107666
-
#21278 Nincs. -
InfiniteReality #21277 Csak ez van. -
#21276 CS! Van olyan autó amelyiket a tuning során más márkájúvá lehet alakítani a Mustang-okon kívül? (mert ugye ha "manufacturer"-nek Saleen-t választunk az "Amcsi tuning"-ban akkar a Mustang átvedlik Saleen S281-be)Ha valaki tud ilyet írjon! -
#21275 Milyen driving aiddel érted el? -
bronco #21274 Ezen a pályán nincs forgalom (Tackling the Giant Harpins), ez egy hegyi időfutam amiről beszéltünk.
Természetesen a forgalmas pályákhoz szerencse is kell nem is szeretem azokat túlságosan. -
#21273 Ez a pálya is tanulható, csak nagyon technikás... Való igaz, nem a leggyorsabb autóval, tövig nyomott pedállal kell rajta menni! Kicsit rallisan, végig az úton maradva, 3 perc alatt egymás után többször is teljesíthető :)
kaposi1: a 2:55 nagyon jó idő billentyűzettel :) -
InfiniteReality #21272 Szerintem egyik pálya sem betanulható ahol forgalom van, minekután annak jelenléte miatt a végén elért időhöz bizony köze van a szerencsének is... -
Gabor_(HSF) #21271 Eszem ágába sem volt,hogy meggyözzelek ,ez a pálya mitől sz@r,vagy mitől jó...
Neked ez bejön,nekem nem...
Én nem külsö nézetből játszom,hogy belássam az egész pályát,igy roppantúl zavaró,ha fogalalmam sincs merre tekereg az út...
És mivel soha nem fogsz mindig ugyon ott és ugy elfordulni,ezért mondom azt,hogy megismerni meglehet,de betanulni nem...... -
bronco #21270 a 21267-es hozzászólásod meg nem is értem... -
bronco #21269 Az hogy könnyebb hibázni, nem szerencse, hanem nehézség... ennyi. Aki ment ott már 5x az tudja melyik ugrató, hova dob nincs ott véletlen. Épp most lementem mégegyszer: kép
Egy ilyen hosszú és alacsony átlagsebességű verseny esetében pedig ne egy másodpercekkel páldálózz... Ami a te kedvenc pályáidon 1mp itt 4-5mp. -
Gabor_(HSF) #21268 És hogy ezt mennyire komolyan gondolom...
Menj azon a pályán 5 x egymás után 2:55-ön belül és rögtön megérted miről beszélek..
mert én mutatok neked 8 pályát is ahól 1 mp belül megyek,sőt a rövidebbeken a tizedre is 5x egymás után...... -
Gabor_(HSF) #21267 Persze írtad már..de tanuló koromban elég sokat mentünk együtt ahoz,hogy komolytalan kijelentéseket tegyél................. -
bronco #21266 Mint már írtam, nincs köze a szerencséhez, a levágások pedig nem hatékonyak... -
#21265 jaja (Y) -
#21264 Holnap is csinalhatunk vmi latvanyosat:D Mondjuk ott a palyan levo ugrato korul. Na de azt majd holnap megbeszeljuk! -
InfiniteReality #21263 Tantalusról beszéltek? -
#21262 semmi gond nem lesz vele ;)
majd vmi jofajta TDU rádiós muzsikát pakolok alá :) -
#21261 hu ez tenyleg nagyon jo volt:D kivancsi vagyok mit tudsz kiollozni a videokbol. Bar azert volt par "erdekes" resz:D -
#21260 gyaaaa srácok olyat multiztunk most k4rl-al és civic-el meg bronco-val... vettem is fel jeleneteket, szal majd tolok linket egy kis moviehoz :P
csak közbe megszakadt netem, de már nem mek vissza :\ -
#21259 sry... 178 új üzenetet nem vok képes végig nézni..sry még1x -
#21258 Na megvan minden extra küldi perfectre, viszont nem sikerült levásárolni a "ruhapénzt", maradt vagy 45, pedig szerintem minden boltban voltam.
Még maradt pár motoros verseny, aztán én is elkezdtek online nyomulni. :P -
#21257 Olvass néha visza? -
Készül a Test Drive Unlimited 2?
-
Gabor_(HSF) #21255 Na én is lejöttem ezen az ominozus pályán az összes A-s kocsival..
Hát mit mondjak,a véleményem mit sem változott..
