Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ennek is alapnak kéne lenni😞 ha már ingyenes játékban is be lehet. és nem csak megnyomok egy gombot és beindul..😊
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Lesz mit olvasnod<#hehe>#hehe>😊
711-712:
Végre ez már valami! Szeretem az ilyen élethû belsó nézeteket😊<#eljen>#eljen>
üdv
Sland
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Abba is be lehet állitani ,mert amikor belsõ nézettel vagy , nem mindegy mennyit látsz ki a kocsibol , ezért fontos (sztem) ! 😊
Amugy remélem be lehet majd lõni a leskelõdést belsõ nézetben az egérre..
ha rugózásra vágsz, ezeknél jobban nem valószínû, hogy fogja bármi játék is jobban pótolni 😊
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
de lehet olyan lesz mint az új bmwken hogy ha gyorsabban mész és rángatod a kormányt leszabályoz az elektronika, és 'alig' fordul vmit 😄DD
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Nekem meg pont az jött le, hogy túl hirtelen mozdul az autó, és nem lehet lassú tempó mellett "koordináltan" vezetni. Igaz, hogy nagy valószínûséggel a videóban nem kormánnyal tolták, és pc-re kicsit hangolják az irányítást. A féknél is ugyanezt éreztem, túl hirtelen megáll a kocsi, nincs rendes fékút. Illetve még egy: ezt már Skyline is írta; az ugratásnál olyan, mintha nem lenne lengéscsillapító az autóban. Bár szvsz. ezek bõven korrigálható hibák, csak javítsák is ki õket...
Meg néha olyan bámultos szlalomot csinál zsaruktól való menekülésnél, meg kajak jól irányba helyezték az autót kis réseknél.
Bár a crashday-nél sem lehett kiszûrni hogy az irányítás szar lesz, de szerintem ez jó lesz.
ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
-----------------
Meg néztem pár videót, vazze de szép játék, meg milyen jó irányítást sejtet.
ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.