Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SiteDisagner
www.testdriveunlimited.com sok sikert!

\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"

Mikor jelenik meg pc -re?
Nem tudja vki?
Bucser
nem értem mi ez a drifting mánia... semmi köze a drifthez...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

autoszimulator
zenész létedre szar rimeket faragsz <#szomoru1><#idiota>

.: mobilize.hu :.

REAKTOR
De a légyeg ,hogy tapadjon a bélyeg ,a fontos a fax legyen bozontos ,mi meg had játszunk már a tduval gtr2 belsõnézet filingel

Ne szólj le drága dolgokat, lehet csak nem neked vannak csinálva...

REAKTOR
Azt értem mit mondasz ,de egy kiadó igy is beleszolhat milyen legyen a járték. Ez még a zene iparban is igy van , személyes tapasztalat.

Bucser
Bocs. Te kevered a szezont a fazonnal... Az egyik helyzet amikor a kiadó rendelkezik bizonyos jogokkal és megbíz egy fejlesztõ csapatot hogy adott határidõre ADOTT CUCCBÓL HOZZÁK KI A MAXIMUMOT..(a'lá TDU) A másik verzió pedig létezik egy fejlesztõ akinek kell egy kiadó a szinte kész játékához és várhatóan igazán jól fog kaszálni ha jó terjesztést talál. Na itt már biza nema fejlesztõ puncsol a munkáért hanem a kiadók a játékért a fejlesztõnek...(lásd SIMBIN) Más a tárgyalópozíció mindkét oldalon...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

DJ Bee18
Ez nem egy nagy ötlet, csak valaki szán rá idõt pénzt, van aki meg nem... De a Simbin-nek köze sincs a projecthez, akkor mire kötelezné az Atari? Max. a TDU készítõit, de a Simbint biztos nem

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

REAKTOR
És szerinted egy kiadó nem szablya meg mit vár el? Még azt is megmondhatja milyen szinüre lehessen festeni a kocsikat ,hogy jobban el lehessen adni a játékot. Ha a videót megnézed a kocsiban körbe lehet nézni mint a gtrben. Igy az ötlet ,hogy a kiadó keze benne lehet.És hidd el ,hogy ebben az iparban minden összefüggésben van. Nézd meg a battlefieldet, ott megvette az ea a diceot aztán már nyomták is a szar peccseket. Most ott tart ,hogy még mindig szar mert jön a 2142. Na erröl ennyit.

Bucser
A simbinnek semmi köze a TDU-hoz.

Az ATARI kiadó és nem fejlesztõ. legalább is a PC szekcióban. Szerzõdést kötött a TDU készítõivel és a Simbin-el is a worldwide forgalmazásról ezen kívül semmi közük egymáshoz... baromságot ne beszélj.

SötétBarom
Nem hiszem, hogy céljuk lenne egy olyan játékot kiadni amit kormány nélkül lehetetlen kezelni. ^^

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

DJ Bee18
A GTR benne van? a fizikát akkor kezelésbe vehették volna, csak egy kicsit 😊

REAKTOR
Nyugi sland majd kiadják mind itt fog trónolni nálunk<#vigyor1> skyline az nfs kijön majdnem minden éven ,utoljára mikor jelent meg tdu<#idiota> Itt az ideje már ,hogy lelegyen nyomva az nfs. Amugy meg a gtr es srácok is benne vannak tduban szerintem mert az atarinak is köze van a játékhoz. Ércsétek ez alatt belsõnézet.

Sland
LESZ!

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Bucser
nincs. / olvass vissza

Béla9248
Hi all! Ez a game van pcre is?

Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560

Bucser
Igazából ez az a TD rész ami csaphat akkorát mint a maga idejében a TD 1-2 és a 3. rész ütött. Sajnos a TD4 óta csak NFS koppintások születtek sajnos és eléggé vérszegények lettek.

Sland
Mondjuk ez Igaz.
Remélem hogy a TDU egy kicsit változtatni fog ezen...

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

DJ Skyline
csak a reklám,és a név (NFS) miatt! 😊
TD szerintem sosem ütött akkorát,mint az NFS,legalábbis nekem jobban tetszettek az NFS részek,mint a TD részek!

