107666
-
#24723 Ezt muszály megosztanom veletek :D
Megpróbáltam minnél később beérni a célba, és ez lett belőle:
-
#24722 jah, natessék :D -
#24721 Aztat tom, enis toltom :) -
#24720 akkor bizony nagy kár, hogy az ubisoft adta ki PCre és Wiire (mivel pont e célbol felvásárolták Reflectionst)
arról nem beszélve, hogy tegnaptol letölthető és játszhato... igaz ?
ez a lol... :ASDA?SDA:SFD:ASF_ASF?AF:ASFD?AF:A?FA?F
na, majd talán legközelebb ;) -
#24719 Atari honlapja szerint nem is jelenik meg PC-re a Driver :) LOL, csak plasztik dobozokra. -
#24718 Ott mit kell kivalasztani, ahol a jatekot kerdezi ? -
#24717 Ez marha jó! Nagyon faxa oldal. A procim a legkevesebb a játékhoz amit sejtetten is. -
#24716 Hat ez sem tevedhetetlen. Az analizator szerint nem lehetseges, megis elindul minden problema nelkul. :) -
jemo69 #24715 mit írtál ide? nem látom... nem szeretem a meggyet ha azt kérdezed... -
#24714 Megy? Nem megy? (szerintetek ezen a konfigon megy?)
A LINK MEGADJA A VÁLASZT MINDEN KEDVES, IDEGESÍTŐ EMBERNEK!
( A használatát nem fogom leírni, mert aki nem jön rá az egy:) -
Wezo #24713 Patchre nekem Juli 31 a tippem :P De fo az optimizmus ebben egyetertek -
Scapolite #24712 Az nem ilyen stílusu játék.
Téma Off részemről:) -
#24711 driver sorozat...
a városban játszódó játékok atyjának legujabb fejlesztése
bár nagyrészt a driv3r motorja hajtja, mind grafikába-mind fizikában egy két dolgon csiszoltak, sztem jobb kezdése lesz, mint anno volt a 3nak
én tuti elleszek vele -
InfiniteReality #24710 Van. Asus router 30 ezerért, és nem 5ft-os WLAN eszközök. -
#24709 jobb mint ez? :D -
#24708 sebaj!
megjelent a Driver 4, az most kárpótol e helyett!
elleszek addig azzal, míg az orrunk alá basszák a patcht -
#24707 másnak se megy ez a kurv@ szerver? már tököm tele van az atarival.. inkább meg se vettem volna a játékot... -
#24706 az egy szar -
#24705 most próbáltam, hát egy kalap kakit sem ér, grafra szép és ennyi:(( -
#24704 Próbáltátok már a CMR: DiRT et? Ennél optimalizálatlanabb gémet nem nagyon láttam. Örüljünk hogy van TDU-nk és nem 800x 600 on mediumon megy csak ugy ahogy -
#24703 Nekem mióta új XP-m van, azóta nem megy. Rohadt WLAN. Ne lenne az a router 15m-re. Még mindíg nincs valami megoldás erre a wifi-s problémára? -
#24702 másnak se megy a netre csatlakozás? :S -
#24701 szerintem azt se látnák,ha csak a nagy piros FAQ lenne kiírva akkorában,mint most a banner... -
#24700 Most nem azért, de ilyen gépigényt ne kérdezgessetek már itt. Arra ott a Warez SPAM off topic. VAGY ahogy jevasolták, a FAQ. Azért írta ilyen szép nagy olvasható betükkel hogy másnak is feltűnjön, ráadásul már mindenkit idegesít hogy iylen szarokkal van tele a topic. Ugyohgy fogd vissza magad, és a sértő megjegyzéseid, vagy kaphatsz egy-két büntipontot az adminoktól. Ez másra is ugyanígy vonatkozik.
(Ez most nem fenyegetés akart lenni.... ) -
#24699 Oké buzikám... -
Mokus1 #24698 megvan van buzik:)
-
#24697 be kell másolni valahova h felülirjon valamit szivesen -
#24696 FAQ -
Mokus1 #24695 azt az éjszakai modot hova kell bemásolni h fölülirjon valamit köszi
-
#24694 640X480-on lowon igen -
#24693 Nézz már bannert és FAQot légyszíves!
szerintem -
magus4884 #24692 A képekből és videókbol nézve nagyon jó játéknak tünik,szép a grafikája és jók a hanghatások.Szerintem a kocsik és az ut is jól ki van dolgozva.
Szerintetek elfutna egy ijen gépen?:Amd athlon 2,2ghz,512 ddr ram
Ati radeon 9550 ge 256mb-os video kártyám van.És 17colos crt monitorom van.Szerintetek elfutna?Köszönöm elöre is a válaszokat. -
#24691 De hát mi eddig is mentünk :D -
#24690 na hi emberek... van ujra kormányom, megint mehetünk majd ;) hurrá XD -
#24689 köszi
-
#24688 Jobb klikk, új könyvtárat létrehoz, név: radio -
#24687 Holnap du fél négykor.
Tényleg. Van rá egy tizesem, hogy ebben a hónapban nem lessz.
Tipp; juli 12.
De jó volna tévedni... -
#24686 Nekem egy 19' es TFT-m van a számítógép mellet. Mivel 1 méterre van, vagy annyira sem, nagyobb nem kell.
Persze, azért valamelyik nap, mikor nem leszek lusta átvinni a gépet a nappaliba, kipróbálom, milyen a plazmán a gém...
Bár nemtom, a 7600Gt-m nek mennyire fog tetszeni, mivel a meleget sem bírja, le kelett vennem a felbontást...
Dante. -
#24685 hali nem tudok zenét berakni ahogy le van írva, nekem ezek vannak: dokumentumok/TDU/savegame/Profilnév/és most jönne a rádió de nekem ilyenek vannak:IGE playersave playersave2 nincs radio mappa, mi lehet a gond. egyszer újra raktam a játékot. köszi -
#24684 Egyszercsak..