107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • HAYES
    Helló!

Az a problémám hogy amikor elindítom a játékot, a videónál az elején vibrál a kép. ez mitől van?
  • bertino
    nem fejtek ki neked semmit, ha ilyen feledékeny és gyáva vagy, hogy még ezt is beismerd...
  • Me0w
    A sajat karomra? Ezt legyszi fejtsd ki priviben, koszi...
  • wardogzombie
    részemröl lezártam ezt a dolgot
  • wardogzombie
    elismerem többet tudsz nálam sokkal többet értessz ezekhez a dolgokhoz de probáld már ki hogy egyszer ugy válaszolsz hogy nem mocskolsz le senkit.nem tudok angolul na és?örülj neki hogy te tudsz.
  • bertino
    tudom milyen, már szinte ismerem, engem is leszólt párszor (persze a saját kárára) mást is
    térjünk vissza a topichoz :)
  • wardogzombie
    de komolyan olvass vissza néhány hozzászólásnyit kb addig mig az elsöt nem irtam.ez a 22338-as számu üzenet.azóta 4szer irt kifejezetten nekem de könyörgöm ha nem tudsz rendesen válaszolni meow inkább maradj csendbe és nincs flém se.
  • bertino
    ebben is van igazság :)
    vlszleg nem volt gyerekszobája
  • wardogzombie
    mér nem birtam? azért mert nem irok oda nem jelenti azt hogy nem vagyok ott.te miért vagy ilyen elvont? minden hozzászolásodban basztatsz valakit csodálkozol ha lekurváznak?
  • Me0w
    Meg jo, hogy bf2-ben sem birtad sokaig, kar hogy minden kedvenc topikomban a hulyesegeidet kell olvasni.
  • wardogzombie
    maradj már malac
  • wardogzombie
    jo csak tudod képzeld magad a kérdező helyébe hogy hónapokig nem tud csak szar singlében nyomulni erre valahonnan sikerül cino pénzért egy bontatlan gémet bevállalni amire olyan sokat várt fölrakja alig várja hogy végre online nyomulhasson.nem hiszem hogy elitálendö ha épp nem nyálazza a topicot napokig mire talál valami érdemleges választ,hanem megkérdezi a játékosok fórumát gondolván hátha akad egy segitökész ember aki a válaszával elörébb juttathatja.ha ez baj hát rugjatok fejbe nyugodtan.nem azért irtam ide mert lusta vagyok,hanem azért mert türelmetlen.
  • princodvd
    majd lesz valahogy :|
  • gduck
    Jah eezek alapvető dolgok (amit ott felsoroltak). Aki már tud angolul, az gondolom a számítógéphez is ért egy keveset :) Szar az a faq egy nagy kalap xar :D
  • pointer4
    Akor próba előszőr másik profillal, vagy kezd egy újat, 10 perc alatt eljutsz oda szerintem hogy megcsinálhass egyet :D
    Majd írd meg mire jutottál.
  • Me0w
    Hulyesegversenyben legalabb mindig dobogos vagy.
  • wardogzombie

Viccet félretéve a világ változik! Nem fognak mindent magyar nyelven a szánkba rágni. Nekünk kell alkalmazkodni a világhoz, mert az nem fog hozzánk...
    ELÉG BAJ EZ BARÁTOM
  • princodvd
    sajnos nem csak annál az egynál csinálja, hanem az összes speed küldetésnél :| és 100%, hogy eredeti a játék, szóval nem szivtlak titeket, mertha "próba verzió" lenne, akkor nem foglalkoznák ezzel... az, hogy nem működik egyik napról a másikra történt... De azért köszönöm a segítséget pointer4! és ha másik profillal megcsinálom, akkor kezdhetem elölről a játékot, 30%-nál tartok, meg van minden, amit akartam, de így nem jutok 1-ről a 2-re, mert nem fog tovább vinni a játék. :(
  • wardogzombie
    én a lökháritón igy azonos helyezésnél is én vagyok elöbb
  • wander01
    a pancser haverom játszott, én voltam a fotomüvész. de egyébként jogos a megjegyzés, külső nézetből nem lehet játszani, én a motorháztetőn szoktam ülni :)
  • wander01
    fater szerezte valami ismerős cégtől, rákérdezhetek. amugy most fogjuk lecserélni mert egy még jobb megoldást eszeltem ki...
  • Vlala #22399
    Nem illúzióromboló egy icipicit, hogy ilyen tchnika mellett külső kamerából játszol?
  • pointer4
    Nahhh ez érdekel, honnan lehet ilyet szerrrvaálni ?:)
  • wander01
    20k max, talán még annyi sem. saját gyártmány, nem adok pénzt olyasmire aminél szinte ingyen jobbat tudok összehozni :))

