107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • trackmaniac
    #24636 valaki?
  • Danny L
    Na azért ez csúnya volt. Tisztellek téged, mert idősebb vagy, meg tényleg sok mindent elértél a játékban (mindet:)), de azért ez a kijelentés sztem nem kellett volna. A villodzás sem egyéni bug amúgy, az összes nvidiást érinti szinte, a "kormány-bug" sem egyéni, sok embert érint ugyanúgy.
    Személy szerint nekem sincs egy "ócskavasam", beleöltem pár forintot, kimerem jelenteni, hogy értek is a gépekhez, drivereket frissítek mindig, rendben van rakva a rendszerem mindig, de bizony random szerűen szeret beakadni. Röhej hogy két giga ram mellett is játék startja előtt olyanokkal kell szarakodnom, hogy kilövöm a háttérben futó 3-4 progit (pl.: DU meter), hogy legalább jobban fusson.
  • Gabor_(HSF)
    Mondjuk azt még hozzá tenném,minden féle sértés nélkül!!!..
    Amikor én 33 éves voltam,már sokkal tisztábban láttam a világot,te pedig úgy beszélsz, mint egy vágyakozó optimista kisiskolás...
  • Gabor_(HSF)
    Mielőtt gondolkodásba merülnék,tisztázzunk alapvető dolgokat...
    Te egyedi problémákról beszélsz,ráadásul a gond alapjában véve nálad van..
    Hallottam én is az USB kormány problémákról,de nem ez az általános,SŐT!
    A mentés gondog sem nevezhető súlyos problémának és nem csak azért,mert nálam talán 1x fordult elő(kb 3 milliószór többet játszottam vele mint te)..
    Sztem maradjunk annyiban,hogy nemigazán értem a felháborodásodat,mivel számolattlan mennyiségű gammát tudnék felsorolni ordánáré hibákkal!!
    Az pedig,hogy egy játékot nem egy 3 éves configra optimalizálnak,azért azt hiszem nem érheti szó a ház elejét,ez tisztán üzleti politika,én sem csinálnám másképp...
  • Ben96
    A sziget legmagasabb pontján lévő házát.
  • Blenda Stompa
    Hi skacok!
    Régebben volt szó róla, de már nem emlékszem arra hogy mit kapok ha "bejárom" a játékban lévő összes utat. Mit is?
  • trackmaniac
    Segítsetek légyszi. Elszúrtam egy kicsit a dolgokat. Két online nickem van. Váltani akarok, de mindig a legutóbb használt jön elő, pedig a profilelist-et is átmentettem a régiből, meg mindent, amit kellett. Please help!
  • trackmaniac
    Halihó! Ezt láttátok már? Persze még csak az xbox-osoknak van:
    A downloads-nál a Lexus Trailer:

Lexus trailer
  • princodvd
    Az utolsó bekezdés a mai nap termése és a text hibákra visszatérve: az azért nem túl kellemes érzés, hogy itt van egy erőmű, amin egyik játéknak sincs problémája, csak ennek, mert text hibás lesz, BOSSZANTÓ!!
  • princodvd
    Sok-sok egyéb hiba is előfordult azon kívül, amiket Dante említett, csak a jéghegy csúcsa... az, hogy nvidia alatt tex hibák és az alt tab nem segít, mert megfagyasztja a gépet...

Ezt a bugreportot küldtem el DSG-nek még 05.29-én:

• A játék a speed küldetéseket nem engedi valamiért teljesíteni, megszerzem a kívánt átlagot és amikor továbblépnék, hogy megkapjam a pénzt, a windows az elnézését kérem, a játék hibát észelt üzenettel kilép
    • Indokolatlanul nem engedett be a klubbon belüli versenybe, újraindítás megoldotta
    és amikor a klubbon belüli versenynél a Saleen-t szeretném kiválasztani a sort gombbal, akkor a játék a szokásos módon lefagy és kilép ugyanazzal a hibaüzenettel, mint az első pontban, viszont ha inverttel gombbal lapozgatok, akkor viszont ki tudom választani az autót
    • Egyik digitális műszer sem működik a motoroknál, a cls mercedes km-órája és a fordulatszámmérője az egyik kameranézetben fordítva működik.

A Swanlolás is nehézkesen működik... nem mindig hozza be, namost ez 8 ember összeszedésénél nehezen működik, akkor még az, hogy egész délután nem bírtam civicet fölvenni friendnek és még, hogy wolfpack az én oldalamról firend, az övéről nem... érdekes... szal nagyon nem kevés bug van még a játékban és ezek mind csökkentik azt az örömöt, amit ez a játék tud adni és adott. Kormánnyal még nem dolgoztam, nem tudok róla nyilatkozni.

