Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jakewyler
az ajtüt

és van valami kihatása a vezetésre?
jakewyler
jaja,meg kiis lehet nyitni

jah

Az ablakokat lelehet meg fellehet húzni a betaban is?
jakewyler
Amúgy azt vettem észre,hogy vannak ilyen használt autós boltok,ahol olcsóbban vehetsz autót mint a cégtõl

3P
Elnézést tényleg csak szimpla kérdés volt. Szóval megnyugodhatok, mert ez is benne volt az 5 legjobban várt játék között.

ps. A gépem miatt meg nem kell "csesztetni", az elõzõ konfigom 5 éves volt, s most 5 évig megint nem akarok a géphez nyúlni, max 2,5-3 év múlva egy VGA csere, de ez nem tartozik ide.

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

jakewyler
Na nagy nehezen elértem a zonda-hoz,nem rossz,csak kurva drága

Casseus

Elkezdtem tölteni, de 20%-nál kikapcsoltam! Azért döntöttem így, mert annyira várom ezt a játékot, hogy nem szeretném egy Beta alrontaná a meglepetést és így egy esetleges csalódástól megkímélhetem magam! Inkább megvárom a Final-t!

U.i:A grafikától nem vagyok elragadtatva!

ha te azt tudnád...^^

Sland
Igen valszeg igen... -.-
Sajnállak, hogy ilyen szar géped van.
De ez csak BÉTA, szal nem biztos hogy úgy fog kinézni, mint ahogy szeretnéd

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

a géped megeszi reggelire a gamet nyugi <#wink>

3P
Aki próbálta már azoktól kérdem, hogy egy ilyen konfigon 1280*1024-ben futna-e vélhetõen normálisan max beállításokon?
Core2Duo 2800MHz
X1900XT 256 MB
2*1GB DDR2 800-as RAM

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

lehet láma vaok , de mikor kéri a zsét ?
telepitésél ?

jakewyler
na megpróbálok eljutni a zonda bolthoz...

jakewyler
a zonda bolt nagyon messze van,most próbáltam elmenni a lambo-ba de hát azis rohadt messze van és elkaptak közbe a zsaruk:S

amúgy van 3db motros volt,az eggyik kawasaki,de nem lehet be menni,gondolom csak bizonyos százaléktól

A nissan 350z-be van két típus is egy tuning meg egy sima,és nemis drága,de az audi-val simán leverem,csak az audimnak is az a baja,hogy már 210-nél szinte nem bír kanyarodni,na de majd azt a mercivel...😄

Sland

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

jakewyler
én eddig annyi hibát vettem észre,hogy van egy hegy amikor megy fel rajta a kocsi,fullba füstöl a kereke,amúgy má 2%-nál tartok kb 10 versenyt vittem végig

Sland
Mellesleg a TDU ban is van Yonderboi.
A játék zenéit itt lehet megtalálni:

?:\Program Files\Atari\Test Drive Unlimited\Euro\Radio

buldozer99
hi!
Honnan lehet leszedni ingyen?😊
nincs kedvem vissza oldavsni!
Elöre is kösz

Forca Barca

Sland
Jake féle kód nem jó, felesleges próbálgatni. Nem megy vele sehogy sem a játék!

Casseus
Sztem inkább csak játszanak! 😊

ha te azt tudnád...^^

teszteld le a Zondát , vagy a CCX-et 😊

hykao
No és az észrevett hibákról küldtök is értesítést+screenshotot vagy csak játszogattok?
jakewyler
leteszteltem ez enzo-t,hát nekem nem teccik,és megvehetetlenül drága...

