Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bertino
majd kiderül
manapság kevés játék van, ami nem késik

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Szerintetek ez igaz ? Ha igen, akkor én fölrobbanok....
nekem is már majdnem lejött de nektek is csak 100kb/sec el ment?😊

Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92

bertino
jaja, sztem is kellesz egy konfig neki 😄

M@TriX
nem semmi a videó a belsõ kidolgozás, huh nagyon durva...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Frissült a hivatalos honlap. Már 5 kocka él a térképen...😊 Egyenlõre a fényképek helyére egy error üzenetet dob, de a Ford, illetve az AC szalon már él. Van egy csomó fénykép, illetve egy Cobra videó.
nyamiag
htx

(50k-nál nemnagyon akar gyorsabban jönni :c)

\"It\'s gonna be legen... wait for it... dary!\"

bertino
köszke, én mán tõtöm is

M@TriX
ha valaki nem szeret regisztrálni, akkor innen is nekikezdhet a letöltésnek...

Letöltés

nekem még csak most tép lefele a videó.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

reaper4
ok közben már lejött. csak 50k körül vánszorgott és biztos akartam lenni 😊

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Igen-igen az lesz az. Be van csomagolva. Kicsomagolva 174Mb.
Nohab
Hát látszik ,hogy egy éve halottam ezt az infót na mindegy...
reaper4
a new tdu preview az a videó? 150mb

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Valaki régebben belinkelt egy német rajongói oldalt. Oda fölraktak egy új videót. Nagyméretû, de a benne szereplõ Nissan 350Z-t, illetve Audi S4-est megéri megnézni, higgyétek el. Regisztálni kell az oldalra, de nem bonyolult. Ide katt.
Nem3sis
én meg a deltában láttam a magyar 1-es csatin. 1 tankot vontattak vele :-D

Minden csak nézőpont kérdése.

Varenga
Emlékszem, még a "Stunts"-ban is volt egy Lambi dzsip, én ott ismertem meg...

Határeset, a 350GT majd' egy évvel elõbb érkezett (bemutató: 1964-ben a genfi szalonon, a Miura csak '65-ben Torinóban debütált)
Nohab
Így lett a Lamborghini Miura. 😉
MikX
Hátja, bár végülis nem mindenki ismeri, meg nem is sok van belõle, és egy igazi ritkaság, nem pedíg occsó lambo, hanem iganis, nagypénzû elvetemült gyûjtõknek, vagy milliárdosnak kell lenned minimum...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

SötétBarom
RezPekt Mr. Lamborghini ;DDD

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

hykao
Hát a fáma szerint Lamborghini bácsi - aki traktorgyáros volt - egyszer felkereste Enzo Ferrarit, és felhántorgatta neki, hogy mikor csinál már végre egy olyan autót, aminek nem akadozik a váltója. Erre amaz visszavágott neki, hogy egy "traktoros" madárnak ne legyenek különös igényei... Lamborghini erre olyan mérges lett, hogy elviharzott, és fejébe vette, hogy rendben van, akkor majd megcsinálja õ azt az autót, aminek a váltója is tökéletes lesz...
M@TriX
majdnem 😊

akkor már veszek egy Traktort 😛 vagy ez is az ? 😉

M@TriX
öööö, visszaszívva..., 81.000EUR, egy 88-as modell 😉

M@TriX
mi van vele? kicsit rút, dehát... 😊 lamborghini. biztos olcsón meg lehet számítani és elmondhatod van egy lambod 😊

Nohab
Szép beszédû csávó meglepõdik akkor lesz ez a mondat. 1ébként ez a jeep volt a Stuntsba is most néztem meg😊Mikor kiléptem érdekes volt elolvasni "Exit to Dos" 😄
M@TriX
tudom, nekem is megvolt az érzet, de mint írtam, manapság már ennek is örülni kell 😊

Lamborghini LM002 (What the fuck is this?) ... loál

DJ Skyline
elvileg ezek lesznek

terepjáró lesz a játékban ?