Sland
Történjen már valami jó!
Rohadt carbon nagyobb port kavar mint ez a gyöngyszem 😞

TothLaci
Sok esélyt én sem jósolok neki...

Különben már vannak TDU PC-s képek, vagy videók?
DJ Bee18
te az új 7 gigás lesz, nem 1,5... meg hogy a fenébe került volna fel, amikor még a megjelenési idõpont is kétes...

TothLaci
Én mindenesetre hagyom, sok a seed, talán álcázva van. Ha meg nem, akkor játszok egy jót a régebbi Test Drive résszel...
Sland
Test Drive Unlimited MULTi2 ASiAN XBOX360-SuperX360

Ilyen jött ki ma.

Fórumokban láttam hogy Okt 23-án jön a FULL

Eddig ezek vannak:

Test Drive Unlimited MULTi2 ASiAN XBOX360-SuperX360
2006-10-04 16:45:53

Test Drive Unlimited USA XBOX360-SuperX360
2006-09-07 08:56:56

Test Drive Unlimited PAL XBOX360-DNL
2006-09-06 02:05:49

+ a Pár demo XBOX360-ra

Mehnéztem egy torrentoldalt, ott Xbox360 -ra van kiírva, szal több mint valószínû az lesz a tiétek is <#shakehead>
azt találtam én is 😞 1,5 giga 😞

TothLaci
Test Drive, de 2002-es megjelenésû, 2 CD-s.
Bucser
Szerintem az Xbox Iso leszaz...

Se Ishunton se nforcén nincs még semmi

torrent-en van vmi...
én is épp azt nézem 😄

TothLaci
Csak nem megjelent PC-re?😊
Honnan veszem? Inkább még nem kiabálom el, nem biztos...
DJ Bee18
de azokról rengeteg TDU-hoz képest ocsmány képek érkeztek (pl. felni beleért a kaszniba/útba)

Azt tudom, de itt elsõsorban az UG1-2 ill. Most Wanted-re gondolok <#vigyor>
bocsi az offért!
DJ Bee18
de itt már ezek valódi ingame videók... mellesleg az Undergroundokról érkezett képek nem voltak valami szépek amúgyse, 1-5-ig meg azok se okoztak csalódást sose

"csak mikor kipróbáljuk majd az lesz hogy nem ezt várták az emberek..."

X-box360-ra már rég kijõtt és mindenkinek tetszik 😊

Hát nem akarok vászmadár lenni, ne értsetek félre, én is hihetetlenül várom már a játékot, mert reményeim szerint végre valahára teljesülni fog az az álmom hogy jöjjön egy olyan autós játék amivel akár hónapokig el tudok úgy játszani hogy nem unom meg. (és itt elsõsorban a Single Player részre gondolok, mert a készítõk szerint rengeteg kihívás lesz benne, gondolva az Offline gamerekre is) <#vigyor0>
Csak közben attól is félek hogy nehogy csalódást okozzon mint anno az NFS-ek, hogy videón, képeken szép és jó, csak mikor kipróbáljuk majd az lesz hogy nem ezt várták az emberek...

röviden : jöhetne már <#eljen>
tudom,de jó !(pontosabban akocsi 😊

ez tök régi videó.

Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92

DJ Skyline
elvileg lesznek majd autók,amit a készítõk csinálnak,asszem havi rendszerességgel! kérdés meddig bírják,meddig van türelmük,kedvük!😊

w77d
Sztem ez a game legalább egy évre kenterbe veri az összes autós gamet! Erre vártunk már mióta! Alalpból a rengeteg járgány! Az meg már überkirálytuti lenne ha bõvíthetõ lenne, és késõbb még újabb járgányok és mapek jönnének hozzá!

Sland
Videódömping ma 😛

jah már értem 😄 azthittem arra a nyilakra gondol , meg hogy mondja a gps hogy merre kell menni 😄

Tufa
irányjelzõ, index, sárga villogó izé...

hogy érted ?
Gps lesz benne 😊