Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
a PC verzió elméletileg 2006 October 24-én esedékes.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Motorok Vs. Autók is lesz.<#guluszem1>#guluszem1> nagyon állat
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Szóval csak ennyit kell csinálniuk hogy lehetõseget adni, is készülni fognak azok a ladák meg stb...
Vagy az fps játékokból a sources játékok.
Ugy hogy "csak" ennyit kell elvárni tõlük, és a probléma meg lesz oldva.
Kérdés lesz e ennyi eszük.
ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
SG nem kapkodja el...
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Bár ez dobott rajta, de hogyis mondjam, én nem ítélek el semmit, bár az is igaz, hogy momentán én a japcsi verdákat kedvelem, meg a hozzá tartozó igényes! tuningot...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
+ "Auch die monatlichen Updates sollen kostenlos sein."
Vagyis a havi frissítések szintén ingyen lesznek.
Egész cikk:
Atari veröffentlichte heute den Preis für die US XBOX360 Version. Diese soll nur 39,95$ (normaler Weise liegen die Preise bei rund 60$) kosten. Auch die monatlichen Updates sollen kostenlos sein. Wollen wir hoffen, dass Test Drive: Unlimited auch hier zu Lande auf allen Plattformen so günstig erscheint.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
@Gömi:
Integra az fos elsõkerekes... 😛 😄
Lehet h trendáj, de még életemben nem láttam skyline-t.. Sõt suprát se.. De bevallom még egy nyamvadt integra se jött velem szemben soha..
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