107666
-
InfiniteReality #22260 TDU Hungary klubtagoknak ma este verseny este 7-től, elegendő létszám esetén! Jelentkezni MSN-en lehet este 6 óráig! -
jemo69 #22259 global rankings-ban vannak érdekes eredmények... főleg időeredmények... egy 2 perces pályán egyeseknek 1 másodpercbe tellik végigmenni. hogy csinálják? milyen cheat? trainer? -
Danny L #22258 Már megbocsájts, hogy voltam olyan bunkó és a pártodat fogtam, de mindegy. -
Vlala #22257 Belépésnél, a főmenüben elérhetővé válik a Hardcore Mode. -
princodvd #22256 Egy olyan dologban kérném a segítségeteket, hogy ha speed küldetést teljesítettem és nyomnám a "next"-et a játék lefagy... /a játék eredeti/
Van ötletetek, hogy mit tudnék csinálni, hogy jó legyen? Köszi előre is! -
#22255 kössz na mek játszani:D csaascsá
-
#22254 hol lehet beálitani?
-
Szabi1991 #22253 19. Mikor leszek CHAMPION szinten?
45% (450 pont) elérése után lesz valaki CHAMPION fokozatú, ekkor újabb versenyszámok és teljesítendő küldetések válnak elérhetővé (és láthatóvá a GPS-en), valamint a FŐMENÜBŐL a HARDCORE MOD is választhatóvá válik. (HC módban azonban nem választhatóak az egyjátékos küldetések!!!) -
Szabi1991 #22252 benne van a játékban :) -
#22251 http://www.youtube.com/watch?v=8xCqSkqnKTM&mode=related&search= ez is az nem?
-
#22250 idetod linkelni azt a modot?
-
#22248 mond te:oooo
-
Szabi1991 #22247 FAQ :P -
#22246 ja és kössz:D -
kiborg #22245 Hali !
Hozzád ki szólt ??? Nem neked beszéltem. Amúgy meg nem értem hogy a hozzászólásomnak mi köze az elbutuláshoz ???
Na mindegy.
DirtyGab3sz: Részemről a dolog lezárva, tisztázva. Azért vettem én magamra, mert én is 'vinnyogok' ,hogy hátha van valakinek valami hasonló tapasztalata és tud segíteni a tapasztalataival.
Kibrg
-
#22244 amugy én is tok jol driftelni
-
#22243 az mien mod?:Dláttam rola videot de igy röviden eltudod mondani? -
Szabi1991 #22242 Ha minden autó boltba bementél..
Hardcore módban jól lehet driftelni ! :) -
#22241 hány százaléknál lehet venni motort?
És ki tud jol driftelni????tdu-ba
-
Szabi1991 #22240 biztos mert nem eredeti.. -
Dévids #22239 Amikor versenyezni akarok és rámegyek a start gombra akkor az egész játék megfagy és nem tudok semmit csinálni.Ez miért van???? -
#22238 Kedves Kiborg!
Én nem az össztopikot fikáztam....csak bizonyos"vinnyogásokat"!Tévedsz ha ugy gondolod, hogy igen!Én csak egy bizonyos embert fikáztam,fikázok!Azt hittem, ha a hozzászólásaimhoz csatolok képet(sokfélét,bármit) azzal feldobom a egyhanguságot!Namármost lebaxtak emiat, erre öntöte el a xar az agyam!Ezer bocs ha mást is megbántottam, de ezek a beszólások egyedül SLAND-nak szólnak!!Ugyanis Ő méltóztatott a sivárság,és vinnyogás oltárán feláldozni engem!Ráadásul annyira hülye módon szólt be , hogy saját szegénységi bizonyítványát állítota ki ezzel!Ha valaki nem veszi észre, vagy inkább nem érzi át, hogy egy kép, egy gif animáció nemcsak "úgy van" hanem akár érzéseket is kifejezhet, az szerintem írjon a dörmögő dömötör fórumán hozászólásokat!!!
Témát ezenel lezártnak tekintem, mégegyszer 100 bocs ha valakit megbántotam, de a szándék teljesen másról szólt!!!És másnak!! -
#22237 Valakinek tapasznyalat ???
Javul/romlik a TDU val.
http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_94.24.html
-
jemo69 #22236 na végre megtaláltam a tuningboltokat a térképet memorizálván :) -
jemo69 #22235 oks... köszi a segítséget ;) -
InfiniteReality #22234 Lehet rendelni térképet nyomtatott formában, igen igényes minőségben! Szerintem megéri azt a kis pénzt és a 2db borítékot! Részletekkel kapcsolatban kaposi1 kollégát keresd itt a fórumon. Falra kitéve hasznos segítség a játékhoz, ha keresel valamit! -
#22233 A térképen a "Forza Tuner"-t keressed ;) -
jemo69 #22232 csak annyi kérdésem lenne hogy láttam Ferrari Enzo tuningolva (3. szintig) de én a térképen nem látok egy Ferrarival foglalkozó tuningboltot sem... bizonyos %-tól nyílna meg? -
#22231 a hátradőlést nyomva kell tartani miközben húzod a gázt -
#22230 Hogy lehet 1kerekezni mocival? -
Danny L #22229 Az adatlap szerint 30-35 év közötti az életkor. Úgy tudtam, hogy az elbutulás olyan 50-60 éves kor között kezdődik el. Na most ehhez képest... -
kiborg #22228 Hát vazze, te nem a topik szinvonalát hozod, hanem jóval alatta, valahol a béka nemesebb testrésze alattit.
Egyébként meg a vinnyogókról meg annyit, hogy ha megnézed az ajánlott konfigot és összehasonlítod az enyémmel, akkor rájössz arra, hogy menni kellene neki rendesen. Tehát arra próbálok rájönni, hogy másoknál jelentkezett-e ez a probléma, ha igen, hogy oldották meg ?
Sajnálom, hogy belőled a közösségi szellem teljesen kiveszett és csak azt akarod hallani, húúú de f@sza a gém, húú de jól fut, meg ilyen autó, meg olyan autó.....
Nem vitatom, erre is szükség van, de azért fórum, hogy egymást is segítsük.
Vagy én értelmezem félre az egészet.
Üdv Kiborg -
#22226 Azt szeretném megkérdezni,hogy igaz hogy van egy titkos trabant szalon is a játékban?
Meg hogy ha veszek számítógépet akkor jácchatok vele??Meg aztat is kérdezném, hogy internyet is kell?Mer akkor apukám olyant is vesz!!! -
#22225 P4 2600Mhz -
#22224 Procid milyen? -
#22223 juhhejjj akkor ha még gyüjtök 1500ft-ot akkor veszek 512-eset és.... -
#22222 1GB memóriával tökéletesen fut :) -
princodvd #22221 262.000 $ a járgány ára + rá le venni tuningot, aminek az árát nem tudom... -
Dévids #22220 Helló!
Megtudjátok mondani, hogy az Aston Martin Vanquish S V12 mennyibe kerül a játékba? -
#22219 Nvidia 7600gt Galaxy Premium edition-videokártyám van 512mb-ram-om ha veszek még 512 mega ramot akkor futni fog a játék?