107666
-
InfiniteReality #23867 Amúgy ha jóltudom ez az alkatrész felelős a tuningolásért is. -
InfiniteReality #23866 Kb 2-3 éve volt utoljára MSI lap a kezemben, de erre a hülyeségre még emléxem -
InfiniteReality #23865 Ahhoz hogy a CoreCenter működjön kell hogy legyen az alaplapon egy fém burkolatú alkatrész CoreCELL néven. Anélkül a progi nem megy. Ez a CoreCELL vagy rajtavan a lapodon vagy nincs, esetleg ki van kapcsolva BIOS-ból, de az is lehet hogy tönkrement. Sajnos előszeretettel purcannak ki ezek az alkatrészek az amúgy jó minőségű alaplapokon, és mindettől függetlenül általában az alaplap működik tovább. -
Gabor_(HSF) #23864 És milyen jól látszik az nálad:) -
#23863 Nem is fogsz. -
#23862 gratulálunk...
szerk.: de papa mama fizeti a netet legalább ? :) -
#23861 éretségi? még az általánosból se jutottam ki -
#23860 Ajanlom, hogy az erettsegire azert sajatitsd el a magyart egy picit... egyebkent a szo amit ily ketsegbeesve kerestel, a 'menj'. -
#23859 elszállt a mentés...nálam is ez történt tegnap előtt,pedig hozzá se nyúltam a rencerhez:)
(OFF:felraktam egy MSI progit a laphoz,CoreCenter a neve,és direkt a saját lapomnál néztem meg és szedtem le...namost ha ez azt írja,h."your motherboard is not supported"akkor kiben van a hiba?:D) -
#23858 tudom -
InfiniteReality #23857 600 féle szoftverhiba lehet. Feltettél valami fasságot nyilván vagy csak széthullott 1 kicsit a rendszered. Így nem lehet megmondani. -
bronco #23856 Nekem Modenának látszik... -
bdani92 #23855 bazzki a garázsból ki kell mennem h gémeljek te ***** -
#23854 mennj!!!! -
#23853 ne menny ki a garázsból :D -
bdani92 #23852 Ma jelentkezett nekem először 1 új hiba... Amikor azt nyomom neki a menüben h "Continue game" akkor bejön a játék... Amikor viszont ki akarok menni a garázsból akkor bejön a töltőmenü és lefagy. Mit tegyek???? -
#23851 nem 550 maranello ? -
bronco #23850 ÓÓóó egy fincsi Modena... -
InfiniteReality #23849 Saját mindkettő? -
Gabor_(HSF) #23848 -
#23847 Ez akkor mát GTA, mert látom eppén elkötöd a verdát -
Gabor_(HSF) #23846 NESZE! itt van egy ferka is:)))) -
Gabor_(HSF) #23845 Nem várok,de lenni én... -
InfiniteReality #23844 Te vagy amatőr Kicsit szokni kell a Saleen-t, de aztán menni fog.
Egyébként a Saleen Day, a Tantalus, a Nardacucci Loop meg a Maserati Trophy tényleg a legszemetebb versenyek -
#23843 Gyerekek!
Én vagyok nagyon amatőr, vagy a Salen Day nevü verseny télleg genya?
A Saleenröl ne is beszéljünk, az egy nagy kalap, irányíthatatlan.... -
InfiniteReality #23842 Várjámá az Te vagy? -
InfiniteReality #23841 Szép lehet az a vette, nekem "csak" egy firebird jutott -
InfiniteReality #23840 Igen. A BOX nagyon jól össze van rakva. Bár elvileg egy PC architektúra, nagyon jól összedobták. És mivel fix hardver, könnyebb rá fejleszteni és optimalizálni. PC-n nem csak a hardver nem fix, de a szoftver se... -
InfiniteReality #23839 Igen, de a boxban nincs 1G ram se... ez a lényeg... -
Gabor_(HSF) #23838 TDU mánia civilben is:) -
n3whous3 #23837 "Gondolj bele, az XBOX360-ban mennyi ram van?"
Azért az elgondolkodtató, hogy egyes játékok tökéletesen mennek X360-on, a PC verzióhoz meg gigás mennyiségű RAM kell. Szóval nem feltétlenül azért elég 1 giga, ,mert az X-nek elég... -
#23836 az nagyon más, ha egy konzolban van 1 giga, meg egy pcben. -
InfiniteReality #23835 Hozzányúl, mert azt a windows csinálja. Viszont a játéknak elég az 1G. Gondolj bele, az XBOX360-ban mennyi ram van?
A játék mindent streamel, tehát a relatíve kis felbontásban kirajzolt szigetre a közeli dolgokat nagy felbontásban betölti és "ráhúzza". Egy-egy ilyen terület a textúrák nélkül alig néhány Mbyte-ot tesz ki (nézd csak meg a file-okat), a textúrák meg többé-kevésbé állandóak minden területen.
A TDU-nak bőven elég az 1G ram, ha az nincs teleszemetelve mindenféle folyamatosan futó programmal, akkor nyugodtan ki lehet kapcsolni a swapfile-t. Vannak még játékok amik elmennek így, de többségüknek nem elég az 1G. A TDU-nak igen.
Nálam a gép indulásakor semmiféle felesleges rezidens dolog nem fut, 1 JetAudio (netrádiót játszik le) meg a TDU simán elmegy kikapcsolt swap mellett is.
Ahhoz hogy a TDU ne akadjon, a SWAP kikapcsolása önmagában nem elég. Legyen frissítve a rendszerünk (legújabb alaplapi, VGA és hangkari driverekkel), legyen fent a legújabb Direct-X (2007 június) és legyen töredezettségmentesítve mind a rendszermeghajtó mind az a particíó, ahol a TDU van (legjobb megoldás erre az O&O Defrag COMPLETE/NAME funkciója - az TELJES töredezettségmentesítést végez).
Egyébként ettől a 2007 júniusi DX-től nekem úgytűnik, kicsit megváltozott TDU alatt a fények kezelése. Olyan lágyabb hatást kelt, talán finomabbak a színátmenetek?! Lehet csak a szemem káprázott hajnali 1kor, de így láttam... -
n3whous3 #23834 Már csak azért is, mert, ha kevés lenne az 1 giga, akkor muszáj lennie swapnak, hogy ne fagyjon ki, ha pedig sok is az 1 giga, akkor nem is kellene hozzányúlnia a swaphoz. -
n3whous3 #23833 Poén... -
InfiniteReality #23832 1G-vel is. Nekem sincs swapfile. Ugyanis ha van, többször akad a TDU, mint kikapcsolt swapfile mellett. -
InfiniteReality #23831 Csak eredeti megy online. Meg kell venni. -
Solas #23830 Valaki akinek Eredeti vegyen fel MSN-re ::: [email protected]
Előre köszi!! -
#23829 Ez sajna nem ezen múlik :( Kb 5 perces !!!! programozói munka lenne egy olyan szkriptet írni, ami mondjuk óránként törölné az eredményekből:
- a versenykiírástól eltérő járművel elért eredményeket
- az irreális eredményeket!
Szal amíg az Atari hozzáállása nem változik, addig nincs sok remény :( -
n3whous3 #23828 Valószínűleg még egy ideig nem lesz törölve a hihetetlen rekord a Millionaires Challenge-en (3 perc...). L*fasz se foglalkozott azzal, amit beírtam az ATARI fórumba. Pedig jó lenne, ha sürgőssen törölnék, mer' elég idegesítő.
És még véletlenül se találtam olyan topicot, amin külön jelezni lehetne a fórum felügyelőnek (vagy nevezzük akárminek), hogy mi van itt meg ott.