107666
-
#23706 Igazabol az ido nem is gaz, az a plusz par masodperc hamar megterul. Par perc, aztan maris ott az 5 milla. -
#23705 Ja, akkor bocsi. :) De a plusz idő oda is kell. ;) -
#23704 Aha elvileg, reszemrol ok. -
MegaHarcos #23703 Nem ugyanarról beszélunk amiről te beszélsz az a városba van amiről én az a sziget felső részébe és ott mindennel mehetsz. -
#23702 Igen. Ezt írtam csak kicsit hoszabban :). -
MegaHarcos #23701 Az igaz.Ma is lesztek a klubb előtt?? -
#23700 1. Enzoval nem is indulhatsz ott, mert csak B-s járművek mehetnek.
2. Nem csak abból áll a futam, hogy nyomod a gázt, hanem utána klikelgetni is kell, főleg ha ismételgeted a futamot a pénz halmozás miatt, így 30-35 sec kell minimum szumma futamonként, tehát kb 8-8,5 perc alatt lenne meg 1 milla.
B-re a legjobb autó ide, mint írtam is korábban a Viper (legalább is szerintem). Leghamarabb úgy lehet elérni vele a 290 km/h-t (és nem mph-t), hogy a rajtnál megfordulsz. Nos egy tuningos Viper 20-21 sec alatt (fordulással együtt) el is éri a kívánt sebességet, de mint ahogy írtam is ehhez jön a sallang idő és így jön ki 30-35 sec.
Egyébként gyors pénzszerzéshez jó, de szerintem nagyon monoton és picit csít szagú a dolog (ennek ellenére én is éltem vele :) ). -
#23699 20 + 15 legalabb mig ujraindul. -
MegaHarcos #23698 20mp alat meg lehet csinálni Enzo-val -
#23697 Igen arra céloztam én is, de oda bizti kell 30-35 sec, ha ismételgeted a futamokat (persze mindennel együtt). -
MegaHarcos #23696 Hoszzútávra télleg Farboud kel gyorsulásra viper hegyekbe meg Corvette.Nekem a kedvemcem a Corvette Z6. -
InfiniteReality #23695 Van egy olyan ahol A kocsival kell 290mph-ra gyorsítani és 75-öt ad. Azzal lehet a legjobban pénzt keresni. -
#23694 És melyik futammal? A leggyorsabb eddig egy a sziget fővárosában levő futam, ahol 290-re kel lgyorsítani B-s autóval. Oda a Viper a legjobb, de az is csak kb 20 sec alatt éri el és ha ismételgeted amíg klikkelsz, meg minden minimum 30-35 sec telik el futamonként.
Egyébként tényleg jól lehet vele keresni. -
princodvd #23693 Egészen megérte elvergődni a Champion szintig, mert csak dől a pénz. 15-25 mp-enként keresek 75.000 $-t! :D és így már már nem gond az autóvásárlás... :) -
levi8 #23692 :-( Kösz -
#23691 Nincs -
levi8 #23690 Csá Van már magyarosítás hozza?:S -
#23689 Jaja. Én mondjuk a Lamborghini Gallardo SE csináltam meg (hiába az is egy kedvenc, mégha ide nem is feltétlen ideális), de szerintem ide a Farboud Supercharged GTS a legjobb választás. Ezt kevesen használják, de szerintem jól gyorsul, főleg 150 km/h felett (és ez szerintem többet számoit, mert általában nem nulláról kell gyorsítani), e mellett nagyon jó nagy sebesség mellett is a stabilitása.
Sokak szerint B-be a Ferrari F430 a nyerő. Végül is én is szeretem, jól is megy, de hát nem is tudom...
A Dodge Viper SRT-10 szerintem a legjobban gyorsuló autó ugy 310 km/hig, de utánna ki is fullad, másrészt szerintem rettentő instabil a hátulja és ha kanyarogni kell akkor picit hátrányba is kerülhet vele az ember.
A Chevrolette Corvette Z06 is jól gyorgsul és még kezelhető is, de én nem vagyok oda a Chevrolette Corvette-ekért (nem szimpi), de ettől még nagyon jó kocsi a B-ben és ide is jó. -
jodamester #23688 képes lennél egy másik ember által megnyert versennyel tovább jáccani?
Ejnye! Tuningos gallardoval menni fog..lazán.. -
Sargavar #23687 Véleményem szerint az az egyik legnehezebb futam a játékban, ha jól emlékszem én a Ford Shelby Cobra Concept-tel csináltam meg, az egy nagyon jól vezethető autó -
#23686 Csak nem a "The Narducci loop" nevű versenyre gondolsz? Ez nekem is elég nehezen sikerült. Jótanács: olyan B-s verdával próbáld meg, aminek jó a gyorsulása és irányítható is, a végsebesség nem számít. -
Tiati #23685 Egy 3 perces, 2 körös TIME ATTACK versenyen kellene az
1. helyet megszerezni. Nekem csak a 2. hely sikerült.
Ha valaki képes rá, akkor töltse le a játékhelyzetet és a
teljesítése után küldje el a levélcímemre, amely mellékelve van
a helyzethez.
helyzet letöltése
Előre is köszi!
Remélem van itt ilyen profi játékos. :) -
#23684 Okes, C v D kategorias vasat hozzal, mi legalabbis azzal megyunk. -
MegaHarcos #23683 Lehet ma én is megyek ha nem gond. -
#23682 akkor nemcsak én regelek ujra XD -
#23681 rendben mostmár értem :S bocsánat -
#23680 elismerem, hogy ugy válaszoltam, de amig nem ismered a srác multját, nem tudod miért ez a 100xx.-ik regje és miért teszi fel a kérdést 100adszorra itt a topicban, nem is feltételezem rolad, hog sejtsd, miért válaszolok igy -
#23679 En koszi nem, inkabb a freeride jon be. -
eagle161 #23678 nem jöttök inkább versenyezni, near future-ra? hostolok -
#23677 Ok, majd en is nezek addig vmit:D -
#23676 Jaja vágom sztem jövök. GT-R :D -
#23675 Én a sensitivity-t 50%-ra vettem a linearity-t meg 75% alá eggyel. -
#23674 Majd Vista alatt veszel masikat ;) Egyebkent igy alapbeallitassal nekem nem jott be az iranyitas... namajd megprobalom megegyszer ;) -
#23673 8 Sg elott ok? -
#23672 Az már nagyon elcsépelt. -
#23671 Sztem alap beállítással...
UI: szerencsére még "régi gameportos" MS SideWinder FF kormányom van :) -
#23670 nem, de akkor miért nem lehetett azt mondani, hogy "nem tudjuk" -
#23669 Mért te tudod mikor lesz? -
Vlala #23668 /szin - nel kell lezárni a színváltoztatást. -
#23667 Nem normalisan kene kerdezni, hanem vissza kene olvasni. Te meg mint uj ne oszd az eszt. 25 ezerszer meg lett targyalva, hogy nem tudjuk mikor mi jon ki.