107666
-
#22300 Iszonyat drága nekem ez a játék ám!
Nemelég, hogy elcsábultam, és megvettem (ami nálam nagy szó ám!!).
Aztán a fél éve porosodó Momot is sikerült betörnöm játékra :D
Majd a feeling miatt lecseréltem G25re.
Miután asztalon a H váltó igénytelen, ezért csinálni kellett hozzá állványt.
Mostmeg a kölcsönkért projektorra fáj a fogam :D
De a feeling nagyon oda**sz
Nem fizkázni, a 3 perc alatt összehozott vásznamat :)
És a kupiról se essék szó ami a szobámba van :P
A képen haverom tolja épp :) -
lpmarci #22299 Hellósztok TDU játékosok!
Én is szeretném tolni a TDU-t de sajnos nem megy. Mikor elindítom elfeketedik a kép és pár másodperc múlva kilép a windowsba.
Mit tehetnék? Kérlek segítsetek! -
n3whous3 #22298 Az meg minek -
#22297 Tényleg?!
Szabyka: Tuti nem! -
Szabyka #22296 Készül hozzá magyarítás nem tudjátok ? -
PENGEinno3d #22295 ÖÖÖ megmagyarázom! -
#22294 nem friss , inkább a másik kettő valamelyik. kösz -
#22293 Lehet hogy letörlődött a flash lejátszó progid vagy meghibásodott? Ha friss a windows esetleg nincs még feltelepítve. (Csak néhány ötlet nem tudom a probléma okát.) -
#22292 nem tudom mi a bánat lehet eddig bejött nekem is, csodálkoztam is hogy nem látom -
#22291 Csak te nem látod. Itt a kép nézd csak meg biztos nincs flash playered -
#22290 ez a FAQ címe :D -
#22289 bevallom én hétvégén számítok patchre... -
#22288 nincsott semmi csak nagy üres fehérség vagy csk én nem látom -
#22287 még 9 nap van hátra a májusbol :\ -
#22286 Uh milyen zombi feje van -
#22285 Lehet, h nem várta meg a flash-t... -
#22284 Ma beleláttam Penge fejébe :D
-
#22283 Hát apám Te vagy vak vagy, vagy nem tudsz olvasni!!Hatalmas vörös betükkel ki van írva a hozzászólás-ablak fölé 3 centire!!!Látod??? -
#22282 thx -
#22281 Mikor kihívok egy másik autóst versenyezni, akkor hogy birok tétet rakni ? -
#22280 hol a FAQ? -
princodvd #22279 Ez volt a ma esti talink:
-
#22278 Lehet,csak semmi értelme! -
#22277 köszi
-
#22276 a kézikönyvbe nézd meg én is onnan bogarásztam ki -
#22275 nekem lenne egy válaszom
ismerni kéne a FAQot -
PIER007 #22274 Sziasztok! Lenne egy kérdésem. Csak online lehet ezzel a játékkal játszani? -
Sargavar #22273 Térképeket talász a FAQ-ban és ha jobban átnézed a fórum fejlécét ott is találsz linkeket. -
#22272 Nektek nem torzítanak a mély hangok?
pl amikor egy versenyt választok ki akkor úgy dönnyög a mélynomó, hogy berezeg az egész szoba! -
#22271 Most is az van :) A 94.24-es hibás és a keresésnél már a 93.71-re mutat a link -
kiborg #22270 Jaaa, hogy te akkor Dirty-nek címezted !!!, Akkor bocsi, csak mert a válasz nekem volt címezve és ezért értettem félre.
Sorry.
Kiborg -
#22269 Régebbi a 93.71-es volt. -
jemo69 #22268 ez így van... am ha a széken akarsz hátradőlni akkor használd az erőt, Luke!... és a gerinced :D -
Vlala #22267 Jobb Ctrl, ha jól tudom. A Jobb Shift az előredőlés. -
#22266 de melyik a hátradőlés? -
#22265 hali tud valaki jó beállításokat az új nvidia driver hez 7600gs van 2x2.8 proci 1gb ram, a régebbivel jobban ment a játék. ha nem akkor inkább vissza rakom a régit ha valaki leírja a számát mert azt meg elfelejtettem. köszi -
#22264 A nem emberi jatekosokat ha a kozeledben vannak, akkor alaphelyzetben az enter-el tudod kihivni egy fuamra. Ilyenkor be kell allitanod a verseny vegpontjat (a kezdopont ahol epp a kihivas szuletett), majd mehet a verseny. Alaphelyzetben a versenyek nem penzdijasak, de az optionsban beallithato a 'Stakes' alatt, hogy egy ilyen kihivasos versenyre mennyi penzt teszel fel. Ugy emlekszem a maximum tet 10.000$. -
llw66 #22263 Sziasztok! Remélem nem túl amatőr a kérdés,de amerikai kocsikat(Corvette,Ford Mustang>)hol lehet tuningolni.Ha a térképet nézzük a sziget jobb szélén találtam meg az olasz,angol,német autók/motorok tuning "központját",kicsit középre haladva japán autó/motorok tuning "központja" is megvan,de az ami autókét akár hányszor néztem nem találom.
Ja még egy kérdés:single módban játszok(nics net elérésem)és vannak olyan gép által irányított "játékosok" akik szintén komoly autókkal/motorokkal mennek akkor amikor nem versenyzek,hanem csak furikázok mondjuk egy verseny helyszinére.Ezeket ki lehet-e hívni single módban úgy mint a NFS Carbonban vagy nem?
Válaszokat előre is köszönöm!
üdv! -
#22262 lehetetlen sztem -
#22261 Nagoyn pang a lista!
Kellene már valmai hír, a játékról....
Paccsról valami közelebbi ?
Kikéne haxxolni a verdákat xboxról :D