107666
-
#25025 Oké köszi! -
#25024 jaguár -
#25023 Szerintetek melyik a jobb autó b-classba a jaguár vagy a ford?
segítség segítség!
-
#25022 Igen! A futam végén nézzed meg az összegző képernyőt is ;) Menet közben (az ilyen típusú versenyen) pedig próbálj az úton maradni, mert nagyon sok + időt kapsz bűntibe ha lemész az útról :( -
Bruni15 #25021 Igen, van, a Driveing. Ebböl le is ment. De azt hittem, hogy ez nem visz le az időből. Akkor ez lehet a gond? -
#25020 Helló Bruni!
Az igazat megvallva nem találkoztam még ilyen problémával.
De azért megptóbálok segíteni.
Na az első kérdés van-e valami mérő kütyü a bal oldalon?
Lehet hogyha sok pontot veszítessz akkor levon az idődből.
-
Bruni15 #25019 Hi.
Egyik versenynél az van odairva, hogy: Ref. Score 2 perc 25.
Azt megcsináltam 2.23 alatt. És második lettem. Egy másik profilban, nem az enyém, ott is megcsináltam kb ennyire, de ott arany volt. Mi van itt? Azé mer warez vagy mer hibás?
-
#25018 Valóban idegesítő lehet a sok warezos butuska.
Nehéz súlyt vettél a hátdra azzal hogy házigazda vagy.
De csak türelem! -
#25017 nc... -
#25016 Nézd, ez a topic már több mint egy éve létezik. Én nyitottam, elkezdtem vele foglalkozni. Csináltam FAQ-t infókat gyűjtöttem, bannert is csináltam, bannerben a szöveget stb.
Aztán jött az XBOX verzió meg a BETA, egy csomót segítettem, írkáltam, linkeltem ezt azt.
Kijött a teljes verió szintén.
Jön a sok kis szarrágó, hogy jajj miért nem látszik a kocsi a warez verzióban. Ki van írva a bannerba, hogy itt a warez kérdések mellőzendők. Ha ezt valaki nem érti meg, akkor tudom sajnálni hogy nem tud magyarul.
Nem látogatom a topicot 24órában, semmi kedvem EGÉSZ NAP azon gürizni hogy ki az a pöcs, aki spammel, meg 100adszorra is megkérdezi hogy miért nem jó a warez verziója.
Igazi házigazda? :D Mert te aztán tudod milyen házigazdának lenni... -
#25015 hát csak azon kívül, hogy neved fent van, mást nem nagyon csinálsz
ha már ott van fent a linkje a másik oldalnak alap dolog lenne törölni a nem idevaló dolgokat és rendben tartani a topikot
nem lázongok, de ez így lenne normális, különben minek lennél házigazda ?
az igazi házigazda tesz a topikért, nem csak a neve virít rajta -
#25014 /OFF
egyszer amikor kapcsoltam volna be a gépet azt irta bootolás elött hogy valami nem jo.. bekellet állitani mindent a biosba,floppyrol akart bootolni, miközbe nincs is floppym, meg az idöt és dátumot beállitani. beálitgattam ment, de amint bekapcsolom a gépet ez fogad: "Core cell extreme chip you've ever needed!" meg egy kis kép.. ez miért van? valami drivert kéne feltenni?
/ON -
SityiSXT #25013 Ez tetszik: ATARI = All Titles Are Released Incomplete -
vkhunter #25012 hi, ha valakit érdekel egy eredeti jatek, az privizzen ram! -
bronco #25011 Elsőre írtad jól GTS volt az... a B betű Berlinetta-t jelent ami coupé az olaszoknál az S pedig Spyder ami nyitott. -
#25010 hali! Nekem a bannerban a küldetések link nem nyitódik meg! vki esetleg vmi ms linket tud adni?Előre is köszi!
-
#25009 ha törlök az a baj, ha nem törlök az a baj.
