107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • armageddon666
    Eredetid van?
  • wander01
    azért sztem találsz itt pár elégedett pc-st. és (kopp-kopp) nekemem még nem szállt el mentésem de azért most csinálok egyet
  • Balthazar
    Ez a játék egy hatalmas bughalmaz!!!! Nem tudok úgy betölteni egy mentést, hogy ne kelljen egyből felbontást váltani, mert vibrál a képernyő. De a kedvencem a mentésekkel való játszadozás!! A mentések vagy eltűnnek, vagy (mivel bátyám is játszik, így két profil van)nekem írja felül a profilt, vagy bátyámét, így vagy az én profilom lesz meg kétszer, vagy tesómé. Úgyhogy mielőtt játszanék, mindig biztonsági mentést kell csinálnom, ami elég uncsi. De nem is csodálkozom, az Atari az Atari.Amúgy nagyon látszik, hogy konzolra termett(a gépigény is ezt feltételezi, konzolon meg nem kell aggódni a grafika miatt ugyebár), a PC-ek csak szenvednek vele. Kár érte,nagy kár:(
  • wander01
    mibajod van vele? :DDD nekem is az van :D inkább nézem azt mint egy szakállas vagy kinai tagot :DD
  • InfiniteReality
    Identitászavarod van, hogy csajjal vagy?
  • kaposi1
  • Freeeee
    Köszi
  • Gabor_(HSF)
    Ja, meg szinkrongyűrű!
  • HTS s3rg1nh00
    ha felrakod a drivert,elvileg minddel működik...:)
    csak egy kicsit szöszmötölni kell a beállításokkal...
  • HTS s3rg1nh00
    próbálj meg egy utcai autóban villámváltással egyet visszaváltani...na az a hangorkán(és élmény),ami egy játékhoz sem hasonlítható:)
  • Freeeee
    Szerintetek Logitech Driving Force Pro kormánnyal müködik ez a játék?
  • Gabor_(HSF)
    Na hogy ne maradjak szégyenbe,mégegyszer nekivágtam ennek az "undoritó" pályának....ezzel a kispolskival...az a helyzet ennél legalább 5mp-el lehetne jobb,ha nem váltok félre folyton és nem qrom el mindig valahól..

• InfiniteReality
    Próbáld meg felengedni a gázt egy Ford GT-ben. Brutál!!!
  • InfiniteReality
    Keress meg MSN-en, címem az aláírásban :)
  • Streetwarrior
    Hi everyone!

Szeretnék a magyar klubhoz csatlakozni...megoldható?

Egyébként,ha már driftröl volt itt nemrég szó,akkor : Camaro SS és Nissan 350Z Nismo a kulcs.Én ezekkel szoktam...jó tudom,hogy nem Lambók de ezek motothangjánál nincs szebb.Próbáljátok meg felengedni a gázt menet közben...Nekem is van egy Murcielago-m,de túlságosan kezes bárány nekem(minden driving aid off), ha már van g25 akkor kelljen küzdeni is a váltóval meg a kuplunggal.

