107666
-
DJ BP #21197 De még véletlenül sem nyilvánitok véleményt arról,amiről halvány dunsztom sincs...
Mondom hogy kezdetek óta játszom. Ebben nem tudom mi volt kötekedés amit mondtam az előbb. Többé ahol te vagy nem írhatok be? És még te kérded tőlem ki vagyok én... -
Gabor_(HSF) #21196 Tutira nyugodtak vagyunk,nem is vérre megy,csupán egy kis feszültség levezetés -
DJ BP #21195 De megmondom,hogy te is tisztában legyél vele..Egy kötekedő kis taknyos vagy aki azt hiszi ő szarta a fél világat,minden topicban más sem tudsz csak okoskodni..
Ember ki esett kinek? Beírtam, hogy azért ész kell hozzá, mi ezzel a bajod? Jelennleg te okoskodsz, ahelyett hogy egy Bocs lett volna. Idegeskedsz itt -
Gabor_(HSF) #21194 Igen,de ennek előzménye van...
Persze nem ebben a topicban,de a cimzett pontosan tudja miről van szó..
Nem azon kaptam fel a vizet,hogy leírta a véleményét,az természetesen szive joga,csak ne kioktatás számdéku legyen -
#21193 Légyszi srácok, nyugi már... -
#21192 Van igazság abban amit írtál, mivel elég kanyargós és buckás az említett verseny ezért nem biztos hogy egy "aszfaltgyaluval" lehet a legtökéletesebben menni rajta...
Másrészt viszont elég durván nekirontottál másnak... -
Gabor_(HSF) #21191 Kikéred magadnak? MIT? Mit gondolsz ki vagy te?
De megmondom,hogy te is tisztában legyél vele..Egy kötekedő kis taknyos vagy aki azt hiszi ő szarta a fél világat,minden topicban más sem tudsz csak okoskodni..
És hogy én főlényeskednék,meglehet,sajnos ilyen a természetem,vagy a korral jár,esetleg mind2-ő,De még véletlenül sem nyilvánitok véleményt arról,amiről halvány dunsztom sincs... -
bronco #21190 Az engem nem érdekel téged mi győz meg. A szerencsének meg ehhez semmi köze... -
DJ BP #21189 Kikérem magamnak ezt a hangnemet, hogy észt osztok, véleményt írtam, vegyél vissza magadból. BETA-val elsők közt játszottam, polcomon van, előrendeltem. Írtam is ide nagyon sokszor, mostanában ritkábban írok, mert minek, de figyelem a topicot. Asszem most beletenyereltél a szokásos fölényeskedő stílusoddal, egy bocs nem ártana... Mások is vannak értelmes emberek, akiknek van véleménye, nem csak te.
Mellesleg 2 hsz-szel korábbról is rájöhettél volna -
Gabor_(HSF) #21188 ummm! te játszol is ezzel a játékkal,vagy csak az ÉSZT OSZTOD? -
#21187 krátertől nyugatra van egy us classic kereskedő, annál lehet venni. -
DJ BP #21186 American Muscle boltban, Chevytől délnyugatra -
DJ BP #21185 az sem a szerencsén múlik, ott is tudni kell ésszel menni, nem anélkül -
#21184 Chevrolet Camaro SS-t hol tudom megvenni?Chevrolet szalonban nincs,egyszer bérlőnél találtam és megtetszett csak nem találom azt ahol megtudnám venni -
InfiniteReality #21183 Hogyérted, hogy vistán szebb a TFT? Most akkor a játék szebb vagy a monitorod képe? Milyen vason nyomod? Az a relativ érzeted, mintha vistán ugyanazzal a hardverrel szebb lenne minden? Ezen nem lennék meglepődve... -
InfiniteReality #21182 Klub-klub (inter-club), azaz a klubok közötti versenyek még nem működnek. Klubon belül lehet versenyezni. -
Vuxy #21181 Akkor azthiszem maradok az xpnél...csak olyan fura..mintha vista-n szebb lenne a tft..de még ma utánajárok:) -
Gabor_(HSF) #21180 Ez nem volt valami meggyőző!
Senki sem beszélt egyenes versenypályákról,legyen tele nagysebességű kanyarokkal amin lehet rendes féktávot venni,amit meg is lehet tanulni még manuálisan is..