Te mondott itt bertino hogy büszke lehetek magamra? Akkor talán te meg ne tékelj pölö...
nah töröltem. megfelel? vagy húzzak anyámba? köszkösz -
#25008 Amúgy meg kéne valami ütős B-s autó....
Ford GT
Corvette
Fordot már hajtottam és tetszett is főleg a hangja gyönyörű
Corvettel is mentem már pár métert bár az billentyűzeten nekem csúszik sajna viszont jobban húz mint a Ford
Csak hát nem szeretem hogy olyan rövidek a váltások 1 válltás aztán 5 így már kordában tudom tartani..
De Ford, azzal jó volt menni csak 340 km/h-nál megáll huzatni pedig 387km/h ig sikerűlt..
Persze ENZOS sráccal. -
#25007 A fene vigye el!! =(
Bocsi
De azért van némi hasonlóság a két kocsi között?
És itt most nem a színére gondoltam! He he =)
-
#25006 Illetve, abból is a B változat, azaz a 308 GTB. -
#25005 Nem akarlak elszomorítani, de Magnumnak 308 GTS-e volt... :) -
#25004 nemtom mivan egyik naprol a másikra rohadtul elkezdett szaggatni a játék és nem lehet vele tolni
pedig a konfig nem változott
vki voltmár igy? -
#25003 szerintem meg a Z28-nak simán szebb a hangja...és így American legends után,azt mondom jobban is kezelhető(biztos túl hamar akarok kigyorsítani,dehát billel ez már csak így megy,vagy padlógáz,vagy semmi...) -
Gabor_(HSF) #25002 Most olvasom,te mire élvezel!! nem zavar,hogy olajos a kiröffenője??
Vagy mind1 csak szavtos legyen -
#25000 ték -
#24998 Én is mindig "beugrok" ennek... -
#24997 a Farboud szerintem simán szebb,mint az Enzo
látom 50 új hsz,nem baj,még nincs peccs,csak a szokásos off/warez:) -
#24996 Üdv mindenkinek!
Végre hazajöttem!
Huh, király volt!
Rengeteg öböl rengeteg csini lány és fantasztikus időjárás volt. =)
Még nem tudtam informálódni a Peccsel illetően.... KIJÖTT végre????
Amúgy ott a tengerparton azon tűnődtem hogy vajon megvegyem-e a Ferrari 288 GTO-t??
Tetszik a hangja meg amúgy is Magnumnak is jól állt, nekem is kell egy.
Megaharcosnak: Bocsi hogy nem tudtam ott lenni csak közbejött hogy be kéne csomagólni!!!
Most azonnal kell egy Ferrari úgyhogy megyek és veszek egyet.
Ui.:Miról ismerkszik meg az Angol túrista???? Vörös haj Albínó bőr ha ha
De mentségükre legyen mondva találkoztam egy Angol csajszival és hát vaooo jó vólt )=)
-
#24995 itt nem is nagyon fognak... hacsak meg nem esik rajtad valamelyik jótevő vajszive. -
#24992 akinek ilyen értelmes nick neve van, nem csoda, hogy egy egyszerű játékban képtelen tájékozódni -
#24991 Szerintem senki nem fog a warez vergődésedre reagálni, tekintve hogy ide azok írnak akik eredetivel játszanak. Ergo nem tudják a warez verzió hibáit megoldásait. -
#24990 vaszőt nehogy nasználj:) amúgy sztem nem tudja. Kezd új karaktert vagy profilt. -
#24987 Akkor faradj at a nem eredeti jatek forumaba. -
#24986 a házigazda meg büszke lehet magára... -
#24981 Szerintem nem... -
#24980 eredeti a játékod? -
#24978 Nekem mikor ez előjöt utána kiléptem és a mentésemnél átváltoto buzi csávóra:) kezhettem előről:( -
#24977 az király
mindenki másnak meg nem volt ilyen gondja... -
#24976 Nekem ilyen fordult elő az eredetibe is:( -
#24965 az sztalra másold ki a savegame könyvtárat, 1szer, és onnan tuti nem fog eltünni...