• Dante73
    Üdv!
    Elösször is, az "értelmes" hozzászólásod szeretném megköszönni, másodszor a gépem sértegetését.
    Én igenis, VÁROM a tapaszt.
    A gépemen billentyűzettel normális, élvezhető módon megy a játék, aztán rádugom a kormányt (mert van, és nem véletlenül van!) Na itt már gondok vannak... Szerpentinen ÉLVEZHETETLEN! VÁROSBAN ugyanúgy!
    Akkor a géppel van a hiba? Ócskavas? Oké...
    A villódzásnál nagyobb bajom ne legyen...
    Mentésvesztésem volt, köszönöm...
    Hangbugot -eddig- megúsztam.
    Lámaság gyökere...
    Gondolkozz barátom!
    Nem az a parasztság netovábbja, hogy egy játékot, amit januárban nyílvános bétatesztre bocsátanak, áprilisban VÁLTOZATLANUL BUGOSAN iadják?
    Vagy nem a gennyesség csimborasszója, hogy 7 azaz HÉT hónap alatt SEMMIT nem javítanak a játékon?
    Elmondom, hol tévedsz;
    Gduckot idézem; "Elkövették a legnagyobb hibát: El kellet volna tolni a játék megjelenését, mert a végleges változat megegyezett az OpenBéta változattal, ami még tele volt hibával. Többek között Én is és gondolom sokan mások az OpenBéta alatt is jeleztük az észrevett hibákat. Őszintén szólva el se hittem amikor megláttam a végleges változatot... (Gondolom itt is mint oly sokszor a pénz döntött!)
    A piros rész a lényeg.
    Mindeggy, mennyire jó a játék, (Egyébként AZ!) Mindeggy mennyi autó van (sok)benne, a lélnyeg,a pénzünket/pénzedet bezsebelték, éés innen kezdve szarnak ránk/rád.
    Ha e ezen nem háborodsz fel, a Te dolgod, de legyél szíves legközelebb jobban vigyázz a jelzőiddel.
    Üdv;

Dante

• HTS s3rg1nh00
    szerintem elég lenne,ha a 15FPS bugot kihavítanák,a mentések bugját,meg megcsinálnák a csíterek elleni progit...mondjuk nem is fog sokkal több javítást tartalmazni a peccs
    *még a hanggaliba kimaradt:)
  • Yoda001
    na mindegy :))
  • Gabor_(HSF)
    Nem is értem,mi ez a sírás-nyafogás,a peccs után,mintha ez lenne a megváltó.
    Pedig sztem a game 99%-os, az a majdmi kevés hiba ami van benne,attól még igenis élvezhető..
    Attól,még ha minden ocskavason nem is fut rendesen,azt nem kellene az Atari-ra verni...
    Talán kevés a verda??? kiváncsi volnék,ki az aki már az összeset unja,vagy már total kitapasztalta és menő benne..
    Ez már a bőség zavara és a telhetettlenség netovábbja,vagy egyszerübben fogalmazva,a lámaság gyökere...

• samsung123
    azért kösz mindenkinek a segitséget:)
  • kaposi1
    Oké. Sorry. Én befejeztem.
  • kaposi1
    Nekem az első pillanattol kezdve megy .Viszont az Antibaxot ki kellett kapcsolnom amit még anno a Most Wantedhez használtam. Ami ugye egy emuláló progi a virtuális meghajtókhoz. Mert amig be volt kapcsolva addig mindig kiírta hogy emulálo észlelve ezért leáll. Egyébbként most Y.A.S.U.-t használok helyette.
  • Yoda001
    menjetek már offolni máshova
  • Tomo15
    Én 1366x768on játszok, szintén lcd tv-n. Nekem is voltak vele gondjaim először, de nem .exe hiba volt. Nincs valahol a közeledbe egy normál monitor amin meg tudnád nézni, hogy valóban a tv miatt csinálja-e?
  • samsung123
    ja bocs, exe hibán kivül nem ir ki mást, de felrakom a jsu toolt és megpróbálom azzal elinditani, köhi azért a segitséget
  • samsung123
    hgy oldottad meg hogy menjen a játék a ha kirta neked is az exe hibát?
  • kaposi1
    Nekem Galaxy 7600 GT kártyám van és a jétékban a legnagyobb felbontás amit láttam Ill.használok ha TFT-n játszok az 1280x1024-es felbontás.Szóval nem tudom hogy támogatja-e az 1360x768-at.
  • kaposi1
    Hát nemtudom, én plazmán játszom 1024x768-ban. Exe .hibán kivül mást nem ír ki. PL: Emulator szoftver észlelve.
  • samsung123
    nem, monitorként használom nincs mellette semmi más. beállitottam az asztal felbontását 1024x768 ra ugy se megy, elindul a játék fekete képernyő utána exe hiba. ujrarakom hátha segit, pedig direkt ezért vettem nagy lcd tvt hogy faszán lehesen TDUznonom. egyáltalán támogatja a 1360x768 felbontást?
  • Atti12
    photo modban fellehet valahogy venni a felbontást? Ha a sima játékba rakom fel akkor is 800x600 ba csinálja :/
  • kaposi1
    Másodlagos monitorként használod?
    Szerintem az exe. hibának semmi köze a monitorfelbontásnak.
  • Danny L
    Nekem se szállt el egy mentésem se eddig, Atim van szal a grafikai problémák kizárva nálam, viszont elég kellemetlen amikor a hang bug miatt olyat pattannak a hangszóróim hogy jajj. Pause után persze megjavul de azért mégis, nem ez a normális állapot. A másik hogy szeretnék USB-s kormánnyal játszani végre de képtelen vagyok, úgy szaggat a játék. Jó persze van rá trükk, hogy tömjük be az összes USB portot valamilyen USB-s eszközzel. Nincs is annyi USB sz@rom amivel megtudnám oldani.
  • gduck
    Elég érdekes az Atari hozzáállása, de Én azért nem vagyok ennyire "begorombulva" ;)

