Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Casseus
NINCS CRACK! Ha lesz, akkor banner alatt ki lesz téve! gondolom..😊

ha te azt tudnád...^^

tcs007
OFF:
pm-be tudnál dobni linket hozzá?? (crack-hez) 😄

Naxos
egérrel lehet irányítani??? (úgy mint az lfs-ben)

én kipróbáltam, egyszer eddig, nagyon fura, de késõbb sztem szokható. Gamepaddal játszom, ha kicsit nyomom nem reagál a kormányzásra, kicsit jobban nyomva meg túl nagyot ránt a kormányon 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Casseus
Köszönöm!

ha te azt tudnád...^^

eprex
gratulálok az nforce-os hozzászólásaidhoz...

mila69en
"Ezt nem lehet tudni még biztos, de biztos több mint 3."
igen ez amolyan magyaros mondat😊

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Sland
FAQ Javítva... 😉

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Sland
Jó, ezt a Crackes rizsát is be lehetne fejezni!

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

jah csak lenne már meg a crack 😊

tcs007
sztem még akár müködhet is a crack mert ugye letöltöd az meg kapcsolodik a szerverhez... de ha megoldják hogy ne kapcsolodjon és elinduljon singlebe akkor ugye minden happy 😄

jakewyler
hát ahogy láttam multiba,sztem nem

k8bal
nem is, nekem is egy nagyon rossz gépem volt nyár elejéig... rosszul fogalmaztam! sorry

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

Casseus
Sztem nem kellene bántatni senkit a számítógépkonfigja miatt!

ha te azt tudnád...^^

k8bal
figyelj... akinek manapság nincs legalább SM2.0ás kártyája az földelje el magát, fõleg, hogy ha még el is indul SM1.xes kártyán akkor az sose fog olyan teljesítményt produkálni mint a leggyengébb SM2.0

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

Casseus
Csak nemakartam tág mondatokban regaláni a gyerekes beszólásodra, az OFF_ok elkerülése végett!

ha te azt tudnád...^^

Nohab
Szerintetek a teljesnél minimum lesz a pixelshader 2.0 ?
Sland
Köszi szépen

Casseus
Ott még nem járnak!

ha te azt tudnád...^^

a motort valóban nehezebb vezetni mint az autót? mert az egyik fórumon azt olvastam.

jakewyler
DE nyomjátok az OFF-ot<#ejnye1>

Bucser
NA most aztán megsértettél...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Casseus
Egy igazi hülye vagy!

ha te azt tudnád...^^

TothLaci
Ez sehogy sem jó, FilePlanet üzemeltetõje rendesen szivatja a népet.
Rákerestem egy paul fájlra (BF 2142Beta), felülírtam, ugyan az bejött, csak most elmondta az igazságot, mégpedig azt, hogy amit találtam serialt, arról túl sokan aktiválták a játékot, és nem lehet többet.
Bucser
Ha nincs pénzed Kólára akkor nekiállsz az utcán 200 forintért kunyerálni?? mert ez kb hasonló....

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Casseus
Akkor marad a kunyizás!<#csodalk>

ha te azt tudnád...^^

Bucser
Szerintem ne fûzz hozzá vérmes reményeket lévén IMO fake és egy dialer lesz benne.

Bucser
<#whatever> Ha legalább tudnád, hogy mit beszélsz.... A beta kulcsos aktiválást használ. Tudják milyen kulcsot adtak ki és csak azt veszik vissza telepítéskor. A YASU pdig a daemon tools elrejtésére szolgál, hogy ne kerüljön a védelem blacklistjére. de miután ezen programhoz semi köze a daemon toolsnak akkor min segítene a YASU???

Legalább gondolkodnál...

jakewyler
na kiváncsi leszek

k8bal
miért lenne jó? nem a védelemmel van gond! hanem, hogy kéri a CD kulcsot

mila69en
sztem nem

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

off :
Tom.Clancys.Rainbow.Six.Vegas.EMUDVD9-Unleashed
ehhez van egy progi , YASU tool incl. a neve , és arra van hogy kikerülje a securomot 😊
ez nem lenne jó vajon a tdu-hoz is ?