Az hogy 2 egyforma időt nem tudsz menni egyadott pályán,amit inkább a szerencse irányit....Na ez az ami nemtud felizgatni..
Persze nem vagyunk egyformák............. -
#21179 A lassabb = bármilyen beállítással rosszalkodik...beakad,lassú...De XP-n 1280x1024-ben fullon keni 50fps-sel -
#21178 Vistán játszok. Gyorsabban fut -
#21177 Haveron próbálta Vista-n....ne sokkal lassabb mmint XP-n... -
Vuxy #21176 Valaki próbálta már Vistán? -
#21175 online-ban is 99 százalék? Mit nem lehet teljesíteni?
-
InfiniteReality #21174 Valószinüleg nem. De minekután hivatalosan eddig (onlineban) 99%-ra teljesíthető a játék, így nem tudjuk mi történik ha eléred a 100-at. Offlineban pedig úgyis 89% a max. -
#21173 Helló mindenkinek! Kapsz valami új szekeret ha 100 százalékra teljesíted a game-t? Amúgy Nissan Skyline tényleg nincs, vagy csak én vagyok vak....mert az egyik mappa tele van autónevekkel ott meg van....a mappa neve "rim"...vagyis felni? -
InfiniteReality #21172 Nekem nemtudom mikori a driverem, de még nem ment el a hang 1x sem. A mély dolog viszont már nálam is előjött, a játékban minden hangot 1 osztással visszavettem, így már jó. -
InfiniteReality #21171 Oblivionban és még jópár játékban vannak dinamikus napszakok (bár tény hogy ez nem egy újkeletű dolog, de csak mostanában kezdik beletenni a játékokba).
Egyébként a TDU is letudja kezelni a a dinamikus időjárást / fényviszonyokat. Nagyon egyszerű trükköt alkalmaz: a sziget azaz a táj, a talaj globális megvilágítása és árnyékai STATIKUSAK (a hegyek, dombok, fák és épületek árnyéka mindig ugyanott van). Az autók árnyéka viszont a nap helyzetének megfelelően vetül. Az út megvilágítása és az atmoszféra szintén a nap helyzetének megfelelően dinamikusan változik. Így szinte tökéletes a dinamikus fényviszonyok és napszak illúziója.
Csalás még, hogy a TDU-ban csak egyetlen globális fényforrás létezik, a nap. Ezt ott lehet tetten érni, hogyha feltesszük a nightmodot és bemegyünk az alagútba. A lámpák fénye sárga helyett ugyanúgy fehéres kékes árnyalatú lesz, mintha éjszaka a telihold világítana az alagútban.
Egyébként a nightmodban látszik, hogy a TDU a fent leírt kompromisszumokkal ugyan, de korrektül tudja / tudná érzékeltetni a dinamikus napszakváltozás illúzióját. Ha egy kicsit javítanának az engine-en (beletennék a nightmodot, az alagútban nem a globális fényviszonyoknak megfelelően lenne fény hanem a lámpák fénye világítana, és a kocsik reflektora világítana rendesen, mondhatni TÖKÉLETES lenne az illúzió. Teljesen jó a nightmod megvalósítása, azaz mintha a telihold világítana rá a tájra, nekem ez is tetszik. -
#21170 A Játékok.hun legalább fordítani tudnak ;) -
Danny L #21169 Vágom hát:). Amúgy azt vettem észre, hogyha kikapcsolod a swapot, újraindítot a gépet, akkor a pagefile nekem még mindig ott figyel a C:-n, viszont már simán törölhető. Úgyhogy nem árt ha erre odafigyeltek.
A másik, hogy nekem asszem 2006-os októberi Audigy 2 ZS driver van fent, az áprilisi directx-el és bizony bizony előfordul, hogy elszáll a hang, de sokkal kevesebbszer. De ez a mélyhang dolog nagyon durva, nem merek hangflaról játszani mert olyan mélyhangot csinál, hogymár zörgeti a mélyet. :S -
#21168 Jelenleg nem kene nekem minden fuszal melle ostorlampa, csak lenne benne a sajat auto vilagitasa, meg egy kurva tempomat a billencsrol jatszoknak, ne kelljen mar egy auto delivery kuldetesnel a 110 mph-t ugy tartani, hogy "woooooo-buuuuuu-wooooooo-buuuuuuu" mert bele lehet orulni :) -
Danny L #21167 igen, pontosan ez a másik variáció, Atari utasítás. Ugye nem az Eden tehet róla, hogy ezek nem kerültek bele, kiadónak nem ez volt a megrendelése, vagy a konzolos verziónál nem hagytak elég időt, és a PC-sbe már nem tehették bele. -
InfiniteReality #21166 Na...
