Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Tehát ez már tutira vehetõ.
Next PC upgrade: 2022
monnyuk kételkedhetnékem lehetne, mert GS hír, de azért optimista vagyok 😊
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
<2006. március 16. @ 16:38 - Berkenye>2006. március 16. @ 16:38 - Berkenye>
Az Atari bejelentette, hogy a világ elsõ konzolos nyitott online versenyzõs játéka, a Test Drive: Unlimited PC-re is megjelenik, méghozzá idén õsszel.
Az Xbox 360-as változat már a nyár folyamán megérkezik. Több mint száz kocsi közül választhatunk, amelyekkel több mint ezer mérföldet járhatunk be különbözõ pályaszakaszokon. Ehhez jönnek az online lehetõségek, mint például a közösségépítés, amit külön klubok alakításával lehet majd fokozni. A tagok egymás között csereberélhetik a verdákat, amit versenyekkel véglegesíthetnek is, stb.
info: Gamestar
Szal tudsz vele majd hálózatban nyomni...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
reméljük azt a vonalat követi majd
annak örülnék ha az új részben valami ügyes hálózati megoldást alkalmaznának, ahol sok tucatnyian tudnánk játszani egy szerveren
akkor remélem hogy tényleg lesz pc-n. ...vagy ps2-n 😊
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
pl eso - ablaktrolo lesz e ertelme...
aztan 350-el nekimentem egy tehennek 😄
A TEST Drive 2-t a telómon nyomtam emulátorral 😉
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
A 3. részbõl meg Corvette rémlik, meg az ablaktörlõ, esõ, út mentén tehenek, ilyesmik lol... 😊
Hmm volt még valami hasonló játék: "Lotus Turbo Esprit" vagy valami ilyesmi volt a címe.
szóval kissé pesszimista vagyok, de meglátjuk.
gyakorlatilag ez minden játékban így van, sõt a filmekben is! <#vigyor3>#vigyor3>
Az így nemigaz, hogy konzolra nem lehet simet írni, lehetni lehet, csak senki nem venné, a konzolos társadalom (kis kivétellel) nem igényli...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Ezek viszon csak ízelítõ képek.
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
:-D
Csak ennyit szeretnék a mellékelt képekre reagálni!
Persze,ilyen grafika!És még mozogni is fog!Hmm..
Viszont abban van valami,hogy irányitóra nem lehet jó fizikát irni..
Viszont a helyszin az csillagos ötös,imádom a Hawaii-i képi világot!
Nagyon kiváncsi leszek erre a játékra ha kész lesz,de olyan sokszor csalódtam
az alaposan feljavitott elõzetes képeken,kiváncsi vagyok..
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
amúgy már jópár éves szám, nekem klipje is megvan dvd-n
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
és mivel tudjuk hogy jóval nagyobb az x360 teljesítménye mint egy mai personal pc-nek így muszáj lesz butítani<#nyes>#nyes>
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
controlerre nem lehet jó játékot csinálni max sportot vagy valmai verekedõs gamet, ennyi 😉
ez kb olyna szintü kijelentés hogy megint egy butitott pc-s port 😄
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
f*sz* kis játék lesz<#vigyor5>#vigyor5>
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
de még ez is jobb lenne mitn a gyöngykikötõ vagy miatököm 😄
Iszonyat, hogy mennyi sötét ember van... és egyre csak növekszik a számuk! <#szomoru1>#szomoru1>
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.