Casseus
olvass figyelmesen és rájössz!

ha te azt tudnád...^^

a crack van 76%-nál ? vagy maga a játék ? 😄

Casseus
OFF: Alig tudtam aludni....! Még mindig nincs seeder! 😞 TDU 76%-nál! ON

ha te azt tudnád...^^

hátha 😊

kill3r21
Van Xboxom! Lényegében válaszolok egykét kérdésedre! Nah lényegében irott game anyi hogy ki kell flashelteni bene a driveot ezt kb 5-10k ét megcsiáljáj iso letölt kiir azt hello! mindeklépp premiumot vegyél mert abba van minden mentéseket premium esetén vinyora tolja! mi van még? jah én monitoron nyomtam de ahhoz kell veni VGA kábelt mert az a premiumban sincs benne az 10k! monitzoron is fasza minöség de HDTV az igazi orgazmus!!!! bill egér átalakito egyenlöre magyarországon nem kaphato még!!! a TDU meg überbrutál!! grafika HDTV eccerüen hihetetlen..én Samsung HDTVn nyomom 1920*1080 as felbontiban hát képzeld csak el! amugy én is pc-s voltam 6 évig de engem most a boc meggyözött! nem csak a TDU miatt vettem! nah a kimeritö válaszomér lécci adjatok valami letöltési lehetöséget a PC Betahoz,,,,kivi vagyok mennyire szar pc-n és nem szekálás képpen akarom monadni de a képek alapján még ha béta is kurva ronda meg gépigényesnek tünik!!! hajrá
Casseus
Ugynézki hogy találtam beta cracket! Ne örüljetek még nem lett kipróbálva! Egyenlõre nem tudom letölteni mert nincs seeder, de reggel biztos lesz! Ha felkeltem megnézem és tudósítalak titeket is hogy mûködik vagy nem! Nem reménykedem, de hátha!
Nah szép álmokat!

ha te azt tudnád...^^

Tibor
Van MV Agusta F4 1000R Tamburini-m és Kawasaki ZX-10R!
Nagyon jók a motorok, fõleg a sisak nézet!<#mf2>

PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)

hykao
Könyörgöm aki készítette a FAQ-t, javítsa már át a "Játékkal", "Autókkal", "Warezzal" dumákat. Szörnyen magyartalan és bunkó is!!! 😊
Bercy
A serialt hol lehet befizetni és milyen módon?
A faqba csak a letöltési linket találom de a serialhoz nemtudom hogy lehet hozzájutni.
TothLaci
Hogy fogom kibírni februárig? 😊

Kép 001
Kép 002
Kép 003

Remélem addigra már GF 6600 GT is elég szépen futni fog 😊
VRSDM
"Their will be a open beta with 25000 people, starts in january ((registrations on the IGN website)"
most a reg kezdõdik akkor? vagy a közzététel?
csakmert open béta téren üres az IGN😊

u dont have to listen anybody else but me

TothLaci
Én várok egy "másfajta módszerû" elindításra, de úgylátszik, várnom kell februárig. <#schmoll2>
VRSDM
akor én kivárom a januárt, ugyis karácsonyra használhatom az uj gépet, csak...

u dont have to listen anybody else but me

jakewyler
már megvan,hogy kell multizni, 82-en játszanak mostis<#vigyor3>

Bucser
Egy 1,4-es PIV-et és egy Radeon 9500 pro-t cseréltem le.Az elõzõ immár 5 éves konfig volt. Ennek is ki kell bírnia legalább 4 évig egy videó kártya cserével.

Sland
Hát igen... Valszeg nem az angol a legnagyobb erõssége XD

hykao
"hole message" <- LOL 😊))
5000, na ne röhögtessenek 😊