Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bertino
benne vagyunk, de csak az ingyenfreg miatt

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

bertino
szerintem ennek magyarázhatsz 😄

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

SZilaJMaGGoT
Hát ha egyszer ez a kedvenc idõtöltése?? 😄 Biztos meglehet unni a szupermodelleket, meg a sportkocsikat élõbe, mert gondolom virtuálba izgalmasabb, csak én még nem vettem észre... XDD

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Sland
A másik, hogy azon gondolkoztam, hogy ugye lesznek frissítések, amivel új autók, motorok, esetleg házak vagy egyéb dolgok kerülnek be a játékba.

Na már most ezek szerintem exe fájlok lesznek, amivel könnyû lesz az installálás. És ha azt meg tudják csinálni, hogy új modellt új tulajdonságokkal, be tudnak rakni úgy, hogy nem írnak felül egy másik járgányt, akkor valószíûleg lesznek okos modderek, akik meg tudják oldalni, hogy kedvenc verdáink bekerülhessenek.
Egyébként Atari fórumán szinte mindenki a BMW-kért sí... Lesz egy csomó Merci, Audi meg Volkswagen ( a legjobb német verdák) Jaguar stb, szal egy csomó luxus autó. BMW sehol. Remélem hogy a nagyon sok fóruumban síró emberke miatt az Atari ki fog adni olyan frissítést amiben lesz Bömi. A legtöbb Hozzászólásban BMW M5, M6 Convertible, Z3, Z4 és 130i szerepel.

Remélem megszánnak minket, mert Bömit akarok...<#rinya><#rinya>

Halkan megjegyzem, hogy ismét bennevagyunk a TOP10-ben, így 4 hónappal a megjelenés elõtt. 😊

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

SZilaJMaGGoT
Há' nem?? 😄

És ilyenekkel tölti az idejét, mi? 😄

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

SZilaJMaGGoT
Ezt a "ingy3nfr3g" gyereket belekellett volna tegyék a TDU-ba mint játszható karaktert, mer egy übergazdag kigyúrt benga állat, és hát azt meg se merem kérdezni mi áll neki a garázsba.... 😄

hagyjad, ilyeneket csak sajnálni lehet... Terhelt közegben élhet, szemétség az ilyet bántani 😄DDD

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Sland

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Nem veszed észre hogy te vagy csak ilyen nagypofájú barom? Tudod nem irigylem az olyan egyéneket, akik csak az apuci pénzén vett gépére tudják verni magukat, mert mást nem tudnak letenni az asztalra...
Mellesleg egy Xbox360 játékok terén bealáz egy PC-t, sok hátránya van, de ezt kell kell ismerni. Fõleg ha ár érték arányt nézzük, 120e HUF-ért mit kapsz PC nél? De még egy 400e HUF-os sincs a közelében se tudásban. Ez van, ettõl függetlenül én PC-s maradok, mert nem csak játszok, meg utálom a gamepadot

Te: "1 terra vinyó raid 0-ból"

Te#2: "raid 0 2*250 GB (hogy gyorsan töltsön) +3*250 gb raid nélkül"

Már azt se tudod mit hazudjál...
Synit HUN
Húú! Idenéztem mi lehet aza 74 új post. Háát nem egészen erre számítottam 😄. De jó! Jókat röhögtem! 😄
A "130-at nyomok, 200-at meg fekve" szöveget én utoljára a Diszkópatkányok végén hallottam. Hehe 😄 tök jó!
Jah és alig várom már ezt a játékot.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Sland
Rgy másik fórummból idézek, és akkor evvel sztem zárjuk is le a PV vs. Konzol vitát.

"Ne vegyük pls elõ itt sem a PC vs konzol dolgot mert nincs értelme: Egy motort sem lehet egy kocsival összehasonlítani, teljesen más a funkcionalitása"

Sland
Egy kis OFF:

A Héten érkezik a Call Of Duty 3 PS3-ra X-BOX360-ra PS2-re.
PC-re nem.
És miért nem? Mert nem fogja bírni a brutál grafot... 😞
Ps3-ra Blue-Ray 50GB-os lemezen érkezik. El lehet képzelni milyen grafikája lesz...

ON

nem mint irtam raid 0 2*250 GB (hogy gyorsan töltsön) +3*250 gb raid nélkül 😛
mindegy nemizgat legyetek el magatokkal.
na további kellemes napot 😄 ui:és sokkal de sokkal jobb az xbox 360 😄😄😄😄
miért nem találkoztok azt +vitatjátok élöben ha netán összejönne a randi szoljatok mert felvenném 😄😄
autoszimulator
sztem barátokat keres a megnyerõ modorával <#idiota>

.: mobilize.hu :.

Bucser
Bocs engem nem ingerel, hogy jobb képed van mert hasonló konfigon ülök csak nem verem rá a nyálamat és nem játszom az eszemet. lehet jobb géped de konzolverõnek kikiáltani elég lol😄

(egyedül a Vid kártya más benne meg 2 SATAII-es merevlemezem van 500 gigányi Raid 1-ben)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Sland
Oké. Tegyük fel te tényleg 130kg-t nyomsz, 200-at meg fekve.
Kigyúrt izomagy állat vagy, akire akkor valszeg buknak a nõk, mert gazdag is.
És akkor: Mit keres itt az Sg-n egy kigyúrt, gazdag, jó állású fazon aki kibaszott sokat költ a PC-jére meg HDTV-re és valszeg minden másra???????
Mást nem tudok írni mert szakadok a röhögéstõl. sry 😄

1ként a játék +isten kirély 😄
Tigristank
Attól még meglehet a kártya, mert gondolom nem most mérted le az eredményeket.

