Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Fel lehet tenni valami ingynes site-ra a bétát?Nekem az a lényeg ,hogy offline tudjak játszani, a többi nem számít.Jake mikor írt kódot?
http://flickr.com/photos/zolika90/
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Regeltem, tettem a manit, jött 3 posta (üdv, számla, miegymás), kitöltöttem a kérdõívet, és most várok. Tehát mennyi is?
1. System Requirements
========================================================================
Processor:
Processor 1GHz or higher
Memory:
256 MB RAM
Hard Disk Space:
7.65 GB free
Operating systems:
Windows 2000/XP
DVD-ROM Drive:
4X speed or faster
Video:
64MB Hardware T&L-compatible video card
Sound:
DirectX version 9.0c-compatible sound card
DirectX:
DirectX version 9.0c (included) or higher Supported
Nekem sajnos nincs bankkártyám<#szomoru1>#szomoru1> 😞((
http://flickr.com/photos/zolika90/
Mert lehet hogy átváltok másikra...