107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • Me0w
    Nah, az sg forum-engine megint remekelt, bocs. Masolja ki a linket akit erdekel. Es /off :)
  • Me0w
    Pontosan.
  • Me0w
    Nem is kell ;)

• Vlala #21397
    Szerintem ezen kár itt veszekedni.
  • DJ BP
    nem valószínű, miért írna ide? Én is PC-s vagyok, de elismerem csak játékra a legjobb választás a konzol
  • Synit HUN
    Gondolom te xboxon játszol... Amúgy nekem nem magyarázod meg.
  • Me0w
    Jajj, ne kezdjuk ezt a vitat kerlek. Egy Xbox360 normalis plazmaval/lcd-vel keresztbe lenyeli kepminosegben a gepedet majd kikopi. Feleselges a celgepeket a nyomorek PChez hasonlitani.
  • Me0w
    Na, azert a 2:57 jobb mint az en 3:12-m :)
  • Synit HUN
    Vehetett volna csöves ikszbokszot, de akkor olyan minőségben játszhatna amilyenben mind játszunk három éve! És lefogadom hogy az ő gépe még halkabb is.
  • InfiniteReality
    Ööö ki is vagy?
  • Gabor_(HSF)
    Én is láma vagyok arra a pályára,megproszáltam vagy 30 szor és 2:57 nél nemtok jobbat menni rajta,úgyhogy fel is adtam..
    Meghagyom Bronco-nak......
  • AntiHero
    Huh de rég voltam itt[
    Hülyeséget nem kérdezek mert úgysincs még
    Lassan jöhetne már a az a hülyeség
    mindegy a héten felújítom egy picit a gépemet, + lecserélem végre a rádiós netemet
    Remélem minél hamarabb megjön a patch mert ha eddig kibírtam akkor már erre a kisidőre nem kezdek új karaktert. A régi karakterem meg megy a kukába
    Régen sajna én iszinyatosan lagoltam
    Remélem az új internettel már nem lagolok mert ha igen ideges leszek.
    Amúgy ahogy látom ti már ULTRA PRO szinten vezettek. Régen mikor még velem is lehetet találkozni még nem nyomtátok ilyen jól

Na majd benézek még 2 hét múlva. Addigra kiadhatnák már tényleg a patchet ha már májust mondtak.

U.I.: Remélem azért még emlékeztek rám ugye?
  • Gabor_(HSF)
    Nem.....
  • fery02
    Szóval sokat kell versenyezni, lehetőleg elsőnek lenni, csak is ranked versenyeken. A versenyek típusa, meg a pálya, hogy hányszor versenyeztünk rajta, nem számít?
  • Me0w
    Kaposi, probald meg a kedvenc palyadat egy maranelloval, en aki lama 3:12-et mentem vele de volt benne 1 oszlop meg jopar korlat is, lehet te jobban mennel vele.
  • Gabor_(HSF)
    1850 db multis versenyből,1300-at nyertem,kb 400 a 2. hely,a maradék 3.-4.
    Döntsd el magad...
    Egyébbként meg szigoruan pontoz,ha már a top50 be vagy, már nem kapsz annyit egy megnyert versenyért és minél feljebb ez annál inkább csökken..
    Persze nagyban függ attól is kiket versz meg,vagy kiktől kapsz ki..
    Én ebben az állapotban ha megnyerek egy versenyt és mondjuk 4-5 ember volt bent, akkor mindössze 50-150 pont között ad,viszont egy 2. hellyel 4-500 pontot is bukhatok...
  • kaposi1
    Kivancsi vagyok ra hogy iden Novemberben ki merik-e adni az ujabb NFS-t.
  • eagle161
    hát azért ez nem egészen így van mert a tuningolást eléggé elhamarkodták, de amúgy sztem se hasonlítható össze az NFSel, az egy szar!
  • bulba
    Egyik verseny végén az online listán 7000. hely környékén voltam, tehát tuti több :D
  • fery02
    Jaa, meg jól látom, hogy összesen 3011 játékos van, aki eredeti TDU-val tolja?
  • fery02
    Ez nem dedós NFS, meg mint ahogy más autós játékokban szinte, hogy versenyezz sokat, és eléred a legjobb autókat...
    Itt alapból megveheted a legdrágább, legjobb járgányt is, csak legyen rá pénzed :D
    Amúgy látom a global rankingsnál, hogy a listán vezetőnek (nem is tudom, hogy ki is az :P) 20133461 pontja van. Ezek a pontok hogyan gyűlnek? Szimplán csak sok multis verseny teljesítésével? Vagy ügyesnek sem árt lenni? :P
  • kaposi1

Es eljott a megvilagosodas.
    Mindenkitol elnezest hogy a benazasomot vegig kellett neznetek.
  • Me0w
    utolso off, es bocs :)

Persze, hogy a geci bluefish vezet arban :) 18.840 :D az nem semmi kisker arres :D
  • Me0w
    Azert vannak lehuzos boltok rendesen, 1gb ddr2 17 rongy... szemetek.
  • cattaneo
    ennyi pénzért vehettél volna xbox360-at megy egy hd tv-t és nem kellene egy év múlva megint egy vagyont költeni a gépedre hogy induljon rajta majd a TDU2
  • atomboy
    Nem mindenki tudja, hol erdemes venni. ;)
  • Me0w
    1GB/800MHz DDR-II Kingmax PC2-6400 - 9.900
  • princodvd
    17 volt darabja ;)
  • Pheaper
    52% nál már megvan az össze kocsi?
  • kaposi1
    Nyugtaztam.
  • InfiniteReality
    Ment a boríték
  • Pheaper
    :D
  • Me0w
    Ertem, a 8800 gtx-re volt 120 penz, de a +1 gb ddr2-re ami 10 rongy, arra nem volt :D
  • princodvd
    főleg, ha nincs állandó munkahelyed és csak hétvégente dolgozol...
  • princodvd
    csak azért gondoltam beírni mert nagyon jó a kedvem két hónapja gondolkoztam hogy mi is legyen belerakva és mivel diák vagyok, nehéz rá összedobni a pénzt...
  • Katun
    Na üdv!

Én is így vagyok mint princodvd, most jött meg a gépem. És most nem vitát indítok csak megmagyarázom, hogy nem spórolt vele, hanem lehet csak később vesz bele. ÉN így vagyok, a kiidulópontom a VGA volt aztán ez maradt a végére, mert elfelejtettem, hogy kell új táp is.
    OFF vége.

szép kidolgozottak az autók!
  • princodvd
    lesz benne, egy hónap múlva!
  • Me0w
    Azert ha volt 3 kilod a gepre igazan mehett volna bele 2g ram, miert mindig ezen kell sporolni, nem tudom.
  • princodvd
    Végre én is tudok csatlakozni hozzátok, mert megérkezett az új gépem! :)
  • kaposi1
    Verseny utan klikk a kek replay-re es mar indul is a visszajatszas.Te valasztod ki hogy milyen kameraallasbol,hanyszorossan lassitva stb...