(fehér fényvisszaverő lemez, ebből csinálják az utjelzőtáblákat, annyira jo hogy meg lehet közelről számolni a pixeleket, azokon belül is látszanak a felépítő szinek. 3 méter széles :)
  • SötétBarom
    Meglesem. Amugy az összes colin amivel játszottam szutyok volt, a TDU élethűbb.. RBR FTW!!!4
  • pointer4
    Azz igen vászon :) mibe fáj ? 2 kila ?? :)
  • Me0w
    Kar, hogy megint a pc hardwer piac nyomasa erzodik itt is... ajanlott konfig a core2, 2giga ram, a megkovetelt meg SM3-as videokartya... a faszomat :) Menne olyan gepen is, amin a tdu pl. normalisan fut, csak abban nincs uzlet ugye. Mondjuk ezert a jatekert pont nem fogok kiadni 12k-t + 50k-t egy uj videokartyara.
  • pointer4
  • Me0w
    Es neha megkersz valakit, hogy boritson le egy pohar olajjal :)
  • Kaszi46
    kojin a ralliba oan, mint nídfos az utcai autos játékokban. g25-höz meg kötelező a richard burns rally wander koma!
    és én bizonyíték vagyok nem ígéret!
  • wander01
    amugy a cucc nálunk igy néz ki, már tényleg csak egy olyan hegesztett vacak hiányzik :))
  • bronco
    Ralis vagy, nem motokrosszos vazze! ß)
  • pointer4
    Köszikeee, este megpróbázom :D
    Igen, olyan 2.4m volt az átlója.
    Hogy élethűbb legyen a Colin, hozok fel egy vödör homokot, és melléteszek egy ventillátort ami a pofámbafúj :D
  • robotnyk
    az faszláma, aki bizonyítja, nem aki kérdez.
  • gduck
    OFF: PL INNEN
  • bertino
    jah, má megvan, thx
  • wander01
    itt tessék körülnézni és visszaolvasni pár hsz-t, ott vannak linkek szép kéken
  • bertino
    azta, jó, hogy mondod
    honnan szeded ?
  • wander01
    nem ide tartozik, de sokan szeretik itt a kormányt fogni ugyhogy gondoltam bebököm ide is, tölthető a colin mcrae DIRT demo... én már izzitom a g25-öt, mert mindjárt lent van... csak meg ne fagyjon 98%nál mert tuti valami csunyát fogok mondani...
  • InfiniteReality
    Nem. De egy rakás dolog bennevan a magyar(!!) FAQ-ban, amit itt az SG-sek nem kis fáradtsággal összeírtak. Csak az a (nem fasz)láma aki kérdez mielött olvasna! Egy fórum kétirányú dolog. Alapvetően nem úgy működik, hogy beesik valaki és kérdez valamit. Esetleg vissza kell olvasni, mert lehet hogy ugyanazt 929x megválaszolták 930.-ra meg be is került a FAQ-ba. Itt a bazinagy banner sem viccnek díszeleg. Meg vannak triviális dolgok is, amikhez csak kicsit gondolkozni kéne, de azt meg minek...

Nyilván mi sem angolul sírtunk fel, de azt tudjuk hogy a számtech nyelve (sajnos vagy nem sajnos) az angol. Viszont a kaját köldökzsinór helyett WLAN-on kaptuk

Viccet félretéve a világ változik! Nem fognak mindent magyar nyelven a szánkba rágni. Nekünk kell alkalmazkodni a világhoz, mert az nem fog hozzánk...