Elkövették a legnagyobb hibát: El kellet volna tolni a játék megjelenését, mert a végleges változat megegyezett az OpenBéta változattal, ami még tele volt hibával. Többek között Én is és gondolom sokan mások az OpenBéta alatt is jeleztük az észrevett hibákat. Őszintén szólva el se hittem amikor megláttam a végleges változatot... (Gondolom itt is mint oly sokszor a pénz döntött!)

Mentés elszállásom - szerencsére - nem volt, a grafikai ALT+TAB "kibírható" BUG volt, nem USB-s a kormányom és a csalók miatt is csak egyszer akartam a bilentyűzetet belepaszírozni a monitorba :)

Szal nekem ezalatt a hét hónap alatt nagyon sokat adott a játék (több pozitívumot mint negatívumot), ezért nem tudok egy rossz szót se mondani róla ;)

AMÚGY PEDIG TELJESEN MEGÉRTEM MIT ÉRZEL :(
  • Dante73
    Többé-kevésbé...
    Talán még cifrátam volna egy kicsit de jól vetted le a lényeget!
    Kedves atari!

Dante.
  • samsung123
    sziasztok:! játzsik itt valaki lcd tvn? 1360x768 felbontásban? mert nekem nem hajlandó elindulni a game exe hibát ir ki, pedig eredeti a gém. ha vannak valakinek tapasztalatai ossza már meg köszi.
  • rotator
    Konkrétan ezeket...

Main fixes of the patch are as follows:

· Corrupted saved games (previously lost save games cannot be restored)

· Freezing / crashes (at saving points and other specific places in the game)

· Some performance issues (low fps, stuttering fps, micro freezes)

· Anti-cheats system improved

· Audio bugs

· Other miscellaneous issues

Regarding Nvidia card issues, Nvidia has addressed this for some of its cards with driver updates. Eden and Atari are still working closely with Nvidia to solve the remaining issues.
  • Super Saiyan
    :]
    amugy, mit javitana a patch?
  • rotator
    Valószínűleg kijavítják a korrupt állásmentés bugot, a némelyik kormánynál jelentkező framerate esést és az online hackelhetőséget, meg adnak 2 autót. Más bug nem is igazán volt a játékban (tán még annyi, hogy 2 transport küldiben inkorrekt módon vont le pénzt néhány helyen, de kerülőúton (szó szerint) nyugisan meg lehetett őket oldani).
  • Wezo
    Ez az egesz azert nevetseges, mert kb alig fog valamit javitani! Nem hiszem el, hogy ezen a hangyafa**nyi patchen ennyit kell szarozni, hihetetlen! Eddig egeszen turelmes voltam, de most ez felbaszott.
  • Danny L
    Azt akartad tehát mondani hogy ba----k szájba azt a jó telibe---t büdös k---a anyjukat az ataris b--ihuszárok.
  • Dante73
    Májusban juni közepét irták, ezekszerint juni 7.-én tovább tolták...
    Ujabb halasztás, legalábbis nekem új.
    Na, a többi gondolatom NEM SZALONKÉPES, de annyit elárulok, hogy ataris fickók, és az ő felmenőik szerepelnek benne, felszólitásra pajzán pózokban.
    A többit nemtudom finoman megfogalmazni. Részemről az atari leirta magát. Többé, lehet az bármilyen jó, ha a dobozán atari van, pénzt nem adok érte!

Dante.
  • Danny L
    Én ezt szoktam nézni
  • rotator
    Ennél hivatalosabb már nem nagyon lehet!
  • Danny L
    Nem értem az ilyen infókat miért nem írják bele a hivatalos atari fórumba. Már ha egyáltalán az info hivatalos.
  • rotator
    Én jövő keddre tippelek.
    :)