Várom a választ...
  • autoszimulator
    az jó
  • wander01
    öcsém haverja nagy RC-s. mostanában azzal szorakozik hogy valami kinai gyártotol rendelgeti a szajrét, és azt mondja nagyon fasza. régen én is rajta voltam de nem lett belöle semmi :) ha jol emléxem most rendelt a srác valamilyen autót amiben valami böszme nagy motor van (nem akarok hüjeséget mondani de ilyen 20 ccm körüli a 3-4ccm-esekkel szemben ha jol sejtem). asszem 1:5 vagy 1:6 arányu, saját öninditoval, akkora mint egy gokart majdnem. és olyan 130k körül van. öcsém meg poénbol 8k-ért rendeltetett vele egy mini wifi kamerát vevövel meg mindennel :DD
  • uHs Gerzson
    Nagyon cseles :) és majd az új kormányra meg azt mondod upgrade a kis kocsi irányításához xDD
  • InfiniteReality
    Nálam is volt, h jót versenyeztem pár külföldivel, kicsit chateltünk és felvettek a barátlistájukra, így én is őket. Meg találkoztam két magyar sráccal, de mindketten csehből vannak.
  • Me0w
    Egyebkent meg arra mondhatom, hogy majd jo lesz a gyereknek :DD
  • Me0w
    Csak a miheztartas vegett raktam be kepet egy ujrol, en egy hasznaltra gyujtok :) Az kijon olyan 50 korul RTR-ben.
  • wander01
    megvan, majd gyurok rá valamikor :D imádok versenyezni ebben a játékban, hatalmas feelingje van. egyszer amugy találkoztam egy olasz sráccal online, enzoval volt, és azzal szorakozott hogy mindig kihivott versenyre. 2000 volt a stake, és a kezdövárostol kicsikét északabbra, dimbes-dombos helyen akadtunk össze. 2000-esével kb 38k-t akasztottam töle. azota is mindig dumálunk msn-en :D
  • uHs Gerzson
    Persze egy 100-120 ezres RC-re van zsé de egy kormányra meg nincs mi?
  • Me0w
    Jelenleg egy ilyenre gyujtok, kormanyra nincs lo've' :)
  • Gabor_(HSF)
    Na arra még én is benevezek S7-tel manuálba,akár mennyire is utálom az ilyen jellegű pályákat...
  • uHs Gerzson
    Vegyél DFP-t, igaz hogy nincs rajta kuplunk meg H-válto csak egy sima szekvenciális de a 900 fokos fordulat megvan a kormánykerékben :)
  • InfiniteReality
    Momo-val próbáltam a TDU-t, de nem volt az igazi. Az a baj, h sokat kell szöszölni a beállításokkal. Gondolom G25-nél mégtöbbet kéne, de a kuplung és a H-Shifter miatt szívesebben is molyolnék vele.
  • InfiniteReality
    Van a Gábor féle másik race is, Kelekola Race vagy mi a neve. Azt is vésd fel. Amúgy a klubomban is van még hely (TDU Hungary).
  • Me0w
    Vegulis jo lenne egy momo is, az megvan 25-bol, de azon nincs kuplung es h-box.
  • InfiniteReality
    Sőt... ha automatikusan postolódna a replay is, simán meglehetne buktatni a csalókat. Mint bizonyos fórumokban a "report this user" funkció. Replay alapján mondjuk nekem úgytűnik valaki csalt, írok egy kis kommentet hozzá és menne a fejlesztőknek/adminnak mindegy, akinek ez a dolga. Ő is megnézhetné és eltudnák dönteni hogy csalt az illető vagy sem... (mondjuk ha elindítod a megfelelő trainert, 1 gombnyomásra instant 150mph... ez a replayből az első 3mp-ben kiderülne...).
  • wander01
    Grand Tantalus :D felnyaltam a monitorkávára kis sárga cetlivel :D
  • wander01
    ma nemtok menni, holnap egy orán két németzh-t irok (tudom pfuj nagyon gyanus, de ez van). de megdumálunk egy időpontot valami hétköznapra vagy vasárnap estére (ilyenkor vagyok a gépem közelében) mert erre én is naggyon kiváncsi vagyok. Bronco ha tudsz szerezz nekem egy klubhelyet valahogyan :)

tolok egy olaj és lengőkarcserét a verdán, kap off-road gumikat aztán meglessük :D amugy ti milyen klubban vagytok bent? bronco? engem sajnos kicsaptak a hungarian club-bol vagy miböl mert diplomairás mellett nem nagyon volt időm játszani . ja ha már itt tartunk, remélem a patch majd megoldja hogy ne csak 16 tag lehessen egy klubban mert az elég kevéske...
  • InfiniteReality
    Egyébként kár, hogy a replayt nemlehet elmenteni és mondjuk drive-in módjára megosztani. Zsír lenne.
  • InfiniteReality
    Te is G25-öt szeretnél? Az 50k-ból (bár a média/saturn helyeken van az 80 is) arra következtetek.
  • InfiniteReality
    Akkor ott nézzük meg őket Mondjuk ma este 10? Addig gyakorolhatnak
  • Vlala #21445
    Kihagyhatatlan, magas labda volt.
  • Me0w
    Ugy jatszom sajnos, igen :))
  • Gabor_(HSF)
    Van annál jobb! az a kelekotya race amiről a képet belinkeltem,pár hsz-el lejjebb
  • Synit HUN
    Júj! :D
  • Vlala #21441
    Van billencs a játékban? [o_O]