107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • bertino
    nem a melegedéssel van gond
    format c: és ha jó, akkor a rendszeren volt gebasz
  • blst
    memtest86 megtörtént semmi hiba!
    memórián van hűtés és más játékkal nincs probléma és 2 napja még jó volt
    Meglehet hogy még ígyis melegedik?
  • Me0w
    Memoriahiba. Ilyenkor nyaron tulmelegedhet a geped, vagy eleve lehet rossz a memoria-idozites, vagy hibas a modul. Vedd le a gep oldalat, futtass egy memtestet (google -> memtestx86), es meglesz a hiba.
  • blst
    hupsz bocsi ez nemtom miért nem megy

http://mgg.atw.hu/tdu.JPG
  • blst
    Hali!

Pár napja feltettem a próbaverziót de csak 10 percem volt jáccani,minden fakin működött!Nah mondom ma jáccok vele valamennyit h érdemes e megvenni vagy nem erre ezt produkálta:

Ilyenkor mitévő legyek?
  • Dante73
    Érdekes...
    optimalizálás/teljesítményjavítás - (lásd kormány, -sok fps) valahogy mintha lemaradt volna...

Nemszeretem az ojan embereket, akik aztmondják; megmondtam, de mégis
    MEGMONDTAM!!!
    (21704 Utsó sorok - junius, nem minden amit ígértek... )

Dante
  • HTS s3rg1nh00
    Rainbow 6:Vegast már el sem tudod rajta indítani,hiányolja a Shader Model 3.0-t...amennyiben PCI-E-es vagy,add el és vegyél helyette inkább egy 7900GS-t,tuningolj procit és van 1 egész jó géped...^^
  • Yoda001
    hát nemtom pl a cobra 11 nitro 1024x768ba highon megy:) annak se kicsig a gépigénye^^
  • bertino
    mindent a bőrén tapasztal az ember

azzal, hogy megvetted azt a kártyát, az ablakon dobtad ki a pénzed :\
  • Yoda001
    pedig az ajánlott gépigénybe pont benne van:))
  • bertino
    azt az X800at nem kellett volna
  • Yoda001
    na megvettem az uj gépem,amd athlon 64 3200+ 3 ghz 1 giga ram és radeon X800 series .. ezen elfog futni a játék? :)
  • HTS s3rg1nh00
    más játékokban látszik meg főleg,h.jobb,összehasonlításul az X1600 nem tudja megverni a 6600GT-t,annál viszont a 7300GT DDR3(amit linkeltem)simán jobb..
  • rockyboy
    És más játékoknál is jobb a 7300gt mint az x1600?
  • Vviikkttoorr
  • Vviikkttoorr
    bocsi,már megvan! ... :)
  • Danny L
    Vagy csak szimplán béna vagy
  • Vviikkttoorr
    Hogy lehet feljutni arra a hülye hegyre ami átvisz a külön szigetre?? Me egy idő után nem engedi tovább,megakad !! Jól felidegesítettem magam rajta...
  • HTS s3rg1nh00
    autós játékok alatt nem túl sok a differencia...de minden másban a 7300GT a sokkal erősebb GPU miatt nyer(nameg a DDR3 RAM miatt is,bár helyenként még ez a kari sem használja a teljes 128 megát,namost gondolj bele akkor az X1600 512-jébe)
    grafikus motortól függően a 8800GTS 320/640 megás közt is más a különbség,hol ugyanolyan erősek,hol(mint pl.bf2ben)a nagyobb ram jelenthet 1,5x-es teljesítményt is(bár ez elég durva esetekben jön elő,főleg 1600-ban high+AA+AF)
    de mint mondottam,autós gámákat nem arra tervezték,h.sokszáz FPS-el fussanak...
  • zoltang
    Bocs Június. :D
  • zoltang
    "Test Drive Unlimited javítás érkezik júniusban

Június közepén új javítás érkezik a Test Drive Unlimited-hez - jelentették be az Atari európai hivatalos fórumán: a patch jelenleg tesztelés alatt áll.

