Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kill3r21
gyerekek tudom utálni fogtok (hülye konzolos stbstb) de én ezért nem fogom továbbfejlesztei a pc-met! akad driver patch stbstb! igy berakom a gamét jáccok és full felbonti full grafika! és folyamatos zsiros kép! sorry
talán ha vidkari drivert és/vagy directx-et frissítesz akkor menni fog, de nem túl valószínû, mert ahogy a többiek is mondják nem túl erõs kari.

kill3r21
Kár hogy x360 bol nem tok képeket csinálni! pl nekem bene van álmaim autoja Pontiac Firebird jáááj 😄😄
Teflon Mike
Ja az a videó kártya õskövület az csoda ha megy rajta a Szarbon

Gerbill
A 2Gb virtuális memória szerintem teljesen felesleges. A játék valószínûleg azért nem megy, mert nagyon régi a videókártyád.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

k8bal
nem kéne elindulnia... vagy még ha el is indul akkor úgy fog akadni, hogy csak fel fog idegesíteni...

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

balcooo
Hm, ATI 9000Pro-m nekem is volt, ha jól emlékszem az az egyik legelsõ dx9es kari volt szal.. az lesz a szûk keresztmetszet

balcooo
Emberek ez kész... Nem hiszem el hogy mindenki minimum 1024ben tolja én meg szopok 15fps-sel 800*600 low-ban.. 6600Gt-vel..Ennyire szamitana hogy 128megas csak a videokarim? nem létezik..
Azt még áruljatok el nvidiasok (akiknek jol megy), hányas verzioju forceware-el toljatok? Kösz

Sland
FAQ-ban is van...

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Teflon Mike
Én ugy vagyok ezzel a bizalmatlankodással hogy én sem bízok XD én inkább megvárom hogy megjelennyen aztán elmék a plázába aztán ott 576-ba és megveszem vagy majd megjelenés után le töltöm azt kész most már ha 1/2 évet tuttam várni akkor ez a 2 hónap nem oszt nem szoroz 😊

Hellhammer
Valaki tudna adni tippet, hogy mi lehet a gond nálam?
Van a beta-hoz kulcsom, felraktam a játékot, tudtam is aktiválni rendesen. Aztán amikor indítom a képernyõ átvált feketére, majd egy villanás után visszadob desktop-ra. A gépem egy 2,4-es amd, radeon 9000 pro videókártya, 1 GB ram és 2 GB virtuális memória. Ezen azért el kellene indulnia gondolom. Esetleg próbáljak egy másik vinyóra friss windows-t rakni?

Truck Driver001
OFF:
Értem.Viszont arra kiváncsi leszek,hogy hogy nyomnak majd egy 7GB-os játékot PSP-re..Egyátalán lesz benne vajon belsõ nézet?😄
Najó már nem off-olok.
ON

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

jakewyler
OFF:
nem csak játék miatt(internet,film nézés stb...)

Truck Driver001
Ugyanúgy Februárba jön mint PC-re..

Truck Driver001
Tán teis a játék miatt akarsz beruházni egy PSP-re?😄
Mert én igen!😛

zolo
Ott tartok, hoyg fent vagyok a 3dgamers-en, ki kell választanom melyik fizetéses csomagot választom.Melyiket válasszam?
Mert van only 3dgamers-nél egy 2,5 $/hónapos, meg van 5 $-os is. MEg van Founder Clubos is, de azok drágábbak.Melyiket válasszam , melyikbõl jövök ki a legolcsóbban 1 hónapra, úgy hogy utána le is tudjam mondani?

U.i.:Angolul nem tudok, nem tudom mit ír az apróbetûs rész

http://flickr.com/photos/zolika90/

Naxos
amd 2000xp, 2x512mb kingston, inno3d 6800gt 256mb, van rá esély hogy élvezni fogom a játékot vele?

Truck Driver001
Valahogy gondoltam.Na mind1 azért köszi!Várok Februárig.Vagy egy crack-ig!😄

jakewyler
off:
én is valszeg veszek psp-t és azért érdekel

tcs007
nem arra is akkor fog mikor pcre sajna pedig én már várom mert van psp-m is

VRSDM
bizalmatlankodás, nemtudom... de apám hetente több dolgot vesz neten
utalgat lóvét ide oda és eddig semmi gond sem volt belõle...

u dont have to listen anybody else but me

jakewyler
Amúgy psp-re kijött már a game?

jakewyler
na ezt kipróbálom

jakewyler
nem vagy valami jól neki,azé ennyire nem szaggat nekem

hykao
A bizalmatlanok számára találták ki a virtuális kártyát...
Synit HUN
190-nél 260-at. Bocs 😊

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Synit HUN
Nah, az imént játszottam xboxon. Nekem naon bejön, de a kilóméteróra amit már itt említettetek páran aza boxon is bugos. A6-ossal mentem és körbefordult az óra. Mph-nél nem figyeltem meg, de kph-nál produkálta. Asszem kb 19-nél mutatott 260-at, és 250-nél majdnem nullát. 😄
Szal jó ez mindenhol...

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

hykao
Vajon még most is lehet csatlakozni a béta teszt programhoz vagy már megvan az ötezer ember azt annyi? Mert ha még lehet, akkor kerítek valami "dombornyomott" ismerõst. 😊
ez csak a csuma gázt meg satuféket ismeri? 😄DD

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

TothLaci
Értem én, értem én, de engem nem érdekel a FilePlanet összes többi szolgáltatása, ezért nem fizetek. Bankkártyás átutalásokban meg nem bízok meg, fõleg ilyeneknek, szóval vagy várok februárig, vagy megpróbálom valahogy elindítani.
NEM mindjárt lesem 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Daves
nekem nem szaggat:S

neszóljbe!!

voltmár vki a versenypályán ?

jakewyler
megnem mondom,csak tesztvezetésre próbáltam ki

az, de van XK-is

Nekem az egyik kedvencem a Lambo Miura 😊, kár hogy nincs Espada.

a betahoz regisztrálni kell a filefronton, de a filefront ad rengeteg szolgáltatást, melynek egyik tagja a beta, tehát nem a betaért fizetsz közvetlenül

hykao
E-type?
jakewyler
de ingyenes a játék,csak ahonnan lehet tölteni oda kell fizetned és nem a játékért,de már ez rengedetszer lelett írva

VRSDM
lehet csak a felvétel miatt de ez szaggat...

u dont have to listen anybody else but me

jakewyler
szeretem a veterán autókat,de pl nekem ez nem teccik,de a jaguar nagyon kafa lett

ez Xbox-os... Egy download packban volt, remélem a játékupgrade-et is tesztelnni fogjuk 😊, mert sztem mi is úgy kapjuk, mert egyik autószalonba se láttam õket

TothLaci
Ha ingyenes lenne, nem kérné az aktiváló kódot. Vagy már a kód ingyen van?
Mindegy, inkább próbálom elfelejteni februárig a játékot...
hykao
Hát egy 1962-es autó mai szemmel persze, hogy "nem is megy olyan jól"... 😊
V12-es 3000-es motorja van amúgy. (a Ferrariknál a szám jelölés egy henger térfogatát jelenti cm3-ben! Tehát 250x12=3000)

jakewyler
én még nem,de gondolom unlockozni kell,majd megkapod...

Csuhai G
Tényleg, ez eszembe sem jutott! Amúgy ne hülyézz, mert én sem hülyéztem! A szöveg elé azért írtam azt, hogy , mert hülye kérdés következett!

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"