Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

k8bal
Dodge Charger? ez vajon a '69es? 😊))

szerk.: nem az, már tudja meik...

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

Sland
milyen letöltéshez?

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

maffioso
letöltéshez linket vki püben?plz

\"If in doubt, flat out!\"

Sland
X-BOX360-ra így lesznek a frissítések:

October Package

Ferrari 612 Scaglietti
Ferrari 308 GTS
Koenigsegg CCR
TVR T440
Ruf RT 12
Lamborghini Diablo GT
Dodge Charger Super Bee Hemi | alt | neu

November Package

Ferrari 360 Modena
Ferrari F40
Lamborghini Murcielago Roadster
Noble M400
Dodge Viper SRT 10 Coupe
Ruf GT
Corvette Stingray 71 Convertible

December Package

Ferrari F599
Ferrari Testarossa
McLaren F1 GT
Ruf Turbo
Lamborghini Countach 25th Anniversary
Kawasaki Ninja ZX 12 R
AC 427 1966

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

SötétBarom
elsõ!!!

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

M@TriX
780px széles, mint a banner helye, ha ti szeretitek a 2 kék sávot oldalt, tõlem...

azt pakoljátok be amelyiket akarjátok...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

ngcsnet
jah, legnagyobb banner amit láttam

2. rules<#smile>

MikX
a 2. kicsit jobban tetszik, meg nem is oan nagy, ormótlan, szvsz jobb mint az elsõ!

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

SiteDisagner
azelsõtlécci<#vigyor4>

\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"

Istencsászár
1.<#eljen>

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

ngcsnet
második<#smile>, az 1. túl nagy 😛 és mondjuk én pocket pc-rõl is szoktam néha fórumozni és akkor már nem jó ha túl nagy 😄

sztem második😉

k8bal
elsõ! 😊 Második is nagyon tetszik csak az picit kicsi!

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

reaper4
nekem tetszik az elsõ😊 tehát az 1 😄

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Sland
Elsõ vagy a második.

Inkább elsõ

M@TriX
jó akkor nem rakom be, akkor vállogassatok amelyik kell azt rakjátok be...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

modellmaker
hát sztem sz*rabb mint ami volt.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

reaper4
<#eljen> zsíír

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

M@TriX
gondoltam kicsit frissítem a bannert...

k8bal
Nem kéne ide házigazda? Szívesen elvállalom úgy is mindennap itt vagyok a topikba! (Read Only Mod ON <#buck>) 😊

SiteDisagner
omfg...<#wow3><#gunyos1><#lama><#levele><#violent>

Amugy igen, a sztori hasonló lesz a Spiderman 2-höz....

\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"

MikX
Igen, lesz, bár felesleges ordítani 😛
Azért van házba a csávók, mert gondolom az a házad, ahol mindenféle dolgokat el lehet intézni, pl autótmosni, nyakig olajban szerelni... najó viccet félretéve egyébként igen, lesz bár nemhinném, hogy egy nagy regény szintû sztorira kell számítani, de autós játék révén, ez nem nagyon érdekel senkit 😄

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

LESZ VALAMI TÖRTÉNETE A GAMENAK MERT LÁTTAM KÉPEKET AMIN HÁZBA VAN A CSÁVÓK???

bertino
Azért olyan nagy akár fél percnyi felvétel is, mert tömörítetlen... ha tömörített lenne, szaggatna mint atom, fraps nagyon "gyengéd" tömörítõt használ, régebbi gépeken így se lehet szaggatás nélküli felvételt készíteni.

A fájlméret függ a video felbontásától is (800*600nál nagyobb felesleges, de ha felvesztek 640*480 az ajánlott), komolyan, csak felesleges hely megy el.

Továbbá a méret függ a beállított FPStõl is, ha valaki PAL szabványhoz szeretné tartani magát, akkor 25 FPS-t választ (ha bírja is a gép) valaki inkább NTSChez igazodik és 30 FPSel vesz fel a játékokból FRAPSal
Médiamániákusoknak, filmszerkesztõ mániákusoknak a FRAPS aranyat ér, így nekem is 😊
Még továbbá... aki most készül konfigváltásra és szeret ingame felvételeket készíteni, azokat movie-ba szerkeszteni, 1 határozott jótanács: kétmagos processszort vegyen.

Igen lesz belõle movie, hogy milyen még nem tudom, észre fogjátok venni, no para 😊

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

SiteDisagner
Megnéztem alant linkelt spotmakert... áh.. kész...

SiteDisagner
Bevált módszer ez a Replay + Fraps! Jó lenne egyszerûbbre cserélni mer 1 perces múvi fél giga.. és sokallom. De az h trailer szerkesztõ. Ezt nem igazán vágom. Azt nem irjak h mennyi lehetõség van? Effektek, szöveg, stb stb?

