107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • bertino
    nekem meg igen...
  • InfiniteReality
    Nem is minden nvidia kártyán és nem is minden gépen jön elő a dolog. Az NV keze és a játék készítőinek keze is benne van. Egyszerűen nincs rendesen letesztelve a játék sokféle gépen. ATI kártyákkal szinte azért nincs probléma, mert a dobozba is ATI kártya van, így arra nemnagyon kellett optimalizálni...
  • Yoda001
    ja nekemis.. xD
  • mo rémálma
    szerencsére pedig szar manta kormány
  • mo rémálma
    nekem usb kormánnyal egyáltalán nem szaggat
  • kaposi1
    "Az tény, hogy a textúra villogásban az nV keze is benne van, hiszen normális drájvert nagyon rég adtak ki, sztem a 6xxx-esek környékén tán."

Erdekes,miota feltettem a 94.24-es drivert+ a Juniusi DirectX9-et azota nekem nem villog .
  • Dante73
    25056 nál kezdtem el írni az előzőt, kicsit késtem...
    Az azóta érkezett hivatalos infóra inkább nem mondok semmit.
    Final testing... Mhm...

Dante.
  • Dante73
    Hali!
    Ez azért szégyen, gyerekek!
    Másfél hónappal ezelőttre ígérték a tapaszt, és nincs kint...
    Sztem azért, mert annyira elszúrtak valamit, hogy vagy nem találják, vagy nem tudnak mihez kezdeni vele... Szombaton még nem láttam kijönni peccset, ugyhogy ma éjfélig van rá idejük... (oké, hogy nem láttam ilyet, nem sokat jelent)
    Az tény, hogy a textúra villogásban az nV keze is benne van, hiszen normális drájvert nagyon rég adtak ki, sztem a 6xxx-esek környékén tán.
    (elhiszem, hogy NEKED jól megy, de a tény, tény marad!)
    A mentés, talán egy alap mentés hibája, gondolom a kopasz csóka nem véletlen... Ki kellene venni, vagy automatikusan felüliratni profil készitéskor. Nem ördöngösség.
    A csalók kiszűrése sem egy hatalmas probléma.
    Ezeket már RÉGEN ki lehetett volna javtani! Akár a béta után, hisz tesztelőjük akadt 1-2...
    A probléma az optimalizálásnál lessz. Mondjuk én, ezt aszfaltsimítással oldanám meg, mert jellemzően bukkanók környékén szaggat, ha usb-s kormányod van. Bár az is furcsa, hogy vannak kormányok, amikkel nem veszik össze, ha jól tévedek, a G25 ilyen.
    Úgyhogy srácok, ha ma sem jön ki, akkor SOSEM. Ha mégis, akkor pedig annyit fog érni, mint halottnak a csók. (bár erre akkor is van esély, ha kijön ma...)
    Viszont lessz benne 2 vadi üj verda! És ingyen! Húúúúúúúúú, de f@sz@!
    Így elcseszni egy ekkora játékot! Nem hibáztatok sennkit, de a konzolosok a hibássak!
    Bocsi, hogy hosszú voltam,

Dante
  • gduck
    Hát az biztos! Kérdés meddig tart a "final testing stages"...

De legalább vmi kis infó....
  • vki
    "...Unfortunately, we were not given an exact release date..."

Vagyis júniusban még nem jön ki :(
  • gduck
    Nemsokára :) itt a patch ;)

"Well, I've finally received an update about the patch.

Unfortunately, we were not given an exact release date, but the patch is now at its final testing stages. The patch will be a zip file that contains the following:

-build notes
    -the patch itself (approx. 20-30 MB)
    -two new cars (Audi RS4 and Nissan Skyline R34)

When it is released, it will be available for download on the TDU community website."

