107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • atomboy
    Kereso...
  • AngeLujo
    halihó

olyan problémám lenne hogy felraktam ezt az éjszakai mód mókát ami a FAQ-ba be van linkelve és hát hogyismondjam nem jön be a dolog. esetleg nem tudná valaki elküldeni a felülírt 3 filet? (persze nem csináltam biztonsági másolatot, az nem én lennék :D) nincs túl sok kedvem reinstallhoz... :D
    köszi ;X
  • broman191
    Csá mindenki! Egyik haver tegnap felrakta a TDU-t...autó megvan, ház megvan, aztán elmegy az 1.versenyre (Ami asszem kötelező) és NINCS a rajtnál 3..2..1 + az autója sehol...a kamera meg csak forog körbe-körbe...
    De a verseny meg nem kezdődik el... Ilyenkor mi van??? Volt már valakinek ilyen? Van rá megoldás?
  • wander01
    esküszöm EZ az utolso kisvideo, de annyira jo lett a végén az S kanyar :)) (csak 22 mega)
  • wander01
    a hisztis picsákat egy laza csuklomozdulattal kell elkussoltatni ilyenkor. és mondod neki hogy hesspicsába :D
  • Vlala #21515
    Kötélből vannak az idegei. :)
  • Me0w
    Es az milyen mar, hogy a stoppos siman veszi, hogy ket utmunkas auto kozott csuszok fustolo kerekekkel keresztbe az uton mivel elrontottam a kanyart 220-nal, es csak centikkel kerulom el az utkozest, majd ebbol becsuszok egy stoptablan at egy masik utra, de ha a lehajtonal lehuppan az auto kereke 30-nal a kanyarban, akkor mar elkezd remegni :))
  • wander01
    itt van mégegy replay, a grand tantalus mellett van ez a valamilyen "expert" pálya, ez is jopofa :) mondjuk kicsit szántottam is de nemgond, de többet nem rakok mert ugyis unjátok már :)
  • InfiniteReality
    A HDR ki-be kapcsolására a játékban van lehetőség, a driverben nincs.
  • InfiniteReality
    Bármelyik olyan kártya mi teljesen direct-x 9.0c (tehát nvidia 6-os sorozat és attól felfelé, ATI x1000 sorozat és attól felfelé).

Bizonyos programokban a HDR-t bizonyos megkötésekkel gyengébb kártyákon is meglehet valósítani (az ati X sorozata nem számít teljesen DX9.0c-nek csak az x1000 sorozat).
  • wander01
    nem is kevés, soknak elég spéci kivánságai vannak fene a gusztusukat
  • Me0w
    Nem a kocsi aratol fugg, hogy eljon-e a stoppos csaj veled, hanem a kiirt req-tol. Altalaban 'Vehicle with two seats' azaz ketuleses auto jo nekik, de vannak spec. kitetelek is.
  • akyyy
    majd meglesem köszi:)
  • Me0w
    Nem, nem vagy eltevedve :)
  • wander01
    rájöttem amugy mire jo a két mag. felvettem fraps-el a vid-et, lett 2,5 giga. tdu le a tálcára, elinditom a pocketdivx encoder-t vagy mit, csinál belöle 40 megát kb 7-8 perc alatt... ezalatt vidáman lehet még tdu-zni szinte lassulás nélkül, kb -4-6 fps. azért ez már mennyire kemény? vagy el vagyok tévedve?
  • wander01
    asszem az extra küldiknél nem válogat, mikor a térképen rámész kiirja milyen kocsi kell a ribancnak
  • akyyy
    elmetnem egy csajos versenyre, enter, azt a nő monjda hogy fujdeszar kocsi, vagy valami hasonló:D pedig az egyik legdrágábbb a c kategóriában.

a kérdés az, hogy ha nem jó a kocsi , akkor a térképen miért mutoatja? hisz én beálítottam hogy csak a nem megnyert versenyeket mutassa, és a C kategóriásokat. Erre mutat olyat is, ami motoros verseny, meg itt van ez a nő is...
  • Synit HUN
    Tegnap mi is videozgattunk.
    És az jutott eszembe hogy rákötöm a gépre a nővérem asztali dvd íróját. Az aztán vehet képet hangot és sztem nem esik vissza a teljesítmény sem. Csak aztán valahogy azt is tömöríteni kell.
    Lehet hogy 7végén rámegyek egy kísérletre.
  • wander01
    nincsen hangja, sajnos a fraps valamiért nem találja az integrált hangot az alaplapon, és még nem sikerült sehogyan sem megoldanom... :(
  • Synit HUN
    Nem is rossz! Egész jó kis jelentek vannak benne. Viszont hangja nincs vagy csak nálam néma?

