Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

reaper4
ja és meginterjúvoltam a csajomat és a felsõre szavazott 😊 megértem hiszen látszik vmi a szép grafból 😊

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

reaper4
magadat ne számold 😊 te csináltad 😊

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

modellmaker
akkor 2-1 ide egyenlõre. 😄

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

SötétBarom
nem, amit raktál.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

modellmaker
melyik? 😄 ami most bennt van?

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

SötétBarom
Sztem ez jobb..

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

reaper4
nekem jobban bejön ez a belsõ nézetes mostani.

modellmaker
csináltam egy bannert. ha lesz majd info akkor megcsinálom a FAQ-t is. majd szólok modiknak intézzék el.

SiteDisagner
szépek.. mint mindig😊
Igazából Ferrari Enzo kialakításra vagyok kivancsi, videó nem volt olyan jó minõségû h eldöntstem 😊

\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"

DJ Skyline
"pár" kép...van egy pár új is...igaz igzbogz képek

WiZZaRD
biztos olcsobb lesz, a konzolos gamek nyitnak ilyen dragan

Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter

En kiprobalom mielott megvennem, es ha jo akkor elkuldetem Canadabol, ott is gondolom sokkal olcsobb lesz mint ithon.
MikX
naja, de akkor felejtsd el az online cuccot, meg lehetséges, hogy a kiegészítõk sem mennek úgy...
Szal azért meglátjuk, ha megéri, akkor megveszem...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

modellmaker
meglehet venni ezt neten is. ami boltot kell keresni. van még egy kis postaköltség de az meg nem 10e ft.

Valahogyan biztos belehet majd szerezni olcsobban is pc-re<#papakacsint> Mert en biztos, hogy nem veszem meg 15-18 ezerer mikor a /csoro/ jenkiknek $40-ert fogjak adni szerintem ezeknek elment az eszuk<#gun>
Hát igen..... Amerikában 40 dollár lesz, Európában 60-70 euró. Találtam egy magyar oldalt, ahol már elõ lehet rendelni az Xbox-os verziót, 16.990.- Ft-os áron.😞 Remélem, hogy Pc-re olcsóbb lesz valamivel...
SiteDisagner
Csak most olvastam hazatérésem után hogy közel 20.000 Ft lesz a játék + késõ õsszel dobják piacra? Ez elég elkeserítõ...<#szomoru1><#confused><#lookaround>

\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"

MikX
jaja, jólbeszélsz :😄 😛

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

modellmaker
😄 de ezek a kis apróságok fokozzák a játékélményt. ami ugye nem utolsó szempont.

12346
há jóvan😊 én megmásról gondolom ezt😄

MikX
Hát atomerõmû...
Ehh...
Echte lesz egy erõs vas, nemsoká, szal nem aggódom :😄

MikX
hát põl...
Vagy bármien ferrarival...
Valahogy a gyengéim :😄
Mert azért egy picivel több mint autó...

12346
áá a cruisolásig egyet is értünk..😄 de enzoval?:S
egyébként ezért az egyik kedvenc jatekom a mafia^^ vmi kultúr addonnal elautókázok, aztán jóidõ. ne kelljen má mindig 10000 lovas, utcára alkalmatlan izékkel 60000el menni, aztán megnézni magam a végén egy listán, hogy hányadik is lettem^^

Istencsászár
az a legfontosabb mimás D😄

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

MikX
Jaja, eztérjük meg sgyszer... 😄 😛
Pl nekem tök jó lenne, mert pl nem csak pl a versenyzés az autóvezetés egyetlenegy szépsége...
Csak úgy lassan cruisinolni egy belvároban egy Enzo-val, szép lassan, az autópályán egy kicsit elõzéseknél megmutatni, hogy mien a hangja 8e-nél, és hasonlók...

12346
méé, test drive 3-ban volt szélvédõre kenõdött bogár, esõ, hó. aztán ablaktörlõ beizzít és jó lett^^ szal nem nagy elvárás ugyanaez tizensok év után😄
nah de komolyan.. nekem csak annyi kéne, hogy legalább wr szintû irányítgatás legyen. amit a videóban látni, hát az.. nagyon direkt.

modellmaker
ahh. állat ez a videó. meg maga a jéták is. ahogy a fényviszonyok változnak. über! csak biztos atomerõmû kell hozzá =/

DJ Skyline
gondolom sokan elõszõr leakarják tenni a jogsit a játékban,akkor tankolni is szeretnének,kereket cserélni,wunderbaumot kirakni,kiporszívózni a kárpitot,autómosóba beállni,felpattanjon a kavics a szélvédõre,légy elkenõdjön rajta,akkor ablaktörlõzés,spricclizés,olajcsere,stb...ezeknélkül már hurkalé az egész biztos! :|

k8bal
Az NFS-ekbe a (az egyik) gond, hogy mikor csak úgy lassan akarsz menni akkor azt a környezeted nem hagyja és irányíthatatlan az autó... :S Nekem abból a videóból amit linkeltem az jön le, hogy eléggé jól irányíthatók lesznek az autók lassú tempóban! Na és mikor elõz... Iszonyat jó! Vissza kapcsol, felbõg a motor, fészkelõdsz a helyeden, hogy megtudod-e lõni vagy felkenõdsz valamire! Hatalmas! Nem akarom az egekig emelni a játékot, mert én is inkább versenyzek, setupolok, bíbelõdök egy szimulátorral, de ez a játék nagyon jónak ígérkezik! 😊

