107666
-
fernandez93 #24683 MEg mondaná valaki mikor lesz patch? -
#24682 ja, pill irok PM-et -
selejodani #24681 PC-re??? -
#24680 www.gamefaqs.com itt találsz 100%-os mentést is -
#24679 hát elég gyalázat, hogy nincs patch
pedig már a DFPmet is elhoztam pestről... :( -
selejodani #24678 hellosztok!! Valakinek nincs már legalább 90%-os mentése??? -
#24677 Nálam a játékban a problémák nagyrészt XP alatt jöttek elő. Amióta felraktam a TestDrive-ot a Vistára, minden hang és képprobléma megoldódott. Pedig én is Geforce-ot használok. De ettől függetlenül tényleg nemártana egy patch, mert szörnyű az optimalizálás. -
#24675 Nofene, meg mindig nincs patch? Francba... -
David88 #24674 nézd meg a házban az info menüpont alatt, oot van h mennyi pont kell még a champion szinthez, tudomásom szerint nem lehet matricázni és felnit cserélni itt csak motortuning van. minél több mindent szállíts (autót, csomagot és csajt is) -
#24673 hi all
40%nál tartok és nincs több verseny..de még csak expert vagyok ha elérném a champion-t akkor kapnék uj oylan versenyeket???csak hogy érjem el..megkéne csinálnom a stoppos meg a szállitos küldetésekete is?ja és és a tuningmühelyben hogy lehet matricázni meg felnit cserélni mert csak belsö motor tuning van. -
#24672 Én ezt nemértem az Alt+F4 nél milyen egyszerűbbet akarsz ?
Dante73: én a PC-hez is vettem PlazmaTv-t. Ez nem oszt/szoroz. Viszont amennyi lama van...... nekik az nagyon jó. Féljenek is csak a PC-től Mi majd jó pénzért másolunk nekik gammát -
#24671 Mondjuk nekem is volt olyan, hogy kivettem a forgalmat a milliós versenyhez, meg hogy a hülye stopposokat, és kvákat leszállítsam, mert sokadikra már nem voltak olyan érdekesek beta online, offline->eredeti online, + amikor elszállt a mentésem először és nem voltam rá felkészülve.
Szerintem ez csak akkor csít, ha másokat károsítasz meg, pl online versenyeken, vagy freeride-ban , -
#24670 sztem meg PS2-n jobb -
#24669 Én se vennék konzolt sose...
Nem csak játék a világ.. Na meg PCn akkor is jobb játszani mint konzolon sztem -
#24668 Nem értem a konzol-őrületet.
Tegnap vettem egy plazmát, a családnak.(300) ha konzolos lennék, vettem volna egy nextgen konzolt, 150? Ha hozzáadom a játékonkénti árkülönbséget, 5-8e/d, milyen gépet kapok már? Mennyi pénzem marad a fejlesztgetésre, a kövi gépig? A pénzért letölthető cuccokról ne is beszéljünk! (TDU pl)
És mi mindenre tudom használni a játékon kívülre?
Ez is parasztvakítás, mindössze egyetlen előnnyel a játékos számára; nem kell a peccs-re várni...
Dante. -
#24667 Nekünk nem okoz gondot mivel. SOSE VETTÜK KI A FORGALMAT. CSALÓÓÓÓÓÓÓÓ -
#24666 az :D de akkor is gyorsabb most:D -
#24665 Nem tudom, hogy nektek gondot okoz e a kilépés a játékból. Az atari fórumán olvastam, hogyha nem szedjük ki a traffic könyvtárat, tök simán kilép a program. Kipróbáltam, és tényleg! Most már nem kell alt+tab-ozni, vagy esetleg újraindítani a gépet! -
bucsher #24664 "Most egy hete váltottam Nvidiára" nagy ötlet volt :) -
#24663 Én annak is örülök, hogy kiadták PC-re. Általában az ennyire hangulatilag eltalált játékokat nem adják ki PC-re, marad valameik konzol húzóága.
Ha meg bazi sokat reklamálunk, és szíjjuk a vérüket, még kitalálják, hogy nemlesz TDu2 PC-re mer csak a nyűg van velünk.
