Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nemlehetne ezt a bétát feltölteni vhova ? (egyálltalán mekkora a telepitõ?)

Sland
Csak az Audival mentél?

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

állókép :|

kösz. az autós kép allókép vagy mozog?

Sland
Ahhoz képest hogy BÉTA, és szerintem jobb gépppel jobbat is ki lehetne még ebbõl hozni egyet s mást, tök jó!<#eljen>

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

törölt hozzászólás

jakewyler
na ezek már szép képek

a menürõl készítenél egy képet pls?

zolo
Azért nem megy neked olyan jól, mert Sempronod van.Az meg kétséges ,hogy kihozzae a maxod a VGA-d ból...
És miért nem jelenik meg egy kép se nekem?Jobb gombos megoldással se, valami ötlet?

http://flickr.com/photos/zolika90/

berlinboy6329
Így kicsit fura. :S

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

húú hát ez kb olyasmi max kicsit gyengébb mint a most wanted a most weanted után már kissé visszaesés a carbon😊

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

törölt hozzászólás

berlinboy6329
Hát emmán mindjárt jobb (Y)

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

na ezek a képek már jobban tetszenek. nekem így is megfelelne a graf elsõ ránézésre.

talán 6van
a carbontól minden jobb <#nyes>

Hány db kocsi van a betaban??Jah és ennek jobb az irányítása mint a NFS Carbonnak?

Gigabyte B450 Aorus Pro, RYZEN 5 5600X , G.Skill Aegis 32GB DDR4 3200MHz, Sapphire RX6700XT Nitro+ , FSP 700W hyper m , Cooler Master Silencio 650 Pure

ja és itt a hdr kivan kapcsolva...

jakewyler
nekem tisztára olyan mint a WR

próbáld meg jobb gomb/kép megjelenitése

van benne egy kis motion blur effekt az egész jó

Sland
Béta...

Sland
Nem tudod máshova felrakni?
Nekem nem jönnek be rendesen... :S

kocsikáztam vagy 2percet háát elég arcade :| a kocsi nem törik a graftól nem vagyok lenyûgözve pedig maxon van

törölt hozzászólás

Bucser
Szerintem ebben az állapotban nem merik kiadni.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

<#eljen> egyre inkább kéne egy public demo 😊

ez nagyon nextgen <#idiota>

buldozer99
ez buta<#idiota>

Forca Barca

jakewyler
pfff,egyszó van erre: BETA 😄DD

ok

törölt hozzászólás

Sland
No reklám

berlinboy6329
Igen,igen,jönnek a bajok.Legalább a béta legyen annyira normális,hogy lehessen tesztelni.Hogy teszteljenek,ha nem indul,játsthatatlanul bugos meg ilyesmi?Aajjj.

Sland
indítsd újra a gépet és ne ALT+TAB ozz

ááá elsõ inditásnál nem volt semmi gond, mostmár jáchatatatlan annyira bugos.... új vga driver van fent

Apus
Gyerekek világít a mûszerfal? 😊 Engem ez érdekel nagyon, NFS4-ben volt csak ilyen és annyira hangulatos.

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

berlinboy6329
ÕÕ.Most ütközött és azért nincs kormány,mert nincs kormány,és nem is fogja a kormányt.Ja a külvilág meg sötét.Vagy köd van? 😮

Mind1.Majd ha lesz open-beta,majd meglesem.Lesz open béta?

jakewyler
Azé viszont szörnyû,hogy egy kalap szarért képesek elkérni 1k-t...

hát ez.... ööö durva <#vigyor2>

berlinboy6329
Na igen,Béta,bizony.Lesz még mit csiszolni!

jakewyler
hát igen...

Attila8805
Na most már látszik a mûszerfalon az óra<#wilting>

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

egyszer túl sötét egyszer túl fényes xD

Attila8805
De azért jobb mint a semmi nem?

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

végleges verzióig gyorsabb és szebb lesz. grafra tegyetek rá pár lapáttal a játékélményt meg úgysem tudják elrontani szvsz.

törölt hozzászólás

Attila8805
DE amúgy jó játék?
he?he?he?he?
Majd fél óra mulva kb nyomsz egy pár infót meg képeket meg mindent?
Bocs de naon bepörögtem<#nevetes1>

berlinboy6329
Legalább azt,hogy lássam is mit alkottak,ne rejtsék el,meg ne lehessen fát fûrészelni a dróttal az oszlopon.

k8bal
akkor béta kilõve! nem is erõltetem kód keresgélést stb...

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"