107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • atomboy
    Ha lenne konkret adat, akkor ki lenne irva bannerben, nem gondolod?
  • Gabor_(HSF)
    Na akkor most én hostolok,próbáld meg úgy
  • csokiskex
    nem csak gondoltam +kérdem hátha vki hallott róla vmit! (amúgy nem értem miért kell ilyen kérdésekre lenézően/fasz módon válaszolni!) ez most nem konkrétan nem csak erre értettem,mert általában ez van...
  • eagle161
    dejó már másodszor indítom újra és csak conecting egyfolytába
  • Me0w
    Hulye kerdesre csak hulye valaszt lehet adni. Gondolod, hogy nekunk az Atari/Eden kulon ajanlott elvelben tajekoztatast kuld, hogy melyik nap lesz peccs?
  • csokiskex
    .....
  • Me0w
    Holnap utan fel harom utan ket perccel...
  • csokiskex
    ja és nemtudtok vmit a patch-ről? pontosan melyik nap jön?
  • Gabor_(HSF)
    gyere ott vagyunk
  • eagle161
    és mit tudok csinálni ilyenkor, semmit léphetek ki?
  • csokiskex
    helló!
    Miért van az,hogy haveromnak csináltam egy új online profilt(mert újraraktuk a gépét) és mikor csatlakoznék kiírja,h frissíteni kell, erre kilép és behoz egy ilyen oldalt: http://www.none.com és ennyi?
  • eagle161
    örülök neki hogy csak connectingel és semmi más
  • Béla9248
    Majdnem rámhasalt! :D
  • Gabor_(HSF)
    gyere vissza dsg hostol
  • eagle161
    na mostmár vágom, csak gábor válaszolj hostoljatok és akkor megyünk near future-n???
  • Super Saiyan
    de én nemtom hogy tudja-e... azért kérdeztem hátha valaki tudja mert olyan kártyája van
  • bertino
    a bannerbe a válasz, kiveri a szemed minden egyes alkalommal mikor bejössz ide...
  • Super Saiyan
    szerintetek megy Gforce FX 5600-al?
    (vagy amdj az újjal?: GeForce PCIEX 7300 GS ASUS, 256 MB DDR?? )
  • eagle161
    csak friendeket látom hostolóként, mer én most így nem látok senkit???
  • Yoda001
    beszélgettem msnen valakivel aztán amikor beléptem beleteleportált a játék egy fekete corvettbe(nekem TT-m van) és utána bementem a garázsba(hátha 2 kocsi) és nem,amikor kijöttem már tdu servers unavaliable. most akkor mi van?
  • atomboy
    Ramesz, kivalasztod, hogy ranked legyen, vagy sem, utana kilistazza a hostolokat. Ahol varnak rad, oda kell menned.
  • eagle161
    jó tökéletes nekem a near future!!! menjünk csak mit kell csinálnom hogy tudjunk, mert még nem csináltam ilyet????
  • eagle161
    nah figyu hol talállak meg, vagy akkor gyere oda ahova mondtam a házhoz!!??
  • eagle161
    nyomok egy restartot mert nem indul el a játék...pill
  • Gabor_(HSF)
    oksa menjünk oda,Bronco a host.............
  • Gabor_(HSF)
    Azt hogy gondolod? találomra elindulunk valamerre?
    Miért nem jo az unranked verseny,külömben hogy kontrolálod ki merre jár??????????
  • InfiniteReality
    Csak onlinr lehet... goyrsulásra legjobb a near future... oda gyertek, bronco hostolt NON-RANKED
  • eagle161
    tévedés, én nem online versenybe akarom nyomni, csak fifty-fifty, ketten külön és kész!!!
  • Gabor_(HSF)
    nem vagy a friendlistámban igy nem foglak megtalálni,gyere a naer future 1 mérföldes pályára,akkor hostolok én unrankedbe, Gabor63 igy megtalálsz
  • InfiniteReality
    Végre tudtam hostolni 1 rankedet...
  • eagle161
    ok találkozzunk a sivatagnál, ahol a ház van amit meg lehet venni vagy már megis vetted, elsőnek gyorsulás, 1 mérföldes, aztán verseny!!!
  • Gabor_(HSF)
    mondj egy versenypályát ahol találkozzunk,ha gyorsulni akarsz akkor az 1 mérföldes északon,és hosztolj unrankedbe,igy egyszerübb találkozni,mint a térképen keresgélni egymást
  • InfiniteReality
    Ma úgydöntött a játék hogy én ma semmilyen versenybe nem tudok belépni. Menjenek ez a fenébe. Hiába forwardoltam 5324234235 portot, hiába van 8megás le és feltöltéses netem, hiába megy a játék rendesen, bármilyen versenybe belépéskor csak CONNECTING és ennyi... természetesen ezt megszakítani nem lehet csak profilváltással vagy kilépéssel.
  • eagle161
    na hy! akkor hol találkozzunk, mondj egy helyet fussunk össze, gondolom megismersz a fekete+fehér csíkos Ford GT 40-emről, ottis ez a nevem!!!???
  • Yoda001
    ok,thx. felvettelek
  • Katun
    Bent vagyok a gémben.

MeSSenGeR:
    [email protected]
  • InfiniteReality
    rohadjon meg a kcsg atari! Connecting azt kész...
    nem hiszem el...
  • Gabor_(HSF)
    Na itt volnék!!
    Ki merre és hol???????
  • Yoda001
    csak akkor be kéne lépni. van msned?
  • Katun
    hát persze :)