*Bertino: Milyen múvit? Elejétõl, + lényegesebb autók, versenyek? Kivancsi leszek 😊 (Minden idézõjel nélkül értem)

Sland
nah ez nem játékon belül lesz hanem neten és már most is van.

http://www.atari.com/spotmaker/

modellmaker
képet pls! ^^

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

bertino
hát, ez elõny lenne

kérdés, milyen megoldással (saját .avi ; .mpeg felvevõ ? esetleg CS megoldás ? 😄) mondjuk uj konfignál már Fraps se lesz hátrány... mostaninál még az

nekem így is ugyis mind1, mert én movie-t csinálok belõle 😊

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Sland
Atari's Offizielle hat ein neues Feature: ein Test Drive Unilimited - Trailer Editor.Mit ihm könnt Ihr ganz einfach geniale Trailer für TDU erstellen, die von den anderen Usern gewertet werden können. Außerdem läuft dort ebenfalls ein Contest, von dem wir aber noch nichts genaueres wissen. Viel Spaß beim Kreieren. Unten findet Ihr den Link zum Editor.

Ha jól értem, akkor arról van szó, hogy lesz egy beépített editor amivel trailereket tudunk majd szerkeszteni a játékból...
Ha ez tényleg így lesz akkor hallelujja, nem kell FRAPS

SiteDisagner
Én csak ajánlani tudok egy olyat mikor Saleen és Gallardo versenyeznek és ugratás rész elég fasza lenne bannernek 😊 PLusz mikor alagutba megy

Ha tudnék, olyat csinálnék 😊)

modellmaker
aham.

hykao
Mert a bannermezõ szélessége 760 körüli...magasságra lehet kevesebb is...
modellmaker
flashben nem vagyok otthon szal normálisat nem tok csinálni. a FAQ és a Hivatalos oldal külön slice-okon vannak. hhogy könnyebb legyen rátenni a linket.

hykao: miért pont 760x150 képpont legyen?

Sland
Nah hát lettek it új, jó dolgok ez alatt az egy hét alatt 😛

SiteDisagner
Plusz egyszerübb link közlés ... bár hiába írják ki mindenhol 72-es vörös betükkel, hogy FAQ itt nézz szét elõször, úgyis meggondolás nélkül itt fognak értetlenkedni az újregek<#idiota>

hykao
Na ha már új bannerben gondolkoztok, akkor olyan 760x150 képpont legyen...de azt mondom a sima képfájl bannereknek leáldozott, mert kb. ugyananyi kb-ban meg lehet oldani egy flash bannert...
reaper4
sajna még nem 😊 addig lapulás 1000 el nehogy rájöjjenek 😄DD

modellmaker
hülye vagy? két diktátort? 😄

reaper4
nemááá te 1 diktátorjelölt vagy 😊 fenyegesd meg. a sör a miénk 😊
befejezem mert kidobnak a topicból a sok off miatt 😄D

modellmaker
😄 nem igazán tok programozni de haveromból sztem elõbb lesz hacker, mint hogy rendes melót találjon szal majd õt meginvitálom egy sörre és elmesélem neki, milyen furmányos módszerekkel törünk világuralomra. 😄 majd õ segít 😄

reaper4
támogatom 😄 mikor kezdjük? 😄DD

modellmaker
lehet csinálni kéne vmi kis vírust a játékhoz, (hogy témánál is maradjunk) hogy aki elindítja az megfertõzõdjön, és minket tekintsen uralkodójának. 😄 ha õk már melletteünk, ill alattunk 😉 vannak, akkor meg lehet mondani nekik hogy szervezzenek be még több embert. a lázadókat vagy azokat akiknek nem teszik, egyszerûen fellõjjük a Napba. 😄

reaper4
... és lélekben leigázod a világot 😊 hát igen ismerõs 😄DD

SötétBarom
Az ilyen útjaim mindig sörben végzõdnek .. ;D

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

reaper4
látom sajna nem sikerült 😊 én melletted vok ne feledd 😄DDD

modellmaker
😄DDDDDDDD ez már nekem is eszembe jutott. Egyik éjszaka el is indultam meghódítani a világot.

reaper4
az ok 😊 tudom h én egyedül sz@rt se érek 😄
báááár ha diktátor lennék... 😄DD

modellmaker
😄DDDD úgyse mi döntjük el most így szombat este. majd a pórnép mit kíván, az lesz. 😄

reaper4
szeme neki is van 😊 (nem fikázok)

SötétBarom
Ez soviniszta gém, nõnemû pozitív vélemény azt jelenti 3-1 ide. 😛

lol csak viccelek..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;