107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • Sland
    Inkább legyen tele idióta animációkkal meg a témához nem kapcsolódó képekkel?

Rendszámtábla? Relatív. Végülis autós játék, autókon van rendszám.
    Macsaka. Relatív. Autókkal el lehet ütni macskát. Csak mondjuk nem a TDU-ban. Végülis...
    Ez az uccsó képed. Szintén relatív. Férfi, és hát lehet férfival játszani a játékban. Akár...
  • DirtyGab3sz
    Mind1......
    Még csak annyit, hogy a rendszámtábla mihez kapcsolódik?A versmondó szakkörhöz???Mint mondottam, nem vettem a szivemre, de csak annyit kivánok, hogy a vinnyogó hülyegyerekekkel legyen tele a fórum....legalábbis nekem úgy tűnik ezt szeretnéd........

• Szabi1991
    akinek Logitech FF. EX-e van , az tegye fel ezt (G25 drivere), és gyorsabban fog futni a játék :)
  • Szabi1991
    itt olcsóbb a benyó is :)
  • Sland
    Kawasaki Z1000

Ha már szar az idő és nem tudok motorozni, akkor motorozok a szájberszpészben...

Szerintem a Ducati Monsteres képek a legjobbak :P
  • Sland
    Kawasaki Ninja ZX-10R

• Sland
    Ducati 999R

• Sland
    Ducati Monster

• Sland
    Nézd én nem lehurrogtalak, csak szóltam (normálisan), hogy ne rakjál be képeket macskákról meg rendszámtáblákról, mert köze nincs a témához.
    Ha ezt ennyire zokon vetted, akkor tudlak sajnálni...
  • littleNorbi
    És erre nincs megoldás?
  • zsakosfrodo2
    Nekem teccik a macska
  • Eisenhower
    de másnak se tetszik. esetleg probálkozz másik topikban hátha onnan is kiutálnak az ilyen hülyeségek miatt...
  • DirtyGab3sz
    Ohh sry kedves Sland!!!!
    Ne haragudj hogy megpróbálom szinesebbé tenni ezt a fórumot!1000 bocs!Ha jobban szereted olvasni a "nemmegyajátékagépemen" vinnyogókat, mikor le van írva VILÁGOSAN mekkora a gáma gépigénye,meg hogy ki milyen drivert nem tud felpakolni a kib@szott videókártyájához!Áhhhhhh
    Vegyen inkább rubik-kockát!!!!!!
    Na ennyit erről a fórumról(tisztelet a kivételnek!!),és a vinnyogókról!

Ja ha nem teccik ne nézd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Sland
    DirtyGab3sz!

Kihagynád ezeket a linkelt hülye képeket a kommentjeid végéről?
    Rendszámtábla, macska, tök felesleges mindd!
  • gduck
    Esetleg nem megfelelő autóval próbálkozol ? Nézzed meg a verseny feltételeit!
  • DirtyGab3sz
    Ja nekemis!
  • littleNorbi
    Mikor elakarom idítani ezt a Music Manager-t akkor ez jön ki. Mi lehet a baj?
  • Danny L
    Első kérdés...warez vagy eredeti a játék?
  • MimaSKATE
    Elakadtam van uj versemy de azokba nem enged h versenyezzek mi a baj?
  • bertino
    persze
    elindítod az eredeti játékot
  • MimaSKATE
    császtok, megtudná valaki monani hogy hogy kell multiplayer-ben játszani? Elöre is kössz!
  • SinClaiR
    Enyém kb ugyanaz mostmég 3000+, x800xt, 2gb ram, 20-50 attól függően hogy városban, vagy városon kívül megyek. ennek ellenére shopban valamikor leesik 5-10 re. nem tudom miért. Nyau t kérdezd, neki elég stabilan 40-50, igaz kicsit tolva van. Én most veszek majd vga t, meg procit, de sztem proci elég lenen cserére, már az is sokat dobna
  • bertino
    lecseréled legfőképp a VGAt
  • kiborg
    Hali srácok!

A gépem kb megfelel az ajánlott kategóriának (X800XTPE, AthlonXP 3200+, 1GB mem, nForce2 ). De sajnos nem tudok élvezhető minőséget kicsikarni a játékból.
    Max 20-30 fps, ha elindulok a kocsivan, akkor 10-20. Ha bemegyek egy szalonba és körbemutatja a kocsikat, akkor is szaggat. :(
    Szóval lehetne tenni ellene valamit ?
    A legújabb VGA driver van fenn.

Kiborg

• Danny L
    Az nehéz lesz FFB kormánnyal megjátszani.
  • InfiniteReality
    Leteszteltük. Nem változott semmi. Ettől függetlenül nembiztos hogy teljesen hülyeség a dolog, mert a TDU bizonyos bugjai is géptől függően kerülnek elő... Mindenesetre azon a gépen amin ezt kipróbáltuk, nem változott semmit, ha teledugtuk az összes USB-t.

Azt még nem teszteltük le, hogy mivan ha egyáltalán nincs USB-s eszköz a gépben.
  • Szabi1991
    nah ja, kormányal forgalom nélkül is belaggol néha , kormány nélkül forgalommal is tökéletes...
  • LeWyTy
    ez igaz.
  • Danny L
    Szerintem totál felesleges a magyarosítás, a menüben úgyis eligazodik az ember, semmi új szöveg nincs benne, a játékban sincsenek eget rengető szövegrészek amiket feltétlenül le kéne fordítani.
  • gduck
    #22163 ?
  • robotnyk
    minek?
  • Benc16
    pontosan :D
  • LeWyTy
    lessz magyarosítás?
  • Danny L
    Nem azt mondtam, hogy hibátlan, vannak hibái bőven persze, de sztem a szar kategóriák nem érdemli meg.
  • Danny L
    Én végül nem próbáltam ki mert nem találtam otthon annyi usb eszközt ahány USB van a gépben. De hát gondoljunk már bele...tiszta röhej ha csak úgy működne rendesen.
  • armageddon666
    tínyleg innen kipróbálta már valaki amit lentebb írt valaki hogy mondta neki valaki hogyha minden USBbe dugaszolunk valamit akkor nem fogg beakadni gamma a kormánytól? ^^

(huhh de értelmestelen mondtan lett -.-)
  • Me0w
    Mondjuk ez a kormany = -30 fps kicsit valoban kurvara zavaro ;)
  • DirtyGab3sz
    Ja...unatkozó ujgazdagok klubja vagyunk....Az a hobbink,hogy xar játékokkal jáccunk!!Bizony!

• Danny L
    Nem egy tök fosadék játék, 22179 hozzászóláson át csak szídjuk, és mi is csak azért játszunk vele mert mazohisták vagyunk
  • Benc16
    Remélem jó ez a játék, mert most lett meg :)