107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • wardogzombie
    köcce
  • atomboy
    gamespyid.com
    Aztan uj accot kell letrehozni jatekban, ott bepipalod a gamespyid-t.
  • wardogzombie
    sziasztok. eredeti játéknál hogy lehet online játszani? mert singlében nyomom de valahogy reggelni kéne a gamespy-nál csak nemtom elöhozni azt az ablakot. most telepitsem ujra vagy lehet máshogy is?
  • princodvd
    sziasztok! a kérdésem még mindig az, hogy szerintetek mi okozza azt, hogy a játék a speed küldetéseket nem engedi telejesíteni? megcsinálom a szintet és amikor továbbképnék, hogy megkapjam a pénzt kilép a játék, mert hibát észlelt. újratepelítettem és ugyanúgy viselkedik a játék! van valakinek ötelete, hogy mit tudnék ezzel csinálni? természetesen eredeti játékról van szó... előre is köszönöm a segítséget!
  • kaposi1
    Mert rossz a tört verziód.Azt hiszem ez a Hatred féle törésnél fordul elő ha jól emlékszem.A másik meg a Vitality.Bár nekem ilyenekre nincs szükségem,szóval ha nem jól tudom akkor bocs.
  • atomboy
    Mert warez.
  • littleNorbi
    Miért 6,5 millió dolcsiba kerül a Ferrari Enzo nálam?
  • AntiHero
    Kabbe
    Add már kölcsön:P
  • Synit HUN
    Akkor húzzál át az off, spam topikba és ott segítenek rajtad! Itt mindenkinek eredeti van nem találkozunk ilyen hibával.
  • roberto
    nem eredeti
  • vki
    Abban nincs.
  • gduck
    A .com oldalon a 93.71-es jön be, a .co.uk oldalon meg a 94.24 :D

Neked az új NVIDIA Control Panel működik??? Mert Én nem tudom beállítani csak a régi látszik!!
  • pizsti
    PS2 változatban lehet motorkerékpárt vásárolni?és ha igen mikor és hol?
    valaki segiccsen!köcce
  • gduck
    lol :D

Következő lépés: vezérelhető hidraulika összehozva az ForceFeedback funkcióval :D
  • Katun
    Az anyját.
    akkor csak az én TDU-m gonosz.
    Azért kössz a választ!
  • vki
    Keresel egy olyan versenyt, ami nem hosszú, és jól tejel. Azt megcsinálod többször, és kész.

Egy-két versenynél, amelynél fel kell gyorsulni, ott érdemes a másik irányba elindulni.
  • HTS s3rg1nh00
    hát ez tényleg peccs lesz,az előbb toltam egy 43 mérföldes TT-t,ami ugye valszeg az amiről Te is beszélsz,és jó volt...
  • littleNorbi
    Hogy tudok könnyen pénzt keresni?
  • Pacal17
    Töröld a Blid Write-ot! Vagy az EZ-Play-t inaktiváld ami a Blind Write nak vmi progija.
  • Synit HUN
    Kapcsoldj ki minden emuláló szoftvert! Pl: Daemon tools, Alcohol stb. Az eredeti játékod így már el fog indulni. És az eredeti játékodnak ezekre nincs szüksége.
  • roberto
    hi all!! bocs h offolok!!de lenne egy kis problem:miután játszanék a game-el ezt irja ki:összeférhetetlenség támadt egy emulátorral most futtatnám először crackelve NINCS.
  • Katun
    Sziasztok!

Va negy kis problémám. Van egy verseny "TimeTrial", amely 60 km hosszú. A vége felé kb 1 km van hátra kifagy. Megpróbáltam mégegyszer, és ugyanott kifagyott. Na most ez mi a szar lehet? Remélem a Patch Javítja.
  • Gabor_(HSF)
    Mivel se bizti öv,se légzsák,igy az utcára csak ovatosan.....
  • Gabor_(HSF)
    Nincs azzal semmi probléma..én csak a sörtartó rekeszt és a hamutálat nem látom
  • Danny L
    Látom utasokra is berendezkedtél:D. Amúgy tudok neked írni beutalót a játékfüggők anoním csoportjába:D.
  • kaposi1
    Koszi. Megprobalom.
    Idaig meg nem jelentkeztek.
  • InfiniteReality
    Valószinüleg feltették újra, immáron javítva. Egyébként csak ennyi benne a hiba, hogy 6-os sorozatnál régebbi kártyákra nem ment fel a driver. Szerintem tedd fel.

Már vagy 3-4 embert küldtem Hozzád, vagy megtaláltak vagy nem...
  • SötétBarom
    Te teljesen hülye vagy
  • kaposi1
    Hello InfiniteReality!
    Négy napig nem voltam gép közelben ezért csak most olvastam vissza a fórumot.Azt írtad hogy "Az nvidia leszedte a jó kis 94.24 drivert, mert lk*rtak valamit az inf file-ban és FX valamint régebbi kártyákra nem ment fel. Aki leszedte az örülhet, a többieknek meg helo. "Most akkor telepítsem vagy ne? Mert ma simán letöltöttem az uj drivert.
    Köszi az ájánlást a térképre.
  • pointer4
    Ez az ülés már bejárta fél Európát :) Utaztam benne vagy 80.000 km-ert :D
    Így kapta az elsőséget, és ingyé volt így :)
  • rotator
    Vazz...
  • jemo69
    hogy lehet olyan netes versenyt kiírni ami nem csak egy pályából áll, hanem ugyanazon a pályán többször is végigmehetnek és lehet pontot gyűjteni?
  • Synit HUN
    Pointer4: Ez elég állat szett! De azért kabbe! :D

Pampalini, Sinclair: Egyenavatar? :D
  • vki
    Az én szobámhoz képest rend van nálad. :D
  • Unreal1942
    pff ezt én is kérdezhetném tőled :P
  • SinClaiR
    háttemeg?:P
  • Truck Driver001
    Te beteg vagy!:D
    [mikor mehetek hozzád játszani?:D]
  • bertino
    eh tudod mit ? kabbe :D
  • Unreal1942
    A lepedőt is lecserélhetnéd egy rendes vászonra. :)
  • Gabor_(HSF)
    Nagyon penge!! De mi az,hogy nem RECARO nyugszik az álványon??