107666
-
InfiniteReality #21440 Billenccsel elég nehéz driftelni, minekután csak padló és más semmi. Nyomogatni kell a gombokat, mint a hülyegyerek. -
InfiniteReality #21439 Igen, ezt a versenyt én is megnézném spectator módban. Van egy olyan, hogy Grand Tantalus. Multi versenyt. Ott mikor nézünk meg egy Bronco vs. Wander meccset? Gábor? -
#21438 Nem, en a billencses al-driftelest ertettem rajta. Kormannyal sajnos nem rendelkezem, igy hogy lassan jon a gyerek szerintem a felesegem nem dijazna ha belefektetnek 50 rongyot egy kormanyba :D -
Gabor_(HSF) #21437 Én azért nyugodt szivvel összeengednélek bronco-val,akármelyik szerpentines pályán,valószinű lenne nagy csodálkozás... -
#21436 Nem ez vlt a kerdes, hanem hogy evvel mikor jatszol PC-n. -
bronco #21435 Az talán a legjobb kombó, már többektől hallottam, hogy így nyomják. -
#21434 Gratulálok! Ezzel mikor fogsz játszani xboxon? -
Gabor_(HSF) #21433 Próbáltam:)
Még egyveleget is,hogy billel kanyarodom,de a gáz és a fék pedállal -
Gabor_(HSF) #21432 Ettől mamár egy kicsit előrébb vannak..
A luxus 4 kerekesek-be mamár olyan fejlett a menetstab,hogy képes külön-külön minden kereket hajtani,attól függöen milyen úton mész..
Persze ki is lehet kapcsolgatni őket..
Bár a lambonak ez volt az egyik üzletpolitikája,hogy nem enged minden kézire,a biztonság érdekében...
Ez kp olyan ahogy 2002-től limitálták az utcai motorok végsebességét 300-ra... -
bronco #21431 Én szerpentinen gyorsabb vagyok Enzo-val mint Lamboval, sőt egy st2-es Corvette-el is, de ez szubjektív, kinek mi fekszik. -
DJ BP #21430 mondjuk ez igaz, efölött elsiklottam, ha így vesszük, akkor egész jól megírták -
bronco #21429 Ki kéne próbálnod kormánnyal az S7-est, azóta se tudom vezetni LOL.
Az open-bétát billel nyomtam és könnyedén vezettem a Saleent, de kormánnyal nemtudok elég gyorsan ellenkormányozni. -
#21428 bronco, ha minden km alatt van 2-3 kanyar a pályán, az enzo elbujhat :) sok klubversenyt toltunk a srácokkal, meg kaptam jopár challange-et menetközben, dimbes-dombos vidéken enzo-val pl egyszer sem tudtak megverni. a lambok igazi csapatós verdák, és vidékre valók :DDD
persze pályán nemjo a kevesebb végsebesség, de ott ugyis uncsi versenyezni :) -
#21427 na ne tulozzunk, r32-höz képest kispolák, hiába 02'-es :D -
bronco #21426 Azért a Lambóktól nem szabad igazi négykerekes viselkedést várni, ha jól tudom a valóságban 80%-ra el van balanszolva a hátsókerékre a hajtás és az elektronika aszerint állítgatja, hogy hol érzékel csúszást.
A játékban ez a kocsi lenne a legjobb szerpentinre, ha nem lenne ennyire gyenge az Enzo-hoz vagy az SLR-hez képest. -
DJ BP #21425 a profik ugysem tdu-znak
Hát most beletrafáltál Gábor beszélgetőtársadba :))
arra emlékeztem hogy Golfod van, legalább annak köze is van a TDU-hoz (R32) :DD
-
#21424 hehe sanszos tényleg :) de hát kompromisszum-kompromisszum, és mégsem szimulátor hálistennek :)) igy élvezetesebb. a profik ugysem tdu-znak, ez nagyszerü idötöltés, a szim meg kökemény skill csiszolás :))
DJ BP - Golf, és detto :)) -
Gabor_(HSF) #21423 Az S7 tel kezdetben én is igy voltam,de mára már a kedvencem lett,föleg manual/kuplung-al..
Szinte már csak azzal megyek multis versenyre... -
DJ BP #21422 inkább egy Ford kormányát fogom, mondjuk sajnos nem mérvadó, mert elsőkerekes :) -
Gabor_(HSF) #21421 Az stimt.. csak éppen a valóságban van a gardanboxon 1-2 kis gombocska,mint pl 4wd on/off és akkor még a difizár meg ilyen apróságok..