Nekem 7800GTX em van, ami egy piszok régi darab. A 94.** driver óta nem volt képvillódzásom, de egy alt+tab megoldotta mindig. Amúgy is kb csak minden 10. alkalomnál volt.
Játszottam regisztráltam olya n250 órát a gammával (ami tudom nem sok, de csak 1x tűnt el a mentésem. Szerencsére csak 1-2 óra veszett el.
Üzletpolitikából meg nem válogathatunk! Vagy ez van, vagy kuss pofádat befogod, éljenek az elvátársak.
Amúgy pl az Electronic Arts C&C Generals Zero Hour a mai napig nemmegy multiban rendesen 4 játékos +4 AI-nál. Pedig nem mai játék, és ők is tujják. -
#24662 Ohhh Aszittem már a patch jött ki...
A villodzásról. Igenis ez a bug mindenkinél előjön stzerintem(aki Nvidi-ás).
A játékot Ati kártyával kezdtem ekkor sose jött elő.
Most egy hete váltottam Nvidiára és minden k*rva belépésnél alt+tab:S(mert villódzik, ugrál a kép) -
jemo69 #24661 ne legyen igazad... -
#24660 Most azt nem tudom, hogy ez nekünk is lesz-e, vagy csak az xbox-osoknak. A levélben, amit küldtek a játékon keresztül, azt írták, hogy lesz majd két új autó for free (ingyen), tehát valszeg a többi új kocsit csak maniért lehet majd letölteni. Gondolom én... -
#24659 Nos mit mondjak erre?
Biztos jobb a géped, mint az enyém, ami tényleg nem egy mai darab.
Igazság szerint, tartok tőle, nem érted amit mondok. Nem az a bajom, hogy "kissé" bugos a játék. Az Atari üzletpolitikájával van tele a hócipőm.
A dologhoz tartozik, hogy én, a magam részéről warez párti vagyok. Hogy megvegyem, ahhoz nagyon jónak kell lennie egy játéknak. Ezt megvettem mert nagyon jó gamma, és mérhetetlenül bosszant, hogy pl a stalker-hez, ami ez után jött ki, már ki tudja hanyadik peccs van kint, holott a bugjai messze nem rontják ennyire a játékélményt. Lehet, hogy ott nem egy foltban akarják kijavítani az összes hibát, hanem egymás után, de a pc játékosok érzik, hogy nincsenek figyelmen kívűl hagyva, a konzolosok kedvéért.
Amint irta is valaki, az általam irt bugok, a jéghegy csúcsa.
A kormány probléma NEM egyedi.
MINDEN Nvidia kártyán villog a kép, pedig NEM minden NV kártya 3 éves, az enyém sem...
Mentés probléma nálam is 1x volt. és bár megszívtam, nem érdekes. Az az érdekes, hogy ehhez egy külön progi kell.
A második üzenetedre inkább nmem válaszolok, bármit írnék, igazolva látnád az elméleted. De azért javaslom, kicsit gondold át, mit gondolsz erről a tipusú üzletpolitikáról.
Dante. -
#24658 Megoldottam a saját problémámat (de ügyi vagyok )! Annyit csináltam, hogy unistall a game, regedit, majd újratelepít és IT WORKS!!! -
#24657 Én akarni bálna, menni Brüüm brüüüm , dozz dozz dozz, pöff :) -
#24656 Már ha az emberekenek van még bizodalmuk játszani paccs nélkül :)
Én beírtam amit szoktam használni és negedte leszedni :) Pedig ott még nem is jártam.
