107666
-
#25150 16:00kor érek rá:) -
InfiniteReality #25149 Legalább megnézem milyen 50mbites up/down-al a TDU -
InfiniteReality #25148 Akkor itt:
"nagy parkolo" 17 45487.80 1.58 24366.74 -0.003 -0.004 -1.000 427895895 -
#25147 ott egy csöppet mindig "csucsforgalom" van -
InfiniteReality #25146 Mondjuk 10 perc múlva a kráter tetején lévő háznál? -
#25145 én kérdeztem előbb:D -
MegaHarcos #25144 Ok mikor hol? -
#25143 Mikor? -
InfiniteReality #25142 Ma egy cruise-olás? Vagy van valaki online egyáltalán?:) -
#25141 LOL...most haltam meg -
#25140 #25139 Ja -
DJ BP #25139 Vagy a gyereket hívják Civicnek? :) -
DJ BP #25138 most toltam Civic-el egy kicsit
Mi van?? Tán kijött car pack? Patch még nincs, visszaolvasásnál sem láttam
Hogy toltad Civic-kel?
-
#25137 HI!
A Maserati thropi-t csinálom, rég nem próbáltam, vártam a peccset...
Nos, viszont közben átálltam manuális váltásra. Eddig is zavart, hogy a rendőrök a fülemben ordibálnak,(ZALMAN 5.1 füles) de így nem tudom, mikor váltsak! Nem kicsit idegesítő... A soundnál asszem mindent próbáltam, semmi nem segített. Melyik fül a zsernyákoké?
Más. A legjobbam, 2:20. Megyek mint a meszes, utsó ellenörzőpont, -6mp. Oké, mondom magamban, megvan, csak ezt a keveset bírjam ki...
Erre egy mikrobusz SZEMBEJÖN! Az egyirányu úton. csatt. Na ezzel eddig nem találkoztam. Ha bill, és a monitor nem új, tuti hozzávágom egyiket a másikhoz. A kormány szerencsére rögzítve van, anyagi kár nem keletkezett,bár ha nem jövök, akkor agyvérzést kaptam.
Dante. -
#25136 Holnap vége ennek a hónapnak és még mindig..... -
#25135 Én szivem szerint odaadnám a TDU jogait az UBISOFT-nak! Manapság az csinálja (csináltatja) a legjobb játékokat, és PATCH szót is ismerik!!!! -
SityiSXT #25134 Van backup progi.
Amúgy a patch maga lesz 20-30 MB, a többi méretét nem tudni. Mindez egy .zip file-ban. -
#25133 Bocsi!
Nem neked írtam, csak elfelejtettem megnyomni a válasz gombot, illetve azt hittem, megnyomtam a kép készitése elött!
A srác kérdését közben törölte az házigazda. Forgó kamera gondja volt, az 1. versenyen.
Dante. -
Neoncsoves #25132 én így csináltam: C-re telepítve a játék, D-n meg van a torrent, stb... megfogtam a mentést, és átmásoltam a D-re egy "Biztonsági mentések" nevű mappába, azon belül csináltam TDU könyvtárat és az egész SAVEGAME könyvtárat másoltam át. ha elszáll a mentés 1szerűen bemásolom és voilááá tudok játszani tovább :) Akinek már volt mentés elszállás, az általában alt+tabbal lép ki, gyorsan kirakja a mentést egy másik könyvtárba, aztán ugyis kiakad a TDU és eltunik a mentése de kimásolta máshova... Amúgy egy Backup progi télleg 1szerűbb lenne. bár most itt lesz a patch, ami javítani fogja! (reméljük!) -
#25131 no, azt hiszem a save elszállásból adódó (ami, ugye bug) probléma se nem warez, se nem off topic téma; a faq-ban pedig megnéztem ELÖTTE és -mivel nem találtam infót- csak aztán kérdeztem, szval nyugi...
ncsöves kösz (hülyének tünhetett a kérdés, de a hsz-kból úgy tünt kell vlmi backup prg) -
#25130 izé, szal nem kó hanem JÓ játékot ;) -
#25129 Hoppá... Kipakoltál egy játéküzletet és elvittél 4 kocsi TDU DVD-t?!
Bocsesz! Amúgy kó játékot és ÜDV ;) -
#25128 örülün -
ronaimate #25127 Én eddig 4 kocsival vittem ki a játékot! -
Neoncsoves #25126 nem kell progi
ja -
#25125 NO, a kedvedért;
Ajánlom a figyelmedbe a pirossal bekeretezett részeket!
Dante. -
#25124 hélló, a save backupoláshoz kell vlmi prgi vagy elég lementeni/visszamásolni? -
#25123 A program ~ 16MB, 1 autó ~ 5-10MB. Egy sima ZIP a programot ~50%, az autókat ~40%-ra csomagolja (kipróbáltam)
Szal az a 20-30MB épp elég ;) -
#25122 nem az a lényeg, mekkora
ha jó programkód, lehet akármekkora is... -
Wezo #25120 Hat nem tudom mondjuk az allitolagos 20-30 MB os patchtol nem tudom miert varunk csodat :D -
#25119 az miért van, hogy a bannerben levő válasz minden belépésnél kiveri a szemed ? -
Neoncsoves #25117 NA ELMEHET A P*CSÁBA AZ ATARIKA A B*ZI SZ*R JÁTÉKÁVAL EGYÜTT!!!! MENNÉK MOCIVAL ERRE ELNÉZÉSÉT KÉRJÜK DE AZ ATARI ELB*SZTA AZ ÖN JÁTÉKÁT EZÉRT LEÁLL -.- -
#25116 1 órád van rá, vagyis 200 km/h-s átlagsebességet kell menned. Motorral gyerekjáték. :) -
#25115 1 év kb -
Neoncsoves #25114 Hú srácok a mai nap a TDU-s pályafutásomban nagy nap :P Elértem az Expert szintet, megcsinaltam a Tour of Island vagy mit, körbeutaztam a szigetet, tudok mocit venni, vettem új házat! ezt mind ma :) tök jó. holnap felkészülök a millionare's challange-re. az hány óra/perc kb? -
Rossz gombot nyomtam.
Szóval, elöbb letöltöm, és ha ennek a javított verziója lessz, szaladok a boltba...
De addig sztem beleteszünk ebbe 1-2 Km-et....
Dante. -
#25112 Elöbb letöltöm... -
#25111 Jah, de azért azt se felejtsétek el hogy pofára is eshetünk a várva várt pöccsel :) Ha belekerül egy új, komoly hiba amit nem vesznek észre (erre is van reális esély, hiszen most kevesen teszteki a closed bétához képest), akkor meg****tuk -
#25110 hát jó, de arról még szart se tudni... -
MegaHarcos #25109 De majd ha jön a 2 megveszitek?Bár először a petch jöjjön ki de azon a pár idegesítő hibán kívül király a játék.