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

reaper4
tulajdonképpen ebben a stílusban nem nagy a választási lehetõség.. nfs meg ez (eddig csak nfs). ezek után ha ezt fikázza vki akkor nem értem mit akar. ok h nem szimulátor , de sokkal jobban az mint az nfs... szal.

k8bal
Shelby Test Drive
Akkora hangulata van! Elképesztõ! 😊) Nem egy szimulátor, de már nagyon régóta arra várok, hogy kötetlenül furikázhassak (nem száguldozni 407km/h-val)! Reméljük nem csúszik 2007ig és nem lesz bika gépigénye...

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

reaper4
ja tök szar fújj 😄 mutass ellenfelet 😊

12346
igen, eddig úgy tûnik😞

Istencsászár
Remek egy ujabb buldózer szimulátor 😊))) <#idiota>

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
😊))) elsõ 3 videót néztem csak meg errõl. Azóta változott valami, vagy maradt a hihetetlen kategória és erõs ujkori NFS beütés?

Autó listában néztem az Audikat elég sovány volt a választék!Ebbe a Previwew 2 videóban meg láttam kur@ jó Audikat pl RS4,A6,S4 vagy A4 cabrio. Szal ha nem fog menni valami matt akkor én lehet megveszem eredetibe😊

Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92

reaper4
vagy optimalizálják hogy 9600pro-val fullon fusson.. 😄 ja

12346
😉

hykao
Reménykedjünk, hogy azért csúszik, mert a fizikán dolgoznak ezerrel... 😛PP
12346
nah ezt most néztem meg. ez viszont nagyon elkeserítõ megint😄 az a mozgás..:c ne legyen már kidgame. mind1, inkább hallgatok, aztán majd meglátjuk mi lesz, mer ez így ocsmány:S

12346
csak el lehet vele lenni^^ mondjuk az ilyen enzok, saleen cumók se játékban, sem az életben nem mozgattak meg bennem semmit soha😊

egyébként, ha tényleg úgy lesz, hogy más játékos nem tehet kárt bennem, akkor mér nem úgy csinálják, hogy állítható legyen. mint az fps-eknél a frendlifájör.

M@TriX

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

DJ Skyline
ezek után fontos kiadni konzolra!😄
még Sland linkelte anno

12346
aztán ugyan ki nem szarja le, ha késik:/ hirtelen úgyse tudnék olyat mondani, ami ne késett volna az eredetileg kiírt megjelenéshez képest..

Amerikában szeptember 5.-én, Európában szeptember 8.-án jön ki. (Persze csak az Xbox-ról beszélnek ilyen konkrétan.) Tehát 3 nap különbséggel adják ki.
M@TriX
októberrõl õszre javítás az nem nagy tolás szóval ha nem 2007-re tolják nekem jó lesz...

annak meg sztem örülhetünk, hogy tanulnak majd a konzolokon elõjött hibákból és nekünk egy kiforrottabb verziót adnak.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Hát úgy néz ki, hogy kezdhetem magam alatt gyújtani a kanócot... Megnéztem az Atari fórumát. Azt írják, hogy valamikor novemberben jön ki pc-re a játék. Azt írták, azért csúszik a kiadás, mert az Xbobxos verzió föllelt hibáit javítják ki. Az összes emberük ezen dolgozik. Pc-re csak ezután véglegesítik. Persze Xboxra nem késhet a megjelenés...
DJ Skyline
de ez így nem tiszta! azt írja,hogy õsszel valamikor,pár mondattal lejjebb meg már karácsony! cikk végére írhatott volna húsvétot is!😄 különben én a rendes magyarországi megjelenésre gondolok,tehát biztos nem a warezra gondolt a cikk író! bár nem tudom,hogy a TDU-t hogyan adják ki,hogy amerikában xy napon,európában meg 2 héttel késõbb mondjuk! erre is lehet gondolni,hogy az USA-ban õsszel,EU-ban meg késõbb

nyamiag
"Ez a kevésbé szakavatottak kedvéért azt jelenti, hogy karácsony elõtt nem igazán ülhetünk be a csodaautók volánja mögé."

1 mondattal odébb :c

\"It\'s gonna be legen... wait for it... dary!\"

DJ Skyline
ismeretlen õszi idõpont! október után már csak a november van,szóval nem lesz az akkora csúszás,ha csúszni fog! még mindíg jobb mintha fél évet,évet tolnának rajta,mint a STALKERnél