107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • bertino
    jah
    azt sztem mindenki :D
    de hát, ha kiadótól függ a game...
  • Wezo
    Mar boccs, de nem a jatekot szidom hanem a kiadojat!!!!
  • bertino
    jo de érted... mondj már még 1 olyan játékot, aminek online olyan feelingje van, mint ennek :D
    most toltam Civic-el egy kicsit és faszányosan cruisoltunk szabadon a szigeten, viszonylag reális forgalommal (kivéve mikor drift közben mindig feltűnik szemből egy auto, vagy mikor egymásnak megy az AI) és a játék hibáitól függetlenül nagyon feelinges a dolog, belegondolva más játékban ezt nem sűrűn tehetem meg, főleg nem egy egész európai közösséggel, ahol azért angolul a normálisabbakkal simán megértetem magam.
  • Wezo
    igen kb 1 honapja az utolso teszteleseket vegzik :D Imadom az atarit ekkora ongolokat szerintem reg rugtak :D De nem gaz tobbet ugyse veszek atari termeket:P
  • bertino
    hát ezaz, 2 héttel ezelőtt is uezt írták a community forumon bakker...
  • SityiSXT
    Jelenleg elvileg a végső tesztfázisnál tartanak.
  • Yoda001
    legalább elmondanák mi a probléma.. talán lehetne következtetni mikorra adják ki :)
  • Dante73
    Nos, nincs egy bivaly gépem; AMD 2600+, Geeforce 7600Gt, (MSI, AGP) 1 Giga ram, stb. Karbantartom a gépet. A melegben kissé izadt a vidkarim, így le kelett venni minre a grafikát, maxról. Elötte ugyanúgy futott, hiába álítgattam a grafikát.
    Ha úgy futna a játék, ahogyan pecs nélkül fut(kormánnyal), elfogadnám. HA!
    A kormány rádugása után nem esne drasztikusan az FPS,
    Nem ígérgetnék a peccset,
    1; Olyan játékkal nem volt dolgom, ami allergiás lett volna az FFB-s kormányra, pedig nem ez az első autós gém, amit tolok. Billel, teljesen akadásmentes a játék, városban kilincsel előre sem ment 17 alá az FPS.
    Szerpentinen szintén. Rádugom a kormányt, 300 környékén elkezd esni az FPS, ha kanyarodni kell, és nem megy egy finom mozdulattal, hanem korrigálnom kell átmegy diavetitésbe. Városban nem megy 17 fölé.
    De mindezt elfogadnám, ha nem hitegetnének azzal, hogy 2 hét mulva kijön a peccs.
    KÉT hónapja.
    Tehát tudják, hogy valamit elszúrtak, de nem akarják/tudják kijavítani.
    Na EZ a bosszantó.
    És hogy akkor emellé 2 autóval szurják ki a szemünket...
    Pofátlanság.
    Tehát nem a játékkal van bajom, hiszen hibátlan játék nincs. ATARI hozáálása az, ami idegesitő. Ez az új infó pedig egy ujabb arculcsapás a játékosoknak.

Dante.
  • Rocko
    nem tom h annyira egetverő konfig nem kell neki szeritem én LAPTOPN!! jáccom és simán megy akadás nélkül igaz minimumon de ez betudható az x700nak...
  • 3P
    Értem és köszönöm.
  • AntiHero
    Jaj de kedvesek
  • bertino
    nem
    alapbol vannak autócsomagok, amiknek jönnie kell majd idővel
    de a patchbe kárpotlásként (ha megkapjuk valaha) raknak bele 2 uj autót is a PCsek számára
  • 3P
    Szvsz ez a játék egyáltalán nem optimalizálatlan, csak végre el kellene fogadni, hogy az új játékok esetén általában kell is az erős hardver. Itt is, hogy minőség javítók melett fusson jól a játék legalább egy erős középkategóriás VGA kell (pl X1950pro). E mellett (mint már volt is szó róla korábban) nagyon sokan nagyon rútul bánnak a rendszerükkel (töménytelen kodek pack, szét szemetelt regisztri, milliónyi memória rezidens progi, amiről sokszor fogalmuk sincs, hogy miként került oda) és ez esetekben a teljesítmény szenzitív játékok erre érzékenyek is.

Nem hibamentes a játék, de messze nem olyan bugos, mint ahogy sokan sírnak, de ez persze nem mentség arra, hogy miért nem jött eddig ki az alapvető bugok javitására szolgáló patch.

Egy kérdésem is volna. Tényleg csak 2 új autó lesz az új patchban? A F.A.Q. ettől annó többről írt akkor azokról semmi hír?
  • Rocko
    kösz! gyanítotam h már volt kerestem is de nem sok eredménnyel...
    akkor neki fekszek megin
  • AntiHero
    keres rá a keresőbe és kidobja. Régen írták itt..

