Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Attila8805
Ez még csak béta mit vársz tõle full hdr-t bazz meg atomvillanásos fényességet?

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

visszaléptem tiszta bug lett az egész...

jakewyler
hát nem valami szép a belsõ nézet

Sland
Hát ettõl nem fosok magam alá 😞

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Attila8805
Hú bazz de kira mekkora a szabadság nekem naon kéne ez a game csak nem fizetek potyára mert nem biztos hogy menne a game.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

20-25fps

berlinboy6329
A 2 kép nagyon ne jó! Alig látni vmit,olyan sötét.Mûszerfalat elvitte a kramupusz?Az is sötét.A grafot sztem addig míg képeket kreálsz felteheted maxra,utána meg visszaveszed és Njoyozhatsz.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

milyen gyorsan fut?

ez persze

Tufa
de a gamespyos acc ingyenes volt, nem?

1280X1024, hdr on, high, 2xélsimitás

törölt hozzászólás

itt nem látok multit csak new game van de az elején kérte a gamespyos adatokat és a jake féle kóddal megy a game

zolo
Geforce 6xxx-tõl felfele, Ati pedig X1xxx széria.

Fel lehet tenni valami ingynes site-ra a bétát?Nekem az a lényeg ,hogy offline tudjak játszani, a többi nem számít.Jake mikor írt kódot?

http://flickr.com/photos/zolika90/

Sland
FAQ Játékkal kapcsolatos része frissült

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Attila8805
Nem tudnád feldobni valahova?<#vigyor1><#ravasz1>

Tufa
a jake féle kóddal tudsz multizni?

Sland
Nah FAQ WAREZ része Frissítve

hoppá kéri a gamebe is a kódot még1szer

berlinboy6329
Szintén.Az SM3 melyik kártyától kezdõdik?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Tufa
<#worship>

Mennyi idõ múlva küldték a mailt?
Regeltem, tettem a manit, jött 3 posta (üdv, számla, miegymás), kitöltöttem a kérdõívet, és most várok. Tehát mennyi is?
jakewyler
mondtam én<#oooo>,szépen köszönjétek meg nekem

nah megyek tesztelni

jah béta nem kell de majd képeket tehetnétek be

halljátok jó az a kód amit jake írt be 😊))))

most megnyugodtam hogy nem kell SM3

========================================================================

1. System Requirements

========================================================================

Processor:

Processor 1GHz or higher

Memory:

256 MB RAM

Hard Disk Space:

7.65 GB free

Operating systems:

Windows 2000/XP

DVD-ROM Drive:

4X speed or faster

Video:

64MB Hardware T&L-compatible video card

Sound:

DirectX version 9.0c-compatible sound card

DirectX:

DirectX version 9.0c (included) or higher Supported

anyám 7200mb feltéve 😮

ott van fent a FAQ, és erõltesd meg magad, olvass vissza kicsit és megtudod hogy csak béta és fizetõs...

lehet szedni vagy mi

nincs sajna 😞

Neked van XBOX360-ad? Mert, ha igen akkor kérlek írd már le, hogy van-e különbség a boxos és a PC-s között. A grafika és a játékélmény érdekelne. De szerintem a boxos 100x jobban sikerült, mint ahogy a PC-s fog. Igaz azt még nem láttuk, de boxon szinte minden játék szebb <#awink>

Sland
Ha kell, akkor jaj nekem... 😞

jakewyler
dehogy is,de az sm3 kell neki sztem

Sland
Mázlista... :/

törölt hozzászólás

Tibor
hja

PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)

DIRETIX 10 fog használni?és SM 3.0 kell neki?

És a bétához csak ki kell fizetni xy pénzt és már játszhatsz is vele? Vagy kell hozzá valami még? Bocsi, de most nem tudok visszaolvasni, ha ez már le lenne írva.

Sland
Akkor te vettél fel msn-re ugye? 😉

Pár napja kezdtem a Test Drive-ot én nagyon ott van tényleg. Neten is és offline is ugyanolyan jó. Igaz neten csak vesenyezni szoktam, de van fílingje annak is. Viszont egy kérdés már fel is merült bennem. Kb. hány %-nál lehet motort vásárolni? Valami olyasmit vettem ki a szövegbõl, hogy minden autót fel kell oldani. Hogy is van ez?

Tibor
nekem meg nem dombornyomott és ezért nem enged a köcsögje

PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)

zolo
Te piszok mázlista<#boxer><#mf2>
Nekem sajnos nincs bankkártyám<#szomoru1> 😞((

http://flickr.com/photos/zolika90/

jakewyler
már megnem mondom,csak találomra oda nyomtam eggyikre

Sland
Mégis melyikre?

Mert lehet hogy átváltok másikra...

jó neked! <#szomoru1> aztán jó sok képet csinálni! <#nevetes1>

<#wave>

99% lentvan mindjárt <#mf2>

Nah végre, beindult a fórum! 😄