107666
-
#22218 Inkább legyen tele idióta animációkkal meg a témához nem kapcsolódó képekkel?
Rendszámtábla? Relatív. Végülis autós játék, autókon van rendszám.
Macsaka. Relatív. Autókkal el lehet ütni macskát. Csak mondjuk nem a TDU-ban. Végülis...
Ez az uccsó képed. Szintén relatív. Férfi, és hát lehet férfival játszani a játékban. Akár... -
#22217 Mind1......
Még csak annyit, hogy a rendszámtábla mihez kapcsolódik?A versmondó szakkörhöz???Mint mondottam, nem vettem a szivemre, de csak annyit kivánok, hogy a vinnyogó hülyegyerekekkel legyen tele a fórum....legalábbis nekem úgy tűnik ezt szeretnéd........
-
Szabi1991 #22216 akinek Logitech FF. EX-e van , az tegye fel ezt (G25 drivere), és gyorsabban fog futni a játék :) -
Szabi1991 #22215 itt olcsóbb a benyó is :) -
#22214 Kawasaki Z1000
Ha már szar az idő és nem tudok motorozni, akkor motorozok a szájberszpészben...
Szerintem a Ducati Monsteres képek a legjobbak :P -
#22213 Kawasaki Ninja ZX-10R
-
#22212 Ducati 999R
-
#22211 Ducati Monster
-
#22210 Nézd én nem lehurrogtalak, csak szóltam (normálisan), hogy ne rakjál be képeket macskákról meg rendszámtáblákról, mert köze nincs a témához.
Ha ezt ennyire zokon vetted, akkor tudlak sajnálni... -
#22209 És erre nincs megoldás? -
#22208 Nekem teccik a macska -
#22207 de másnak se tetszik. esetleg probálkozz másik topikban hátha onnan is kiutálnak az ilyen hülyeségek miatt... -
#22206 Ohh sry kedves Sland!!!!
Ne haragudj hogy megpróbálom szinesebbé tenni ezt a fórumot!1000 bocs!Ha jobban szereted olvasni a "nemmegyajátékagépemen" vinnyogókat, mikor le van írva VILÁGOSAN mekkora a gáma gépigénye,meg hogy ki milyen drivert nem tud felpakolni a kib@szott videókártyájához!Áhhhhhh
Vegyen inkább rubik-kockát!!!!!!
Na ennyit erről a fórumról(tisztelet a kivételnek!!),és a vinnyogókról!
Ja ha nem teccik ne nézd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#22205 DirtyGab3sz!
Kihagynád ezeket a linkelt hülye képeket a kommentjeid végéről?
Rendszámtábla, macska, tök felesleges mindd! -
#22204 Esetleg nem megfelelő autóval próbálkozol ? Nézzed meg a verseny feltételeit! -
#22203 Ja nekemis! -
#22202 Mikor elakarom idítani ezt a Music Manager-t akkor ez jön ki. Mi lehet a baj?
-
Danny L #22201 Első kérdés...warez vagy eredeti a játék? -
#22200 Elakadtam van uj versemy de azokba nem enged h versenyezzek mi a baj?
-
#22199 persze
elindítod az eredeti játékot -
#22198 császtok, megtudná valaki monani hogy hogy kell multiplayer-ben játszani? Elöre is kössz! -
#22197 Enyém kb ugyanaz mostmég 3000+, x800xt, 2gb ram, 20-50 attól függően hogy városban, vagy városon kívül megyek. ennek ellenére shopban valamikor leesik 5-10 re. nem tudom miért. Nyau t kérdezd, neki elég stabilan 40-50, igaz kicsit tolva van. Én most veszek majd vga t, meg procit, de sztem proci elég lenen cserére, már az is sokat dobna
-
#22196 lecseréled legfőképp a VGAt -
kiborg #22195 Hali srácok!
A gépem kb megfelel az ajánlott kategóriának (X800XTPE, AthlonXP 3200+, 1GB mem, nForce2 ). De sajnos nem tudok élvezhető minőséget kicsikarni a játékból.
Max 20-30 fps, ha elindulok a kocsivan, akkor 10-20. Ha bemegyek egy szalonba és körbemutatja a kocsikat, akkor is szaggat. :(
Szóval lehetne tenni ellene valamit ?
A legújabb VGA driver van fenn.
Kiborg
-
Danny L #22194 Az nehéz lesz FFB kormánnyal megjátszani. -
InfiniteReality #22193 Leteszteltük. Nem változott semmi. Ettől függetlenül nembiztos hogy teljesen hülyeség a dolog, mert a TDU bizonyos bugjai is géptől függően kerülnek elő... Mindenesetre azon a gépen amin ezt kipróbáltuk, nem változott semmit, ha teledugtuk az összes USB-t.
Azt még nem teszteltük le, hogy mivan ha egyáltalán nincs USB-s eszköz a gépben. -
Szabi1991 #22192 nah ja, kormányal forgalom nélkül is belaggol néha , kormány nélkül forgalommal is tökéletes... -
#22191 ez igaz. -
Danny L #22190 Szerintem totál felesleges a magyarosítás, a menüben úgyis eligazodik az ember, semmi új szöveg nincs benne, a játékban sincsenek eget rengető szövegrészek amiket feltétlenül le kéne fordítani. -
#22189 #22163 ? -
#22188 minek? -
#22187 pontosan :D -
#22186 lessz magyarosítás? -
Danny L #22185 Nem azt mondtam, hogy hibátlan, vannak hibái bőven persze, de sztem a szar kategóriák nem érdemli meg. -
Danny L #22184 Én végül nem próbáltam ki mert nem találtam otthon annyi usb eszközt ahány USB van a gépben. De hát gondoljunk már bele...tiszta röhej ha csak úgy működne rendesen. -
#22183 tínyleg innen kipróbálta már valaki amit lentebb írt valaki hogy mondta neki valaki hogyha minden USBbe dugaszolunk valamit akkor nem fogg beakadni gamma a kormánytól? ^^
(huhh de értelmestelen mondtan lett -.-) -
#22182 Mondjuk ez a kormany = -30 fps kicsit valoban kurvara zavaro ;) -
#22181 Ja...unatkozó ujgazdagok klubja vagyunk....Az a hobbink,hogy xar játékokkal jáccunk!!Bizony!
-
Danny L #22180 Nem egy tök fosadék játék, 22179 hozzászóláson át csak szídjuk, és mi is csak azért játszunk vele mert mazohisták vagyunk -
#22179 Remélem jó ez a játék, mert most lett meg :)