Me0w-nak: a pagefile defragolása nem rossz ötlet, csak önmagában sokat nem ér. Mivel a defragmenter nincs tisztában a file TARTALMÁVAL így csak magát a file-t töredezettségmentesíti. Ettől a file-on belül az adatok még lehetnek szétforgácsolódott állapotban. Ezért jobb 5let kikapcsolni teljesen, defrag, visszakapcsolni fix méretre. A legjobb az lenne, ha a windows minden leállításkor vagy újraindításkor ÜRÍTENÉ a tartalmát, mivel ez nem venne el időt a a kikapcsolástól (viszont ezt csak registry hack-el lehet elérni). Olyat be lehet állítani, hogy minden kikapcsoláskor TÖRÖLJE (min méret 0, max méret mondjuk 1500). Ezzel két baj van: 1. időt vesz el a törlése és a létrehozás 2. Ha nemtudja egybe létrehozni a file-t, töredezetten fogja létrehozni induláskor.
Fery02-nek: szerintem Te félreértetted amit leírtam, illetve nem értetted meg és hajtottad végre pontosan. A driverek frissítése ugyan gyorsíthat a játékon, de a többi 5letem nem! Nem fog a TDU több FPS-sel menni attól, hogy a swapfile nem töredezett. Ellenben kevesebbszer fog MEGAKADNI! Az alaplapi driver frissítése ugyanolyan fontos mint a többié. A direct-x-szé úgyszintén. Egyébként mióta a legfrissebb hangkártya drivert (Audigy 2 ZS platinum) és 2007 áprilisi directx-et felpakoltam, azóta 1x SEM MENT EL A HANG JÁTÉK KÖZBEN. Tehát igenis sokat számítanak a friss driverek. Más kérdés hogy nvidiánál sajnos 2006 novemberi a legfrissebb hivatalos driver is, míg a TDU ugye később jött ki. Az újabb és újabb ATI driverekkel (bár seholsem írja a leírása) a TDU is gyorsult és csökkentek az akadozások.
Nálam a legjobb eredményt úgy sikerült elérni, hogy karbantartom a gépemet a fent leírt módon (annyi különbséggel, hogy a swapfile-t teljesen kikapcsoltam).
Danny L: Te legalább vágos miről is beszélek:) -
n3whous3 #21165 A dinamikus időjárás és az éjjel-nappal ciklusok megírása nem hinném, hogy van annyira időigényes, mint egy ekkora sziget teljes lemodellezése...
De van egy más tippem arra,hogy miért nincs éjszaka: mert valszeg az Isten gépe se lenne elég ehhez (rengeteg dinamikus fényforrás) -
#21164 Jah.. A gamestar olvasta ezt a fórumot, a jatekok.hu meg a gamestart :D Máris "hivatalos" az infó :D -
#21163 akkor az első rész jelent volna meg 2008-ban az jobb lett volna? ;) -
n3whous3 #21162 Szerintem egyszerűen csak azért volt, hogy később lehessen mivel az orrunk alá dugni az új részt. -
Danny L #21161 Vagy Atari utasítás, vagy mint anno a Street Legal - Activision résznél volt, hogy a kiadó nem hagyott elég időt a befejezésre az Invictusnak és egy bughalom lett az egész játék. A második rész azért már jobb lett. -
n3whous3 #21160 A TDU2 infókra gondoltam... -
#21159 Vagy hasznalsz normalis defragot, pl. Diskeeper, ami defragolja az mft-t is meg a pagefilet is. -
n3whous3 #21158 Nagyon f*szkalap az Eden, hogy ezeket a dolgokat nem tudta idáig belerakni a TDU 1-be. (leszámítva az offroad kocsikat. Fúúúúúúj )