107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • SinClaiR
    Az merre van?:P
  • SinClaiR
    Az mi már hogy 2 percel vagytok a ferraris arc mögött?
    Csaló gazember?
  • bertino
    8 órakor SG klub skacok
  • bronco
    Nem, néha sajnos eltünnek versenyek. Nézd meg a Single Player Ranking-ban mi a neve és a FAQ térképén megkeresheted.
  • atomboy
    Rendben, megprobalom. Amugy game progressben azt irja, hogy 44 versenybol 42 teljesitve, szal meg 2 hianyzik.Terkepeni viszont csak a Narducci Loop van. Titkos versenyrol van szo?
  • princodvd
    rendben :)
  • bronco
    A Narducci Loop-hoz használj st2-s Corvettet én mikor megcsináltam 10sec-el jobb voltam mint Farboud-dal, vagy Ford GT-vel: kép
  • Me0w
    Ha valaki lusta rendesen valtani maganak... :)
  • InfiniteReality
    xD. Ezért közölték velem, hogy "damn cheater", amikor viperrel vertem le egy Enzot (igaz csak 4 ezredmásodperccel voltam gyorsabb).
  • InfiniteReality
    Reméljük látunk majd online (azért ne princodvd néven gyere plz, az olyan snassz)
  • Me0w
    Kezi valto, kezi kuplung.
  • atomboy
    Na volt egy kis idom, es mindent megnyertem, kiveve a Narducci Loopot. Farbourddal legjobb hibatlan korom 4 masodperccel marad le, es nem is tudok ennel jobban vegigmenni. Erre az egyetlenegy futamra meg nem akarok kormanyt venni. Javaslat?
  • princodvd
    Köszönöm szépen, de tényleg!
  • Me0w
    Latom valoban szar a kereso, akkor beirom...

A mappa: Documents and Settings/All users/Application Data/Test Drive Unlimited/

itt a cd-key benne egy txt-ben.
  • zsakosfrodo2
    Asszem regeditben ki kell törölni, de majd a jobbantudják megmondják. :)
  • princodvd
    Nagyon szépen köszönöm a segítségedet Meow! :)
  • Me0w
    Ugy hogy visszaolvasol.
  • princodvd
    Sziasztok! Korábban a gépemen fönt volt a TDU egy bizonyos fajtája, de mivel most megvettem eredetiben letöröltem a "próba verziót", de az a ganyúm, hogy a korábbi seriallal dolgozik a játék és így majd nem fogok tudni majd neten játszani. A kérdésem az lenne, hogyan tudnám a régi serialt lecserélni az újra? Előre is köszönöm a választ!
  • Me0w
    Miert? Egy jo linux distribbel remek firewall es spamfilter lehet otthonra.
  • bertino
    mondd meg a havernak, hogy ezt már 2 éve ki kellett volna hajítani :\
  • roberto
    kösz! bár sztem se min 1:1000 hez
  • Me0w
    Eselye sincs :(
  • roberto
    hi all asszeretném megkérdezni (az egyik haver kedvéért) hogy menne e a game ezen a konfigon: Asus TUSL_2
    Intel P III 1,5 ghz
    384 mb sd ram
    Ati Radeon 9550 128mb
    előre is kösz!
  • InfiniteReality
    Az összes hangerőszabályzót vedd 1-2 osztással lejjebb a játékban.
  • raymond01
    hello

Biztos volt már erről szó de akármit írok a keresőbe csak befagy az egész!
    SB live! -on mért van az hogy a mélynyomó kegyetlenül dübörög ha még lejebbveszem akkor is!?
  • HTS s3rg1nh00
    hát az attól függ,honnan nézzük,FSP-nél nemnagyon van jobb ár/teljesítmény arányú táp jelenleg,de pl.a 965ös lapok közt is egyik legjobb a P5B(memó inkompatibilitás ellenére),persze ez verziótól függ,de 50k-s lapoknál is jobban megy 90%-ban,legolcsóbban most 23k...vagy a másik tuningmester az Abit QuadGT...memóból meg változó a dolog,van hogy alig lassabb egy noname szar feleannyiért,mint egy márkás,ugyanolyan időzítésekkel de 1,5szeres áron...lehet,h.ez itt off?
    hátakkor megkérdeznék valamit:hogy lehet h.online profilban folyton elérhetetlen a szerver?mással simán tudok folytonosan játszani,ergo net nem lehet...a gém meg eredeti...
  • Me0w
    Egyszerusitsunk :)

Mini- es maxi-image-el + yasuval jatszoknak menni fog, a tobbieknek nem, amig ki nem hozzak a patch-hez tartozo cracket.
  • InfiniteReality
    A patch valószinüleg csak eredeti game-mel fog működni (tehát PR*CYON verzióval is okés lesz, de pl a V*TALITY, H*TRED és D*VIANCE verziókkal nem fog működni - ez azoknak szól akik valamilyen oknál fogva csak offline tudnak játszani). Egyébként lehet hogy a játék is letölti magának, de tuti hogy letölthető lesz az atarisupport.com oldalról.
  • bertino
    jah, köszi
  • robotnyk
    on track - úton van
  • bertino
    "Atari confirm that the Test Drive Unlimited PC patch is on track for a May 2007 release."

on track: eszerint a játék tölti majd le ?
  • bertino
    thx
  • bronco
    link1

Itt pedig az egyik mod, Tenebra reagál a csalás témára:
    link2
  • bertino
  • Since
    Ez a játék online-ra van kitalálva?
  • bertino
    linket lécci
  • bronco
    Az Atari fórumon elhintették a modok, hogy a patch-ben lesz csalásvédelem és hogy nem tolódik júniusra a megjelenése.
    Reménykedjünk...
  • InfiniteReality
    Tegnap este jól eltüntetek. Én még lenyomtam pár rankedet.
  • Wezo
    Inkabb megtorom a csendet minthogy ne tortenjen semmi :)
  • InfiniteReality
    TDU-nál pont nemszámít a 3 giga ram, minekután az 1 gigát sem használja ki teljesen (kikapcsolt swapfile mellett sem nyávog a windows hogy elfogyott a virtuális memória, prey-nél igen tehát az kihasználja).