DJ Skyline
hát volt már olyan,hogy csak eredeti játék alatt futnak,de olyan is,hogy fizetni kell! nem tudjuk még,legalábbis én nem tudok újabb verzióról

azt írták hogy igen 😉

hátha lesz , mondjuk a 2006-os nem egy szépség 😄

k8bal
azok az autók ingyé lesznek?

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

DJ Skyline
elvileg nem,de mivel azt mondták a készítõk,hogy havonta lesznek új autók (vagy csak 1 autó nem tudom),így elképzelhetõ,hogy majd lesz,de ez csak találgatás!

tdu-ban egyáltalán lesz Subaru ?😊
még nem láttam se képen , se videon 😞

az nfs carbon lesz 😛

SötétBarom
Én úgy gondoltam hogy minden on.. Ilyen beállításokkal hülyére verem a WRX Sti-t egy 69es chargerrel szerpentinen ;DDDD

hykao
Azért azt kell, hogy mondjam, hogy a wr2 még arcade módban is (persze a segédletek nélkül) sokkal "szimulátorosabb", mint ez a videók alapján. Láttam olyan TDU videót, ahol egy merevtengelyes amerikai autó úgy szelte a kilométereket 200-zal, mintha mágnesvasút lenne... 😊))
12346
jah jah kb😄 vagy talán még az is lehet, hogy banánra optimalizált, és pc-n jobb lesz😉

SötétBarom
Jusson eszedbe a WR2 karrier módja.. 100% arcade, arcade plus, meg miegymás ;DDD
Golf 1 220al veszi a 90 fokos kanyart ;DDD

hykao
Akkor remélem a videók az összes vezetési segédlet bekapcsolásával készültek. 😊
SötétBarom
Bíztató, Bíztató.. A Shelby Cobra a world racingben is szinte vezethetetlen, ugyhogy harjá! <#eljen>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Az Atari fórumán egy srácot kérdeztek a fizikáról. (Valami angol újságíró, neki volt szerencséje kipróbálni a full Xboxos verziót.) Angolból nem vagyok valami jó, de ha minden igaz, azt mondja, hogy finomítottak az irányíthatóságon demó óta. Ráadásul lesznek "driving aids"-ek, amikkel te állíthatod a realisztikát. Azért beidézem a teljes választ, ha van kedve valakinek lefordíthatná szóról szóra.

"Handling has definitely improved since the demo, but I would still like more. For me, the cars are not as individual as they could be. Turning off all the driver's aids helps a lot actually, and then it gets more interesting. With the driver's aids on, most of the performance is sanitised.

With the aids off, the Shelby Cobra is almost undrivable, for example, which is exactly what you want."

Én bízom a jó irányításban. Míg élünk, remélünk.😊
12346
ez mind nem ér semmit, ha fos az irányítás. a múvikból sztem semmi nem derült ki ezt illetõen. a lotus off-road aggaszt egy picit mondjuk😄 a tízszázezerrel rohangálás meg nem túl nagy infóértékû.

az a f&f Tokyo Drift játék ami sajnos csak PS2 re lesz , ja és az EA Games játéka 😄
lesz kipufogora akasztható plûsfigura , felnire tehetõ led stb stb 😄

SötétBarom
Plüsskormány, dobókocka, UV csõ, kék led, króm dísztárcsa és társai? ;DDD

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

de az autókölcsõnzõ is kira lesz 😄 de engem a tuning bolt árúi érdekelnének 😄

k8bal
ne már! ilyet lehet majd cisnálni?! vááááááá!! Top favorit!

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

Igen, eszméletlen hangulatos, mikor bemész a szalonba, körbejárhatod az autókat, beülhetsz, körbenézhetsz az utastérben, beindíthatod, túráztathatod. Sõt azt hiszem még tesztkörre is el lehet vinni vásárlás elõtt. Szóval egy szó, mint száz ennek a játéknak HANGULATA lesz.