Az általános hibajavítások mellett a csomagban helyet kap majd két új autó is (Audi RS4 és Nissan Skyline R34), ugyanakkor a rossz mentések, különféle fagyások, hangokkal kapcsolatos bugok is javításra kerülnek feltelepítése után. A készítők továbbfejlesztett anticheat rendszert is ígérnek."

http://www.gamekapocs.hu/hir/7423/Test+Drive+Unlimited+javitas+erkezik+juniusban

Már Júliusra tolták? Biztos jó alapos javítás lesz. :)
  • bronco
    hehe, Viper... egy hátsókerekes, orrmotoros ilyen nyomatékkal... pesze, hogy irányíthatatlan... ;)
  • InfiniteReality
    Nehogymár egy 7300-as gyorsabb legyen mint egy X1600... TDU alatt egy X1600 és egy 7600GS teljesítménye nagyjából megegyezik...
  • atomboy
    Akkor ket het mulva. :) En is vizsgazok.
  • HTS s3rg1nh00
    eredeti ja...de perpillanat csak offline nyomom(és még mindig nem bírom megszokni a viperát...185 mérföldnél 6.-ban képes aszfalton kilinccsel előre kanyarodni...)
    talán ha kreálok új profilt,leszek onlány is:)(bár valszeg az csak 2 hét múlva jön...elég húzós most az időbeosztásom,vizsgák,TZk stb.)
  • HTS s3rg1nh00
    amolyan hiába raksz kamionmotort ladába,ha a váltó az alap marad eset...:)
  • atomboy
    Mindenki a jaguaros boltnal verzett el. :)
    Amugy eredetid van?
  • Terminátor14
    A ddr3-as 7300gt szarrá veri ezt a piponya atit, ráadásul az 512mb vram csak parasztvakítás, 128mb-nél nem kell több ilyen kártyákra. Max csúcskategóriában.

• rockyboy
    Nem érné meg jobban egy ati x1600pro? 512-es...
  • broman191
    A Köenigsegg és mellette lévő Lambó szalon volt nekem mindig az utolsó...
  • HTS s3rg1nh00
    ...
    vettél már lottót a héten?kéne...:D
    köszi(egyébként rajta volt a térképen,csak még nem jártam bent...de nem is vettem észre:D)
  • broman191
    Jó lesz ez az új autócsomag...csak jönne már ki
  • atomboy
    Kitalalom, a Jaguar boltot hagytad ki. :)
  • Synit HUN
    Nekem egy régi Logitech Wingman Formula van. A kevés gombom miatt automata váltóval használom a motort mert az előre/hátra dőlést a váltóra kellett raknom. De így faxa.
  • Synit HUN
    Tudjátok jól hogy az Xbox áron alul kerül a felhasználóhoz. A játékékból jön be az ára. Parasztvakítás. Ezért hisz azt a sok konzolos hogy ő szarérhugyér veszi meg azt a csúcsgépet amit a pc-sek több százezrekért. Fizessenek csak!
  • Danny L
    Na az az igazi lehúzás. Főleg hogy az xbox játékokat aranyban mérik olyan drágák és még erre plusz fizetni a kocsikért...nagyon nem éri meg. Én ezért a játékért egy árva centet se fogok kiadni, elég volt megvenni és csalódni jópár dologban benne. De mindennek ellenére játszom vele keményen, hiszen ha már megvettem...
  • robotnyk
    xboxon kellett.
  • Neoncsoves
    nah srácok, ugy tűnik, hogy osztálykirándulásra elmegyek jun. 3-4én, aztán amennyi pénz maradt a zsebpénzemből megveszem a TDU-t... legfeljebb szüleim kipótolják
  • Neoncsoves
    nekem van egy nagyon régi Genius kormányom... anno 2 éve 15k-ért kaptam... de sajna már nem férne el ^^
  • Neoncsoves
    heeeeeh.... ja persze majd fizetnénk az új autókért nem? :DDDDDDDDddddddddddddddddddddd