Ha ezeket mind beleírták volna a játékba 17 dvd-n jelent volna meg... -
#21420 ott a pont, valoban nem szimulátor, viszont árkádtól nem rossz teljesitmény. egyszer meg gyere át és probáld meg a játékot G25-el, kiváncsi vagyok mi lesz a véleményed :)) azt tudom hogy az enzo iszonyatosan segghajtásos verda pl a játékban és emiatt nagyon utálom. a lambo sokkal kezesebb, jobb vele kanyarodni (hypersport) és nem érezni annyira vele az elpattogást rossz uton. és ez szerintem az nagyjábol az összes prémiumverdára vonatkozik... saleen is halál ahhoz képest... :) szumma, a többihez képest a lambo sztem igenis hajaz a négykerekes megoldásra :) -
Vlala #21419 Hardcore módban sem? -
DJ BP #21418 nem attól függ... Szimulátorokban egy 4 kerekest egész másképp lehet vezetni, mint egy hátsókerekest, itt akkora különbség nincs, nem is lehet mert arcade. -
#21417 Húú, az 1 millás küldetés mocival gyerekjáték, rengeteg hibával is jó 6 percet vertem az autós eredményemre, ha nem bénázok annyit, a dupláját is lehetett volna. Azért azt megnézném, a gyerek a Murcival hogy csinálta meg 36 perc alatt... -
#21416 sztem tisztán érezni pl kanyarban hogy mintha húznának az első kerekek is. mondjuk ruble pad-al nem tudom milyen lehet...
gabor, nemtudom, én csak azt mondom amit érzek a játékban (sajna még nem volt alkalmam élőben lambo-t probálni, de nem ellenkeznék :D ). mondjuk nézd meg a 3000 miles c. filmet, és meglátod mit lehet müvelni egy lamboval :) -
Gabor_(HSF) #21415 Hát épp ezaz..Ha ezt jól megcsinálták volna,annak nehéz lenne megmozditani a hátúlját.... -
DJ BP #21414 az érződik, hogy stabilabb a kanyarban, de tény, hogy nem igazán érezni hogy 4 kerekes lenne, inkább csak egy jól tapadó hátsókerekes fizikáját adja. -
#21413 driftre nagylambo foreva' :)) meg amugy mindenre, én imádom, kedvenc verdám. ha nem nagy egyenesekböl áll a pálya hanem egy jo kis kanyargos hegyi szerpentin vagy városi kacsázás, a murci sztem verhetetlen :) iszonyatosan jól veszi a kanyarokat és jó megfogni kanyarokban. hypersport rulz :) kezelésre a legjobb verda a játékban (legalábbis azok közül amiket eddig probáltam, de van pár amivel nem játszottam még. mondjuk azok alacsonyabb kategoriások) -
Gabor_(HSF) #21412 Csak oda nem az kell...
A Lambok 4 kerekesek,ellentétben a Ferkákkal és ugye eléggé 1értelmü az ilyen utakra melyik lenne a jobb,bár ebben a játékban én nem éreztem,hogy ez túl jól lellenne programozva... -
DJ BP #21411 én pl. rumblepaddal, azzal is lehet finomabban adagolni a dolgokat -
InfiniteReality #21410 Kormánnyal meg pedálokkal nyomod, h rendesen tudsz driftelni? -
#21409 Lehet, hoy nem lehet sokkal jobbat kihozni belole, de a maranello iszonyatosan jol driftel hypersport beallitasnal, en csak lestem hogy ilyen jol megy a palya :) -
#21408 Hello!
Megprobalom,de oszinten szolva en a Murcit jobbnak tartom.
A vegen van a hosszu egyenes, es ott nagyon is szamit a vegsebesseg.
Rengeteg autot vegigprobaltam de messze a legjobbnak tartom a Lambot.Jol gyorsul,a vegsebessege sem keves, es eszmeletlenul jol meg lehet fogni a kanyarokban. -
#21407 A GTHD a jatek neve, nem a video HD minosegu. -
#21406 sanszos :DD -
#21405 az egy kicsit bebaszna, nem ? -
#21404 ehh, lassan már vissza kéne pakolnom a kormányt az asztalra, és játszani kicsit a játékkal mert már elrozsdállnak a verdáim a garázsban... a patch ugye még nem fogja hazavágni a mentéseket? -
#21403 én ezt a xbox-os témát csak azért hoztam fel hogy 70e ért (ennyi az alap) hol veszel olyan pc-t amin elindul ugyan az a játék?! ja és 1 év múlva nem dobnak ki olyan játékot ami nem fog menni rajta. (3* 3,2GHz procit se kapsz ennyiért, mivel még nincs is pc-re 3 magos tuttomal) -
InfiniteReality #21402 Sajnos igaza van. Az XBOX360-ban lévő videokártya (ATI Xenon vagy mi) félúton van az X1950 és az R600 között tudásban. Hidd csak el, annak ellenére hogy a box egy M$ termék, NAGYON jól össze van rakva.
Viszont a mi PC-nk fejlődőképes, míg a BOX nem. Viszont mivel célhardver, könnyebb rá játékot írni és azt ráoptimalizálni. -
#21401 tekintetbe véve, hogy wmv-nek még tömörítéshez sincs köze, nem hogy a HDhoz, inkább keressetek egy H.264/x264-el tömörített min. 1280as felbontású anyagot és azzal érveljetek, hogy jobb mint PC