Nagyobb részt szerencse,mert ha nekem azt valaki kiszámolja,melyik bukkanóról éppen hol fog landolni a verda,azt felterjeztem nobel-díjra..
Persze az igazsághoz tartozik ahogy én láttam sok helyen le is lehet vágni a pályát...nem is értem hogy lett ebből ekkora flém -
#21254 Kész. Mára befejeztem. Elegem lett az egészböl.De azért mindenkinek köszi. -
#21253 -
#21252 Jobban jarsz, ha a hozzasszolas-szerkeszto ablak alatt levo "Kep beszurasa" gombra kattintod, es abba masolod a linket. :) -
#21251 Amit belinkeltel viszont nem volt kep :) Csinald ugy, hogy Kepfeltoltes itt lent a gombok kozt, majd fent feltoltott fajlok, valaszd ki amelyik szimpi, valaszd a Vagolapra funkciot es itt csak egy ctrl+v-t nyomj. -
#21250 Köszi mindkettőtöknek!
Megpróbálom, de felelőséget nem vállalok érte. -
#21249 Egyebkent grat neked, en most mentem 4-5 kort azon a palyan egy par autoval, a legjobban a B kategorias mercivel ment, de igy sem mentem 3 perc ala, szoval tenyleg grat a 2:50-hez. -
#21248 Masodik img ele /-t kell rakni. -
#21247 Talan ha [/img]-vel zarnad le a keptagot... -
#21246 Valaki árulja már el hogy kell a fórumba saját galériából fényképet berakni mert addig amíg nem megy mindíg ilyen bénaságok lesznek a kép helyett. -
#21245 [img]http://www.sg.hu/galeria.php?guid=1168956358&status=show&kepnev=11689563581178631872.jpg[img] -
Gabor_(HSF) #21244 Ja az illendőség még megkivánja..
Nem is az én ötletem volt nekiállni a kuplungolásnak,hanem DeathBring-é..
Aztán közösen fejlesztettük szinte a tökélyre,én kiteszteltem az autokat és a pályákat,aztán ventrilon mindent megbeszélve,nagyon jól összedolgozva haladtunk előre... -
Gabor_(HSF) #21243 Nem a szó-szoross értelmében értettem természetesen,mint már korábban is leírtam,nem a palánkon volt a hangsúly,hanem hogy az ilyen tipusú pályákat nem az A grupra tervezték -
#21242 Szia Gábor!
Nem tudom miért de nekem mégis ez a kedvenc pályám.
De abban azért tévedsz hogy " palánktol palánkig megyünk"
Készítettem videót a 2:55-ös időmröl és talán ha kétszer érintettem a palánkot.Szivessen be is mutatnám, ha tudnám hogy hova tegyem fel, és hogyan. Lehet hogy te sokkal jobban mész mint én, de hidd el, oriási megelégedéssel töltött el amikor tizedröl tizedre tudtam javítani ezen a pályán.De már többet nem próbálgatom, mert be kellett látnom hogy bill+automata váltónál valahol itt van a vég.Azért kiváncsiságból szivesen venném ha megírnád hogy te mennyi idő alatt jöttél le ezen a pályán. Ha már volt akkor bocs, de most nem volt kedvem visszaolvasni.
Egyébbként sorry hogy ilyen indulatokat gerjesztett az írásom, amit végülis csak Bronco-nak címeztem. -
#21241 gecc friendből megint nem látok fent senkit... -
Gabor_(HSF) #21240 Előszőr is nem veszekszünk!!
DJ vel volt kb 1 éves vitánk amit ha nem is a legjobb helyen,de remélhetőleg tisztáztunk..
A többi amit esetleg még veszekedésként könyvelsz el,az nem az,csupán megbeszéltünk 1-2 dolgot,hogy tisztábban értsük egymást...
Az egyik kérdésedre nemigazán tudok kielégitő választ adni..
Nos a gépem sem egy nagy szám, kicsit öreg is már,de még jól muzsikál,ez egy 4400 X2 AMD,2 giga rammal és egy Asus 7800GTX/top-al -
#21239 Nna! Így már rég pörgött a topic! Gratulálok! Veszekedjetek még egy kicsit és megint az élen lesz a TDU topic!
Mellesleg Gábor hogy a retekbe tudtál billel ilyen eredményt elérni?! Leszerelem a kormányt. Meg azt is akartam tőled kérdezni hogy milyen gépen nyomod?