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Bucser
BTW: Konzol vs. PC vitához: Hülyeség. PC_n mindig úgy fejlesztenek, hogy kb megjelenés után 3-4 hónappal lesz csak elérhetõ egy olyan konfig amin maximális részletességgel megy az adott játék. Míg Konzol eswetén a célhardverre optimalizálnak és ezt PC-n nem lehet megtenni mert mindig van valami ami felborítja az optimalizációt. (ezért volt elege John Carmacknak abból pl, hogy OPenGL-re meg Direct3D-re is meg kellett írnia az engine-t. Teljesen más API. Míg Konzol esetén ilyen probléma nincs.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

múltidõ, segítek akkor már nincsen meg 😊
buldozer99
Van ennek minden mint a bucsuban<#idiota><#idiota>

Forca Barca

autoszimulator
alsokategoriás kártyákat gyüjti <#idiota><#idiota>

nemszálltam el max titeket ingerel hogy jobb gépem van és azért írogattok ilyen elmés hsz-eket.
Tigristank
Ja, hogy neked van 7900 GTX-ed is. 😄

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

7900 gtx-em 6300-at hozott de azsem 8200
Bucser
6 kanos karatemestert olvastam elõször😄

buldozer99
Itt 99.000ft a premium link

Forca Barca

hrp-ben netto 90e premium pack
nem vita csak vélemény én is elfogult voltam de most már nem 😄
Bucser
UBazzeg😄 én csak 100 kiló vagyok de nem tudom mennyit nyomok õszintén nem is érdekel mert nem jönne rám az öltöny mikor dolgozni megyek...

Gondolom kõmûves munkához nem kell ilyennel foglalkozni😊

Egyébként mibõl nyomsz 130-at meg 200-at narancsból vagy banánból? Vagy esetleg tégált a mester kezei alá per óra?

Ne száljál már el magadtól ennyire mert van egy jó géped😊

Attól még szánalmas fajankó vagy.

Sland
Rosszul tudod:

Microsoft XBox360
A Microsoft legújabb játékkonzol gépe hamarosan megjelenik Magyarországon is. Adja le elõrendelését most, hogy novemberben az Ön polcán is biztosan ott legyen!

Hihetetlen erõ
-3.2 GHz-es processzormag, 512 MB rendszermemória - rövid töltési idõ

Filmszerû grafika
-500 MHz-es ATI videokártya - ultra-realisztikus, nagy felbontású látvány, minden eddiginél kidolgozottabb megjelenítés

-Ring of Light kijelzõ a kontroller kiosztáshoz
-Vezeték nélkül akár 4 kontroller is használható
-Plug & Play csatlakozás digitális eszközökhöz
-DVD-film, fotó, zene lejátszási lehetõség
-Számos kiegészítõ és játék elérhetõ
-Xbox Live elõfizetési lehetõség

Xbox360 Premium Bruttó ár : 124.980,-Ft

autoszimulator
akkor még kicsit huzzad mer enyém nem sli 7800GTX, és a 6000et szüz<#ejnye1> winfossal lehozza... de mind1 mer én nem erre verem magam, meg h kamionokat nyomok ki fekve... LáL

Tigristank
Itt is megjelenik a konzol vs pc vita? 😄

buldozer99
😄

Forca Barca

sajna tft-m van és 1280*1024-ben tolok csak mindent fullon de a 8*SLI AA meg a 16*AF azért feldobja igyis
Sland
ÉN FÉLEK!!!!<#wow3><#wow3><#wow3>

reménytelen
Biztos. Azok meg 200-at nyomnak, fekve meg 350-et a 3D Muscle Mark 2006-ban.
Apus
nemkell neki gondolom ezek után 6 danos karatemester 😄

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

buldozer99
Te igen böszme gyerek lehetsz!
Testõreid is vannak?<#idiota>

Forca Barca

full fullban akadás mentesen
Apus
húúú csodálhatunk? <#wilting>

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

8200... def 06
Nohab
Nem azért de én már alig hiszek a gépigényeknek. Pl.: Toca 3 minimum konfigja megegyezik az enyémmel de mégis tudok vele játszani (élsímítás nélkül 1024 x 768 al maximumon) Ui.: jó egy pályát találtam amin kicsit diavetítésgyanús 😛
szeritem ezzel a géppel sem aláznád le mivel ugy tudom hogy 3 3.2 magos proci van az xboxban ui:és szerinted ezen a gépen amit leirtál fear menne 1920×1080-ba
130 kg-ot nyomok 200-at meg fekve szal ritkán kötnek belém 😊
autoszimulator
aham.. és ez mennyi 3d mark pontot szenved össze? mondjuk a 2006osal bepróbálhatnád, vagy ameliyk megvan neked... Mert gondolom ha ilyen géped és stílusod van akkor teleirtál minden forumot a pontjaiddal...