107666
-
#22579 nem a melegedéssel van gond
format c: és ha jó, akkor a rendszeren volt gebasz -
blst #22578 memtest86 megtörtént semmi hiba!
memórián van hűtés és más játékkal nincs probléma és 2 napja még jó volt
Meglehet hogy még ígyis melegedik? -
#22577 Memoriahiba. Ilyenkor nyaron tulmelegedhet a geped, vagy eleve lehet rossz a memoria-idozites, vagy hibas a modul. Vedd le a gep oldalat, futtass egy memtestet (google -> memtestx86), es meglesz a hiba. -
blst #22576 hupsz bocsi ez nemtom miért nem megy
http://mgg.atw.hu/tdu.JPG -
blst #22575 Hali!
Pár napja feltettem a próbaverziót de csak 10 percem volt jáccani,minden fakin működött!Nah mondom ma jáccok vele valamennyit h érdemes e megvenni vagy nem erre ezt produkálta:
Ilyenkor mitévő legyek? -
#22574 Érdekes...
optimalizálás/teljesítményjavítás - (lásd kormány, -sok fps) valahogy mintha lemaradt volna...
Nemszeretem az ojan embereket, akik aztmondják; megmondtam, de mégis
MEGMONDTAM!!!
(21704 Utsó sorok - junius, nem minden amit ígértek... )
Dante -
#22573 Rainbow 6:Vegast már el sem tudod rajta indítani,hiányolja a Shader Model 3.0-t...amennyiben PCI-E-es vagy,add el és vegyél helyette inkább egy 7900GS-t,tuningolj procit és van 1 egész jó géped...^^ -
#22572 hát nemtom pl a cobra 11 nitro 1024x768ba highon megy:) annak se kicsig a gépigénye^^ -
#22571 mindent a bőrén tapasztal az ember
azzal, hogy megvetted azt a kártyát, az ablakon dobtad ki a pénzed :\ -
#22570 pedig az ajánlott gépigénybe pont benne van:)) -
#22569 azt az X800at nem kellett volna -
#22568 na megvettem az uj gépem,amd athlon 64 3200+ 3 ghz 1 giga ram és radeon X800 series .. ezen elfog futni a játék? :) -
#22567 más játékokban látszik meg főleg,h.jobb,összehasonlításul az X1600 nem tudja megverni a 6600GT-t,annál viszont a 7300GT DDR3(amit linkeltem)simán jobb.. -
rockyboy #22566 És más játékoknál is jobb a 7300gt mint az x1600? -
#22565 -
#22564 bocsi,már megvan! ... :) -
Danny L #22563 Vagy csak szimplán béna vagy -
#22562 Hogy lehet feljutni arra a hülye hegyre ami átvisz a külön szigetre?? Me egy idő után nem engedi tovább,megakad !! Jól felidegesítettem magam rajta... -
#22561 autós játékok alatt nem túl sok a differencia...de minden másban a 7300GT a sokkal erősebb GPU miatt nyer(nameg a DDR3 RAM miatt is,bár helyenként még ez a kari sem használja a teljes 128 megát,namost gondolj bele akkor az X1600 512-jébe)
grafikus motortól függően a 8800GTS 320/640 megás közt is más a különbség,hol ugyanolyan erősek,hol(mint pl.bf2ben)a nagyobb ram jelenthet 1,5x-es teljesítményt is(bár ez elég durva esetekben jön elő,főleg 1600-ban high+AA+AF)
de mint mondottam,autós gámákat nem arra tervezték,h.sokszáz FPS-el fussanak... -
zoltang #22560 Bocs Június. :D -
zoltang #22559 "Test Drive Unlimited javítás érkezik júniusban
Június közepén új javítás érkezik a Test Drive Unlimited-hez - jelentették be az Atari európai hivatalos fórumán: a patch jelenleg tesztelés alatt áll.
Az általános hibajavítások mellett a csomagban helyet kap majd két új autó is (Audi RS4 és Nissan Skyline R34), ugyanakkor a rossz mentések, különféle fagyások, hangokkal kapcsolatos bugok is javításra kerülnek feltelepítése után. A készítők továbbfejlesztett anticheat rendszert is ígérnek."
http://www.gamekapocs.hu/hir/7423/Test+Drive+Unlimited+javitas+erkezik+juniusban
Már Júliusra tolták? Biztos jó alapos javítás lesz. :) -
bronco #22558 hehe, Viper... egy hátsókerekes, orrmotoros ilyen nyomatékkal... pesze, hogy irányíthatatlan... ;) -
InfiniteReality #22557 Nehogymár egy 7300-as gyorsabb legyen mint egy X1600... TDU alatt egy X1600 és egy 7600GS teljesítménye nagyjából megegyezik... -
#22556 Akkor ket het mulva. :) En is vizsgazok. -
#22555 eredeti ja...de perpillanat csak offline nyomom(és még mindig nem bírom megszokni a viperát...185 mérföldnél 6.-ban képes aszfalton kilinccsel előre kanyarodni...)
talán ha kreálok új profilt,leszek onlány is:)(bár valszeg az csak 2 hét múlva jön...elég húzós most az időbeosztásom,vizsgák,TZk stb.) -
#22554 amolyan hiába raksz kamionmotort ladába,ha a váltó az alap marad eset...:) -
#22553 Mindenki a jaguaros boltnal verzett el. :)
Amugy eredetid van? -
#22552 A ddr3-as 7300gt szarrá veri ezt a piponya atit, ráadásul az 512mb vram csak parasztvakítás, 128mb-nél nem kell több ilyen kártyákra. Max csúcskategóriában.
-
rockyboy #22551 Nem érné meg jobban egy ati x1600pro? 512-es... -
#22550 A Köenigsegg és mellette lévő Lambó szalon volt nekem mindig az utolsó... -
#22549 ...
vettél már lottót a héten?kéne...:D
köszi(egyébként rajta volt a térképen,csak még nem jártam bent...de nem is vettem észre:D) -
#22548 Jó lesz ez az új autócsomag...csak jönne már ki -
#22547 Kitalalom, a Jaguar boltot hagytad ki. :) -
#22546 Nekem egy régi Logitech Wingman Formula van. A kevés gombom miatt automata váltóval használom a motort mert az előre/hátra dőlést a váltóra kellett raknom. De így faxa. -
#22545 Tudjátok jól hogy az Xbox áron alul kerül a felhasználóhoz. A játékékból jön be az ára. Parasztvakítás. Ezért hisz azt a sok konzolos hogy ő szarérhugyér veszi meg azt a csúcsgépet amit a pc-sek több százezrekért. Fizessenek csak! -
Danny L #22544 Na az az igazi lehúzás. Főleg hogy az xbox játékokat aranyban mérik olyan drágák és még erre plusz fizetni a kocsikért...nagyon nem éri meg. Én ezért a játékért egy árva centet se fogok kiadni, elég volt megvenni és csalódni jópár dologban benne. De mindennek ellenére játszom vele keményen, hiszen ha már megvettem... -
#22543 xboxon kellett. -
Neoncsoves #22542 nah srácok, ugy tűnik, hogy osztálykirándulásra elmegyek jun. 3-4én, aztán amennyi pénz maradt a zsebpénzemből megveszem a TDU-t... legfeljebb szüleim kipótolják -
Neoncsoves #22541 nekem van egy nagyon régi Genius kormányom... anno 2 éve 15k-ért kaptam... de sajna már nem férne el ^^ -
Neoncsoves #22540 heeeeeh.... ja persze majd fizetnénk az új autókért nem? :DDDDDDDDddddddddddddddddddddd