107666
-
Mafiosi #22459 Hello mindenki!
Elárulná valaki hogy miért nincs lexus szalon-om mikor már 85%-on vagyok, minden egyes versenyt megnyertem és minden fuvart stoppost meg stbstb..t megcsináltam.. help me!!! de azt is megköszönném ha valaki elküldené az elmentését akinek már van lexus szalonja :P -
rockyboy #22458 Nekem egyébként 256-os a kártyám:D:D -
rockyboy #22457 Aha, neked egyébként milyen grafin van a játék? -
#22456 Ja, most nézem, videokártya: "butított szar" XD. Talán ezzel a kártyával mégsem futna olyan jól :( -
#22455 Hmm, nekem teljesítményre hasonló konfigom van, és játszható sebességet produkál a játék. Talán már most is megéri megvenned, de te tudod :) -
rockyboy #22454 AMD Athlon 2800+, NF7-S alaplap 1 giga kingston ram ati 9800se(butított szar) -
#22453 Figyi, most nemtom milyen géped van, de akkor tutira megéri majd belefektetned, mert az a gép király lesz ezzel a nettel. (Ilyenkor tudom nagyon irigyelni az embereket) :P -
rockyboy #22452 Nekem 10 megás chellom van szóval bizti jól menne, csak a gépemmel van egy kis gond... Szóval a minimumnak felel meg és így is megérné? Mondjuk nyáron mek dolgozni és sztem veszek még 1 giga ramot meg egy radeon x1600-at(512-es) szóval sztem megveszem de majd csak a későbbiekben ha úgy jól megy majd a tdu!^^ -
#22451 Megvenném a hangulat kedvéért mindenképp, de kérdés, miylen neted van. Mert én valszeg ráb*asztam az 1 megás ADSL-emmel, mert elég nagy a lag, nem ezt akartam a pénzemért, de már mind1, vissza nem adhatom. Én is újrakezdtem minden szívfájdalom nélkül. Pedig én is elég sokáig eljutottam offline. -
rockyboy #22450 XD Most nem tudom hogy megvegyem-e. Az a helyzet, hogy már az ún. "online nélkülit" --->nem akarom kimondani azt a tiltott szót... Na igen szal hogy már elég sokáig elvittem. Van 6 házam és tele jobbnál-jobb kocsikkal... Ti mit tennétek a helyemben? -
#22449 Hat igen, nagy ervagas, 600 forintert a fel tescot meg elhozhattad volna :P -
jemo69 #22448 én meg 10500-ért vettem a Tusco-ban :/ -
#22447 9900 -
rockyboy #22446 OksXD És mennyiért tom megvenni? -
#22445 Hát szép hogy ezt kijavítottad XD A válasz pedig igen. -
#22444 magától értetődő... -
rockyboy #22443 NahXD Szóval csak eredetivel lehet neten jáccani? -
rockyboy #22442 Hellósztok! Ezzel a játékkal neten csak tudok lehet jáccani, ha megveszem eredetibe? -
#22441 nekem 5 percenként connect lostol ez a szar -
#22440 lambo szalon mellett állitolag -
#22439 Hol az SG klub? -
InfiniteReality #22438 Igen ez még az open bétához jött ki. Rakás sz*r ez a fajta patch megoldás egyébként. Hentes módszerrel egyébként a closed bétára is fel lehetett tenni, kicsit talán változott is tőle (beengedett a szerverre). -
jemo69 #22437 vállalkozó kedvű mazoista nyugodtan kipróbálhatja ^^ -
bronco #22436 Nehogy valaki kipróbálja, még a closed bétához (az open-béta előtt) volt egy patch valószínűleg ez az; legalábbis a dátumából erre gyanakszom. -
#22435 beta patch gyanu
még nem töltöttem le, de én még csak most kerestem egyáltalán ilyenre rá... -
InfiniteReality #22434 Ha a játékban amúgy nincs kép széteséses hiba, akkor codec hibára gyanaxom. Vagy túl sok vagy túl kevés vagy nem megfelelő codec van a gépeden. Emellett az általános dolgokkal kezdeném (alaplapi driver legújabb letölt feltelepít, direcx legújabb letölt feltelepít, videokártya driver legújabb letölt feltelepít - ezután egy szép rendszer karbantartás). -
Sargavar #22433 Nekem is 7600gst-m van és nálam is felmerül valami hasonló probléma.
Én azt szoktam csinálni, hogy belépek a videobeállításokhoz, megváltosztatom valamelyik paramétert (teljesen mindegy mit, én a HDR-t szoktam átkapcsolni), ezután alkalmazom az új beállítást, így álltalában észhez tér a kártya, utánna már visszaállíthatod a neked megfelelő paramétereket. Furcsa hiba, elég bosszantó, jó hír hogy a játék következő inditásáig nem lesz vele gondold.
Remélem neked is a hiba és müködnek az itt leírtak nállad is. -
#22432 Hol az SG klub? Aszonták a Lambo kereskedés mellett. -
lpmarci #22431 Szevasztok!
Mikor elindítom a TDU-t elfekedetik a kép és egy kicsit később visszalép a widowsba mi lehet a baj? -
#22430 Köszönöm!!! Meg van és tuninggal azért könnyebb odaverni nekeik :) -
Szabi1991 #22429
-
#22428 US Muscle Tuner, a bannerban talalhato terkepen I-10. (Vagy az Audi bolttol balra, vagy a Saturntol jobbra levo, mindketto I-10-ben van, es nem volt meg pontiacom) -
#22427 nv gf7600 gst -
#22426 vagy még ez -
jemo69 #22425 ki az az amadeushu? -
#22424 például -
#22423 Istenem, nem találok űpontiac tuning boltot.
Segícsetek eme vaknak :(
THX!!!! -
#22422 milyen kártyád van? -
#22421 Úgy vibrál mintha beszart volna a videókártya: a pixelek elmosódnak, elcsúsznak, különböző részei a képnek meg sem jelennek. és ez nem csak a videóknál hanem a játékban is így van, emellett akadozik is a kép+a hang. -
#22420 hogy hogy vibrál?