107666
-
Danny L #21157 Na mostan két dologban tévedsz. Egyrészt, hogy alaplapi driver igenis tud számítani, némely extrém esetekben nem is keveset. A másik a directx, nem hiába adnak ki kb 2 havonta új verziót belőle, pl flatout2-nél vettem észre, hogy hiába c volt fent, képtelen volt elindulni vele, míg a dvd-ről fel nem tettem neki az augusztusit és láss csodát, elindult. Amúgy megy defragolni úgy kell, hogy előtte kikapcsolod a virtuális memóriát teljesen és utána töredezettség-mentesítesz, aztán visszaállítod fixre. -
Put2 #21156 Ugyszintén simán fut nálam is 7900 gs-en. Csak a proci más. AMD Athlon 64, 3200+ Venice S939 / 2695 MHz (9 x 299) ddr 500 1gb ram. Csak akkor lassul be, ha közeli gumifüst van.. De csak 1 pillanatra. Ja 1280*1024-ben full és HDR. De nekem jobban tetszik, ha van élsimítás.. De akkor nincs hdr:( ATI RUL.. :)
-
#21155 kissé hibás az infó, ugyanis nem 1500 km aszfalt út lesz, hanem 1500 négyszetkilóméter lesz a bejárható terület.
Részletes infók...
meg megnéztem a lengyel forrást is ;) -
Skyline #21154 Nállam athlon am2 3500+ (nem x2,proci nincshúzva) 1 gb ddr 800 7900gs rivatunerrel piszkálva és 1280*1024-ben fullon HDR-el hibátlanul fut csak néha 2.-jára indul el normálisan a játék a geforce miatt. -
#21153 Hozzáteszem, hogy nekem a játék úgy fut amúgy, hogy 1024*768, High, no AA, no HDR. Műszerfal nézetben 20-25 fps, lökhárító nézetben 30-35 fps. -
#21152 Kipróbáltam az ötleteidet: O&O defraggal Complete/name módban mindkét partíciót, a VGA-mhoz a 93.71-es driver van fent, úgy tudom ez a legújabb. hangkártyámhoz is feltettem a legújabb drivert (bár mélyhangom továbbra sincs játék közben, de csak ennél a játéknál), alaplap driver úgy tudom nem lényeg, szerintem ehhez egyáltalán nincs is telepítve semmi sem. DirectX-ből is is fent van a 9.c, amiről én azt hallottam, hogyha benne van a nevében, hogy "c", akkor nem kell foglalkozni, hogy milyen hónapi. Emellett játék indítás előtt kikapcsoltam az összes lehetséges programot, amit csak tudtam. Bár az Agent programok nemtommik, de ilyenek nincsenek is nekem telepítve szerintem. SWAP file is fix 1500.
Eredmény: én nem nagyon vettem észre semmit sem. Ugyanolyan fps számmal fut a játék, meg ugyanúgy csodának számít továbbra is, ha találkozok free ride-ban játékosokkal :( -
InfiniteReality #21151 Ha rendesen karban van tartva a rendszered, akkor HDR nélkül igen. -
bronco #21150 Mi nem vágódunk palánktól palánkig és ezeket a jellegű pályákat jobban kedveljük mint a kanyartalan "versenyeket"... -
shimee #21149 Amúgy sztem menne! Mert nálam Intel pentium celeron 3 ghz +1gb 667mhz+7600gs 256 mb ddr3 -
shimee #21148 JA beírtam oda a kérdésem szal ha mgetudjátok ott válaszolna vagy tanácsot adni akkor pls írjatok! :)
-
#21147 Athlon am2 4600+, 1gb ddr 2 800mhz, geforce 7600gs 256mb ddrII
ezen menne full a game szaggatás nélkül? -
#21146 Athlon am2 4600+, 1gb ddr 2 800mhz, geforce 7600gs 256mb ddrII
ezen menne full a game? -
#21145 Helló!!
Rég voltam itt és nem toom mi a helyzet de vannak új járművek már??