Forrás: Atari.com fórum/fórum administrator
  • gduck
    Este 10 után ki szokott TDUzni? Mert olyankor nem nagyon találok senkit (aki rajta van a friend listámon)...
  • Danny L
    Fenét fog kijönni. Sztem a köv hivatalos közlemény az lesz, hogy a nyár végén. De minimum július közepére kitolják, ha még ebben a maradék két napban nem adják ki.
  • AntiHero
    :( A DFP-m csak jővőhéten érkezik meg.:(:(:(
    Remélem addig legalább a k*rva patch kijön...
  • AntiHero
    Most néztem meg a 3000 Miles c. filmet (GUMBALL 3000 film). Megyek is TDUzni:)
  • Danny L
    Nekem sikerült 398-at kipaszírozni belőle nagy nehezen. Amúgy mivel nekem a kedvenc kocsim és látom neked is ezért ha nem sértelek meg megjegyezném, hogy az aláírásodban sikerült elírnod: ugyanis az XJ220, nem XK
  • szuku
    hello, vlaki megadná ezt a save backuppolós prg linkjét, az elején lemaradtam vlhogy róla, igaz szerencsére eddig nem volt gond ezzel ...de lesz, érzem; egyébként ha jól értem nem elég, ha lementem a játék save könyvtárából a cuccokat, majd, ha elszáll, visszamásolom vagy legalábbis ehhez nem kellene külön program, gondolom; szval mit csinál ez a backup prg?
  • 3P
    Akkor ez okozta az ellentmondást.
  • InfiniteReality
    Talán ha elolvasnád a readmet amit a játékhoz mellékelnek, netalántán klikkelnél a bazinagy piros FAQ feliratra, akkor rájöhetnél hogy a GF4200 KEVÉS a játékhoz. Minimum 6600-as nvidia vagy 9800as radeon kell hozzá a hivatalos gépigény szerint. Ennél gyengébb kártyával is (ami DX9-es) el lehet indítani csak értelme nincs. A GF4200 az NEM DX9.
  • bronco
    Itt a link hozzá: GTS/GTB
  • bronco
    Ez a kép egy makettet ábrázol... ;) 1:18-as és egy GTB-ből alakították át.
  • MegaHarcos
    A Skyper szalon előtt vagyok aki akar oda jöjjön és lockoljon rám,és megmutatom ol van a klubb 10 percet tudok csak várni.
  • HUNMemphis
    Jaj de régen volt az már he he he. Azóta el is felejtettem na kérem szépen a segítséget!
    Nem lehetne hogy együtt menjünk oda? Csak mondjál egy helyet!
    És oda megyek!
  • 3P
    Igen ez számomra is picit zavaró volt, de ez a kép picit másként árulkodik (GTB a felirat), de ezt leszámítva én mindig GTS-nek véltem (sőt a kép neve is gts2.jpg :).
  • Neoncsoves
    jövök énis, de egy bookmarkot dobhatna valaki, ahol meg van jelölve a klub
  • MegaHarcos
    A klubb előtt!
  • HUNMemphis
    Akkor én lemaradtam anno valamiről most belehetne-e ezt pótolni? =)
  • bertino
    az mindig adott
  • HUNMemphis
    Szuper lassan összeáll a csapat! =)
    Na valaki jöjjön még aztán lehetne a helyet és az időpontot beszélni!
  • MegaHarcos
    Lehet benézek de nem biztos.
  • HUNMemphis
    Akkor már hárman vagyunk!
  • CivicVTi
    Ha minden jol megy, jovok!
  • Yoda001
    vegyél egy jo videokártyát + a gémet, és átfáradhatsz az off spam topikba
  • HUNMemphis
    Én szívesen megyek ha megbeszélünk egy találkozót!
  • bertino
    este ki jön cruise-olni ?
  • HUNMemphis
    Na vissza is jött a kapcsolat úgyhogy nyomok pár kilómétert
  • HUNMemphis
    Csodás elszállt a kapcsolat na megpróbálom még egyszer.
    Ha nem megy akkor megyek BF2-ni
    Jah a Jaguár nagyon harap huh a csúcsom eddig 378 km/h hátszél nélkül.
    QQ.....vvaa jóóó huhhhh
  • HTS s3rg1nh00
    Farboud
  • Wezo
    Nem tudom, biztos en vagyok tul intelligens, de en amikor idetevedtem akkor valahogy a pofamba vilagito piros betuk + az info magamtol torteno megkeresesenek vagya a FAQ ablakhoz vezetett :D Es meg is talaltam a megfelelo infot :D de biztos en vagyok tul intelligens :)
  • Yoda001
    nincsmit :D