• wander01
    nos igen a szin kicsit gázos... a festönél még tök máshogy nézett ki XDD aztán mikor kigurult a mühelyböl mondom nanee. aztán gondoltam majd késöbb átmázolom, de azota is lusta vagyok visszalépni :DD
  • SinClaiR
    láma kérdés, hdr t melyik kártyák kezelik már?. és hol kell kikapcsolni, driverben? :)
  • bronco
    Megnéztem, jó kis rep, szép erőcsúsztatós kanyarok és az a rózsaszín Murc'... :)) Biztosítottad, hogy mindenki lánynak nézzen a játékban.
  • Truck Driver001
    Nem tudom Ati-soknak számít-e vlmit,de próbáljátok ki a legújabb drivert föltenni,mert [nálam] +5fps legalább megvan.1280x1024-be 4xAA 16AF és Medium beállitásokon 20-30fps-ig megy,és cserébe gyönyörű grafikát kapok!:)
    Előtte 8xAF-el volt ugyanennyi fps.Ha úgy hagytam volna,meglenne a +5fps.De 16xAF-el azért mégis csak szebb!:) És az fps is elfogadható!
    Úgyhogy egy tipp..
  • bronco
    Futottam rajta 3 testrun-t, ez lett a legjobb SLR-rel (most az a kedvencem :) ) : kép

A másik kettő 34-es és 35-ös lett.
    Enzo-val lehet, hogy menne jobb de most Mercizek. :)

Érdekes, hogy a test run legjobbjaként mindig csak a versenyben elértet jegyzi meg, de így is van jól.

• bronco
    Kösz, majd megnézem most az előbb nem töltötte le a versenyeket.

Az enyémet ami fenn van Long Mountain TT-nek hívják, de én se látom. :(
  • wander01
    menetközben nem használok fraps-t ha nem muszály mert néha beakad és egyböl oszlopfogás van belöle ... replay-ben viszont nincs para, ráadásul az a mocsok 2,5 gigát csinál ebböl 3 percböl ...
  • InfiniteReality
    Hát nemtom, de nekem tetszett ez, h más replay-ét megnézni. Melyik pálya ez?
  • InfiniteReality
    A grafikai hiba meg azért van, mert nvidia kártyád van. Tény, hogy a játékra ráfér a patch, de az nvidia is elmehet a fenébe, h a legutolsó hivatalos drivere 2006 novemberi...
  • InfiniteReality
    Hali! Biztos hogy két külön profillal játszotok? Mert a játék indításkor automatikusan az utolsó játszott profilt tölti be...
  • wander01
    egy replay az elsö bénázásomrol. elég hülye egy pálya de poén
  • Streetwarrior
    Nekem semmi gondom nincs se a mentésekkel, se ezzel a vibrálással.Ameddig nem volt meg az eredeti, akkor még nekem is csinálta.Szóval Balthazar vedd meg, sokkal nagyobb fun.Ja és még valami, szerintem senkinek olyannak nincsen joga fikázni a játékot, aki nem vette meg...ajándék lónak ne nézd a fogát...enyje-benyje!

InfiniteReality holnap este felé tudlak felvenni msn-en.Elöre is kösz...
  • Gabor_(HSF)
    Bronco! csak a te kedvedért feltettem a Drive-in-ba a RING-et,ha unatkoznál esetleg.....
  • Gabor_(HSF)
    Ja az...ebbe a nagy kavarodásba,már néha tényleg nemtom fiu vagyok e vagy lány...
    De egyébbként ha lehetőség van rá,én mindig csajjal megyek,kezdve a Rainbow Six és társai
  • Kaszi46
    vannak!
  • Me0w
    Rohadt eletert nem tudsz visszaolvasni.
  • Balazs15
    vannak már letölthetö plus autok a gamhez?
  • rotator
    Driving Aidet használsz?
  • wander01
    Bronco, mennyit futottál eddig a Grand TAntalus-on? mentem egy kört rajta, mindjárt adok ide egy linket. nem volt fényes elsöre de 2 honapja nem játszottam :))
  • kaposi1
    Nekem mar ketszer is elszallt,de minden kilepes utan mentek.