csgj: Nincs baj, az újraírható lemez így működik. Általános skóla 6. évében informatika órán csak tanítanak már ilyet. Ha meg olyan RW lemezt szeretnél ami hasonlít egy PenDrivehoz, és Totalcommanderben tudsz rá másolni, akkor keress utánnna az UDF file systemnek. De mivel egy RW alig írható újra biztonsággal 100 alkalommal, erre inkább használj RAM lemezt. És több kérdést itt erről ne tegyél fel, és rám ne privizz. -
#24655 Lexus LS460L (long) az szép nagy bálna lesz. :D
De a hibridet kihagynám. Legalább virtuálisan hagy égessek sok benzint. De gondolom az átnevelés része a játékokban is megjelenő hibrid. -
#24654 És ez mégsem jogosít fel arra, hogy egy más topicot teljesen oda nem illő szöveggel szét offolsz! -
#24653 Nem, létre kell hoznod egy újat. Ezen az oldalon egyébként lehet értesítést kérni (e-mail), melyben üzit kapsz, ha kint van a patch. Bár gondolom a játékba is küldenek infot. -
csgj #24652 a megfelelő topicban kb február 12-én írtak utoljára, és kb egy hét múlva kapnék rá választ... -
#24651 Esetleg az a baj, hogy ide írtál, ez erősen off topic! Tedd fel a kérdésed a megfelelő topicban! -
csgj #24650 ez a topic pörög rendesen, úgyhogy ide írom:
a Nero-m behülyült... Az újraírható cd-éknél és dvd-éknél amikor újra rá akarok írni vmit, nem mutatja ott az előzőleg írt fájlokat... Amikor meg így próbálok ráhúzni valamit, és kiírni, akkor azt írja, hogy van már vmi a lemezen... ettől függetlenül persze újra ráírja... csak hát ha már nincs a gépen az előző fájl, akkor szopacs, mert azt nemtom már ráírni az újjal... Szóval rettenetesen idegesítő... mi lehet a baj? -
#24649 Ha jót írsz be akkor igen :)
Gondolom TDU vagy Gamespy account. -
#24648 Bocsi, elba.tam, mert be voltam jelentkezve, amikor a linket betettem. De azért le lehet tölteni? -
#24647 Dehát ez jelszót kér és felhasználót!
Majd beírtam és lejött :) :P -
#24646 Egyetértek veletek, de azt se felejtsétek el hogy nem lehet a játékot 100%-ra feltornászni :) Érdekes dolog úgy kiadni egy játékot, hogy nem lehet "végigjátszani"... -
#24645 Pontosan. Elképesztő, hogy néhány embernek mi mindennel van tele a rendszere... Emellett a mai bughalmaz áradatban üdítő kivétel számomra a TDU, a mentés bug az durva, de van rá egy igen egyszerű, 100%-osan működő megoldás a kezdetektől, én teljes nyugalomban tolom így a játékot. :) Még annyi, hogy nekem emiatt a játék miatt kellett leszednem a tuningot a gépről, mert úgy egy idő után kifagyott (érdekes módon minden más gamma ment), így ugyan kábé 5%-ot visszaesett a gépem teljesítménye, de azonnal eltűnt a fagyás. -
#24644 Hát nem tudom. Talán egy picit tényleg túl van lihegve a bugosság, pedig néha tényleg a saját házunk terén kell keresni a bajokat.
Nálam 1280*1024-bah HDR és 4xAA és 16xAF mellett max grafikával tökéletesen fut, röccenések sincsenek, vagy csak elvétve, de tényleg nem igazán emlékszem, pedig a gépem sem az hűde abszolút top gép (C2D6300, 2GB RAM, X1900XT).
Két ismerősöm is folyamatosan sírt hogy így úgy szar nála a játék, és hogy mekkora tré ez az Atari, minap (pár hete) volt egy kis időm és elmentem megnézni a gépüket. Döbbenet! Kodek packek hegyek a gépeken, teleszemetelt regisztri rengeteg memoria rezidens szutyok, amiről fogalmuk sem volt, hogy került fel, de még sorolhatnám. Egy szónak is száz vége újra raktam a rendszert nekik, ésszel raktunk fel csak kodekeket (így is fut minden film, csak max nem egy klikkeléssel ment fel) és a végére kaptak egy stabil rendszert amin röhögve futa a játék a legkisebb hiba nélkül, persze az egyik srácnál kellett némi megalkuvás, lévén nem a legcombossab gépen tólja, de ott is döbbenetes javulás volt.
Nem akartam igazán sokat mondani ezzel a hegyibeszédnek tűnő szösszenettel, de sok játéknál a bugosság a userek nem kellő odafigyelésének az eredménye. És talán itt is ez lehet néhány "bug"-nál.
Azonban van vitathatlan bug is, amit valóban javítani kell, de szerintem is ez egy relatíve jól összerakott játék. -
#24643 valaki #24618?