107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • Gabor_(HSF)
    ebbe pont ez a trükk és ha jól megtanulod,km -enkét akár 1 mp is gyorsabb lehetsz..
    Ugyanis van,hogy én 5 gombot is nyomok egyszerre és mégsem egyszerre..
    Tehát már elengedem a kuplungot mielőtt le-fel váltok,a lényeg az hogy nagyon gyorsan kell csinálni..
    Aztán közben még kanyarodok is meg fékezem,de olyan is van,hogy egyidőben még gázt is adok,ez már 6...
    Amit viszont nagyon hiányolok,az a fékezés közbeni motorfék,sajnos csak a ferrari,lambo és a masaratiknál van..itt viszont nem kell kuplungolni.
    Ennél a 3 tipusnál levan programozva a félautomata váltó...
  • Me0w
    En auto kuplunggal, de manualis valtoval jatszom, szerintem nagy feeling :) Minden autonal mas es mas erossegu a motorfek, igy evvel is lehet taktikazni, ezt jol megcsinaltak benne.
  • InfiniteReality
    Na ez egyébként még egy érdekes dolog, mármint a beillentyűről kuplungolás. Nálam a bal CTRL a le- és a bal SHIFT a felfelé váltás. Mondjuk ha az ALT-ra teszem a kuplungot, akkoris az irány gombokkal együtt nem lesz az sok 1 kicsit? Úgyértem hiába van USB billentyűzetem ez is csak 3 gombot érzékel maximum egyidőben...
  • milk41
    megtaláltam a Chevrolet Camaro SS után a második kedvencemet:P
  • milk41
    thx robotnyk és dj bp!
  • Gabor_(HSF)
    Igen.. és én erre mondtam neked én is billentyűn játszom,meg azt is kb 12 pálya van ahól a ranked zajlik és ezeket meglehet tanulni manuálisan kuplungal bill-ről is
  • Gabor_(HSF)
    Nem külömb csak más,(vagy ha úgy tetszik más korosztály)
    Beszélgess el apáddal,meglátod az ő értékitélete mennyire külömbözik majd a tiedtől
  • InfiniteReality
    Nem az a baj, amit mondtál (írtál), hanem ahogy mondtad (írtad).

De egyébkéntmeg igazad van, manuális váltással jobb időt és popsival pl jobb végsebességet lehet elérni (ha van elég helye kigyorsulni).

Egyelőre automata váltóval játszom, de ha kell felváltok manuálisan, már kisebb fordulatszámoknál. Így értelemszerűen lényegében hamarabb érem el a végsebességet illetőleg a magasabb fokozatokat.

Sajna egyelőre még csak billentyűzetről nyomom. Az igazi a G25 lenne, de az meg 50k... mert ha már az ember vesz kormányt, akkor ne adja alább.

Tuti, hogy manuális váltással ÉS kuplungolással jobban lehet menni, és lehetetlennek tűnő versenyeken is másodperceket lehet lefaragni az időből...
  • Gabor_(HSF)
    Hát akkor nagyon félreértettél valamit,meg engem is...
    Amikor én azt mondtam neked gyakorold a kuplungolást és a preciz váltást,abban semmi nagyképüsködés nem volt,csak a jó szándék..
    Amivel csak azt szerettem volna elérni,hogy több magyar is "harcképesebb" legyen a ranked versenyeken
    Igazán sajnálom,hogy csak ezt vetted le belőle....
  • DJ BP
    most is, de sztem nem érzed, ez a gond.

