107666
-
#21965 Ez elképzelhető. Mivel K4rl-nál mindvégig rossz volt a kapcsolat, ahogy a képeken is látszik. -
#21964 FX 5200 sajna nagyon keves a jatekhoz min.6600-as kell hozza hogy elvezheto legyen.
-
kdenes16 #21963 hello!
valaki nem tudja hogy miért szaggat a játék?? a béta verzió van meg.
P4 2,66Ghz 1Gb 400Mhz Ram 128mb geforce fx 5200 video kártya.
ha valaki tudja mitől szaggat légyszi irja le.
köszi -
#21962 Orulok ha elnyerte a tetszesedet.A tobbi priviben. -
InfiniteReality #21961 Ezt úgy bírom. Semelyik hivatalos fórumon szó nem volt május elejéről. Arról volt szó, hogy valamikor májusban. Erre fogják magukat ezek az inkompetens nemmondom mik és félrevezetik az embereket. Többek között ezért nem sűrűn olvasok magyar oldalakat... -
#21960 Én meg.. én is -
#21959 én meg megyek aludni :D -
#21958 Na bumm én meg 6x -
#21957 nabumm, én 3x kezdtem elejéről a játékot -.- -
#21956 NA az zsír pont jövőhétre áll össze az "új" gépem. Meg pont a héten cserélik le a netem is:) TDU powa :) Annyi a baj hogy most kezdek megint előről mindent:P Meg az hogy én kicsit levagyok tőletek maradva TDU vezetés és egyéb szinten:( -
#21955 rövidesen jönni fog
biztos -
Danny L #21954 Viszont most nézem a hivatalos Atari fórumot, ott meg ma írták, hogy sínen van a májusi patch kiadás, jövő héten több info is lesz. -
Danny L #21953 [URL=http://www.jatekok.hu/index.php?kategoria=hir&tabla=hirek_200704&id=57]"Az első javítás május elején várható, addig nem adnak ki semmit a boszorkánykonyhájukból és utána sem fog rövid időn belül megjelenni úabb."[/URL] -
#21952 Senki sem mondta hogy hónap elején, azt írzák, hogy májusban. -
Danny L #21951 A patch állítólag hónap elején jött volna. -
#21950 online védelem kell mindenképp
"ami szoftver, feltörhető" -
InfiniteReality #21949 A patchben lesz anticheat védelem állítólag.
kaposi1: a csomag megérkezett! Nagyon köszönöm, profi munka! Szerzek rá embereket, mennyi van még? -
#21948 inkabb default:D Na mik derulnek ki -
Danny L #21947 Ja hogy az bonusz kocsi?:D NEkem megaharcosnak volt ilyen autója:D -
#21946 Jo kepek lettek Azt a bonusz autot meg sose lattam igy palyan:D Erdekes. Nalam minden a helyen volt. -
tegnap ferrari, ma inkabb saleen napot tartottunk :) -
bronco #21944 Ami nálad a "default car"-nak tűnt, az egy zöld SLK 55 AMG. ;)
Rohadt lag... -
bronco #21943 Én úgy tudom ez az úgynevezett "default car". Ha valami oknál fogva a játék képtelen lekommunikálni az összes játékost, akkor előfordul, hogy valakinek az autóját ezzel helyettesíti (valószínűleg a hozzád képest lagnagyobb pinggel rendelkezőt).
-
#21942 -
#21940 De dúrva bazzeg :DDD -
#21939 Ez egy bónusz autó tudtommal. Legalábbis azt hiszem. Ugye rákérdeztél játékban, hogy hogy van ilyen kocsija? :P -
#21938 Az az érdekes, hogy én meg Bronco-t láttam ilyennel, én Z06-al voltam :D -
k4rL #21937 Egy jo kis bug kerult elo:
/Reapernek eleg erdekes verdaja van :DD/ -
#21936 Gyakran eloleptetnek, de akkor mar olyan a rendfokozatom, hogy nem is irhatok :) -
#21935 Ja még valami, hátha van ott valaki aki megpróbálna segíteni. Miközben ezeket írom, természetesen megy a TDU, és CSAK ez alatt a játék alatt csinálja azt, hogy lerakom tálcára játékot, és próbálnék postolni ide, valamiért megáll az adatfolyam. Nincs adatforgalom, aztán mikor megindul, azt irja sg, üres az üzenetem, újra be kell írjam. Valszeg(tuti) köze van a dologhoz, semmi más program alatt nem tapasztaltam mgé ilyet, de ebből csak ki lehet indulni?
Valaki aki expertkedne kicsit?:) -
#21934 http://speedtest.net/ -
Gabor_(HSF) #21933 Lassan barátommá is fogadlak,ha már téged is előléptettek ezredessé -
#21932 Update.
Na erre még 8 km ről rámírnak. hogy miért nem megyek, ergo mégis látnak csak éppen játszhatatlan számomra kissé. De ez már valami, csak azt nem tudom min tudnéák még bűvészkedni, ha router tűzfalak jól be vannak állítva.
Nincs valami olyan sebességmérő oldal, ami mér packet loss t is? -
#21931 Totál csalódás. Már szinte mindent kipróbáltam, nem tudok rájönni nálam miért ilyen szar. 30.- dik spawnra végre rátudtam érkezni karlos ékra, (megaharcos, bertino stb) írtam hogy na mi az ábra, de még csak nem is látják hogy ott vagyok, fps em ilyen abüdöspicsába 5-10 re leesik, iszonyatosan lagol az egész, eltűnik a forgalom, és mikor megindulnak 20 méterenként látom ahogy "ugrálnak" előre mert annyiszor kapok adatot :( Próbálom velük tartani a lépést, de valóban mintha ott sem lennének, hiába minden.
Asszem feladom, megvárom a peccset, de ha akkor sem lesz jó félrwerakom, pedig hoyg irigylem a videó alapjéán a többieket. -
#21930 klaviatúrha volt a ludas, miután először kipróbáltam a kormányt, ujraraktam a rendszert, hátha megoldódik a lagom, de a telepítő nem látta usb-n. úgyhogy ps2 es átalakítóba dugtam, msot vissza, megjavult. Szal én voltam f*sz :P -
#21929 Ha van egy joystick is bedugva a gépbe akkor azt huzd ki ha nincs akkor nem tudom. -
#21928 Egyesek szerint ha minden USB-be dugsz valami eszkozt (ipod, pendrive, digikamera, stb) akkor nem szaggat a kormany. -
#21927 Leszedtem a kormányt, mert egyes helyeken már elviselhetetlenül szaggatott. Viszont most nem tudom irányítani a kocsit rendesen mint annak előtte, pedig mjinden visszaállítottam már alapra. de ha nyomom az előre gombot, akkor csak jobbra tudok menni, balra hiába nyoimom, vagy meg kell nyomjak egy 3 dik gombot, hogy reagáljon rá. baromira idegesít. Ha ez is bug nem kicsit mókás méág a játék. Vagy valamit elszúrtam? -
Vlala #21926 Ez a baj az online játékokkal, vagy vannak cheaterek, vagy vannak olyanok, akik lecheatereznek egy győzelemért. -
bronco #21925 Igen, NOTAWOMAN egy jól ismert csaló...