Sland
Az a jó ebben a BETA-ban, hogy majdnem a FULL. Nincs idõkorlát, arra mászkálsz amerre akarsz, azt veszel amit tudsz stb....
Vagy rosszul tudom?

jakewyler
Erre gyûjtök most,nagyon szép és nagyon jól megy,amúgy most a merci szalonba leteszteltem egy s65amg nagyon brutál volt,290 megvolt vele,most megyek a ferrari szalonba<#zavart1>

Gerbill
Firefoxban megjeleníti. Az explorer nem kezeli az ékezeteket az Operát nem tudom.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

jakewyler
nekem megjelenik rendesen

Bucser
próbáld már meg, hogy nem teszel ékezetet a kép nevébe.. köszi

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

hát hogy ne csord el a kocsit 😊

jakewyler
Na találtam egy boltot,ahol lelehet tesztelni a kocsit,csak veterán volt benne,jaguar és lambo,ki próbáltam,ami a poénos,hogy tesztvezetés közbe ott ül melleted egy nõ😄

Tufa
na sikerült szereznem nekem is kódot, sajátot 😊 7fele érkezek vissza, utánna énis rakosgatok be képeket...

jakewyler
nem, motort még egyenlõre nem tudok vásárolni,de ahogy tudom kb 50%-tõl már vásárolható lessz,ezen a képen csak online-ba tudsz plusz kocsikat/motrokat venni

Akkor ki is tudod próbálni a motort, vagy az levan korlátozva? Mert nekem a motor hangok és a Lamborghini Murcielago hangja tetszik a legjobban (videok alapján). De tényleg, felált a szõr a hátamon amikor rápadlózott a gázra 😄DD

3DGAMERS-en nyomtam, ott 5 dollár és 1 hónap

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

balcooo
HA jól látom ez a 6 dollár inkább 16 dolcsi mivel negyed évre lehet minimum elõfizteni a fileplaneten. Amugy ez a fizu dolog hogy megy, a regisztracios formon megadod a (dombornyomott) bankkártyád számát azt szevasz?

Jah hogy kell online menni? néha szól, hogy nem csatlakozik, meg 1-2 játékossal találkoztam, CLS AMG-jével simán otthagyta az Alfa GT-met 😄DD

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

jakewyler
Amúgy nekem a térkép tisztára olyan ahogy közelítek mint a google earth progi

<#eljen>

jakewyler
jav:egy nagyobb kanyarba a sofõr is dõl

de rohadt jó a játék, nem csalódtam.
Olyan nagy hibával nem találkoztam. Csak egy-két gomb nem mûködik a térképnél, autókereskedõnél. Nálam highon, 1024x768ban tökéletesen fut (dual core, 7800GTX, 2GB RAM), és jól néz ki. Még a vizen javítani kell, de nagyon pöpec.

jakewyler
Amúgy a autók hangja nagyon ott van,és nagyon jól lehet driftelni,meg pl egy nagyobb kanyarba a sofõr és dõl...
nekem nagyon teccik

Bucser
Bazze de még most is kiakaszt.. azért nyavajogni, hogy miért nem törnek fel egy BETA TESZTET

LOL skacok.. azért ennyire nem kéne...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
Jézusom..... Azt hgittem legalább valami értelmes HSz-e lesz tele a topicx de ami itt megy szánalmasabb mint a carbon topicban ment... a Hsz-ek 2/3-a arról szól, hogy hogyan lehet a Beta-ra felíratkozni mikor világosan el lett mondva. szbscribeolni kell egy hónapra legalább és akkor kérhetsz. bár az elõfizetés nem jelenti azt, hogy biztosan kapsz kódot de nagy az esélyed..

Az XboX-os fikamatyik meg akkor menjenek vissza banánhoz játszani senki nem kért tõlük véleményt. A kódkéregetõk meg nem is tudom... Lopjanak ahogy azt mindig is teszik...

uff... kicsit felhúzott az elmúlt 1 oldal...

Nekem még kb 8 óra mire lejön. Remélem elég lesz neki egy 9800Se 128bit, nekem az is jó ha low-on megy csak a kocsik és a motor hangokat akarom hallani!!! 😄D

köszönjük, elég rövid lett, lehet nagyobb méretû is
az információk jók
Firerock
császtok
mikor jön Pc-re?
vagy már van
mer a faqba rossz hírek vannak a megjelenéssel kapcsolatban

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

jakewyler
próbáld meg,de a ram nagyon kevés neki,nekem high-on 1024-be 2x élsimítással 812mb ramot eszik