107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • wander01
    az angolban egyetértek a többiekkel, tessék szépen nyelvet tanulni :) nagyon jól tud jönni :)

pointer, az ugy már jo, mekkora a vetitett kép? 2,5m-re saccolom...
  • wardogzombie
    hát ez van itt is aki kérdez az egyböl faszláma.jo hogy sokan ugy bujtak ki hogy billentyüzet volt a kezükbe az egér zsinórján kapták a kaját és angolul sirtak fel.
  • bpeti72
    még jó hogy mindenki vágja az angolt
  • wardogzombie
    tessék ahogy akarod.Wardogzombie(hun) és ez az autóm jelenleg
  • wardogzombie
    irjátok hogy vannak ilyen klubbok meg ijesmi amit csak online lehet találni én egyet se láttam,magyarokkal is szeretnék versenyezni vagy csak ugy kószálni hogy lehetne?
  • wardogzombie
    menjél jó gyorsan
  • pointer4
    - princodvd : Hát, ha újratelepítés után még mindig ezt csinálja, és nem crackolt. Meg csak annál az egy küldetésnél csinálja, akkor papot kell hívni :D Esetleg hátha GA Driver, azt én még kipróbáznám, tudom hogy fután hangzik, de maga a gamma fura :D
    Esetleg szerezz egy másik savegamet, és csinaáld meg azzal, lehet a kimentés sérült, és nem a gamma rossz.

- IvanovicsTech : A váz anyagár olyan 10-12 rongy, festékkel, vasszelvény, meg lemez + heggesztőpálca. 1 Nap heggesztgetés, meg 2 nap festékszáradás. Nemtudom lenne-e még hangulatom nekiállni még1x.

- Wander01 : 1280*720 , ebben még nem szaggat, meg a proj.nak is ennyi kb a natívja. Bár 1920*1080 ban jobblenne :)
  • InfiniteReality
    Egyszerű mint a faék. Fogod Magad és vezetsz az úton anélkül hogy ütköznél. Ha nem hibázol akkor egy idő után elkezd csökkenni a körözöttség, egyre rohamosabban ahogy egyre kisebb szintre kerülsz. Út mellett állni nem jó taktika mert nem csökken, nem úton haladva szintén nem csökken.
  • csokipuding
    Helló! mondjatok már egy-két trükköt, hogyan lehet a rendőröktől megszabadulni 2-3. szintű körözésnél? köszi
  • bertino
    hát
    én még csak most leltem rá
    de ha így van, akkor mind1 :\
  • InfiniteReality
    Ez egy általános FAQ, több hónapja fentvan. 1-2 fasságtól eltekintve vannak benne értelmes dolgok is. Viszont ez egy tök általános valami ha jól megnézitek, valamint egyéb játékokhoz is ugyanezt írja (még a product specific résznél is).
  • bertino
    még mindig jobb, mint a semmi, de még mindig nincs vége májusnak
    szóbelizni már csak 4-5én fogok, szal kurvára várom én is azt a patch-et...
  • Me0w
    Peccs helyett faq, kapjak be :)
  • gduck
  • bertino
    bővült az atari supportja TDU téren
    pakoltak fel kis FAQ-ot
    biztos van pár érdekes dolog, nézzétek meg
  • Wezo
    Nem, a "herezacsko" nev sokkal kifinomultabb sztem is sokkal jobb igy!!
  • Synit HUN
    Gratulálok! Ez a Wardogzombie nem lett volna jobb? Hozzátéve mondjuk hogy (HUN).
  • wardogzombie
    na sikerült hálistennek herezacsko a nevem
  • wander01
    milyen felbontásban tolod azon a proj-on?
  • wardogzombie
  • wander01
    nemrossz nemrossz
  • Synit HUN
    A kawa meg 355-nél tilt szélárnyékban. Úgyhogy pont lehet fogni vele az Augustát :)
  • atomboy
    Nekem szelarnyek nelkul sikerult 363-t elerni.
  • Synit HUN
    Te figyeljél már! Gondolod hogy senki más nem játszik tomika néven? Találj már ki valami egyedibbet. Vazki azt írja hogy már foglalt és te ezzel szivatod magad?!
  • InfiniteReality
    MV Augusta Tamburininek (stage 3) a végsebessége 355, szélárnyékban 370-nél tilt le.
  • princodvd
    Második próbálkozásra ez jött össze végsebességre sima, egyenes úton:

• Danny L
    Nagy mértékben függ attól is, hogy melyik napszakban próbálkozol. Ilyen dél, kora délután simán minden megy. Este felé már belassul az egész, még a sessionért is úgy teszed össze a két kezed.
  • Me0w
    Gondolom ha nem megy az angol, akkor tudod hogy nez ki egy szotar...
  • princodvd
    ez azért van, mert egyezik a gamspyos nickneved a játékban használttal!
    ha megváltoztatod a gamespyos acc nevét, akkor máris játszhatsz!
  • wardogzombie
  • wardogzombie
    nnna mindegy ezen még dolgozom egy kicsit ha mégse jönne össze 2500ért eladó
  • wardogzombie
    hát elég idioták.nem kéne visszaigazoló emilt küldeniük hogy mostmár játszhatsz te marha? verify email?
  • Me0w
    Rakas szar a netkodja. Minden normalis jatek - ugye ami nem ilyen ocsmany szar peer 2 peer technikaval van megcsinalva - az normalisan a jatek altal nyitott port(ok)on kepes visszafele is kommunikalni, es nem kell neki a 1024-32768 tartomany hogy mukodjon.
  • Me0w
    Meg egy kis szurkeallomany, bar en ugy hallottam, hogy a gamespy regisztracion mar tobb atomtudos es elmeleti fizikus akadt meg...
  • wardogzombie
    akkor mindegy milyen játékosnév plusz emilcim plusz pass és connecting?
  • IvanovicsTech
    Vicen kívül,menyibe dobnál össze egy ilyen vázat?
  • InfiniteReality
    A gamespyid neved nem egyezhet meg a TDU-ban használt névvel!!!!
  • InfiniteReality
    Szemétség, hogy ennyire nem megy a játék tűzfal (és router) mögül. Alig akarok látni online játékosokat, játékot csak hostolni tudok (ha nem áll bele a "connecting..." feliratba), belépni másokhoz nem (eredmény "connecting..." azt kész).

Tegnap tűzfal nélkül játszottam direkt netre kötve. Tök elhagyatott helyen amint kijöttem a házból, máris mutatott játékosokat... 1x sem volt connecting feliratnál megállás, mindig egyből mutatta a játékosokat, tudott is kapcsolódni minden esetben...

Döbbenetesen hihetetlenül vacak hogy ezen az egészen se port forward, se port nyitás nem segít...

Windows 2003 server gép routol és egy Comodo tűzfal van rajta (ami egyébként nagyon jó). Hiába nyitom ki azt a rakás portot meg forwardolok, semmi...

Ha lelövöm a tűzfalat, egy portot se kell forwarolni, simán megy a játék ahogy fentebb leírtam.
  • wardogzombie
    kadtam tetves 2500at erre a retekre és nem is müködik?
  • wardogzombie
    áh francba megvan probálok kapcsolódni de vmi olyat ir hogy a jelszó nem jó a névhez de a gamespy-nél meg azt irta hogy sikerült.mi a tetves f....om van ezzel?nem értem