107666
-
#22539 nekem még nem sikerült mindet felfedezni
valamelyik jól el lehet dugva...kb.3x jártam már körbe a szigetet... -
#22538 Én egy Playstation 2-es joystickal játszok, de teljesen jól lehet az autókat, és a motort is irányítani (nem PS2-es verzió, hanem van átalakítóm a gagyi kormányomnak köszönhetően) -
#22537 Meglehet szokni a motor irányitását én jobban szeretek már motorozni mint autozni(joystick-al nyomom, sima egyszerű genius-al 2000 volt. A ......anyukat június közepe?!?!?! -
#22536 Milyen kormánnyal küldöd? Mert én is próbáltam kormánnyal (MOMO) a motort, de ha az előre/hátradőlést értelemszerűen a kormány egy-egy gombjára raktam, akkor pl. gyorsuláskor ha előredőltem, akkor kihúzta az aktuális sebességet és addig nem váltott, amíg a gombot egy pillanatra fel nem engedtem, mayarul minden sebességváltásnál nyomkorásznom kellett a gombot, ellentétben a billentyűzettel... -
#22535 Én nem! Csak megfelelő eszköz kell hozzá. A TDU nem billentyűzetre készült. Én kormánnyal motorozok. Minden kanyart beveszek vele, finoman tudok döntögetni, egykerekezni sokat és 350-0-ra elsőkerekezni. Sztem nagyon jó. -
#22534 A TDU ba a motorik irányítása rettentő szar, szerintem sokan egyetértenek ebbe velem... -
#22533 A sziget osszes autoszalonjat. -
#22532 vegyél egy ilyet,többet úgysem hajt ki a procid... -
#22531 Hali!
Lenne egykérdésem, méghozzá az lene, hogy iszonyat nehezen tudok fordulni motorral, kb 50m-es körzetben. Ez mindenkinél így van, vagy kellene még valamit nyomnom?
Előre is köszönöm a választ. -
#22530 Elég csak a feloldott területeken felkeresni az összes szalont, vagy a játék teljes területén? -
#22529 Nem kell bemenni a salonba, elég csak elmenni előtte. Hidd el, nem sok idő, és megéri. -
#22528 szerencsére... :)) -
#22527 Sajnos ez nem kedv kerdese:S -
#22526 Még valami cheat-el nem lehet valahogy a motorokat elérni? Nincs kedvem az összes autószalont végigjárni. -
#22525 Köszi már elolvastam. -
#22524 FAQ
Amúgy minden autószalont fel kell fedezni, és akkor lehet bemenni a motorszalonba (autó és motorszalon a térképen) -
#22523 Kérdés:
Hol lehet Motort venni? Még csak most kezdtem a játékot megcsináltam pár versenyt meg elvittem 2 csajszit ahova kívánta és kész.
Nekem viszont motor kell!!! De hol lehet kapni? -
Neoncsoves #22522 istenem ^^ meddig huzzák? :\ -
#22521 sztem nvidia-val való egyeztetés és természetesen a képvillogásos probléma miatt késik a patch, még nem tudták megoldani a hibát
mivel ez egy globális probléma a játéknál, sztem addig nem is jön a patch, amíg ezt a hibát ki nem küszöbölték -
Neoncsoves #22520 na srácok mikor lesz már peccs? XD -
rockyboy #22519 És szted nagy dobás lenne a gépemen ha vennék egy jobb kártyát? -
#22518 a számítástechnikában csak lemennek az árak
mindenképp érdemes várni -
rockyboy #22517 Most nézem a cikkekben hogy: szakértők már most figyelmeztetnek arra, hogy az AGP-s konfigurációk elöregedése miatt a legújabb játékoktól valószínűleg nem várhatunk el jó sebességet. Szóval akkor mégsem olyan jók a mostani játékokhoz...
-
rockyboy #22516 *Radeon HD 2600 -
rockyboy #22515 Akkor most érdemesebb várni egy jobbra? Mert akor bizti le fognak menni az árak... Egyébként nem tod hogy most mennyibe kerülnek a dx10-es kártyák? Mondjuk a Radeon 2600 HD -
#22514 már megjelent
csak még mind alapszéria, fél-1 évvel később 3x ilyen jó kártyák lesznek, mint amik most vannak -
rockyboy #22513 Nekem is kb. és a dx10 mikor jelenik meg? -
#22512 nekem max 50k :) -
rockyboy #22511 Neked mennyi az "elérhető"? -
ntex #22510 Lesz Radeon HD 2600 AGP-ben is, remélhetőleg elérhető áron
GeForce palettán nem tom mi lesz -
rockyboy #22509 De nekem még AGP-s alaplapom van... Abba is belemegy a Dx10-es vidi? -
#22508 egyiket se
várj dx10re -
rockyboy #22507 Szerintetek milyen kártyát éri meg megvenni? A Radeon x1600pro-t vagy a GeForce 7300GT-t? TDU-hoz kellene -
#22506 A jatek kerul penzbe, nem az acc regelese. -
#22505 Az oldalos sztem nem warez na mind1 akkor át mászok oda -
#22504 piros betűk nem elég feltűnők a bannerben?ajánlatom a a másik TDU topic... -
#22503 Elvileg ugy van. Mert menni megy :S
Az FAQ-ban olvastam hogy online profilt egy oldalon történő acc regeléssel lehet. na az pénzbe kerül? :$ :S -
Szabi1991 #22502 normálisan crackelni.. -
#22501 Hi. Rögtön az elején van 1 verseny szerüség(mior meg vettem a saját verdát) na ott rá megyek hogy start és semmi sem csinál. Nem fagyott le mert a forgalom látszodik de a képernyő csak körbe körbe megy.
Mit kéne csinálni hogy tovább menjek?(a GPS ezt a helyet mutatja) -
#22500 skacok 8kor SG klub előtt (Y)