107666
-
#21924 Az merre van?:P -
#21923 Az mi már hogy 2 percel vagytok a ferraris arc mögött?
Csaló gazember? -
#21922 8 órakor SG klub skacok -
bronco #21921 Nem, néha sajnos eltünnek versenyek. Nézd meg a Single Player Ranking-ban mi a neve és a FAQ térképén megkeresheted. -
#21920 Rendben, megprobalom. Amugy game progressben azt irja, hogy 44 versenybol 42 teljesitve, szal meg 2 hianyzik.Terkepeni viszont csak a Narducci Loop van. Titkos versenyrol van szo? -
princodvd #21919 rendben :) -
bronco #21918 A Narducci Loop-hoz használj st2-s Corvettet én mikor megcsináltam 10sec-el jobb voltam mint Farboud-dal, vagy Ford GT-vel: kép -
#21917 Ha valaki lusta rendesen valtani maganak... :) -
InfiniteReality #21916 xD. Ezért közölték velem, hogy "damn cheater", amikor viperrel vertem le egy Enzot (igaz csak 4 ezredmásodperccel voltam gyorsabb). -
InfiniteReality #21915 Reméljük látunk majd online (azért ne princodvd néven gyere plz, az olyan snassz) -
#21914 Kezi valto, kezi kuplung. -
#21913 Na volt egy kis idom, es mindent megnyertem, kiveve a Narducci Loopot. Farbourddal legjobb hibatlan korom 4 masodperccel marad le, es nem is tudok ennel jobban vegigmenni. Erre az egyetlenegy futamra meg nem akarok kormanyt venni. Javaslat?
-
princodvd #21912 Köszönöm szépen, de tényleg! -
#21911 Latom valoban szar a kereso, akkor beirom...
A mappa: Documents and Settings/All users/Application Data/Test Drive Unlimited/
itt a cd-key benne egy txt-ben. -
#21910 Asszem regeditben ki kell törölni, de majd a jobbantudják megmondják. :) -
princodvd #21909 Nagyon szépen köszönöm a segítségedet Meow! :) -
#21908 Ugy hogy visszaolvasol. -
princodvd #21907 Sziasztok! Korábban a gépemen fönt volt a TDU egy bizonyos fajtája, de mivel most megvettem eredetiben letöröltem a "próba verziót", de az a ganyúm, hogy a korábbi seriallal dolgozik a játék és így majd nem fogok tudni majd neten játszani. A kérdésem az lenne, hogyan tudnám a régi serialt lecserélni az újra? Előre is köszönöm a választ! -
#21906 Miert? Egy jo linux distribbel remek firewall es spamfilter lehet otthonra. -
#21905 mondd meg a havernak, hogy ezt már 2 éve ki kellett volna hajítani :\ -
#21904 kösz! bár sztem se min 1:1000 hez -
#21903 Eselye sincs :( -
#21902 hi all asszeretném megkérdezni (az egyik haver kedvéért) hogy menne e a game ezen a konfigon: Asus TUSL_2
Intel P III 1,5 ghz
384 mb sd ram
Ati Radeon 9550 128mb
előre is kösz!
-
InfiniteReality #21901 Az összes hangerőszabályzót vedd 1-2 osztással lejjebb a játékban. -
raymond01 #21900 hello
Biztos volt már erről szó de akármit írok a keresőbe csak befagy az egész!
SB live! -on mért van az hogy a mélynyomó kegyetlenül dübörög ha még lejebbveszem akkor is!? -
#21899 hát az attól függ,honnan nézzük,FSP-nél nemnagyon van jobb ár/teljesítmény arányú táp jelenleg,de pl.a 965ös lapok közt is egyik legjobb a P5B(memó inkompatibilitás ellenére),persze ez verziótól függ,de 50k-s lapoknál is jobban megy 90%-ban,legolcsóbban most 23k...vagy a másik tuningmester az Abit QuadGT...memóból meg változó a dolog,van hogy alig lassabb egy noname szar feleannyiért,mint egy márkás,ugyanolyan időzítésekkel de 1,5szeres áron...lehet,h.ez itt off?
hátakkor megkérdeznék valamit:hogy lehet h.online profilban folyton elérhetetlen a szerver?mással simán tudok folytonosan játszani,ergo net nem lehet...a gém meg eredeti... -
#21898 Egyszerusitsunk :)
Mini- es maxi-image-el + yasuval jatszoknak menni fog, a tobbieknek nem, amig ki nem hozzak a patch-hez tartozo cracket. -
InfiniteReality #21897 A patch valószinüleg csak eredeti game-mel fog működni (tehát PR*CYON verzióval is okés lesz, de pl a V*TALITY, H*TRED és D*VIANCE verziókkal nem fog működni - ez azoknak szól akik valamilyen oknál fogva csak offline tudnak játszani). Egyébként lehet hogy a játék is letölti magának, de tuti hogy letölthető lesz az atarisupport.com oldalról. -
#21896 jah, köszi -
#21895 on track - úton van -
#21894 "Atari confirm that the Test Drive Unlimited PC patch is on track for a May 2007 release."
on track: eszerint a játék tölti majd le ? -
#21893 thx -
bronco #21892 link1
Itt pedig az egyik mod, Tenebra reagál a csalás témára:
link2 -
#21891 -
Since #21890 Ez a játék online-ra van kitalálva? -
#21889 linket lécci -
bronco #21888 Az Atari fórumon elhintették a modok, hogy a patch-ben lesz csalásvédelem és hogy nem tolódik júniusra a megjelenése.
Reménykedjünk... -
InfiniteReality #21887 Tegnap este jól eltüntetek. Én még lenyomtam pár rankedet. -
Wezo #21886 Inkabb megtorom a csendet minthogy ne tortenjen semmi :) -
InfiniteReality #21885 TDU-nál pont nemszámít a 3 giga ram, minekután az 1 gigát sem használja ki teljesen (kikapcsolt swapfile mellett sem nyávog a windows hogy elfogyott a virtuális memória, prey-nél igen tehát az kihasználja).