107666
-
#22340 köcce
-
#22339 gamespyid.com
Aztan uj accot kell letrehozni jatekban, ott bepipalod a gamespyid-t. -
#22338 sziasztok. eredeti játéknál hogy lehet online játszani? mert singlében nyomom de valahogy reggelni kéne a gamespy-nál csak nemtom elöhozni azt az ablakot. most telepitsem ujra vagy lehet máshogy is? -
princodvd #22337 sziasztok! a kérdésem még mindig az, hogy szerintetek mi okozza azt, hogy a játék a speed küldetéseket nem engedi telejesíteni? megcsinálom a szintet és amikor továbbképnék, hogy megkapjam a pénzt kilép a játék, mert hibát észlelt. újratepelítettem és ugyanúgy viselkedik a játék! van valakinek ötelete, hogy mit tudnék ezzel csinálni? természetesen eredeti játékról van szó... előre is köszönöm a segítséget! -
#22336 Mert rossz a tört verziód.Azt hiszem ez a Hatred féle törésnél fordul elő ha jól emlékszem.A másik meg a Vitality.Bár nekem ilyenekre nincs szükségem,szóval ha nem jól tudom akkor bocs. -
#22335 Mert warez. -
#22334 Miért 6,5 millió dolcsiba kerül a Ferrari Enzo nálam? -
#22333 Kabbe
Add már kölcsön:P -
#22332 Akkor húzzál át az off, spam topikba és ott segítenek rajtad! Itt mindenkinek eredeti van nem találkozunk ilyen hibával. -
#22331 nem eredeti -
#22330 Abban nincs. -
#22329 A .com oldalon a 93.71-es jön be, a .co.uk oldalon meg a 94.24 :D
Neked az új NVIDIA Control Panel működik??? Mert Én nem tudom beállítani csak a régi látszik!! -
pizsti #22328 PS2 változatban lehet motorkerékpárt vásárolni?és ha igen mikor és hol?
valaki segiccsen!köcce -
#22327 lol :D
Következő lépés: vezérelhető hidraulika összehozva az ForceFeedback funkcióval :D -
#22326 Az anyját.
akkor csak az én TDU-m gonosz.
Azért kössz a választ! -
#22325 Keresel egy olyan versenyt, ami nem hosszú, és jól tejel. Azt megcsinálod többször, és kész.
Egy-két versenynél, amelynél fel kell gyorsulni, ott érdemes a másik irányba elindulni. -
#22324 hát ez tényleg peccs lesz,az előbb toltam egy 43 mérföldes TT-t,ami ugye valszeg az amiről Te is beszélsz,és jó volt... -
#22323 Hogy tudok könnyen pénzt keresni? -
#22322 Töröld a Blid Write-ot! Vagy az EZ-Play-t inaktiváld ami a Blind Write nak vmi progija. -
#22321 Kapcsoldj ki minden emuláló szoftvert! Pl: Daemon tools, Alcohol stb. Az eredeti játékod így már el fog indulni. És az eredeti játékodnak ezekre nincs szüksége. -
#22320 hi all!! bocs h offolok!!de lenne egy kis problem:miután játszanék a game-el ezt irja ki:összeférhetetlenség támadt egy emulátorral most futtatnám először crackelve NINCS. -
#22319 Sziasztok!
Va negy kis problémám. Van egy verseny "TimeTrial", amely 60 km hosszú. A vége felé kb 1 km van hátra kifagy. Megpróbáltam mégegyszer, és ugyanott kifagyott. Na most ez mi a szar lehet? Remélem a Patch Javítja. -
Gabor_(HSF) #22318 Mivel se bizti öv,se légzsák,igy az utcára csak ovatosan..... -
Gabor_(HSF) #22317 Nincs azzal semmi probléma..én csak a sörtartó rekeszt és a hamutálat nem látom -
Danny L #22316 Látom utasokra is berendezkedtél:D. Amúgy tudok neked írni beutalót a játékfüggők anoním csoportjába:D. -
#22315 Koszi. Megprobalom.
Idaig meg nem jelentkeztek. -
InfiniteReality #22314 Valószinüleg feltették újra, immáron javítva. Egyébként csak ennyi benne a hiba, hogy 6-os sorozatnál régebbi kártyákra nem ment fel a driver. Szerintem tedd fel.
Már vagy 3-4 embert küldtem Hozzád, vagy megtaláltak vagy nem... -
#22313 Te teljesen hülye vagy -
#22312 Hello InfiniteReality!
Négy napig nem voltam gép közelben ezért csak most olvastam vissza a fórumot.Azt írtad hogy "Az nvidia leszedte a jó kis 94.24 drivert, mert lk*rtak valamit az inf file-ban és FX valamint régebbi kártyákra nem ment fel. Aki leszedte az örülhet, a többieknek meg helo. "Most akkor telepítsem vagy ne? Mert ma simán letöltöttem az uj drivert.
Köszi az ájánlást a térképre. -
#22311 Ez az ülés már bejárta fél Európát :) Utaztam benne vagy 80.000 km-ert :D
Így kapta az elsőséget, és ingyé volt így :) -
#22310 Vazz... -
jemo69 #22309 hogy lehet olyan netes versenyt kiírni ami nem csak egy pályából áll, hanem ugyanazon a pályán többször is végigmehetnek és lehet pontot gyűjteni? -
#22308 Pointer4: Ez elég állat szett! De azért kabbe! :D
Pampalini, Sinclair: Egyenavatar? :D -
#22307 Az én szobámhoz képest rend van nálad. :D
-
Unreal1942 #22306 pff ezt én is kérdezhetném tőled :P -
#22305 háttemeg?:P -
#22304 Te beteg vagy!:D
[mikor mehetek hozzád játszani?:D] -
#22303 eh tudod mit ? kabbe :D -
Unreal1942 #22302 A lepedőt is lecserélhetnéd egy rendes vászonra. :) -
Gabor_(HSF) #22301 Nagyon penge!! De mi az,hogy nem RECARO nyugszik az álványon??