Me jó napom van:) | #4826
    IRÁNYMUTATÓ
  • Rocko
    nem tudjátok véletlenül hol lehet a robin masters birtok? igazi magnum függők ha vannak talnán tudják
  • thoomas
    nem játszok neten, csak offline. Szóval a mentéssel lett vmi:S:S
    azért köszi
  • thoomas
    segítőkészség forever... -.-
  • AntiHero
    sztem bannolták, vagy elbaszódot az elmentésed!
  • bertino
    minden benne van, ami a kérdésedre válasz
  • thoomas
    "owned"
    Köszi a segítséget:)télleg sokat segítettél...
  • HUNMemphis
    Az szép hát gratula neked 398 km/h anyám!
    Ja és bocsi az elírásért kapkodtam!
    Amúgy meg gyönyörű ahogy fütyűlni kezd 4000-nél a turbó.
  • AntiHero
    megse lepődök...
    Sztem majd augusztusba kapjuk meg úgy 9-10 körűl.
    Tuti nem adják ki ebben a hónapba meg a következőbe se..
  • AntiHero
    má kijött
  • Yoda001
    visszakéne olvasni
  • LackoMester
    valaki nemtudja ki jött-e a Patch a TDU-ra?

• rotator
    Igen, most már végre tudjuk, hogy valamikor jön.
    :)
  • bertino
    nem
    ez a játék optimalizálva van, amennyire csak tudták, egyébként jo a motor

amikor megjelent a Driv3r, az... az egy grammot nem volt optimalizálva szinte, emlékszem a topicban mindenki panaszkodott, hogy 3O FPS fölé nem ment a game, akkoris közepes hardverrel (ma már persze nekem is 14O FPSel szalad fullon 1280-ban) ott is volt egy teljesítmény hiba: kikapcsoltuk csutkára a hangot és ugy lehetett játszhatóan tolni vele...

ehhez képest TDU sztem jobban teljesít, pedig most sincs egy atom gépem, csak ezek a "mikor van kedve, akkor belassul 15-20 FPSre" dolog és a villogások az idegsítőek nagyon
    leszarom, belrakhatnak patchbe akármennyi plusz autot is, csak menne végre jol és normálisan a gamma...
  • Dante73
    Nekem MSI Geefoce 7600Gt-m van.
    Az összes drivert próbáltam, a 94.24 ráadásul valamit össze is kavart a gépen, napokig szenvedtem vele...
    Ezért mondtam, hogy nV keze is bennevan, ammi 1iknél jó, a másiknál nem.
    Ajogy olvasgatom, a LEGTÖBB FFB-d kormánnyal csinálja, de akad 1pár amivel nem, ezért mondom; Optimalizálni kellene végre, = peccs!
    Bár 20-30 megától sokat nem várok, pláne, hogy ebbe 2 kocsi is benne van... Mind1, optimalizálatlanul is jó a játék, csak időnként felszabja (betüsorrend szabadon választható) az ember agyát.

Dante.
  • bertino
    owned
  • thoomas
    szevasztok! 1 hétig nem játszottam a TDU-val, tegnap beléptem és nem tudtam rákattintani a profilomra:S:S szürkén írja ki a profil nevét... nem tudjátok h ez mitől lehet??? (kicsit idegesítő, mert már elég sokáig eljutottam) köszi előre is
    csákó
  • SityiSXT
    Eltévesztettem, nem a jövő héten jön, hanem valamikor. Bocsesz! De legalább már két helyről van info, ha mégoly kevés is...
  • SityiSXT
    Én az európai Atari fórumot olvasgatom. Nyitottak végre egy hivatalos patch topikot, viszont az anyázások a 3. oldal körül elkezdődtek, és ahogy olvasom, röpködnek a banok ezerrel. Noha egy emberke (nem Ataris jómunkásember, nem is mod) felhívta az Atarit és azt állítja, hogy jövő héten jön a patch. Itt a link.
    És itt van gduck infója is.
  • kaposi1
    O, basszus . Bocs.
  • Yoda001
  • Me0w
    Nvidia, nem Nvidea.
  • kaposi1
    Miert,nem az? Az Nvidea hivatalos oldalarol toltottem le a 7-es szeriahoz valo uj 94.24.-es drivert.
  • Me0w
    Mivel az nem force feedbackes, nem is fog.
  • Yoda001
    Nvidea?
  • kaposi1
    Tudom. De pont azert irtam hogy MAR nem villog mert a 93.71-el nekem is csak Ctrl+esc oldotta meg a villogast. Most meg megszunt.
    Ja.,es Nvidea Galaxy 7600Gt a kartyam.