q7, Hummer, Range Rover, VW Touareg and many more). Players will be able to drive in a 1500 km2 area with streets, highways, off-road tracks. There will be over 2400 km different roads (mud, sand, rock and asphalt), dynamic weather (rain, fog and storms), night and day cycles, and several online modes. -
tmisi #21083 Köszi! -
#21082 Tegnap vettem magamnak egy olyat amit a #21047-ben linkeltem, es meglepodve tapasztaltam, hogy se tuning, se festes nem lehetseges. Azert a boltban lehetne 2 sor, hogy "This vehicle is already at the maximum tuning level. This vehicle is available only in this color, no customization possible". -
#21081 Megoldottam kerülőúton - szó szerint, 50 km volt, bár a nagy része autópályán, de zökkenőmentes autókázás volt. :) -
#21080 Elozo ATI driverrel nekem is csinalta, miota a legujabbat hasznalom nincs ilyen gond. -
#21079 ilyet most hallok először :D
elég kellemetlen lehet :) -
rush21 #21078 Hy!
Az miért van hogy megyek és egyszer csak elmosódik az út és leesek?Pedig nyíl egyenesen lehetne tovább menni.
Ez nagyon ídegesítő főleg verseny közbe! -
Vlala #21077 Minden útvonal felfedezéséért, bizonyos autómárkákból (Ferrari, Lamborghini, Chevrolet, Ford, Aston Martin) 3 típus összegyűjtéséért, 3 motorbicaj összegyűjtéséért, sőt, a megtett kilométereid tán is kapsz pontot. (5.000 mérföld, azaz 8.000 km az utolsó lépcső.)