Azt érékelteted hogy te különb vagy, de ezt ki kell érdemelni tettekkel
  • InfiniteReality
    Ööö megbocsáss, de mást ennyi évesen nem éreztem így beszélni... ezért is lepődtem meg Rajtad a múltkor...
  • InfiniteReality
    De. Világosan fogalmazol, ezzel semmi probléma nincs. De szinte minden egyes mondatodból visszaköszön hogy Te húde király vagy, meg mennyire magas szinten vagy, meg hogy mi Hozzád képest seholsem vagyunk... egyszóval a magas ló.
  • Gabor_(HSF)
    Sztem egyszerű a képlet...
    Másik generáció és más nyelvet is beszélünk..
    Nektek sértőnek tűnik ami nekem nem és ugyan ez forditva...
    Ettől még gamálhatunk jókat közösen,legfeljebb kevesebbet chetelünk...
  • InfiniteReality
    Nemnemnem. Én pont hogy azt írtam, tisztelem amit elért... Nem ezzel volt / van bajom
  • robotnyk
    ha már ilyen szépen megkérdeztél, a nyilvános fórum kért meg rá.
  • Gabor_(HSF)
    Már bocsáss meg,ha már ilyen szépen csatlakoztál,de ki kért ilyesmire????
  • Gabor_(HSF)
    Hát nem értem,lehet hogy 45 éves létemre nem fogalmazok eléggé világosan,de hidd lel semmilyen fölényeskedő,vagy bántó szándék nem vezérel...
    Persze ha nekifutásból egy fiam korabeli ok nélkül leköcsögöz,azt mint akármelyik más szülő,én sem viselem...
  • robotnyk
    csatlakozom. főleg azért, mert nem fogok senkit tisztelni azért, amiért kifarmolt magának bármilyen rankot bármilyen játékban.
  • InfiniteReality
    Úgyéreztem velem is lekezelően bántál fent TDU-ban, meg amikor ide írsz valakinek, azt is az esetek túlnyomó többségében így teszed...
    Félre ne értsd, nekem aztán tényleg semmibajom senkivel. Megbántani ha akartál volna se tudtál volna. De tényleg így érzem az írásodból, hogy lekezelően bánsz mindenkivel...
  • DJ BP
    ez már a ti körötök innentől kezdve :), kimaradok inkább, sziasztok mára :)
  • Gabor_(HSF)
    Már ne haragudj,de kit bántottam meg?
    Vagy kivel beszéltem lekezelően?
  • DJ BP
    nem mondtad, csak visszakérdezted tudjuk mit... zseni meg nem vagyok :D
  • InfiniteReality
    Gábor! Tényleg tisztelünk azért, amit a játékban elértél, de ennyire magas lóról ezért nem kellene beszélned mindenkivel... bevallom ez a dolog engem is zavar kezdetektől fogva... mindenkivel úgy beszélsz, mintha Te valamiféle istenség lennél, akinek mindent szabad, aki a király. Valóban király amit elértél... de a magas ló (szerintem) sem ezért, sem az életkorod miatt nem jár (bár hozzáteszem nem tudom hány éves vagy).
  • DJ BP
    végülis Saleennal is végig lehet menni, csak nem használod ki a képességeit, mert tényleg elszáll úgy könnyen. De sztem az is érdekes, hogy kitapasztald melyikkel lehet legjobb időt elérni, anélkül, hogy falnak mennél néha. Persze időben az a leggyorsabb ha néha ütközök, de ez engem nem tud izgatni
  • Gabor_(HSF)
    Látod,csak annyi történt,hogy nem figyéltél eléggé..Itt elsősorban A kategóriás kocsikról beszéltem,amikor te megszóltál,hogy ésszel menni..
    Mert én úgy gondolom,hogy ezek az autók, nem azokra a pályákra valók
  • DJ BP
    nem is Saleennal mentem eddig, inkább lassabb géppel megyek, úgy jobban élvezem. Nem időkre hajtok mindig
  • Gabor_(HSF)
    Bocsi ha OFF-nak tünik,de a vitánk elsősorban a játékról szól,nem pedig személyeskedés
  • DJ BP
    bocs hiba volt inulatra, indulattal válaszolnom.

Bocs Sland, köszi a türelmet többiektől is, nem volt szándékom belerondítani a topicba
  • Gabor_(HSF)
    Látod én ezt már akkor tudtam,hogy erre gondolsz,amikor te még nem is tudtad,hogy leírod..
    Megprószálom elmagyarázni,bár nem vagyok egy jó tanár...
    Előszőr is egy saleennal vagy akár enzo-val a bukkanós szerpentinen nem lehet előre megtervezett féktávot venni,mert elpattan az autó és a levegőben nehezen lassul..
    2x. szó nincs arról,hogy én palánkról palánkra mennék,ha ebbe a játékba beépitették volna a sérülést,érdekes eredmények születtek volna...
  • bertino
    nekem az a gondom, hogy létezik itt SGn gyengébbek kedvéért, hogy privát üzenet
    csak egyes bénák nagyszerű topcok szétbarmolása végett képtelenek használni, pedig ott kedvükre csinálhatnák amit akarnak
    de igazatok van, itt kell ezt megbeszélni...
  • Gabor_(HSF)
    Semmi,majd felkérünk valami tolmácsot,mert 2 külömböző magyar nyelvet beszélünk
  • DJ BP
    Nem értem mi gondod most...

Akkor is tartom az állításom, valaki úgy megy neki pályának, hogy palánktól palánkig, nem lesz eredménye, de aki nagyjából kitapasztalja, hogy melyik domb mögött merre kanyarodik az út + időben fékez, egyre jobb időt fog elérni, nem csak szerencsénmúlik. Ennyit akartam, ha ez olyan nagy bűn vagy hülyeség, elnézést kérek...
  • Gabor_(HSF)
    Na ,hát kb ennyit vártam tőled
  • DJ BP
    De egyenlőre én vagyok az a láma,aki elvette az első helyet egy olyan embertől,aki messze a legügyesebb (ezidáig) ebben a játékban....

Nem tudom, attól láma vagy hogy mertem hozzászólni? Vagy most akkor emiatt olyan magasan vagy, hogy más véleménye kalap kaki lehet csak?
    Így nem fognak szeretni...
  • bronco
    Inkább intézzétek el a versenypályán! :)) Leszek a bíró!
    Azért a Collison Detection-t kikapcsolom LOL
  • Gabor_(HSF)
    Nem az számit mióta játszol vele..
    Én pl nem is ismertem egyik részét sem,még a bétát sem,1.5 hónapja játszom vele és mégis van 6-8 multis versenypálya,amin az összes kategóriában szinte verhetettlen vagyok...
    És akkor most jöhet,ház ez nem nagy szám,lehet vele próbálkozni,bizonyotani,hogy semminek semmi köze a szerencsének...
    De egyenlőre én vagyok az a láma,aki elvette az első helyet egy olyan embertől,aki messze a legügyesebb (ezidáig) ebben a játékban....
  • DJ BP
    ne mosd össze a mostani meggondolatlanságoddal, köze nincs ennek ahhoz. Legalábbis részemről, amikor először hozzászóltam...
  • Sland
    Kussmá :)
  • Gabor_(HSF)
    Felidézzem,pár hónappal ezelőtti nekem cimzet írásodat?
    Inkább nem mert nem tartozik ide...
    De igy kezdődik.." csak azért kötök beléd....."
    Ha elfelejtetted volna,mert én nem...............
  • DJ BP
    vezesd le máson...