Sry ha rossz helyen kérdezősködök... -
n3whous3 #21144 Nem szúrja ki a kép feletti animáció a szemedet? -
shimee #21143 Akkor valaki szíveskedik nekem elküldeni a bannertopic linkjét ahova berakhatnáma kérdésem? KÖszi -
InfiniteReality #21142 Mert car only biztos. Vagy a ninja tuning után A lesz. -
#21141 Ha igaz a hír (sztem kacsa) , akkor számomra túl hamar jön a 2. rész :) Lassan fél éve játszom vele és megúnhatatlan :D -
#21140 Már kismilliószor leírták, leírtam, de mindenki szarik rá. Semmit nem lehet tenni... -
Danny L #21139 Egyébként annyira tudtam, hogy ezt fogja csinálni az Atari. Ha tényleg igaz a hír, márpedig az Ataritól kitellik, akkor ami most jön ki patch lesz az első és az utolsó, utána leszarják az egészet és gyúrnak a második részre, mipedig majd megint csengethetünk ki pénzt a második részre. -
Gabor_(HSF) #21138 Érdekes versenyre gyurtok...
Sok 100 le-ős kocsikkal ami 3 cm re van az aszfaltól,tele bukkanóval kanyargós hegyiszakasz! Ez kb olyan mint szánkozni az Alpokban motorcsonakkal...
Bár lehet izgi egyik plalánkról vágódni a másikra....nemtom,lehet csak én állok itt értettlenüllllllllllllll
-
#21137 Csak ne jojjon azzal, hogy nemetet tanul, mert telepiteskor volt nyelvvalaszto... -
#21136 Anyám, ez jó poén volt XD
Esetleg annak nem, akinek szól az üzi :D -
#21135 -
#21134 Ez megoldja a gondodat. -
#21133 körülnéztem de nincs és nem is nagyon írnak róla, na mindegy azért nem lenne rossz. -
#21132 Ezt szerintem más is ugyanolyan szinten tudhatja, mint te, de igazából ehhez a játékhoz sok értelme nincs is szerintem. De persze érdeklődhetsz/utánanézhetsz esetleg ilyen-olyan magyarításos oldalakon. -
#21131 magyarítás lesz hozzá? -
#21130 Nem szeretnénk ha több ilyen jellegű válasz/kérdés hangozna el ebben a topicban, a bannerben található a warez topic linkje, látom nem elég feltűnő. Ezt az üzenetet shimee-nek is küldöm egyúttal. -
#21128 -
shimee #21127 Sziasztokk nekem olyan bajom lenne h a játékban miután megvettem a kocsim meg a házam megyek az első versenyre. Mikor odaérek entert nyomok előjön a CHANGE CAR és a START gomb. Na ezek után lenyomom a start gombot és csak annyit csinál h látom h ki van jelölve de nem tölti be a versenyt és a háttér ugyanúgy megy tovább. Ráadásul még csak kilépni sem tudok. Ha vki tud kérem hogy segítsen mert 2szer töltöttem le a játékot és mert azt hittem h a másikon nem lesz ilyen hiba:S. PLS! -
#21126 Azért mert "B" a Ninja pedig "A" kategóriás motor. Használhatnád a szemed meg agyad meg ilyesmit is játék közben. -
#21125 http://www.sg.hu/galeria.php -
bronco #21124 Ez már nagyon jó és ha jól látom, hogy Murcival csináltad.
Egyébként itt a top10 (én 25.vagyok): TOP10
Egyike a kevés versenyeknek ahol a top10-ben nincs csaló... -
#21123 köszi.Akkor miért nem enged a ninjával menni a versenyen, -
#21122 szedd ki a linkből: thumbs/thumb_
és nagyobb lesz :) -
#21121 Hát ezt most nem biztos hogy jól értelmezem, de azok a járművek, amlyek kategóriája b és egy m betű van felette, azok motorok, ahol az m jelöli a motort. -
#21120 ugy értem tuning kittet venni hzá vlhol?.A másik nemtom milyen kocsi kell a "b" és rajta 1 m kategoriához? -
#21119 Mert jol gondoltad, külsőre nem vonatkozik. Max festés. -
#21118 ez a tuning a külsöre nem vonatkozik?
tuningoltam az astonmartint de semmit nem vetem észre a külsején h változott vna: O -
#21117 lehet vlhol fordot meg corvettet tuningolni